Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Metal Gear Solid 3 [Hype]

  • Viestiketjun aloittaja Viestiketjun aloittaja wiltsu
  • Aloituspäivämäärä Aloituspäivämäärä
Lähinnä sillä flashback- teorialla tarkoitin sitä, että pelin edetessä Snake saa erinäisiä takaumia, ehkä kloonauksesta johtuen. Tällöin nämä "takaumat" voisivat olla myös Big Bossin muistoja, jotka olisivat jääneet Snaken päähän ja siellä viidakossa olisivat alkaneet pulpahdella pintaan tms.
 
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan DemonWithin
Lähinnä sillä flashback- teorialla tarkoitin sitä, että pelin edetessä Snake saa erinäisiä takaumia, ehkä kloonauksesta johtuen. Tällöin nämä "takaumat" voisivat olla myös Big Bossin muistoja, jotka olisivat jääneet Snaken päähän ja siellä viidakossa olisivat alkaneet pulpahdella pintaan tms.
Hmmm, ei paha, ei todellakaan paha...
 
Luin että tapahtumat sijoittuvat jotenkin venäjälle, mutta siellä ei pahemmin viidakoita ole, paitsi jos nämä oletetut ''snaken muistelmat'' tapahtuvat siperian metsissä...
Trailerissahan snake pitelee FN Five-Seven pistol asetta joka on aikaisemmin tehty ase kuin nykyiset snaken pyssyt, josta voidaankin päätellä ettäi kuvissa puskissa juokseva kaveri olekkaan solid snake...

ok?
 
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan zide

Trailerissahan snake pitelee FN Five-Seven pistol asetta joka on aikaisemmin tehty ase kuin nykyiset snaken pyssyt, josta voidaankin päätellä ettäi kuvissa puskissa juokseva kaveri olekkaan solid snake...

No eipä se moottoripyöräkään kovin uudelta vaikuttanut :rolleyes:

Ja tässäpä vielä linkki lukemisen arvoiseen Kojiman haastatteluun: http://www.gamespot.com/ps2/action/metalgearsolid3/preview_6029270.html

Vihjailua löytyy suuntaan jos toiseenkin.
 
Kyllä noiden uusien haastatteluiden perusteella voi aika varmasti jo sanoa, että pelissä pelataan Big Bossilla.

Kojima vahvisti pelin tapahtuvan 60-luvulla, joten on aika mahdotonta kuvitella Solid Snaken olevan pääosassa.

Toivottavasti David Hayter on sentään Big Bossin äänenä, muuten ei ole pahemmin väliä onko päähenkilö Snake vai Big Boss.
 
Netti oli viikon verran pois käytöstä, ja tylsyydessäni nappailin screenshotteja MGS3:sen videosta. Tässä pari kuvaa Snaken naamasta. Silmästähän ei oikein osaa näiden kuvien perusteella sanoa, mutta eiköhän siitä aiheesta olekin jo jauhettu ihan tarpeeksi.

Snakes
 
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan MakenX
Kyllä noiden uusien haastatteluiden perusteella voi aika varmasti jo sanoa, että pelissä pelataan Big Bossilla.

Kojima vahvisti pelin tapahtuvan 60-luvulla, joten on aika mahdotonta kuvitella Solid Snaken olevan pääosassa.

Toivottavasti David Hayter on sentään Big Bossin äänenä, muuten ei ole pahemmin väliä onko päähenkilö Snake vai Big Boss.

Enpä olisi niin 100% varma.
 
Showing the back of the E3 pamphlet, Kojima pointed out that using the lowercase letters on the design, you can spell "Big Boss." When asked if the main character is Solid Snake, Kojima did not give a direct answer. Instead, he said that the E3 trailer shows that the main character is missing an eye, and that he deliberately included a close-up scene to show it.

Tätähän täällä onki jo mietitty :D

Kojima also hinted that "Back to the origin" may apply in some way to Big Boss as well.

Hmm...

Kojima noted on the side that Metal Gear Solid 3 will have some support for the PlayStation 2's broadband adaptor, and there may be some bonuses for using it. Kojima said it depends on how widespread the broadband adaptor becomes, but he plans to at least release monthly camouflage patterns for the game.

Tuosta mä tykkään. Vaan lisää kiinnostusta PS2-verkkokortin suuntaan.
 
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan zacharia
Perustelut?

