NHL 19 - Yleinen keskustelu

Keskustelu osiossa 'NHL' , aloittajana lake79, 21.06.2018.

 1. lake79

  lake79 Active Member

  XBL:
  lake79
  PSN:
  lakeseiskaysi
  Teaser:
  Traileri:
  "Uudistukset": https://www.easports.com/nhl/features

  Kansikuvassa P.K. Subban

  Blah blah blah, jargonjargonjargon. Ei Frostbiteä julkaistuna, ei mitään kongreettista uutta kerottuna. Samaa paskaa eri purkissa. Älkää ennakkotilatko.
   
 2. kariasi

  kariasi Member

 3. cob84

  cob84 Member

  Todellakin ennakkotilataan vain ja ainoastaan EASHL:n takia joka on ainut nautinnollinen pelimuoto ollut jo pidemmän aikaa.
   
 4. lake79

  lake79 Active Member

  XBL:
  lake79
  PSN:
  lakeseiskaysi
  Samoja lunastamattomia korulauseita mitä tähänkin asti. Lopullinen tuote EA Accessissa kertoo totuuden. Ei ne pienet uudistukset poista sitä, että gameplay on aivan järkyttävää kuraa ja HUT pilattu lopullisesti viime vuoden painoksessa. Tuskin mikään oikeasti muuttuu. Ketään ei kiinnosta joku oman pelaajan hassunhassu customointi hassupipoilla yms jne ja scouting systeemi ei todellakaan ole riittävä asia maksamaan 70 euroa uudesta pelistä. Kaikkein pahin asia tässä on nimenomaan se, että EA julkaisi pääasiana täysin sivupelimuodon ja hehkuttaa sitä kuin se olisi joku innovatiivinen suuri muutos.

  EASHL:ää pelaaville voi vielä joo tarjota jotain. Etenkin CUP-muotoja tuossa pelaavat. Itselleni ei niinkään tarjoa oikeasti mitään.
   
  Viimeksi muokattu: 21.06.2018
 5. Fabre#4

  Fabre#4 Well-Known Member

  PSN:
  Zamppa
  Juu ei varmasti ennakkotilata. Sinänsä "kiinnostunut" olen sen suhteen, että josko se Frostbite sieltä tähänkin sarjaan joskus tulisi ja millä tavalla se gameplayn mekaniikoita muuttaisi, jos muuttaisi ollenkaan. Jos muutokset olisivat isoja ja huomattavia, niin ehkä sitä sen pohjalta kiinnostuisi ostamaan ja kokeilemaan yli puolen vuosikymmenen tauon jälkeen, mutta ei muuten.

  Syyskuussa pelataan muutenkin PESsiä, Spidermania ja Tomb Raideria, niin ei taitaisi edes aika riittää magneettilapakiekolle.
   
 6. Alvar97

  Alvar97 Member

  Sama. HUTiin kukaan järkevä koske edes. Laitettu ennakkotilaukseen.
   
 7. Lebe80

  Lebe80 Active Member

  Youtube:
  youtube
  XBL:
  Temposaur
  PSN:
  Temposaur
  Allerkirjoitan nämä täysin. Pelillisesti NHL on ollut vuosikaudet jo aivan kaamea. Kehitystiimi panostaa kaikenlaisiin katsomoanimaatioihin ja pelaajaeditoreihin, kun sen pitäisi saada pelistä hauska peli.

  Toivoisinkin, että tämä tusinapeli saataisiin vaikka ilmaispeliksi, ja kausimaksuilla peliin saisi halutessaan sitten virallisia liigoja ja eritasoisia nettiturnauksia. Nykyisellään +60e:n vuosimaksu hyvin pienillä graafisilla päivityksillä ei ole se, mikä saa minut palaamaan rakkaan jääkiekon pariin.
   
 8. lake79

  lake79 Active Member

  XBL:
  lake79
  PSN:
  lakeseiskaysi
  Helppohan se on kertoa asioita joista itse ei pidä ja olettaa sitten että muutkaan ei pidä. Suurinta hupia oli mulle ennenkuin pilattiin totaalisesti ensin Heroilla ja nyt sitten NHL 18 miljoonalla erikoiskortilla.
   
