Minecraft

Keskustelu osiossa 'Pelit' , aloittajana The FinGuy, 25.10.2011.

 1. Exhorder

  Exhorder Member

  Vastaus: Minecraft

  Entäs ps4 versio? On muuten kumma ettei nettipeliä ole ympätty mukaan. Seuraavaan konsoli mineen se varmasti jo tuleekin mukaan uskoisin.
   
 2. Ulukai

  Ulukai Moderator Ylläpidon jäsen

  Vastaus: Minecraft

  Niin muuten! Siitä Super Mario -lisäristä on video ihmeteltävissä etusivun uutisessa.
   
 3. Robotti

  Robotti Member

  Vastaus: Minecraft

  Nyt se sitten tapahtui, että konsolilla tuli ensimmäisen kerran maailman reuna vastaan.

  PS3:lla olin tonkimassa lupaavaa redstone/lapis lazuli -esiintymää, kun yhtäkkiä hakku alkoi heilua todella laiskasti, eikä seinään tullut minkäänlaista jälkeä. Peli ei myöskään ilmoittanut mitenkään uudentyyppisestä palikasta. Vähän aikaa mietin ja kokeilin kaivaa samaan suuntaan eri kohdasta. Soihtukaan ei tarttunut seinään kiinni.

  Pitääpä kaivaa seuraavaksi ylöspäin, että näkee miltä se maailman reuna näyttää ulkoilmassa.

  Onkohan PS4:n tai Xbox Onen Minecraftissa enemmän lääniä kuin edellisellä konesukupolvella?
   
 4. TT-2k

  TT-2k Päämoderaattori Ylläpidon jäsen

  Steam ID:
  TT-2k
  XBL:
  TriKuiva
  PSN:
  TT-2k
  Twitter:
  tontsa
  Robotti: On ne "vähän" isompia. PS3:lla maksimikoko on 864x864, nykykonsoleilla 2500x2500 eli n. 36 kertaa suurempia.
   
 5. Robotti

  Robotti Member

  Vastaus: Minecraft

  Tunnelia kaivaessa laitan soihdun viiden palikan välein. Eli 172 soihtua. Ei mahdu kovin pitkää tunnelia. Toivottavasti laskin väärin, sillä nyt alkoi ahdistaa.
   
 6. Exhorder

  Exhorder Member

  Vastaus: Minecraft

  Onko xbox360 vs ps4 versioissa graafiisia eroja? Vissiin kentät huomattavasti laajempia ps4 versiossako? Jos ostan Xbox360:n niin olen harkinnut Minheä sille tai sitten ps3:n ostan. Kattoo nyt pelitarjonnan ja konsolien hinnat Huuto.netistä eka.

  Xbox360 hyvä puoli olis se ettei kaikkia pelejä tartte asentaa kovolle ku ps3:ssa pistää asentaa ilmeisesti kaikki pelit kovolle joten 500 gt superslim malli pitäis ostaa käytettynä ja se on vielä turhan tyyris.
   
 7. Lyrtsi

  Lyrtsi KonsoliFIN Alumni

  XBL:
  lyrtsi02
  PSN:
  middie-
 8. telf

  telf New Member

  Vastaus: Minecraft

  Onko kellään kiinnostusta alkaa pelaan xbox onen minecraftia porukassa, voisin hostata noin 24/7, jos on riittävästi kiinnostuneita. Voitaisiin laatia jonkun näköiset säännöt yhdessä sitten.

  jos kiinnostaa niin ota yhteyttä
  pelaajatunnus Tuunna1092

  :D
   
 9. XShava

  XShava KonsoliFIN Toimitus

  XBL:
  XShavaFIN
  PSN:
  XShava
  Vastaus: Minecraft

  Vastailen pikkasen myöhässä :)

  Sekä Pleikkari, että Xbox-versioissa on samat kuviot. Ja siis verkkopeli on, mutta pelin aloittaneen poistuessa peli häviää verkosta, kunnes hän psitää pelin tallennuksesta uudelleen päälle. Jokainen pelaaja voi aloitta oman verkkopelin, jonne voi laskea satunnaiset pelaajat tai vain kaverit.

  Mikäli muistan oikein, niin ainakin Xbox One(360 en tiedä) -versioon tulee ensivuoden puolella PC puolelta tuttu MINECRAFT: REALMS -ominaisuus. Eli voit kk -maksua vastaan saada oman serverin, joka on jatkuvast onlinessä.

  Ja samalla taitaa tulla myös ominaisuus, että PC, Pocket Editionin ja Xbox Onen pelaajat voivat pelata samassa Realmsissa. Tällä hetkellä ominaisuus on PC + Pocket Edition versioilla jo olemassa. Tämä varmaan tarkoittaa sitä, että Xbox One versio päivittyy PC version tasolle.