MGS2 jäi lopussa selvästi kesken,Ocelot varasti viimeisen Rayn mutta Snake kiinnitti tähän jäljintälaitteen jäljittämistä varten ja myös Olgan lapsi on Patriooteilla panttivankina ja lopussahan Snake lähti etsimään Olgan lasta.Eli Snaken tehtävä olisi tuhota Ray ja pelastaa Olgan lapsi.MGS3 kotisivulla näkyy selvästi Venäjän kartta ja Moskova siinä keskellä eli johtopäätös ainakin minulla on että tapahtumapaikka on Venäjä ja kun Ocelot on tietääkseni Venäläinen niin tuo tuntuu loogiselta.MGS2 lopussa tarkkasilmäisimmät voivat nähdä Vampin eli hänkin jäi henkiin vaikka Vamp tuli tapettua pariinkin otteeseen.Vampin kuolemattomuus,vampyriys ja Ocelotin Liquid käsi menivät ainakin minulta ohi hilseeni ja toivonkin edes jonkilaista selitystä näihin seuraavassa osassa.Tuossa on jo paljon syitä miksi peli voisi olla jatko-osa Sons of libertylle.

Kojima on sanonut että peli sijoittuu 60-luvulle,mutta se voi tarkoittaa Kojiman tuntien myös sitä että pelin AIHE on 60 luku ei pelin tapahtuma-aika.Kun Kojimalta kysyttiin että onko pelin päähahmo Solid Snake niin hän vain viittasi Trailerin hahmoon jolta puuttui silmä ja e3 lehtiseen jossa lukee Big Boss.Uskon vakaasti että Big Boss on teemana tässä osassa sillä Solid Snakehan on pelaajien keskuudessa jo lähes Marion,Zeldan ja Lara Croftin asemassa eli kuolematon pelihahmo,jotta Snake vosi olla ainoa oikea sankari on hänen ylitettävä "mestarinsa" eli Big Boss.Trailerin lopussa Snakelta puuttuu silmä eli hänestä on tullut Big Boss symbolisesti,hänestä on tullut KAIKKIEN aikojen suurin sotilas,jopa suurempi kun legendaarisesta Big Bossista.Trailerissa näkyy viittauksia 60-lukuun mutta nekin voivat olla vain traileria varten tehtyjä jippoja jotta meitä hämättäisiin,kun muistelee Sons of Libertyn tailereita ja sitä millainen yllätys Raiden oli.

Miksi Kojima paljastaa näin paljon jo näin aikaisin,miksi David hayter on kommentoinut jo nyt ellei hän tietäisi jo jotain että "this game is going to be BAAADD_ASSSSSSSS,miksi,miksi ja miksi,siinä paljon mystisiä kysymyksiä joihin saadaan vastaus euroopassa vasta vuoden 2005 alkupuolella ellei aikaisemmin.

Huh.......
Kommentteja.......
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Ömmh, siis.
Vampin kuolemattomuus johtuu vain siitä että hän on vamppyyri, piste.
Liquidin käsi Ocelotin ruhossa-tapahtumassa oli varmasti isompia Liquidia kannattavia tahoja mukana, jotka sitten pistivät sen käden Ocelottiin. Luultavasti.

Vaikka hyvä kommentti tuo Snaken tulo Big Bossin kaltaiseksi olikin, uskon silti että peli sijoittuu 60-luvulle ja pelattavana hahmona on Big Boss.
Todisteina askeettisemmat aseet ja (erittäin omakohtainen huomio)tämän Snaken lievä erinäköisyys Solid Snaken kanssa(ottakaa kantaa tähän LMR:n aiemmin postaamien kuvien avulla).
Ja Sons of libertyn trailereissahan ei ollut alun alkujakaan mitään jippoja, siinä vain keskityttiin näyttämään solid snakea tankkerilla ja tästä koko pelaajakunta veti sellaisen johtopäätöksen että pelissä pelataan valtaosa solid snakella.

Tässä minun kommentit.
Näihin kuviin ja näihin tunnelmiin päätämme lähetyksen, takaisin studioon.
 
Juu, onhan tuo MGS3-videoissa esiintyvä hahmo jotenkin kasvoistaan hieman erilainen muutenkin. Ja jos katotte niitä vanhoja trailereita MGS2:sta niin niissähän sanotaan juoni siinä taustalla aika hyvin -Raiden goes to this mission alone tjsp. :)
 
Ehkäpä snake näyttää niin nuorelta koska grafiikka on parempaa ja Snakelta puutuu parta(vai puuttuiko).

