Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Nintendo 3DS

Vastaus: Nintendo 3DS

ihmettelen sitä joka on ehtinyt kaiken pelaamisen arvoisen 3DS:llä pelaamaan

Riippuu pelimausta. Minulla on ollut 3ds vasta kolmisen kuukautta ja melkein kaikki kiinnostava on pelattu. Jo julkaistuista peleistä on pelaamatta enää yoshi's new island, kirby triple deluxe ja donkey kong country returns 3d. Noita ostelen sitten kun hinnat on 15-20e.

Tulevista kiinnostaa se final fantasy curtain call rytmipeli joka on jo varattu ja sitten joskus tuleva bravely second. Persona Q:sta en sano mitään ennen arvosteluita koska se eroaa niin radikaalisti kahdesta aiemmasta pelistä.
Saattaahan jotain kiinnostavaa vielä putkahtaa jostain esille, mutta nyt tilanne on tuo.

Ne jo pelatut pelit:
Super mario 3d land
Ocarina of time 3d
Link between worlds
Lego city undercover: the chase begins
Ridge racer 3d
Bravely default
Luigi's mansion 2
Senran kagura burst
M & L: dream team bros

Ja ds peleistä 999

En minä silti valita sillä jo pelkästään bravely default oli niin loistava etten kadu koneen hankintaa vaikka noiden muutaman pelin jälkeen ei tulisi enää mitään ostettavaa.
 
Vastaus: Nintendo 3DS

Ehh...Mitä järkeä olisi julkaista rautapäivitys, jos sen osia ei paranneltaisi? Nyt kapsahti vähän metsään tämä countteri...:D

Olisihan Nintendo voinut luottaa alkuperäisten 3DS:n ja 3DS:n XL:n 3D-näyttötekniikkaan, mutta selvästikään se ei ole kuluttajille kelvannut siinä mitassa mitä Nintendo odotti ja toivoi. Nyt uudella mallilla Nintendo yrittää vielä uudelleen, ja "New 3D Viewing" on nostettu esille, jotta kuluttajat tietäisivät, että tässä tosiaan on tarkoitus olla "uutta ja parempaa 3D:tä".

Veikkaan, että huonosti siinäkin käy. Todennäköisesti suurin osa uuden 3DS:n ostajista myös pistää sen "parannetun" 3D:n pois päältä, kuten jo alkuperäisellä 3D:llä tehtiin. Sitten voikin kysyä, mitä järkeä siinä "parannetussa" 3D:ssäkään sitten oli, jos harva sitäkään käyttää. Ehkä se oikeasti toimii paremmin ja on mielekkäämpi pitää päällä, mutta enpä hirveästi luota siihen mahdollisuuteen. Nintendolta on viime aikoina tullut liikaa pettymyksiä.
 
Vastaus: Nintendo 3DS

Olisihan Nintendo voinut luottaa alkuperäisten 3DS:n ja 3DS:n XL:n 3D-näyttötekniikkaan, mutta selvästikään se ei ole kuluttajille kelvannut siinä mitassa mitä Nintendo odotti ja toivoi.

Ehh...Mitä järkeä olisi julkaista rautapäivitys, jos sen osia ei paranneltaisi?

Veikkaan, että huonosti siinäkin käy.

Miten niin "siinäkin"? :Dd. 3DS on aivan heittämällä myydyin konsoli joka alueella, jolla on lukuisia monta miljoonaa myyneitä hittipelejä. Tämä kaikki vieläpä aikana, jolloin mobiilipelaamisen piti jyrätä käsikonsolit. No, eiköhän tässäkin ole siitä kyse, että pitää vaan ruikuttaa kaikesta Nintendoon liittyvästä, oli syytä tai ei.

Todennäköisesti suurin osa uuden 3DS:n ostajista myös pistää sen "parannetun" 3D:n pois päältä, kuten jo alkuperäisellä 3D:llä tehtiin.

Tästä tuskin on mitään statistiikkaa, mutta kokemuksesta voin sanoa, että mikään ei viittaa siihen, että noin todella olisi. Tunnen aivan helvetisti 3DS omistajia, ja kaikki pitävät 3D:n aina päällä.