 9. fcnurmes

  fcnurmes Member

  Kyllä tuo uusi luistelumoottori ainakin kiinnostaa, koska se on ollut suurin ongelma jo monta vuotta. Frostbite ei tähän ole tulossa näillä näkymin, enkä tiedä olisiko hirveästi auttanutkaan. Lampikiekot ja kustomoinnit ei kiinnosta pätkän vertaa. HUT ja EASHL pysyvät samana, mutta muuttuvat luistelumoottorin ja kustomoinnin ansiosta hieman. Taklaukset on hieman ylivedetty, mikä on odotettu korjausliike tähän sarjaan.
   
 10. käkikotka

  käkikotka Active Member

  Ois kyl kivaku joskus tulis kunnon Be A GM muihinkin liigoihin etunenässä SM-liiga..
   
 11. kauha75

  kauha75 Member

  PSN:
  kauha75
  Kyllähän se vähän tympii maksaa taas mutta eashl pelien takia pakko, muut pelimuodot ei oikein itelle toimi.
   
 12. Aksu

  Aksu Well-Known Member

  Kyllähän tämä koko sarja pitäis laittaa ihan uusiksi, aivan liian monta vuotta menty pikkuviilauksilla. Varsinkin maalivahdit pitäis laittaa täysin uusiksi, animaatiot on ollu samat varmaan jo 10 vuotta.
   
 13. SkyPolaris

  SkyPolaris Moderator Ylläpidon jäsen

  PSN:
  SkyPolaris
  Ei ole tullut toviin pelattua NHL-pelejä. En ole saanut niihin samanlaista innostusta kuin viime sukupolvella. NHL 17 on viimeisin NHL-peli, joka tuli hankittua. NHL 18 jäi välistä, kun en huomannut siinä mitään erikoisempia uudistuksia. Luultavasti jää tämäkin versio väliin.
   
 14. Salme

  Salme Member

  PSN:
  Machinisti
  Sama moottori, pari uutta animaatiota ja se uusi, pakollinen, aivan typerä pelimuoto. Muistetaan vielä millä tavalla HUT onnistuttiin ryssimään viime kerralla. Ei pienintäkään mahdollisuutta että ostaisin. Onneksi on Fifa.
   
 15. kariasi

  kariasi Member

  Mielestäni NHL 14 oli paras änäri tähän mennessä. Pelit olivat hauskoja / realistisia ja AI oli hyvä. Mulle riittäis että tässä uudessa änärissä olisi AI samalla tasolla ton 14:sta kanssa, mutta ehkä turha toive.
   
 16. lake79

  lake79 Active Member

  XBL:
  lake79
  PSN:
  lakeseiskaysi
  Tähän sama botin osalta. Lisäksi GMC tuossa oli oikein viihdyttävä.

  Siltikin paras peli taitaa olla uusin NHL PS3/XBOX 360-konsoleilla, eli Legacy. Tuossa on gameplay varsin ok ja muutenkin mm. pelaajien kehittymiset hieman hiotummat kuin NHL 14-pelissä. Lisänä toki sitten GMC vielä, harmi vaan ettei tuota juuri kukaan enää ostanut. Toki kopiopeli tuokin edellisistä, mutta itse gameplayn kannalta kymmenen kertaa viihdyttävämpi mitä nykykura.
   
 17. kariasi

  kariasi Member

  Joo itte omistin vielä pari kuukautta sitten ton Legacyn (PS3), aivan huippu peli. Mutta tuli sitten myytyä pois kun tuntui että kyllä toi PS4 riittää ja sitä toivoo kovasti että tuleva änäri ois oikeesti hyvä. Olin Legacyssa maailmanrankingissa 600 parhaan joukossa mut NHL 18 tuli tappioita aivan liikaa, ei jotenkin saa sellasta hyvää rytmiä päälle, on niin eri peli kuin Legacy (10 kertaa surkeempi).
   
 18. kariasi

  kariasi Member

 19. Johannes77

  Johannes77 Member

  Onkohan mitään beetaa tulossa, niinkuin edellis vuosina?
   
 20. kauha75

  kauha75 Member

  PSN:
  kauha75
  Uskoisin että on tulossa joskus heinäkuun lopussa niinkuin aiempina vuosina, toivotaan ainakin.
   

Jaa tämä sivu