Ehkäpä paras teoria mitä minulla on antaa on se että MGS3:ssa pelataan Solid Snakella JA Big Bossilla.Kojimahan puhui että peli sijoituu 60-luvulle mutta ehkäpä ei KOKO peli vaan vain puolet.Metal Gearin tekniikkahan oli alkujaan Venäläistä(Neuvostoliittolaista)tekniikkaa eli ensimmäinen Metal gear kehitettiin Venäjällä.MGS3 kotivuilla näkyy Venäjän kartta EI Neuvostoliiton vanha kartta jossa viro ja muut maat olivat Neuvostoliiton vallan alaisina eli tämä teoria voisi pitää hyvin paikkaansa koska Kojima sanoi että peli sijoituu 60-luvulle mutta MGS3 kotisivulla on VENÄJÄN kartta.Ehkäpä Big Boss lähtee Neuvostoliittoon suorittamaan jotain tehtävää 60-luvulla ja siellä tapahtuu jotain MGS2 ja 3 juonelle tarpeellista ja jotain jää kesken,kun sitten Solid Snake Lähtee 60 vuotta myöhemmin samaan paikkaan saattamaan loppuun sen mitä Big Boss aloitti ja ehkäpä Olgan lapsi on siellä ja viimeinen Ray ja Ocelot ja Vamp.Itse uskon että Kojima tekee saman tempun kuin Raidenin kohdalla eli hän ei paljasta Big Bossin hahmoa(itse en usko että Solid on TÄYSIN samanäköinen kuin Bossi otsanauhaa ja takatukkaa myöden) vaan näyttää vain Solid Snakea trailerissa ja hämää meitä.Huomatkaa myös nuo kaksi lukua 60-luku ja 60 vuotta myöhemmin(60-luku teema) vuonna 2010 eli vuosi Plantin jälkeen.Tämä teoria selittäisi myös sen mitä Kojima sanoi että tämä osa Metal Gearia punoo kaikki aiempien langat yhteen ja oikeastaan kaiken mitä Kojima on vihjaillut,sen e3 lehtisen ja Kojiman kommentin:"tavallaan sen on Snake ja tavallaan ei" ja sen että hahmovaihtoja ei tule pelin aikana no ei tavallaan sillä onhan Solid Snake klooni Big Bossista eli periaatteessa sama hahmo.Miksi Kojima haluasi pettää taas faninsa ja pistää jonkun toisen hahmon kuin Solid Snaken peliin eikö olisi nerokkaampaa antaa fanien pelata Bossilla ja Solidilla.

-BATTLE OF THE REPTILES-


Kojima on NERO.

HUH,minun aivoni taitavat kohta haljeta tästä pohdinnasta.

Kommentteja......
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Saladinin spekuloinnit tuntuvat tähänmennessä järkevimmiltä.
Tosiaan, osa pelistä voi sijoitua 60 luvulle, ja osa 60 vuotta myöhemmin 2010-2020 luvun puolelle.
 
Kaikesta pohdinnasta päätellen voisin sanoa, että Metal Gear sarjan juoni on "hieman" monimutkainen.
 
Jep, Saladinilla on muutamia erittäin hyviä ja mielenkiintoisia pointteja teorioissaan. Tosin mikäli trailerissa olisi Solid Snake, herää kysymys miksi Snakella olisi kuulokkeet korvissaan? Tuskin MGS2:n jälkeen Codec-tekniikka on mennyt sen verran taaksepäin että korvan sisäisestä laitteesta mentäisiin takaisin nappikuulokkeisiin. Aseet, vaatteet ja kulkuvälineet ovat myös varsin vanhanmallisia, etenkin moottoripyörää ja sen kuljettajaa tutkaillessa.

Kojima on myös sanonut, ettei pelin päähahmo vaihdu pelin aikana kuten MGS2:ssa. Tosin täytyy muistaa, että Kojima osaa vedellä langoista pitääkseen salaisuuksia piilossa - Snake ja Big Boss ovat periaatteessa sama henkilö, joten mikäli pelissä tulisi tapahtumaan tällainen vaihdos, Kojima puhuisi tavallaan totta.

Nojoo spekuloidahan voi aina. Vain aika näyttää. Itse minua ei haittaa kumpi pääosassa on (vai onko molemmat). Ajatus Big Bossin seikkailuista on ryhtynyt ajan mittaan kiehtomaan ja pääseehän Snakella (toivottavasti) pelaamaan sitten, kun MGS4 tulee. Ja kuten Kojima on sanonut, se tulee varmasti. Kenties PS3:lle sitten.
 
Ylös Bottom