EDIT: itseasiassa nyt kun mietin, niin siskoni 6v tytär kääntää 3D:n aina pois päältä. Ilmeisesti hän ei osaa hakea siitä sitä "sweet spottia", jossa se toimii. Tuota ikäluokkaa ajatellen 2DS kehitettiinkin

EDIT 2: Nintendolifen pollissakin parannelut 3D-näyttö oli toisiksi suosituin uudistus New 3DS-mallissa
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: Nintendo 3DS

3DS on aivan heittämällä myydyin konsoli joka alueella, jolla on lukuisia monta miljoonaa myyneitä hittipelejä. Tämä kaikki vieläpä aikana, jolloin mobiilipelaamisen piti jyrätä käsikonsolit.

Jaa nytkö ne myyntiluvut yhtäkkiä kelpaavat todistusaineistoksi ja keskustelun aiheeksi? :D

Olet kuitenkin väheksynyt myyntilukujen merkitystä niin kauan, ettet ilmeisesti oikein hahmota, miten ne toimivat. 3DS on "myydyin konsoli"... siis millä mittakaavalla? Se julkaistiin vuonna 2011. Kyllä, 3DS on kokonaisuudessaan myynyt enemmän kuin PS4 joka julkaistiin vuonna 2013. Öö jaa? 3DS on myös myynyt enemmän kuin Wii U, Nintendon surkea Gamepad-floppikonsoli. Hämmästyttävää, mikä menestys!

Ei välttämättä kannattaisi kiinnittää liikaa huomiota niihin mobiilipelaamisen airueisiin. 3DS:llä oli pitkään vaikeuksia myydä paremmin kuin DSi-mallit, ei koska mobiilipelaaminen jyräsi 3DS:n, vaan koska DSi-mallit jyräsivät 3DS:n. DS-laitteilla oli paremmat pelit ja alunperin 2004 julkaistu laitteisto kiinnosti kuluttajia enemmän kuin 2011 julkaistu laitteisto uusilla ominaisuuksilla, KOLMEDEELLÄ ja huonoilla peleillä. Ei pitäisi tarvita muistuttaa siitä 3DS:n valtavasta hinnanalennuksesta, joka viimein sai kysyntää nostettua. Ja sitten kun pelaajat ostivat halventunutta 3DS:ää, mitä pelejä he ostivat? DS-pelejä.

3DS:llä oli tukenaan se valtava hinnanalennus, liuta pelejä jotka kiinnostivat markkinamiehiä mutta eivät kuluttajia, ja isoja nimiä kuten Mario Kart ja Monster Hunter. Mutta miten kävi? 3DS:stä näyttää tällä hetkellä tulevan Nintendon huonoiten myynyt käsikonsoli koskaan (koska Virtual Boyta ei lasketa), pelejä julkaistaan melkein yhtä harvakseltaan kuin Wii U:lle ja vähät julkaistutkin pelit ovat pitkälti B-luokan floppikamaa. Ei pelaajia kiinnosta taas kerran yksi Mario Golf.

Tässä tilanteessa Nintendo ei selvästikään oikein tiedä, mitä pitäisi tehdä, tai he ovat vain liian hitaita tekemään korjausliikkeitä. Niinpä markkinoille pukataan päivitetty 3DS, jolla on tarkoitus tiristää lisää rahaa lähinnä Japanin olemassaolevista 3DS-markkinoista, kun 3DS ja sen pelit eivät selvästikään enää kelpaa länsimaille samassa mittakaavassa missä DS myi. Mobiilipelaaminen? Minulla on 3DS, enkä pelaa älykännykälläni. Ei tänä vuonna ole silti tullut 3DS:llekään mitään hyvää pelattavaa. Mobiilipelaaminen ei ole poissa 3DS-pelaamisesta, vaan 3DS:n huomattavasti vähentynyt pelaaminen on ihan yksinomaan huonon 3DS-pelitarjonnan syytä.
 
Vastaus: Nintendo 3DS

Jaa nytkö ne myyntiluvut yhtäkkiä kelpaavat todistusaineistoksi ja keskustelun aiheeksi? :D

Kyllä mulle myynitluvut kelpaa todistukseksi kaupallisesta menestyksestä.

3DS:llä oli pitkään vaikeuksia myydä paremmin kuin DSi-mallit, ei koska mobiilipelaaminen jyräsi 3DS:n, vaan koska DSi-mallit jyräsivät 3DS:n. DS-laitteilla oli paremmat pelit ja alunperin 2004 julkaistu laitteisto kiinnosti kuluttajia enemmän kuin 2011 julkaistu laitteisto uusilla ominaisuuksilla, kolmedeellä ja HUONOILLA PELEILLÄ.

