NHL 18 - Yleinen keskustelu

Keskustelu osiossa 'NHL' , aloittajana lake79, 11.06.2017.

 1. fcnurmes

  fcnurmes Member

  Ei. NHL 15 ohella paskin änäri, mitä on ollut. Tietysti, jos tykkää miekkailla joka pelin läpi, niin sitten.
   
 2. käkikotka

  käkikotka Active Member

  Mikä siinä sitten mättää? Toi NHL 17 on moninpuolin jo aika täydellinen..
   
 3. Alvar97

  Alvar97 Member

  Jos tykkäsit 17 ja mieli tekee uusin hommata niin kukaan ei estä ja eiku kaupoille :) itse tykkään kans tästä uusimmasta vaikka täälläkin löytyy näitä yllä olleita kitisijöitä kun ei vaan taida pärjätä. Totta että pelissä tiettyjä ongelmia on, mutta niitähän on kaikissa peleissä. Fifassa jopa änäriä enemmän EA.n peleistä.
   
 4. käkikotka

  käkikotka Active Member

  Pitää kyl varmaan hommata..
   
 5. käkikotka

  käkikotka Active Member

  Vielä kun tohon NHL:än tehtäis niinku Be A GM SM-liigalle ym liigoille,niin kyseessä ois jo lähes täydellinen lätkäpeli!
   
 6. Omenanraato

  Omenanraato Well-Known Member

  Youtube:
  youtube
  PSN:
  Omenanraato
  Switch:
  Omppu
  En kyl oikeastaan ymmärrä miks tää ei oo mahdollista. Fifassa voit olla minkä rupusakin pomo tahansa. Ja esim chl täysin turha tässä. Sille oo ees pelimuotoja.
   
 7. fcnurmes

  fcnurmes Member

  Taitaa herra kuulua näihin miekkailijoihin, koska tällaisen kommentin heitit. Änärin hutissa ei ole ollut kyse pärjäämisestä enää moneen vuoteen, mutta kun peruspeli on aivan pielessä, niin ei tätä hirveästi kiinnosta pelatakaan. Yksinpelissä kone huijaa vaikeimmilla tasoilla minkä ehtii ja jos se ei haittaa niin siitä vaan ostamaan. Tästä pärjäämisestä olen vääntänyt joskus aivan tarpeeksi, joten siitä en ala tässä enempää avautumaan. Jokainen voi miettiä mielessään mitä on pärjääminen, eli paskan pelaajan määrite on jos ei pääse kympistä ylöspäin. Mielestäni hyvän pelaajan määritys ei ole se, että on päässyt ykköseen. Se on oikean jääkiekon näköistä peliä pelaava pelaaja, joka roikkuu 1-3 divarin välillä. Itse kuulun keskitasoon, eli vitosdivariin.
   
 8. Alvar97

  Alvar97 Member

  Eli sittenhän taidan olla hyvä pelaaja tässä pelissä, toki ykkösessä ei ole hutissa tullut oltua vieläkään ;)
   
 9. käkikotka

  käkikotka Active Member

  Aivan..outoa ettei vieläkään tosiaan kunnon panostusta Euroliigoihin..
   
 10. Bugiranne90

  Bugiranne90 Member

  PSN:
  Henkka90mpl
  Tuoreinkin peli on samaa kauraa, kuin mitä tällä sukupolvella on nähty. Kilpailu tekisi EA:lle hyvää, sillä se rohkaisisi uudistuksiin. Omat ehdotukseni tuleviin versoihin olisivat:

  1. Frostbite-moottori
  2. Bugien ja pienten ongelmien korjaaminen
  3. Tarinavetoinen uramoodi The Journeyn tapaan
  4. Laajempi Be A GM eli voit valmentaa muissakin liigoissa, kuten Fifoissa
   
 11. käkikotka

  käkikotka Active Member

  Mikäpä ois hienompaa jos pystyis SM-liigassakin ois "career" ja muissa myös..
   
 12. Bugiranne90

  Bugiranne90 Member

  PSN:
  Henkka90mpl
  Kanadalla sain turpiin Spenler Cupissa. Aloitusvoittoja on vaikea saada, vaikka vedän oikeaa tattia kiekonpudotuksessa alaspäin. Jotenkin potuttavaa näin kokeneelle pelaajalle. Mikä neuvoksi?
   
 13. Gerrard

  Gerrard Member

  Kyllä tämä NHL -pelisarja on tullut tällaisenaan tiensä päähän. Pelistä ei saa varsinkaan näin yksinpelaajana mitään irti, ei yksinkertaisesti yhtään mitään. Pelasin syksymmällä noin kuukauden tätä uusinta painosta parin välivuoden jälkeen noin kuukauden verran ja yritin hakea slidereita kohdilleen. Kokeilin kaikkea mahdollista, mutta lopulta kyllästyin, koska AI oli vastustajana aivan hanurista.

