Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Mortal Kombat

Tälläisen vanhan MK-fanboyn :) odotukset Deadly Alliance täytti oikein mainiosti. Tietenkin fatalityjä olisi voinut olla enemmän per hahmo jne, mutta toivon että MKDA:n hyvät myyntiluvut innostavat Midwaytä jatkamaan sarjaa.
 
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan XRay
Tälläisen vanhan MK-fanboyn :) odotukset Deadly Alliance täytti oikein mainiosti. Tietenkin fatalityjä olisi voinut olla enemmän per hahmo jne, mutta toivon että MKDA:n hyvät myyntiluvut innostavat Midwaytä jatkamaan sarjaa.

Jatkoa on jo luvattu vuodelle 2004. :)
 
Onhan tämä kehitystä, jos verrataan vaikka ihan kauheaan nelososaan. Kaveri osti ja pelailtiin sitä pari päivää. Taikojen avulla voittaa vähän liian helposti, koska niitä on ihan liian helppo tehdä ja vaikea väistää. Lähitappelut ovat paljon parempia.
 
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan illu
Mitäs toi DA näytti niin kovin hitaalta tiltissä?
Todennäköisesti TILTin porukat pelasivat Mortalia 50Hz tilassa. Ainakin 60Hz tilassa peli toimii todella sulavasti.
 
oli ne kyllä aikoja kun mk2:Sta tahkottiin snessillä ja sit tiukan matsin jälkeen teki fatalityn niin aihh. isi ei tykänny pelistä yhtään:). onko kukaan vielä testannu deadly alliancea?
 
milloin siinä alkaa saada uusia hahmoja kun olen kääntänyt vaikka kuinka monta coffinia auki eikä ala tulla.
 
SPOILERI!! //Alkaa

{
Juju on siinä, että pitää valita oikeat arkut. Kokeilepa esimerkiksi arkkua CN tai IV. Ainakin itse yllätyin iloisesti kurkistaessani sisään...
}
//Spoileri loppuu
 
paska peli !!!!

juma*****....miks mä menin hankkiin tän p****n. Hankkikaa mielummin pride-fc, yksi parhaista fighting-peleistä !!!!
 
NewsFlash

Mortal Kombat jatkuu 27.02.2004

Midway on paljastanut, että Mortal Kombat -taistelupelisarjan seuraava osa, Mortal Kombat Deception, on työn alla PlayStation 2:lle ja Xboxille.

Uusien pelimuotojen ja hahmojen lisäksi pelistä löytyy myös edellisistä osista tuttuja hahmoja, kuten Baraka, Scorpion, Sub-Zero, Mileena ja Ermac. Ensi syksynä julkaistavaan Mortal Kombat Deceptioniin lupaillaan myös verkkopelitukea molemmille alustoille.
 
NewsFlash

Mortal Kombat: Deceptionin ensimmäiset kuvat 08.03.2004

Midwayn reilu viikko sitten paljastamasta Mortal Kombat: Deceptionista on julkaistu ensimmäiset kuvat. Perinteisen mätön lisäksi luvassa on muutaman kuvan perusteella myös minipelejä shakin ja Tetriksen tyyliin.

Mortal Kombat: Deception julkaistaan syksyllä PlayStation 2:lle ja Xboxille ja molemmille alustoille on luvassa verkkopelituki.
 
NewsFlash

Jenkeille Mortal Kombat -spesiaalia 04.08.2004

Midway on ilmoittanut julkaisevansa Yhdysvalloissa useammankin erikoispainoksen tulevasta Mortal Kombat: Deception -taistelupelistään. Pleikkarille on luvassa Premium Pack, jonka kantta koristaa Sub-Zero, kun taas Xboxille julkaistaan neljä erilaista Kollectors Editionia joiden kansissa ovat Baraka, Mileena, Raiden ja Scorpion. Pakkaukset sisältävät konsolikäännöksen alkuperäisestä Mortal Kombat -arcadepelistä sekä 40 minuuttisen History of Mortal Kombat -DVD:n. Lisäksi mukana on metallinen keräilykortti paketin kannessa olevasta hahmosta.

