Maatalouspelit (Farming Simulator jne.)

Ac3way

Well-Known Member

Ac3way

Well-Known Member
Tyhmä kysymys... mutta miten fs17 (pc) pelissä hiirellä pystyy esim. avaamaan/sulkemaan traktorin oven? Videoissa niin tekevät....
En ole aivan 100% varma asiasta, että joku fiksumpi saa kyllä korjata tiedot oikeaksi.

Mielestäni tuo ovien avaaminen on erillinen modi. Sitä yleensä käytetään yhdessä toisen animointi modin kanssa, joka mahdollistaa pelaajan hahmon liikkumisen traktorin sisään. Vakionahan pelaajan hahmo vain teleporttaa traktorin sisään.
 

Omenanraato

Well-Known Member
Pure Farming saa modituen ainakin PC:llä. Aikaisemmin olivat vähän silleen ”kattoo nyt”.
Voisi olla ensiaskel myös konsolipuolelle tuontiin. Ainakin edes dlc paketteina tms.

Peli on hyvän aikaa jo ollut tilauksessa tuon ylimääräisen mapin vuoksi. Muutoinkin tämä tuntuu monet asiat tekevän paremmin, tai ainakin uudella tavalla vs. FS17.
Tosin sit ne samat ongelmat maaston/fysiikan osalta molemmissa.

Näyttää upealta, virkistävältä, mutta koneita suht vähän.
Kattoo nyt mitä tulee. Ainakin parempi kuin Ps4:n huonoimpia pelejä oleva Real Farm, jonka ostoa kadun ikuisesti..tosin ostin kun luulin sen olevan tuo pure Farming.
:D
 

HideoMiyamoto

Well-Known Member
Mitä nyt joitain testiversion ennakkovideoita katsoneena jäi sellainen maku suuhun ettei tämä kyllä tee mitään erilailla tai paremmin kuin farming sim, myöskin sisällön määrä on kysymysmerkki kun ei ole kaikkea nähnyt. Yhden sim veteraanin sanoin peli vaikuttaa hyvältä mutta konsoli kasuaali pelaajille suunnatulta.
 

Omenanraato

Well-Known Member
Vastasivatkin jo:
Pure Farming Game:
Our plan is to make some of the best creations on PC available to console players as free DLC

Mutta siis se minkä nää tekee eritavalla on tuo uramoodi. Eli sulla on ympäri maailmaa kokoajan maatilat pyörimässä. Eli sä hallitset kaikkia samaan aikaan, eikä vain pelata freeroam tyyppisesti yhtä karttaa, kuten FS:ssä.
Myös eri viljalajikkeet on tervetulleita.


Tässähän on erittäin vannoutuneita maajussieimujen ystäviä ja entisiä FS kehittäjiä mukana tekemässä tätä, joten ainakin intohimoa on tehdä hyvä simu. Ennakkoon peliä pelanneet ovat myös olleet erittäin positiivisella fiiliksellä.

Mutta siis en ihan ymmärrä miten FS sarjaa voi pitää simuna..siinähän ei ole mitään simulaatiomaista. Ei ympäristössä, fysiikoissa, taloudessa, pelimekaniikoissa..ei missään.
FS on vain täyttä traktori-arcadea lukuisilla eri koneilla.

Eli en oikein ymmärrä mikä tuosta tekee kasuaali pelaajalle suunnattua. Se et kontrollit on helpommat, kuin älyttömät FS combot? FS on hyvä peli, joskin jämähtänyt 2005-2010 aikakauteen, mutta äärettömän kaukana se mistään simusta on. Pienen ryhmän peli kylläkin.
 

Omenanraato

Well-Known Member
50 on ihan hyvä, varsinkin kun graafisesti on ihan eri planeetalta todella rujon FS:n rinnalla. Olen itseasiassa hämmästynyt, että jopa normi versio pyörii yli 30fps.
 

Ac3way

Well-Known Member
Itse en henkilökohtaisesti oikein pidä Pure Farmingin visuaallisesta tyylistä, enkä grafiikasta. Joitain plussia sekä miinuksia, jos vertaa FS17:sta. Varsinkin omat odotukset oli, että Techlandin pojat nimenomaan toisivat visuaalliselta sekä tekniseltä puolelta pelin immersion ihan huippuiskuun ja löisi FS17 päihin oikein kunnolla.

 

HideoMiyamoto

Well-Known Member
Täytyy nyt vielä katsoa kun peli tulee ulos että mitä kaikkea se sisältää ja minkälainen se ”ura” moodi tässä on, mutta tosiaan vaikka peli ei huonolta näytä ei se ole vakuuttanut oikeen mitenkään vielä.
 

Omenanraato

Well-Known Member
Tässähän on eripuolella maailmaa eri lajikkeet kylvettäväksi. Ja hiekkalaatikko moodissa yrität luoda maailmanlaajuisen imperiumin. Eli hallitset ympäri maailmaa niitä tiloja samanaikaisesti, eikä vain yhtä mappia kerrallaan ilman tavoitteita.
Lisäksi saat säädettyä jo en en pelin alkua et minkä tyyppiset koneet esim on ostettavissa jne säätöjä.
 

HideoMiyamoto

Well-Known Member
Tehtäväpohjainen yksinpeli kampanja, nyt alko kiinnostaa. Se lisää aina mielenkiintoa kun on jokin muukin tavoite kuin se että koska on tarpeeks rahaa ostaa uusia ja isompia laitteita. PClle tätä sais viel suht halvalla.
 

Omenanraato

Well-Known Member
Plus et pc:lle on modit. Konsolit tyytyy ”joskus” tuleviin ilmaisiin DLC paketteihin, jotka sisältää tekijöiden valitsemat ”parhaat modit”.
 

Ac3way

Well-Known Member
Ajoneuvot ovat jo aikasemmin ollut hyviä. Valaistuksesta ei uskalla mitään sanoa tuon kuvan perusteella, luultavasti tuo kuva on vähän editoitu ja haettu spesiaali olosuhde. Puut vaikuttavat erillaisilta ja paremmilta, mutta saa nähdä onko sahalaidoista vihdoin päästy eroon (edes PC:llä antialisointi maksimilla ei tuosta pääse eroon). Rakennukset vaikuttavat edelleen yksinkertaisilta ja samoilta, samaten kalliotekstuuri taustalla näyttää yksinkertaiselta. Pellon kasvusto on varmaan yksi asia mikä tulee olemaan paljon parempi.

Veikkaan, että peli on edelleen visuaallisesti yksinkertaista, terävää ja vanhahtavaa. Valaistukseen lisää parannusta ja sahalaidoista olisi hyvä päästä eroon. Paljon saisi myös tulla lisää yksityiskohtia pelimaailmaan, vaikka modikartat sitä jo nyt parantavat.

Ensi viikolla tulee sitten se Pure Farming, julkaisu oli muistaakseni 13.3.
 
Ylös Bottom