Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Nintendo Switch

Vastaus: Nintendo Switch

En tiedä mistä videosta on kyse, mutta tuossa postaamassani lähinnä näytetään kuinka joillakin on switch yksinkertaisesti lopettanut toimintansa ja vain inisee ja sitten noita Joy con strappien ongelmaa, jota ei paikata muuten kuin paremmin suunnitelluilla ohjaimilla.

Lapset ei ole niin tarkkaavaisia noiden kanssa ja juuri heillä saattaa mennä nuo väärin päin, mikä ei saisi olla edes mahdollista.

Niin ja sitten tuo Bluntyn video. En usko, että mies ihan huvikseen on aiheuttanut konsolilleen naarmuja. Onko sitten joillekin sattunut maanantai kappale noista telakoistakin. Ei voi tietää, mutta ei nyt ihan nappiin mennyt Nintendolta tämä.

Avaimilla naarmutus:
https://www.dropbox.com/s/ywlch47lnziaif6/IMG_0459.m4v?dl=0
Telakkaan laittaminen..siten miten kukaan ei normi tilanteessa kyl laita:
https://www.dropbox.com/s/bik6tk4po7ygzte/IMG_0453.m4v?dl=0

Joyconeissa on osassa vikaa, se on tiedossa. Siinäkään en vain usko rautavikaan, koska sit se ois kaikissa. Oon kahta eri ohjainparia yrittänyt saada katkeamaan, enkä tiiliseinistä ja useista ihmisistä ohjaimen ja konsolin välissä ole saanut ongelmaa ilmenemään. En vaikka mulla on Dock tv:n takana kahden jatkojohtohässäkän keskellä.
En yksinkertaisesti ole saanut ohjaimia pätkimään.

Messuilla tuota ongelmaa ei raportoitu missään, siellä häiriöt oli ihan toista luokkaa, kuin kenenkään kotona. Sen vuoksi olen hyvinkin vahvasti sillä linjalla, että softassa on bugi.

Noita muita ongelmia nyt on jokaikisessä laitteessa ja saattaa tulla vastaan, ostat sitten iPhonen, ps4:n tai vaikka auton. Siellä on aina x määrä ongelmallisia joukossa ja ne yleensä kärjistyy foorumeilla, koska sinne hakeutuu ne joilla ongelmia on.

Se rannelenkkien suunnittelumoka on typerä, joskin looginen kun on haluttu, että sama osa käy molempiin, eikä vasemmalle tarvitse olla eri osaa kuin oikealle. Veikkaanpa, että tekevät tuohon jotain muutosta.



Sit omakohtaisia kokemuksia. Edelleen konsoli tuntuu erittäin loistavalta. PS4 ei ole käynnistynyt kertaakaan viimeviikon torstain jälkeen (okei poika pelasi välissä, mutta minä en ole pelannut). En edes jaksa raahautua alakerran pelihuoneeseen, kun voin olla pelaamiani ajan muun perheen keskellä olohuoneessa/makkarissa. Samalla kun vaimo katsoo vaikka tv:stä jotain mikä mua ei kiinnosta. Voidaan silti keskustella samalla.

Pelaan siis käytännössä vain käsikonsolina. Lataan laitetta perus laturilla, eikä ole dockissa ollut kiinni kuin kahdesti. Pe illalla videolle demoamisen ja tunnin pelailun verran ja sunnuntaina 2-3h kun testailin pro ohjainta.

Vaikka pelaan tuntikaupalla sohvalla, niin laite ei koskaan ala tuntumaan liian painavalta, vaan se tuntuu hyvältä kokoajan. Laitteen akku kestää hämmästyttävän hyvin mielestäni, etenkin Zeldan ulkopuolella. Zeldan kanssakin tilanne on ollut se, etten vielä ole päässyt akunvarauksen kanssa kuin noin 30%:iin, kunnes on täytynyt välissä tehdä lapselle ruokaa tms jotain muuta. Sen ajaksi kun pistää lataukseen, niin taas on jatkaessa 70-80% akkua.

Sit tuo oikea tatti. Zeldassa siihen tottui nopeasti, siinä ei kokoajan täydy käyttää tattia ja nappeja samaan aikaan, joten ei se ole ongelma.
On se kuitenkin niin sellaisessa paikassa, etten oikein tiedä miten esim Splatoon taipuu, toki siinä on kuulema todella hyvä liikeohjaus, jota kaikki kehuu, mutta vierastan niitä. Toki jos ammutaan liipaisimilla ja ohjataan tatilla, niin ei se silloinkaan ongelma ole.
Isoin ongelma olisi ehkä NHL:n tyyppinen peli (tai tuleva NBA), jossa tatilla liikutellaan kokoajan ja sit täytyy jatkuvasti kuitenkin käyttää näppäimiä. En usko sen tuntuvan kovin hyvältä. Tämä siis käsikonsolina.