  Pari päivää sitten päätin palata tämän pelin pariin vain, että menettäisin hermoni jälleen. Omat pelaajat sijoittuvat liian monesti väärin varsinkin hyökkäyspäädyssä, mikä vaikeuttaa pelaamista ihan helvetisti. Jos pääset 2-1-hyökkäykseen, niin kiekoton hyökkääjä luistelee kymmenen kertaa kymmenestä kohti kulmaa, eikä aja maalille tai edes maalinsuuntaisesti, kuten oikeassa lätkässä. Omat puolustajat kaivelee neniä puolustusalueella, eivätkä saa pomppivaa kiekkoa koskaan lapaansa toisin kuin AI:n hyökkääjät, jotka rokottavat noista aika kovalla prosentilla.

  Veskarit on myös aivan yli-inhimillisiä, maalipaikkoja tulee joka matsissa ihan tolkuton määrä verrattuna oikeaan lätkämatsiin, mutta maalivahdit pitävät yleensä pelistä toiseen lukemat siedettävinä. Yleensä ensimmäisen erän aikana osaakin jo arvata, jos AI:n maalivahti ottaa kaiken kiinni, niin AI tulee voittamaan pelin jollain 3. erän "väkisin" tehdyllä maalilla, vaikka häviääkin laukaukset 14-50 ottelussa.

  Slidereiden säätelyyn olen myös jo aivan lopen kyllästynyt. Noita on tullut säädettyä jo omankin elämäni aikana niin monia kertoja ja ainoat kerrat, kun olen näistä lätkäpeleistä tosissani nauttinut on olleet 2K -sarjan pelien aikaan. Tässä uusimmassa änärissä on aivan sama ongelma kuin mikä on aina ollut: Vaikka kuinka säätelet slidereita, lopputulos on se että lauot itse pelissä 30-45 kertaa, kone laukoo 15-25 kertaa ja maalit menee AI:n parhaaksi katsomalla tavalla.

  Myönnettäköön sen verran, että kyllä nämä EA:n pelit menee AI:n osaltakin aina ihan pienen askeleen eteenpäin, ainakin näin 2-3 vuoden sykleissä pelejä pelaavalle, mutta nyt minulle riitti. Seuraavan NHL:n aion ostaa vasta, kunnes koko pelimoottori on uudistettu.
   
 14. Bugiranne90

  Bugiranne90 Member

  PSN:
  Henkka90mpl
  Ihän älytöntä pelata Pro-vaikeustasolla, AI lättää avauserässä jopa neljä maalia. Maalinedustaa ei suljeta ja veskarilla ei kannata antaa kiekkoa pakille. Ainoa vaihtoehto on laskea Semi-Pro:lle ja sulkea kiekko hanskaan torjuntojen jälkeen.

  Ja ne aloitukset, ihän sama mikä taso, niin aina häviän ne vaikka käännän tatteja alaspäin.
   
 15. käkikotka

  käkikotka Active Member

  Niinno itelläki kesti aikansa oppia tää nyky-änäri..mut ihan kiva peli..voitin Be A GM kaks Stanley Cuppia.

  Puolustaminen on kyl paljon vaikeempaa kuin aikoinaan..niin ja myös maalintekokin jotenki erilaista
   
 16. Aksu

  Aksu Well-Known Member

  Tässä oli beta vaiheessa PS4 Pro:lla supersampling, mutta jostain syystä poistivat sen julkaisuun. Nyt kun PS4 uudessa käyttöjärjestelmä päivityksessä on supersampling asetus, niin näyttää taas NHL todella hyvältä, tosi tarkka kuva ja ei yhtään sahalaitaa.
   
 17. riitasointu

  riitasointu Member

  En voi tietää mitä kunnianhimottomia narsisteja EA:lle palkataan, mutta onhan tää nyt uskomatonta, että joka kerta tätä pelatessa tulee vaan fiilis, että onko tän vain tarkoitus vittuilla pelaajalle.
  Ihan joka asiassa, ei ole nyt kyse siitä, että voitanko vai häviänkö ottelut.
   
 18. cob84

  cob84 Member


  En ihmettele yhtään jos häviät kaikki aloitukset jos aloitat vain tatteja vääntämällä alaspäin.
  Aloituksessa pitää ottaa oikealla tatilla joko rysty tai kämmenote eli oikeaa tattia oikealle tai vasemmalle ja kun kiekko tippuu jäähän niin sitten vasta alaspäin.
   
  JanneK. tykkää tästä.
 19. riitasointu

  riitasointu Member

  Ja varsinkin bottia vastaan aloituksissa ei kannata samalla tavalla aloittaa montaa kertaa peräkkäin. Välillä rystyotteella, kämmenellä, mailannostoa ja sitomista sopivasti vaihdellen.
   
  Viimeksi muokattu: 02.03.2018
 20. Bugiranne90

  Bugiranne90 Member

  PSN:
  Henkka90mpl
  Eri keinoja käyetään, välil onnistuu, joskus ei. Training Campistä on apua tässäkin asiassa.
   

Jaa tämä sivu