Mikä ratti paras PS4:lle sekä kaikki muukin PS4-ratteihin ja ajopenkkeihin liittyvä keskustelu

Szuper

Active Member
Onko tämä feelvr jokin verrattavissa "suoravetoinen logitechin g-sarjalainen" kun hinta antaa ymmärtää että ei kovin laadukkaat osat... ?
 

Oeppae

Active Member
Noh sepäs se kun ei siitä oikein tiedä. Simplicityn halpis 7nm DD basekaan ei ole saanut testaajilta pelkästään mairittelevaa palautetta ja siellä on kuitenkin jotakuinki asiansa osaavia henkilötä taustalla jne. Eikös tuo Feel VR ole jokin Romanialaisten viritelmä, joilla ei ole oikeastaan mitään track recordia, että olisivat saaneet (toisinkuin esim. simplicity) mitään toimivaa aikaiseksi. Softatuki tai ennemminkin sen puutteet mua henk. koht eniten huolettaisi, ehkä seuraavana vasta osien kestävyys. Sanomattakin selvää, että kompromisseja osissa on tehty jos hinnan polkemisella kilpaillaan. Mitä nyt tubesta löytyy ehkä pari pätkää kun jotkut testanneet tuota Feel VR basea niin ainakin niissä on tullut ilmi, että "kehitystyölle on tarvetta". Ei se DD varmastikaan nyt niin tärkeä asia ole, että se olisi tie onneen vrt vaikka G29. G29 saa toimivan, kaiken kanssa yhteensopivan ja suht kestävän paketin halpaan hintaan. Feel VR:stä joutuu pulittamaan kuitenkin vähän kovempaa hintaa, eikä ainakaan itseäni kiinnostaisi käyttää vähäistä ajoaikaa softan yhteensopivuuden kanssa taistelemiseen ja mahdollisiin laatuongelmiin vain siksi, että saa jotakuinki ominaisuuksiltaan välttävän DD basen. Voin olla väärässä, mutta ennen kun tuota massatuontantomallia on tunnetut arvostelijat testanneet niin liian riskisijoitus.
 

Szuper

Active Member
Aikalailla samaa mieltä. Noista videoista saa kyllä just sen käsityksen et tungetaan se markkinoille koska "dd hype" ja sen kautta helppo raha... Mut niihän se on vähän kaikessa.
 
Ylös Bottom