Mielestäni gripissä se ei ole ollenkaan niin paha ja irtonaisena käsissä ongelmaa ei ole senkään vertaa.

Näyttö on edelleen loistava, kaiuttimet saa tarpeeksi kovalle ja kaikinpuolin laite on kyllä erittäin hyvä ja omaan käyttöön paras konsoli tällä hetkellä, kunhan pelitarjonta kasvaa. Omalla listalla on jo 31 peliä, joten pelattavaa ei tule puuttumaan.
 
Vastaus: Nintendo Switch

Avaimilla naarmutus:
https://www.dropbox.com/s/ywlch47lnziaif6/IMG_0459.m4v?dl=0
Telakkaan laittaminen..siten miten kukaan ei normi tilanteessa kyl laita:
https://www.dropbox.com/s/bik6tk4po7ygzte/IMG_0453.m4v?dl=0

Kiitos näistä videoista!

Joo-o. Ei tuossa näytä mitään tapahtuvan. Mitähän lie dockaus taktiikkaa muut on käyttäneet, vai onko siellä oikeasti ollut liikenteessä maanantaikappaleita.

Onko muuten Switchin kuulokeliitäntä vielä käytettävissä telakoinnin aikanakin, vai meneekö se turhan piiloon?

Ajattelin yhdistää sitä kautta konsolin omiin adam kaiuttimiini niitä kertoja varten, jolloin pelaan sukulaisten kanssa muutakin, kuin 1-2 Switchiä.
 
Vastaus: Nintendo Switch

Kiitos näistä videoista!

Joo-o. Ei tuossa näytä mitään tapahtuvan. Mitähän lie dockaus taktiikkaa muut on käyttäneet, vai onko siellä oikeasti ollut liikenteessä maanantaikappaleita.

Onko muuten Switchin kuulokeliitäntä vielä käytettävissä telakoinnin aikanakin, vai meneekö se turhan piiloon?

Ajattelin yhdistää sitä kautta konsolin omiin adam kaiuttimiini niitä kertoja varten, jolloin pelaan sukulaisten kanssa muutakin, kuin 1-2 Switchiä.

Kuulokeliitäntä on laitteen päällä, eli saa laitettua vaikka laite telakassa.
 
Vastaus: Nintendo Switch

http://www.gamereactor.fi/arviot/408243/Fast+RMX/?page=1

Fast RMX:n arviossa sanotaan, ettei sitä voi pelata lainkaan joyconit laitteen sivuille asetettuna? Todella outoa.

Tämä oli ainut peli Bombermanin lisäksi, jota olisin halunnut Switch:illä pelata, mikäli olisin sen nyt ostanut. Ilmeisesti pärjännen ihan hyvin Wii U:n Fast Racing Neolla, jota en ole vielä edes korkannut, vaan peli on yhä muovikelmun peitossa.
 
Vastaus: Nintendo Switch

Tässäpä omia mietteitä konsolista, nyt kun sitä on hieman ehtinyt käyttämään:

Itse konsoli on todella pieni (ainakin itselle oli vaikea hahmottaa sen todellista kokoa kuvista, yllätti positiivisesti). Pääasiallisesti siitä saa todella laadukkaan kuvan; paino, näytön laatu, se miten ohjaimet naksahtavat paikoilleen ja miten jämäkältä kokonaisuus tuntuu kädessä. Pöytäjalka muodostaa poikkeuksen; vaikka sekin naksahtaa paikalleen, tuntuu se rimpulammalta kuin muut konsolin osat. Normaalikäytössä on kuitenkin vaikea kuvitella miten saa rikki. Toisena miinuksena peliluukun kansi ei avaudu ”kunnolla” minkä takia pelin vaihtaminen on hankalaa, kun konsoli on telakassa. Konsolin ollessa kädessä peliä vaihdettaessa luukunkannesta ei ole haittaa.

Telakka ei ole mielestäni mitenkään erityisen huono, eivätkä liitännät ole erityisen oudosti sijoitettu. Konsoli jää hieman ”heiluvaksi” telakassa, olisin kaivannut siihen samanlaista ”naksahtavaa jämäkkyyttä” kuin ohjainten liittämiseen. Konsolia ei kuitenkaan ole vaikea laittaa telakkaan ja se ”löytää” paikkansa vaivattomasti. En nyt ihan ymmärrä miten näytön saa telakassa naarmuntumaan, kun sisäpuolella ei ole mitään mikä sitä naarmuttaisi. Konsolia on todennäköisesti laitettu testivaiheessa satoja kertoja telakkaan ja pois, en usko, että näin yksinkertaisia virheitä tehdään tällaisia laitteita suunniteltaessa. Vähän sama kuin suunnittelisi tuolin, johon laittaisi naulan pystyyn keskelle istuinta. Toki ihmiset keksivät mitä erikoisempia tapoja käsitellä laitteita, joten kaikki lienee mahdollista.