Korjasin vähän noita boldauksia, niin vastasit omaan väitteeseesi. Ei ihmiset sitä laitetta sen 3D:n takia osta ilman laatupelejä. Se on vain kiva pieni lisä. Kyllähän esim. Japanissakin PS4:n myynnit kalpenevat PS3:n myyntien rinnalla, juuri siksi, koska sillä on tarjota enemmän laatupelejä.

ja vähät julkaistutkin pelit ovat pitkälti B-luokan floppikamaa. Ei pelaajia kiinnosta taas kerran yksi Mario Golf.

Nämä tällaiset väitteet ovat niin täyttä paskapuhetta, että karisee kyllä se pieninkin mahdollinen uskottavuus näiltä väitteiltä, jos seillaista oli alunperinkään. Ok, alkuvuosi on ollut aika hiljaista 3DS rintamalla, erityisesti verrattuna viime vuoteen, joka oli yksi historian kovimpia julkaisuvuosia, mutta Nintendo-valittajalle se riittää nollaamaan koko tilanteen. Sen jälkeen "ei ole mitään pelattavaa ja kaikki on B-luokan floppikamaa", ihan sama, mitä tuli ennen sitä ja sen jälkeen.

Tämä argumentointi menee taas niin naurettavaksi, että olkoot tämä keskustelu osaltani taas tässä.

Voimme silti yhdessä todeta tämän seikan: kuten tiesin, meidän omien kfinin analyytikkojen kristallipallo petti pahasti ennustaessa 3D-toiminnon pois pudottamista 2DS:n ja Pokémonin 2D overworldin myötä, ihan siinä missä ennusteet Gamepadin dumppaamisesta. 3D, kuin myös Gamepad on ja pysyy. :'(
 
3DS on myös myynyt enemmän kuin Wii U, Nintendon surkea Gamepad-floppikonsoli.

Miten niin WiiU on surkea floppikonsoli? Myynti on toki flopannut, mutta muutenhan konsoli on mitä mainioin ja Gamepad aivan loistava vehje.

Kun Mahea kiinnosti 3DS:n myynnin mittakaava, niin 46 miljoonaa myytyä konsolia ei kai ole hyvällä tahdollakaan huono, lähin kilpailija eli toinen markkinoilla oleva käsikonsolihan on myynyt sen 8.5milj. Kohta myynnit ohittanevat SNESin - jolloin 3DS:stä tulee kaikkien aikojen 11. myydyin konsoli - ja lähestyvät seuraavaksi NESin myyntilukuja.

Täytyy muistaa ettei 3DS ole vielä lähimainkaan elinkaarensa lopussa - siitä pitävät huolen mm. sellaiset pikkujulkaisut kuin Pokemon, MH4 ja Super Smash Bros. Ai niin ja Xenobladekin tuonee muutaman uuden asiakkaan.

3DS:llä oli tukenaan se valtava hinnanalennus, liuta pelejä jotka kiinnostivat markkinamiehiä mutta eivät kuluttajia, ja isoja nimiä kuten Mario Kart ja Monster Hunter. Mutta miten kävi? [...] pelejä julkaistaan melkein yhtä harvakseltaan kuin Wii U:lle ja vähät julkaistutkin pelit ovat pitkälti B-luokan floppikamaa.
[...] vaan 3DS:n huomattavasti vähentynyt pelaaminen on ihan yksinomaan huonon 3DS-pelitarjonnan syytä.

Priceless :D :D

Mahen harhaisuus on noussut uusiin sfääreihin.

Eli toisin sanoen: 3DS:n pelikirjasto on huikean laadukas ja runsaslukuinen. Sitä tosiasiaa ei Mahen höpinä muuta suuntaan taikka toiseen.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: Nintendo 3DS

Kannatan ideaa Nintentuomio ketjulle vaikka tuonne taistelutanner alueelle.
 
Vastaus: Nintendo 3DS

Kannatan ideaa Nintentuomio ketjulle vaikka tuonne taistelutanner alueelle.

Kannatetaan. Tästä olen puhunut jo tovin...Toivoisin, että joku, kenellä tämä aihe tulee sydämestä, kävisi tekemässä aloitusviestin, mutta kaippa sen voisi koostaa vaikkapa Mahen ja m_vierimaan kommenteista.
 
