Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

NHL 12 [PS3/X360]

Vastaus: NHL 12 [PS3/X360]

Kopioidaan viestini toiselta palstalta, jos täältäkin sattuisi joku innostumaan:

Onko täältä kukaan pelaillut Ea Sports Arenan kautta rahapelejä NHL:ssä? Itsellä ~50 matsia takana ja ihan hauskaa puuhaa pelata onlinessa pienellä panoksella. Suurin osa vastustajista on tällä hetkellä valitettavasti jenkkejä, joten lisää eurooppalaista edustusta kaivattaisiin. NHL:ssä pystyy tällä hetkellä osallistumaan vain rahaturnauksiin, joten 1on1 matseja ei siis pysty pelaamaan. Yksi ilmaisturnauskin löytyy, jonka voittaessaan saa 20$. Tästä lähdin itsekin liikkeelle enkä ole omaa rahaa joutunut tuonne syöttämään.

Homma siis toimii niin, että valikoista Xbox Live -> Ea Sports Arena, josta voidaan tilata tunnus virgingaming.com:iin, jossa matsit haetaan. Pelit pelataan Arenan kautta ja tulokset raportoituvat automaattisesti Virgin gamingiin. Joskus joku matsi on jäänyt merkkaamatta, mutta screen capture näytöstä riittää supportille todistukseksi voitosta. Eilen jouduin esimerkiksi turvautumaan screen captureen ja sain lopulta turnausvoiton merkattua. Otin kuvan matsin heti matsin jälkeen, sekä vielä valikoista player hubista.

Peliseuraa löytää tosiaan helposti vasta joskus seiskan jälkeen illalla, kun jenkit heräilevät yöuniltaan. Alkuun pelaaminen jenkkejä vastaan voi olla hyvinkin turhauttavaa, koska korkeamman tason omaava saa pelata hostina. Itse olen nyt tasolla 8/10 (lähes 9), joten kotimatsejakin saa pelata ihan kiitettävästi.

Pelata voi sekä boxilla sekä pleikkarilla.
 
Vastaus: NHL 12 [PS3/X360]

Homma siis toimii niin, että valikoista Xbox Live -> Ea Sports Arena, josta voidaan tilata tunnus virgingaming.com:iin, jossa matsit haetaan. Pelit pelataan Arenan kautta ja tulokset raportoituvat automaattisesti Virgin gamingiin.

Kiinnostavaa :) Mihinkäs rahat tulee? Ja onko jokin ikäraja?
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: NHL 12 [PS3/X360]

Jokainen olkoot pelistä mitä mieltä haluaa, siitä on varmaan turha enää jauhaa.

Kävinpä ihan mielenkiinnosta selailemassa EA Sportsin virallista foorumia joka on näköjään täynnä samansuuntaista keskustelua kuin täälläkin: jäätyilyä,bugaamista ja siitä aiheutuvaa kiroilua. Oma painos lähti hyllyyn odottamaan, aikooko EA tehdä mitään asian hyväksi.

NHL® Tech Help and Feedback : EA Forums

Samat sanat!
 
Vastaus: NHL 12 [PS3/X360]

Vielä sen verran, että kun tota ea:n foorumia selailee, niin ei noi mitkä lie moderaattorit tai mitkään muut johtomiehet ole ees kehdannu vastata valituksiin. Unohtaako ne nyt kokonaan asiakkaat jotka heille sen rahan tuottavat ja tekevät vain uutta peliä, eikä korjaa tätä vanhaa, joten tämä nhl12 kokemus saattaa saada monta ihmistä jättämään seuraavan pelin väliin, koska tietää että ea on pelkkää kusetusta. Ja tämä taas johtaa siihen, että ea voivottelee kun nhl13 ei myynyt niin hyvin ja olisivat ehkä saaneet myytyä enemmän jos he olisivat korjanneet nhl12 + he saattaisivat saada jopa nhl12 korjaukseen vaaditut rahat takaisin, mutta näillä näkymin nhl13 tulee myymään huonosti.
 
