Minecraft

Pirate fin

Well-Known Member
Sony ei halua enää suojella lapsia, koska huomenna tulee crossplayn mahdollistava päivitys pleikalle :)

"All that glorious, unified code means that you’ll be playing the same game as your pals on Xbox One, Nintendo Switch, Windows 10, and mobile!* So, yes – that means you get cross-play between those different consoles."


 
Viimeksi muokattu:

pate79

Active Member
Nyt alkaa järki loppua! Ostin lapsille minecraftin joululahjaksi ja sehän pitäis saada synkattua microsoftin tiliin. Tein MS-tilin, syötin koodin, niin ei se mene maaliin asti. Ilmoittaa vaan, että "hupsista, tuli odottamaton ongelma!" Sen tarkempaa selvitystä ei anna, mutta ei yhdistä pelistä mihinkään mikä vaatii ms-tilin. Onko muilla ollut tätä ongelmaa? Onko vika perhetilin asetuksissa vai missä? MS-tilille pääsen kyllä koneella kirjautumaan, mutta sieltäkään ei voi lisätä laitetta kuin XBOX jne..
 

TT-2k

Päämoderaattori
Ylläpitäjä
Onko muilla ollut tätä ongelmaa? Onko vika perhetilin asetuksissa vai missä?
Veikkaisin, että ihan pelin ja/tai Mojangin taustajärjestelmien bugi. PS4:n Minecraft v2.01:ssä en saanut itsekään liitettyä MS-tiliäni sitten millään, vaikka useampana päivänä yritin. Kun v2.02-päivitys julkaistiin, onnistui tilien liittäminen ihan heittämällä. Joten jos peli on jo tuohon versioon päivitetty, eikä siltikään onnistu, niin ehkä kannattaa vaan jäädä odottamaan seuraavaa päivitystä.
 
Ylös Bottom