Mikä ratti paras PS4:lle sekä kaikki muukin PS4-ratteihin ja ajopenkkeihin liittyvä keskustelu

Szuper

Active Member
Onko tämä feelvr jokin verrattavissa "suoravetoinen logitechin g-sarjalainen" kun hinta antaa ymmärtää että ei kovin laadukkaat osat... ?
 

Oeppae

Active Member
Noh sepäs se kun ei siitä oikein tiedä. Simplicityn halpis 7nm DD basekaan ei ole saanut testaajilta pelkästään mairittelevaa palautetta ja siellä on kuitenkin jotakuinki asiansa osaavia henkilötä taustalla jne. Eikös tuo Feel VR ole jokin Romanialaisten viritelmä, joilla ei ole oikeastaan mitään track recordia, että olisivat saaneet (toisinkuin esim. simplicity) mitään toimivaa aikaiseksi. Softatuki tai ennemminkin sen puutteet mua henk. koht eniten huolettaisi, ehkä seuraavana vasta osien kestävyys. Sanomattakin selvää, että kompromisseja osissa on tehty jos hinnan polkemisella kilpaillaan. Mitä nyt tubesta löytyy ehkä pari pätkää kun jotkut testanneet tuota Feel VR basea niin ainakin niissä on tullut ilmi, että "kehitystyölle on tarvetta". Ei se DD varmastikaan nyt niin tärkeä asia ole, että se olisi tie onneen vrt vaikka G29. G29 saa toimivan, kaiken kanssa yhteensopivan ja suht kestävän paketin halpaan hintaan. Feel VR:stä joutuu pulittamaan kuitenkin vähän kovempaa hintaa, eikä ainakaan itseäni kiinnostaisi käyttää vähäistä ajoaikaa softan yhteensopivuuden kanssa taistelemiseen ja mahdollisiin laatuongelmiin vain siksi, että saa jotakuinki ominaisuuksiltaan välttävän DD basen. Voin olla väärässä, mutta ennen kun tuota massatuontantomallia on tunnetut arvostelijat testanneet niin liian riskisijoitus.
 

Szuper

Active Member
Aikalailla samaa mieltä. Noista videoista saa kyllä just sen käsityksen et tungetaan se markkinoille koska "dd hype" ja sen kautta helppo raha... Mut niihän se on vähän kaikessa.
 

salu71

Member
Onko se niin että tuolla F1 ratilla ei pysty pelamaan WRC 7 peliä ?? en ainakaan saanut toimimaan vai olenko jotain tehnyt väärin ??
 

hiphei_finland

Active Member
Onko se niin että tuolla F1 ratilla ei pysty pelamaan WRC 7 peliä ?? en ainakaan saanut toimimaan vai olenko jotain tehnyt väärin ??
Kyl se pitäs silläkin toimia. Mä en saanu fana csl basella ja orkkisrimmillä toimimaan aluksi. Mut sit jostain luin ett muistaakseni pitää pädillä käynnistää peli.
 

Tuonela

New Member

pelle

Well-Known Member
Laitetaan tänne vaikka kyseessä onkin boxin ratti. Tämä kun on ainoa ratti keskustelu joka on aktiivinen.
Eli black friday viikolla tuli ostettua thrustmasterin tmx boxille joka siis käytännössä on sama kuin pleikkarin t150 joka multa löytyy myös.
Nappien sijoittelun lisäksi erona on se, että tmx kääntyy 900 astetta kun taas t150 kääntyy 1080 astetta. Tekniikaltaan nuo kuitenkin on ilmeisesti muuten täysin identtiset ja se olikin yksi syy miksi ostoskoriin päätyi tmx eikä g920 joka oli kympin halvempi.

Itseltä kun löytyy jo valmiiksi t3pa polkimet niin ratin vaihtaminen on helppoa, koska polkimia ei tarvitse alkaa irroittamaan wheel stand pro:sta.
Ei tarvitse kuin irroittaa polkimien johto ja ratin pikalukitus ja heittää toinen ratti paikoilleen ja johto takaisin ja homma toimii.
Lisäksi mulla ei ole ollut mitään ongelmia t150:n kanssa ja sen forcet on myös enemmän kuin riittävät omaan käyttöön joten senkin takia valinta oli helppo.
Toki t150 vakio polkimet kesti alle viikon kunnes kaasun jousi meni poikki ja sen takia t3pa polkimet tulikin ostettua, mutta itse ratti on toiminut hienosti.

Nyt mulla on tmx:n kanssa likemmäs 200 tuntia ajoa takana eikä senkään kanssa ole mitään ongelmia.
Aluksi luulin, että siinä on vikaa sillä v-rally 4:n kanssa oli pakko kalibroida ratin keskikohta vähintään kerran tunnissa, mutta muiden pelien kanssa tuota ei ilmennyt joten kyseessä oli joku v-rallyn oma bugi.

Myös t3pa:t on toimineet ilman ongelmia ja niillä on nyt ajettu 400-500 tuntia.
 
Ylös Bottom