Vastaus: Nintendo 3DS

IGN:n kaveri oli TGS messuilla päässyt testaamaan uutta 3DS mallia ja tykkäsi siitä. Kehuja irtosi mm. paremmasta 3D efektistä ja myös tuo uusi analoginuppi sai kehuja.

http://www.ign.com/articles/2014/09/18/tgs-2014-i-cant-stop-touching-the-new-nintendo-3ds

Itsellä eniten ennakkoluuloja on juurikin tuota pientä analoginuppia kohtaan. Myös toisten olkanappien sijoitus mietityttää, kun ovat peräkkäin nyt molemmat. Tuleeko vahingossa molempia painettua? Käyttökokemuksia odotellessa.

Toisaalta ostin vasta kesällä oman konsolini, niin onko sitten tarpeellista päivitellä uuteen. Noh, sen näkee sitten kun konsoli tännepäin rantautuu.
 
Vastaus: Nintendo 3DS

Wired on myös testaillut uutta 3DS-mallia TGS:ssä, ja ei ollut erityisen vaikuttunut:

Hands-On: Nintendo’s New 3DS Underwhelms at Tokyo Game Show

Nintendo will release the New Nintendo 3DS, in two different sizes, on October 11 in Japan. Upgrades include more powerful internals for enhanced graphics on certain games, a second analog stick, and wider viewing angles for its signature 3-D display. WIRED took it for a test drive at the Capcom booth on the Tokyo Game Show floor, where it was playing Monster Hunter 4 Ultimate.

The upgrades work as advertised, but other than that, it’s a very similar experience to the 3DS you already own.

The 3-D screen is a big improvement. I usually play with the 3-D turned off, because I hate how the illusion breaks itself if you move your head slightly. New 3DS has a face-tracking sensor, so it can tell where your eyes are, and it adjusts the 3-D display to match your perspective.

The—stick? nub?—feels out of place, in relation to where it sits next to the buttons. The PlayStation 4 controller, the Xbox controller, even the PlayStation Vita all feel comfortable in my hands whether my thumb is resting on the right stick or the buttons. But with New 3DS, the nub is just a bit too far out of the way to reach comfortably.

The New 3DS also sports a second pair of shoulder buttons, which means there are now four buttons on the top of the unit that you press with your index fingers. The four buttons feel distinct, though it’s easy to forget the new additions are even there. What better compliment is there for superfluous hardware changes than “if you don’t need it, you won’t notice it?”

I say “superfluous,” because who knows how many games will actually take advantage of all these extra switches?

The improved 3-D was nice, but I’m not sure it’s nice enough to get me to switch back from playing all 3DS games in the 2-D mode.

http://www.wired.com/2014/09/new-3ds-tokyo-game-show/

Uusi 3DS-malli vaikuttaa siis selvästi väliratkaisulta, kun Nintendo ei keksinyt mitään parempaa. Jos ensimmäisen aallon peleissä eroa alkuperäisiin 3DS-malleihin hädin tuskin huomaa, ja Nintendon uudesta 3D-yrityksestä huolimatta 3D-kytkin kääntyy jälleen off-asentoon kuten ennenkin, ketä tämä päivitys oikein palvelee? Japanilaiset ostavat 3DS:ää joka tapauksessa, mutta tänne Eurooppaan uutta mallia hyödyntäviä pelejä tulee todennäköisesti vielä vähemmän kuin sinne. Samalla 3DS:n pelitarjonta on tökkinyt täällä jo pitkään, ja uutta mallia hyödyntävä kourallinen pelejä voidaan laskea enintään tekohengitykseksi keskosena syntyneelle ja nyt jo hiipuvalle 3DS:lle.

Mahen harhaisuus on noussut uusiin sfääreihin.

Nintendo-fanikerho ei näemmä kaihda keinoja eikä loukkauksia yrittäessään epätoivoisesti vaimentaa aiheellista kritiikkiä.


Olisit nyt edes antanut sille nimeksi jotain mielenkiintoisempaa, kuten "Nintendon rappio", tai "Nintendon laskusuhdanne", joka olisi osuvaa sarkasmia Nintendon nykytilanteesta. "Nintendoomed"-läppä on niin Gamecube-aikaa.
 