Mortal Kombat: Deception julkaistaan kaikkine erikoispainoksineen Yhdysvalloissa lokakuussa. Eurooppaankin peli ehtinee jouluksi, mutta erikoispainoksista ei ole vielä tietoa. Se kuitenkin tiedetään, että alkuperäinen Mortal Kombat -arcadepeli ei ole enää mukana syksyllä julkaistavalla Midway Arcade Treasures II -kokoelmalla, mutta sarjan toinen ja kolmas osa vielä löytyvät. Kokoelmalta ovat väistyneet myös Steel Talons ja STUN Runner ja tilalle saadaan vähemmän tunnetut Wacko ja Kozmik Kroozr.

Midwayn pomo David F. Zucker on lisäksi paljastanut Mortal Kombat 7:n olevan jo kehitteillä ainakin Sonyn ja Microsoftin seuraavan sukupolven konsoleille.
 
Vastaus: Mortal Kombat

On jokseenkin kankean oloinen peli. Kaksinpelinä kaverin kanssa tätä tuli muutama tunti paukutettua pääosin ihan arcade moodissa, mutta myös tuli kokeiltu muita moodeja.

Tetris minipeli oli aika typerä, eli kilpaa väsättiin palikoita ja kaverin harmiksi niitä välillä kolisi sen ruudulle. Tetrislootan alla oli pienet MK hahmot jotka mättäsivät sen mukaan kuonoon kun sai palikoita rikki. Peli päättyy perinteisesti siten, että kaverin ruuutu täyttyy eli ne ukot siellä alhaalla on vaan ihan muodon vuoks pyörimässä.

Shakki oli huomattavasti parempi idea, säännöt nyt toki hieman poikkesivat normaalista ja kentälle sai asettaa kaverille träppejä ennen kuin itse peli alkoi. Kentällä on myös poweruppi piste 2 kohdassa. Jos hyökkäät vastustajan ruutuun niin joudut 1 erän tappelemaan. Yksi ukko kestää yhteensä 3 tappiota sitten koko pelinappula katoaa laudalta. Hahmoja saa valita muistaakseni 6 kpl. Eli eturivin soturit on kaikki jtn hahmoa, kuningas on jokin hahmo jne.

Pelissä veri on edelleen rumaa niinkuin aiemmissa osissakin, no onhan sitä reippaasti...silti.

Hahmoja on heti valittavissa 12 erilaista ja tienattavissa n. 12 lisää.

Tämä juttu on hatarasti kirjotettu, koska siitä kun pelasin peliä viimeksi on jo vajaa viikko aikaa, niin ei pysty muistamaan kaikkea selkeesti.

Jos jokin jäi mieltäsi askarruttamaan, niin kysy ihmeessä.
 
Vastaus: Mortal Kombat

MK: Deception on yksi hauskimmista ja parhaista taistelupeleistä mitä tämän vuoden puolella on ilmestynyt.

Pelkästään seikkailupainotteinen Konquest-moodi olisi jo halpapelin hinnan arvoinen.

Taistelu sujuu hyvin ja on taattua MK-laatua, eli ihan nappeja hakkaamalla ei todellakaan pärjää jos vastassa on vähänkin kokeneempi vastus.
Minipelit ovat ihan hauska lisä, ja paino tuolla "lisä" sanalla sillä eipä niitä kovin aktiivisesti jaksa hakata. No ehkä Puzzlea jaksaa koska se on täysi kopio yhdestä kaikkien aikojen puzzlemätöstä Super Puzzle Fighter 2:sta.

Kontrollit toimii ihan hyvin ja kaikki on ihan loogista vastahyökkäyksineen ja blokkeineen kaikkineen.

Lisää bonusta tulee huimasta määrästä kerättävää tauhkaa joiden mukana sellaisia helmiä kuten esimerkiksi MK Mythologiesin videoita ja muuta.

Lisälisäbonuksena jenkkijulkaisun kylkiäisenä tulee Area 51:n demo.
 
Vastaus: Mortal Kombat

Ohessa arcticissa säätämääni läppää Deceptionista:

Njoo! Eilen tuli hakattua aika hikiset sessiot Deceptionia Pleikka kakkosella! Mitähän tuosta vääntäisi...

Grafiikat ovat parantuneet. Tyyli on minusta nyt päässyt hurjan askeleen eteenpäin. Hahmojen puvut ovat entistäkin yksilöllisemmät luoden hommaan *hyvää karmaa*. Muuten on turha hehkuttaa hahmoja. Weapon trailit ovat tulleet MK:honkin, animaatio edelleen nykii verrattuna the-peleihin, jos se jotakuta ärsytti.