Vastaus: NHL 12 [PS3/X360]

Bugejako? (en pura mitään pahaa oloa tms. ihan tosiasioita tästä pelistä ja omia kokemuksia)

Kun saat kiekon päähän,ei mitään tule,pelaaja ei loukkaannu kiekosta millään muulla tavalla kuin jaloista...jos siitäkään enää. Taklauksissa toimii ihan hyvin,siitä plussat pelille.
Moken toiminta on ihan käsittämätöntä kuraa,mm. ne omat maalit,torjunta ennen laukausta,pelin avaaminen on vieläkin hiukan hakusessa,mut parempaa kuin 11:ssa...
Tuo ihme satunnaisgeneraattori on mukana ihan liian usein,esim. luistelen vastustajan päätyyn taklausnappi pohjassa,vastustaja on laidan vieressä,syöttää kiekon pois,jos irrottaa taklausnapista ja yrittää lähteä kiekon suuntaan,ni se perkele taklaa silti sitä pelajaa ensin...ja yleensä ite siinä lentää nurin ja aina jäähy...

Sama kun pelaat classic-ohjaimilla,mailan nostamisesta saa heti 2min...ei siis tarvi edes osua vastustajaan,kunhan on lähellä...tai sit se alottaa tappelun,mikä on hemmetin typerää...kun yrität nostaa mailaa,se ikäänkun miettii sen 0,1 sekuntia ja sit ottaa käsi ojossa vastustajan olkapäästä kiinni. Klassisilla asetuksilla tappelu tulee siis L1-napista..ja mailan nosto tapahtuu L1+kolmio...arvatkaas ny tekeekö tekoäly automaattisesti sen tappeluliikkeen ennenkun kerkeät painamaan kolmiota (miksei napit voi olla päinvastoin?)...sama jos yrität sitoa laitaan pelaajaa...se sun ukkos pysähtyy ja odottaa (siis oikeen pysähtyy ja pällisetelee siinä monta sekuntia) et vastustaja irtoo laidasta ja heittää kiekon pois ja sit vasta yrittää sitoa laitaan,jolloin syttyy tappelu...

Näinkin yksinkertasiin asioihin ei olla puututtu..saatika et olisivat tehneet omavalintaiset näppäimet...esim. mulla kun ei syöttäminen onnistu takanapista,ei sit kirveelläkään,en vaan yksinkertasesti osaa käyttää tarpeeksi nopeasti tuota liukunäppäintä...

Joku jo mainitsikin et laidasta pääsee ihan liian usein läpi..miksei ole sellasta taktiikkaa kuten tuon "siniviiva" kuuluis olla et tukkivat sen..se onnistuu bap:issa vastustajalta mut ei omilta,esim. chl:n plyoffeissa sitä tekee vastustajat aina,helpolla ei läpi pääse...

Mailan käsittely on todella hyvin toteutettu,ei tule mitään ihme harhautuksia siten et kiekko on metrin irti lavasta,sama juttu laukauksissa,ohi voi vetää,mut edelleen kukaan ei koskaan ohjaa kiekkoa katsomoon esim. kun laukaus tulee yv:llä viivalta...yleensäkin liian harvoin normaali tilanteissa menee kiekko yli laidan..ainakin jos vertaa miten ne tuolla NHL:ssä oikeesti pelaa...

Konen mailan nostaminen on lian rajua...oikeet pelaajat karvaa,siis ns. huitoo sillä mailalla,ne ei iske iholle ja nostele mailaa kuin hullu...paitsi sillon kun on 1 vs.1 kiekon kanssa kulmassa tms...
 
Vastaus: NHL 12 [PS3/X360]

Tekstii, tekstii, tekstii...

