Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Lost Planet [X360]

  • Viestiketjun aloittaja Viestiketjun aloittaja tiong
  • Aloituspäivämäärä Aloituspäivämäärä
Vastaus: Lost Planet

KonsoliFINin etusivu sanoi:
Computer and Video Games kertoo Capcomin vahvistaneen Lost Planet: Coloniesin todellisen sisällön. Kyseessä on alkuperäisen Lost Planetin turboahdettu erikoispainos.

Toukokuussa Japaniin saapuva Colonies sisältää uuden pelimuodon, jossa ihmiset ja kadonneen planetan elukat taistelevat keskenään. Uusintapainos tarjoaa myös mahdollisuuden PC- ja Xbox 360 -pelaajien välisiin verkkotaisteluihin.

Lisäksi peli tarjoaa uuden pelattavan naispuolisen hahmon yksinpeliin.

Lost Planet: Coloniesin eurooppalaisesta versiosta ei vielä ole ehtinyt tihkua tietoja. CVG ei myöskään osannut kertoa tarkempia tietoja pelin julkaisualustoista, mutta ainakin PC- ja Xbox 360 -versioita voitaneen pitää varmoina.

Elikkästä elikkästä, rahastusta vaiko oikeasti odotuksen arvoista? En pelin suurin ystävä ole, mutta uusi verkkopelimuoto herätti kieltämättä mielenkiinnon.
 
Vastaus: Lost Planet

Tuli aikoinaan tota moninpeliä suht paljon pelattua ja varsinkin Post Grab-pelimuoto oli mainio.. Jossain määrin lukeudun "sarjan" kannattajiin ja odottelin jatko-osaa, mutta luulin kauan huhutun Coloniesin olevan hieman kattavampi "päivitys"...
Tällä hetkellä kyllä pieni rahastuksen maku. mutta odotellaan nyt kuitenkin vielä tarkkoja tietoja ja tuomitaan sitten.
 
Vastaus: Lost Planet

(vanhempi ketju ylös)

...eli mulla tuntuu olevan ongelmia tuon neloskentän (Mission 04: Mountain Route 01) lentävän "pörriäisen" (tms) kanssa, sillä en meinaa saada ko. bossia nurin. En ymmärrä, sillä yleensä nyt pelit sujuu kohtuullisen hyvin yms. Ja bossilla on ihan selkeä kohta mihin ampua.

Pelaan siis "normal"-tasolla. Game save on boss taistelun alussa eli olen heti VS:n ohjaimissa. Hyppään yleensä heti alkuun pienen kukkulan päälle hakemaan rocket launcherit ja sitten pyörin kukkulaa ympäri ja yritän osua bossiin. Jos homma menee suht ok, niin saankin reilu puolet pois bossin elämästä. Mutta sitten homma aina tyssää kun pitää juosta toiselle VS:lle ja yrittää sitten gatling gunilla saada loppuja elämiä pois. Tuota lämpäenergiaa ei myöskään ole kovin paljon (alussa taisi olla joku 1700), joten se meinaa aina loppua kesken (vaikka sitten saan sitä hieman parista kohtaa kentän aikana)..

Parhaimmillaan taisin saada pois n. 2/3 osaa, mutta loppua en kun aika lämpöenergia loppuu kesken yms.

Tiedän, että kyseessä vanhempi peli (joka täällä jo museokamaa? ;) ), mutta jos joku osaa heittää vinkkiä niin olen kiintollinen. Ehkä missaan jotain strategisia juttuja tms. Voiko vaikeustasoa muuttaa kesken pelin?

Jos neloskentän boss aiheuttaa jo näin harmaita hiuksia, niin en edes uskalla arvata mitä jatkossa seuraa.. Oh boy.

Ps. Itseä kyllä ärsyttää, että tuo lämpöenergia vähenee koko ajan. En pidä ollenkaan siitä, että pitää ikäänkuin "kiireellä" pelata (vaikka monelle se tuo juuri sopivan lisähaasteen). Muuten tuo(kin) boss varmasti menisi suht helpostikin..

EDIT: Täällä ( http://www.youtube.com/watch?v=ZT58-Zw1Uyw ) näköjään heppu ampuu bossia eka siipiin ja se tippuu alas (sitten mahaan täyslaidallinen). Vaikeustasona extreme tosin.. Enpä moista edes kokeillut...
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: Lost Planet

kyllä tuota piti itsekkin useemman kerran pelata, muistaakseni singolla ammuin tarpeeksi paljon.... ja oliko se nyt niin että vain silloin kannattaa ampua kun se on paikallaa ja leijuu :) pitkä aika kun pelasin sen läpi... pitäisi varmaan koittaa uudestaa tykkäsin kovasti.
 
Vastaus: Lost Planet

Ei tainnut itsellä olla mitään ongelmaa tämän kanssa. Raivoisaa räiskintää vaan takamuksen heikkoon alueeseen niin kyllä se putoaa, varsinkin jos on osunut kaikilla raketeilla siihen. Taisi kyllä termos-energian kanssa tiukkaa tehdä, mutta voitinpas sen silti.

Annat vaan mennä kaikki kudit mitä saat sen heikkoon kohtaan niin kyllä se sieltä putoaa.
 
Vastaus: Lost Planet

On se perhana. Muutama päivä sitten tuli testattua tuota "siipien ampumista", ja kyllähän se jossain vaiheessa alas tipahti. Ongelma vain on, että ei se kauaa maassa pysy, joten vähän tuurissaan mihin tippuu (=eli onko itse pitkä matka juosta sen viereen tykittämään). Sitten pitäisi varmaan olla se iso shotgun, että saisi parhaiten pois energiaa.

Eli ongelma jatkuu. Kaiken järjen mukaan ei pitäisi olla mitenkään mahdoton boss, mutta nyt siitä on muodostunut jonkinlainen "peikko" ja sitä alkaa miettimään asioita liikaa (vähän sama kuin mulla Dead Spacen erään bossin "comebackin" kanssa.. ;) ). Eli tulee "puristettua ohjainta".

Noh, kokeillaan taas jossain vaiheessa. Tänään mökille (mutta PSP toki mukaan autoon.. :D ).
 
Vastaus: Lost Planet

Olipahan melkoinen pettymys tämä Lost Planet, vanhanaikainen peli jossa on kliseinen juoni.

Taisin pelata peräti 10 minsaa, ehkä se olis siitä parantunut, mutta kun hyllyssä on myös Mass Effect niin eipä tarvinnut paljoa pohtia Lost Planetin kohtaloa:)

Muistutti ihan liikaa vanhoja Xbox räiskintöjä, eli keskinkertaiset grafiikat, kontrollit ja typerä juoni.

Ei näitä enää jaksa kun hyviäkin pelejä on 360:selle vaikka kuinka paljon.
 
Ylös Bottom