Kentät ovat ihan skitsoja. Suosikkeja voi sanoa vaikka kuinka. Tyyli on loistavaa, ainoastaan parissa kentässä cämp-fiilis iskee naamalle. Non-player characterit ovat hiton rumia. Esimerkkeinä loistavista ideoista tulee mieleen saari, jossa soi yhtenä hetkenä hulahulamusa ja palmut huojuu, seuraavana ollaan outworldissä, missä palmut ovatkin käärmeitä ja taustalla kuuluu pelottavaa jumputusta. Aivokuolleita kenttiä on ainakin kallionkieleke, joka pienenee matsin edetessä ja tippuva vastustaja päätyy seipäännokkaan. Mitenkähän tuollaisessa kentässä muka tulisi tapella? Kuolema kohtaa kentissä hämmentävän usein, on lihamyllyjä, teriä, kielekkeitä, DoA:n tyylisiä multiareenoita, pannukakuksi tekeviä metallinsulattamoita, you name it.

Nettipelistä sen verran että enpä tiedä. Pleikan lägillä ainakin jotkut jugglet eivät aina osu. Nettipelin tänne tulo on edelleen kysymysmerkki.

Itse peliohjauksesta sen verran että siinä voi kuulemma juustoilla okizemellä ja heitoilla mukavasti. Mitään turboownattamista en tiedä, mutta varmaan MKonlinen foorumeilla moisia kekataan koko ajan. Kombomurtajia on kolme per matsi(vai olikohan se erä) ja sitä käytetään painamalla blokkia ja eteen. Rämppääminen toimii (yllättäen).

Juonispoilereita en anna. Alussa on 12 hahmoa valikossa, Monilla hahmoilla on pistetty tyylit kiertoon. Ei tässä ole ehtinyt mitää unlockaamaan, on pitänyt pelata myös Def Jam NJ:tä. No, Deceptionin pääosassa on Shujinko-niminen pappa, jonka nuoruuden tulea tarkastellaan Conquest-moodissa. Ei tuokaan ihan Zeldalta vaikuta, mutta ihmisiä voi hakata. Kiitos, Midway. Monet hahmot löydetään conquestista, mikä on hyvä asia. Kolikoiden hankkiminen DA:ssa ilman kaksinpeliä oli hiton kuppaista jyystämistä.

Puzzlemoodi on xerox-kopio Bakubaku-animalista, joillain Puzzle Fighterin systeemeillä höystettynä. Deformeeratut jampat hakkaavat toisiaan ruudun alakulmassa niin että veri roiskuu ja häviäjä saa joka kentässä delata automaattisella stage-fatalityllä. Lievästi sanoen häiriintynyttä touhua. Tietokone aloittaa huijaamisen jo novicella, tiputusnopeus on jostain syystä aivan eri luokkaa kuin ihmispelaajalla, vaikka rukoilisi ohjaimen edessä koraani kainalossa. You suck.

Shakista en tajua muuta kuin että nappulat siirretään tiettyihin paikkoihin(paikat tiedän). Hahmot valitaan pelinappuloiden mukaan ja sitten pistetään ansoja sun muuta. Hahmot mättävät toisiaan, mikä on siisti idea. Hyökkääjä saa voimaetua. Yksi erä otetaan ja kun kurko kaatuu, niin nähdään automaattinen fatality. Siistiä.

Sälää ja muuta saa aivan sikana. Jopa fatalityt täytyy tosin ostaa hautuumaalta(!?) Ekstroja ja sälää on enemmän on kuin vilkkilässä kissoja, mikä on hauskaa itsessään. Loppuun vielä spoileri, että Liu Kang on mukana!


Arvostelu seuraa pian perässä konsolifiniin (kunhan saatte omanne ulos).
 
Vastaus: Mortal Kombat

minkälainen hahmojen ohjaus on uusimmassa mortal kombatissa, eli deceptionissa. onko liikuttelu töksähtelevää vai sujuvaa, entäpä hahmojen graafinen toteutus. jaksaako pelata jos ei voi pelata netissä. (jaksaako pelata kahdestaan)
mikä se netti sivu on mistä näkee sen MK:Deceptionin alku videon jossa raiden, shao kang (vai mikä olikaa) tappelivat.
 
Ylös Bottom