  PS4 versioon ominaisuutta ei taida olla tulossa, elleivät yllätä ja tuo ominaisuutta sitten myöhemmin.
   
 10. telf

  telf New Member

 11. HideoMiyamoto

  HideoMiyamoto Well-Known Member

  Vastaus: Minecraft

  Onko normaalia et konsoli versio 30€ vai onko tässä taas jotain nintendo lisää Switchillä, meinasin pelin ostaa kun ajattelin että se on sen 20€ niinkuin ainakin PCllä mutta järkytyin kun näin hinnan.
   
 12. TT-2k

  TT-2k Päämoderaattori Ylläpidon jäsen

  Steam ID:
  TT-2k
  XBL:
  TriKuiva
  PSN:
  TT-2k
  Twitter:
  tontsa
  PlayStation-versiot ovat Storessa 18,95 e tällä hetkellä.
   
 13. laitos

  laitos Toimitus Ylläpidon jäsen

  XBL:
  laitospaitos
  PSN:
  teelaine
  Vastaus: Minecraft

  Switchin Minecraft - worth every penny. Nyt ollaan kyllä just siellä missä Minecraftin kanssa pitääkin olla: seikkailu ja zenin hakeminen missä tahansa ympäristössä. Peli pyörii nätisti (kuten pitäisikin) ja peli tuntuu edelleen yhtä tuoreelta kuin vuosia sitten. 20e vs 30e, ei mitään väliä kun vaakakupissa on oma liikkuvuus ja aivojen lepuuttamismahdollisuus Minecraftin parissa ympäristöstä riippumatta.
   
 14. HideoMiyamoto

  HideoMiyamoto Well-Known Member

  Vastaus: Minecraft

  Switch versio on nyt 1080p myös ja ilman framerate ongelmia sekä parannellulla tekstuuri filtteröinillä.

  [video=youtube;8a2k-zbj0hY]https://www.youtube.com/watch?v=8a2k-zbj0hY&feature=push-u-sub&attr_tag=ofRK8-HXKodXaAgy-6[/video]
   
 15. Miqz

  Miqz Active Member

  XBL:
  Miqz72
  PSN:
  Miqz
  Switch:
  Miqz
  Onkos tietoa milloin se 4K päivitys XBOX One X:lle tulee? Käsitinkö oikein että se on maksullinen DLC ja toimii minkä tahansa aiemman version kanssa?
   
 16. Omenanraato

  Omenanraato Well-Known Member

  Youtube:
  youtube
  PSN:
  Omenanraato
  Switch:
  Omppu
  Ollaan täss Switch versiota pelattu pojan kanssa ja nyt iski ongelma.

  Koska en tiedä miten tuo käyttäytyy jos kaksinpelin vain lopettaa, niin olen kaikki itemit laittanut arkkuun ja sit vasta hypännyt pelistä pois.
  Sen jälkeen poika otti arkusta esim sakset ja kävi myös noukkimassa vähän vehnää ja asetti ne samaan arkkuun. Sen jälkeen peli tallennettiin.

  Nyt kun peli ladattiin uusiksi, arkku oli tyhjä. Kaikki mahdollinen kadonnut, toisessa arkussa tavarat tallessa. Saako niitä mistään takaisin? Miksi ne katsoi, teimmekö jotain väärin??

  Sit toinen juttu, ollaan rakennettu talo ja nyt muutaman sekunnin välein kuulostaa kuin hiiren vinkumiselta, mihinkään ei ääntä saada paikannettua ja todella ärsyttävä vikinä. Mikä vois olla?

  Miten tuossa on järkevä lähteä etenemään, jos haluaa jotain järkevämpää alkaa rakentamaan, esim mekanismeja tms? Onko missään suomeksi jotain opasta et mitä kannattaa tehdä?
   
 17. Pete_69

  Pete_69 Member

  PSN:
  ablas
  Kysellääs vähän, jos joku osais auttaa kun itsellä loppuu ymmärrys. Eli mukelot sai joululahjaksi tämän ps4:selle ja nyt ongelmana on, ettei saada mitenkään yksinpeliä toimimaan. Siis peli on aina jaetulla näytöllä ja kahdella hahmolla vaikka mitä yrittäisi tehdä. Ei kai sen sellainen kuitenkaan kuulu olla?
   
 18. otso

  otso Member

  PSN:
  ozogay
  Taitaa heittää jaetun ruudun automaattisesti jos on useampi kuin yksi tunnus kirjautuneena sisään pleikkariin. Eli kirjautuminen ulos kaikilla muilla paitsi yhdellä tunnuksella saattaa auttaa.
   

Jaa tämä sivu