Musiikkisuositukset ja yleinen musiikkikeskusteluVähän kevennystä iltaan :)
Joku japanilainen(?) vitsillä väännetty biisi :) Kiinnitti huomiota tuo bassorummun logo :D
 
Tässä muuttoa tehdessä osui käsiin pussukka täynnä wanhoja winyyleitä sieltä jostain nuoruudesta ja oli pakko laittaa vähän jytisemään. Ei todellakaan uutta musiikkia mut aina toimii....ainakin itselläni ehe...

 
Tämä tuli tänään vastaan ragnarockia pelatessa ja jo pelkkä nimi laittoi hymyilyttämään ja saihan tätä kuunnellessa hakata rumpuja hymy naamalla koko biisin ajan.

 


Hexvesselin uusin kappale soinut useana päivänä repeatilla. Hitto mikä biisi, mikä video. Kvohstin vokaalit nostavat kyllä karvat pystyyn. En malta odottaa uutta levyä.
 
Gunshipin löysin aikoinaan tämän ketjun ansiosta ja siitä suunnasta on tullut justiinsa uutta musiikkia. Ja vielä aikamoisen tarttuva renkutus tää Taste Like Venom onkin!Pitää ehtiessä kuunnella mitä muuta ketjuun on viime viikkoina pistetty, josko tulisi lisää helmiä vastaan.
 
Falling In Reversen coveri Papa Roachin Last Resort -biisistä on aika kaunista kuunneltavaa <3 Salaa toivon, että Falling In Reverse tulis ensi vuonna Tuskaan :3

 
Viime perjantaina julkaistiin Alkaloid "Numen"-albumi, niin on kyllä omalla kohdalla vuoden albumi. Kannattaa kuunnella jos Cthulhu/H.P. Lovecraft ja progressiivinen (ääri)metalli kuulostaa hyvältä yhdistelmältä.Samana päivänä tuli myös sekä TesseracTin että Brujerian uusimmat albumit. 
Vaihteeksi suomalaisia klassikoita :D

edit:

Miltä olisi kuulostanut jos pantera olisi tehnyt MC Hammerin can't touch this biisin.
No varmaan just tältä. 
Viimeksi muokattu:
Ylös Bottom