Vastaus: Nintendo 3DS

IGN:n kaveri oli TGS messuilla päässyt testaamaan uutta 3DS mallia ja tykkäsi siitä. Kehuja irtosi mm. paremmasta 3D efektistä ja myös tuo uusi analoginuppi sai kehuja.

Kotaku oli myös erittäin vakuuttunut New 3DS:stä ja 3D-efekti sai myös suurimmat kehut.

“The biggest surprise was not the controls. The improved 3D effect is truly improved. It actually surprised me how good the effect looks now."

Uskon kyllä tuonkin, mitä Engadget sanoi, että ero perus XL:ään ei ole niin suuri, että päivitys olisi välttämättä kannattava. Näinhän tämä meni vanhankin DS:n kohdalla; skippaa aina jokatoisen mallin, niin voi olla jo järkevä syy päivittää. Itselläni on vanhan mallinen 3DS, eikä päivitys perus XL:ään taas ole järkevää tässä vaiheessa, kun tuo uusikin on tuloillaan.

http://mynintendonews.com/2014/09/18/kotaku-gets-hands-on-with-the-new-nintendo-3ds/
 
Vastaus: Nintendo 3DS

Uusi päivitys on nyt ladattavissa ja se tuo mukanaan tuen teemoille. Ihan kiva lisä, mut vähän tuntuu kalliille toi 1,99€ hinta noista paremmista teemoista. Vakiona saa valita teeman muutaman eri värin ja defaultin väliltä.
 
Vastaus: Nintendo 3DS

Tuossa on muutokset:
  • Users can now use themes to customize the design and sounds of the HOME Menu
  • Five themes are pre-installed and additional themes can be purchased from the Theme Shop
  • Themes can be changed by using settings located within the HOME Menu settings
  • A feature has been added that allows users to capture screenshots of their HOME Menu
  • The Nintendo eShop Title Information page has been updated to provide easier access to any available videos, demos, user reviews, and other information
-Nintendo Life

Sitten huomasin, että tuolla on uusi valikko, jonka kautta voi vaihtaa teeman niin sen kautta voi ottaa myös kuvankaappauksia Facebookiin ja Twitteriin.
 
Vastaus: Nintendo 3DS

Uusi päivitys on nyt ladattavissa ja se tuo mukanaan tuen teemoille. Ihan kiva lisä, mut vähän tuntuu kalliille toi 1,99€ hinta noista paremmista teemoista. Vakiona saa valita teeman muutaman eri värin ja defaultin väliltä.

Itse ostin link between worlds teeman. Itse ajattelin niin, että minulla tulee tuo teema ainakin olemaan kuukausia koneessa niin ei tuo hinta silloin paha ole varsinkin kun teema on nätti ja valikoissa soi zelda teema. Sellaiselle nuo varmasti on liian kalliita joilla on pakottava tarve vaihtaa teemaa vähintään viikon välein.

Tuossa on muutokset:
Sitten huomasin, että tuolla on uusi valikko, jonka kautta voi vaihtaa teeman niin sen kautta voi ottaa myös kuvankaappauksia Facebookiin ja Twitteriin.

Juu niistä alkuruuduista. Itse en kyllä keksi miksi joku haluaisi niistä kuvia ottaa. Jos voisi ottaa peleistä myös ja uppia ne mihin tahansa kuva palveluun kuten wiiu:lla niin olisi jo jotain hyötyäkin.
 
Vastaus: Nintendo 3DS

New 3DS on nyt julkaistu Japanissa ja kuten oli syytä odottaa, on se myös myyty loppuun suurimmassa osassa kaupoista. Pelaajien palautetta ja arvosteluja laitteesta on myös alkanut ilmestymään. Kaikenkaikkiaan palaute tuntuisi olevan versin positiivista ja erityisen paljon kehuja on saanut tuo entistä "armeliaampi" 3D näyttö. Vaikuttaisi siltä, että kyseessä on paras versio laitteesta, joka toki on vähimmäinen vaatimus uudelta raudalta.

Melko suurella varmuudella tulee poimittua XL malli noista itselle, mutta perus-mallin tyylikkäät, SNES-väriset napit ja vaihdettavat kuoret houkuttelevat myös.
 
Vastaus: Nintendo 3DS

Tätä on odotettu. Nyt jos koskaan on hyvä ostaa se 3ds muiden laitteiden joukkoon iloiseen.
 
Ylös Bottom