Lisätään tähän vielä nuo perhanan poke chekcit. Verkkopeliä kun pelailee ja ite oon 55lvl ja saan saman lvl vastaan, niin kaikki käyttää sitä, ihan joka tilanteessa. Mutta hemmetti, auta armias, kun minä vähän pökitän edestä tai takaa, aina jäähy. :mad: Monihan tekee niin kun tulee takaa, alkaa tökkimään sieltä takaata kiekkoa eteenpäin, mutta ne harvat kerrat kun uskallan alkaa tökkimään -> jäähyaaitio kutsuu.

Taklaukset ei vieläkään osu vaikka tätä peliä onkin tahkottu lähemmäs 150 ottelua verkkopelinä. Pistetään se Dallasin piikkii, kun sillä tulee 95% pelattua kaikista peleistä. Siellä päin ei oikee tunnu olevan nopeutta saatikka tasapainoa. :p

Vaikka tässä onkin ongelmia riittämiin, kyllä sitä aina jaksaa ''pari'' peliä ottaa.
 
Vastaus: NHL 12 [PS3/X360]

Lisäksi nuo rankkarit on tässä ottaneet takapakkia vs. 11. Esim kun maalivahti on jo kertaalleen torjunut kiekon ja jos se jää maalivahdin eteen, ei tuomari vihellä aina peliä poikki, vaan kiekon voi käydä tökkäämässä siitä hyväksytysti maaliin. Näinkin on käynyt aika lukemattoman monta kertaa.
 
Vastaus: NHL 12 [PS3/X360]



Juu tässä tuo sijalla 2. oleva on kyllä aivan ällistyttävän komea veto..eräät sankarit tekee nhl:ssä just aivan samanlaisia..komeeta katteltavaa :cool:


Miten tuo harhautus tehään jossa kiekko menee vastustajan jalkjenkohdalta mut pelaaja ite "kiertää" toisen pelaajan,tarvis opetella sekin,osaan vaan tuon maila vasemmalle,kiekko vasemmalta oikealle ja maila yläkautta oikealle (right-pelaajalla)
 
Vastaus: NHL 12 [PS3/X360]

Miten tuo harhautus tehään jossa kiekko menee vastustajan jalkjenkohdalta mut pelaaja ite "kiertää" toisen pelaajan,tarvis opetella sekin,osaan vaan tuon maila vasemmalle,kiekko vasemmalta oikealle ja maila yläkautta oikealle (right-pelaajalla)

Eli teet ensin forsberg harhautuksen eli LT/L2 pohjaan ja kätisyydestä riippuen oikea tatti esim. left pelaajalla noin kello 5 (rightilla, kello 7) näin kiekko on nyt yhdellä kädellä, sitten painat LB/L1 ja samaan aikaan "vedät" eli työnnät oikean tatin eteenpäin. Toivottavasti oli apua :)
 
Vastaus: NHL 12 [PS3/X360]

Pelaatko montakin peliä päivässä? itelläkin oli just 4 päivää ettei mitään ja pelejä 8-12 per päivä...mut nyt taas heti eka tilttaa,sit toimii ehkä 4-5 peliä ja taas sama juttu...kyllä tämä vaan on viallinen peli,sen takia sitä haukutaan,tuskin tästä muuten mitään tällästä määrää valituksia tulisi,vai tuliksko?
Montako ottelua päivässä? Sanoisinkohan 4-6. Määrä voi tosin vaihdella silloin tällöin.

Viime ajat olen vain onlinea pelannut, arvopelejä.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: NHL 12 [PS3/X360]

Eli teet ensin forsberg harhautuksen eli LT/L2 pohjaan ja kätisyydestä riippuen oikea tatti esim. left pelaajalla noin kello 5 (rightilla, kello 7) näin kiekko on nyt yhdellä kädellä, sitten painat LB/L1 ja samaan aikaan "vedät" eli työnnät oikean tatin eteenpäin. Toivottavasti oli apua :)

Juu..tämä täytyy opetella,se näyttäs olevan hyvä temppu omassa paikassaan :p
 
Ylös Bottom