Joy-Conit tuntuvat alun totuttelun jälkeen yllättävän hyviltä gripissä. Xbox Onen ohjaimen tuntumaan ei päästä, mutta omiin keskikokoisiin lapioihin ohjainratkaisu tuntuu loppupeleissä hyvältä. Onessa tatit ovat korkeammalla ja oikea sauva lähempänä keskiosaa. Ohjaus onnistuu siis peukaloa nostamalla ja käyttämällä peukalon ylempää osaa. Gripissä tatit ovat taas matalammalla ja oikea lähempänä oikeaa reunaa. Tämän takia sauvan käyttäminen samalla tavalla kuin Xbonen ohjaimessa aiheuttaa suuremman asennon muutoksen kädessä. Jonkin ajan kuluttua huomasin käyttäväni sauvaa peukalon alaosalla, jolloin peukaloa tarvitsee vain nostaa vähän. Tällä tavoin ohjaimen käyttö on itseasiassa varsin miellyttävää ja Zeldaa pelatessa sen kanssa ei ole ollut ongelmia pidemmissäkään sessioissa.

Rannelenkkiosan irrottamisessa ensimmäisellä kerralla oli suuria vaikeuksia, toisella meni vähän paremmin. Joko siinä on jokin juju mitä en ole vielä keksinyt tai suunnittelussa on menty vähän metsään. Valkoinen lukko on kokeillussa ollut auki ja irrotusnappia painettu samalla, mutta osat tuntuvat siltä kuin ne olisi liimattu toisiinsa kiinni.
Koska verkkokauppa ei toimittanut Bomberman / Joy-Con – Snipper Clips / Charging Grip pakettia ajallaan, niin vielä en ole päässyt kokeilemaan ja kuulemaan kommentteja kavereilta pelkistä Joy-Conien käytöstä (ovatko liian pieniä tms?)

Käyttöliittymä on nopea ja pelkistetty omine puutteineen (kuten tallennusten siirto ja muuta täällä esiin nostetut asiat), mutta ne ovat korjattavissa päivityksillä Nintendon näin halutessa. Tätä puolta en ole hirveästi syvällisemmin tutkinut. Laitteessa on mielestäni perusteet kunnossa, jos ja kun sisältöä konsolille saadaan markkinoille. Zeldaa pelatessa on huomannut taas miten oikeasti sisällöllisesti hyvin tehdyssä pelissä huomio ei kiinnity heikompiin tekstuureihin tms. Ja onhan peli oikeasti todella hyvän näköinen.
 
Vastaus: Nintendo Switch

Jotkut arvostelijat on kyllä varsinaisia poropeukaloita, ellei konsolissa itsessä ole sitten ollut jotain ongelmaa tunnistaa joy coneja.

Niin tai tulee myös sellainen mieleen, että onko sitten pelissä sellainen bugi, että jos peli käynnistetään ohjaimet irti ja laitetaan vasta pelin aikana kiinni, ettei se sitte pelaa handheldinä.

Ainiin yksi ärsyttävä pikku juttu tuli vastaan pelejä ostaessa eshopista. Nimittäin luottokortin tietoja ei ilmeisesti ole mahdollista tallentaa myöhempiä ostoja varten vaan ne pitää joka oston yhteydessä syöttää uudelleen. Tämä toivottavasti korjataan myöhemmin päivityksellä. Vai onko joku muu saanut tiedot jotain kautta tallennettua? :)
 
Vastaus: Nintendo Switch

Pelit ja lisälaitteet ovat myös älyttömän kalliita mitä kattelin .
En maksaisi noista peleistä 50 euroo ainoo ehkä zelda
 
Vastaus: Nintendo Switch

Tietääkö muuten kukaan saako noita dockeja tällä hetkellä muutakuin jenkeissä? Toisen töllön kylkeen olisi mukava tollainen hommata jossain välissä. :)
 
Vastaus: Nintendo Switch

Pelit ja lisälaitteet ovat myös älyttömän kalliita mitä kattelin .
En maksaisi noista peleistä 50 euroo ainoo ehkä zelda

Itse maksoin kahdesta joyconista ja snipperclipsistä 79,90e.

Kaksi ohjainta siis, 20e arvoinen peli, 2kpl 10e arvoisia rannekekiskoja.

En mä tuota pahan hintaisena pakettina pitänyt, kun PS4 ohjaimesta (yhdestä) olen aina maksanut sen 60e melkeinpä (nyt hinnat hieman tippuneet toki).

Pro ohjain nyt oli sen 15e kalliimpi, mutta se nyt ostetaan kerran, ei se maailma siihen kaatunut. On kuitenkin ehkä paras kokemani ohjain.

Telakka on aivan sikahintainen se on totta, latausgrippi/grippi/lataustelakka meni suht samoissa kuin olen vastaavista PS4:lle aikanaan maksellut.

On ne hieman kalliimpia, mutta ei nyt mitenkään maatamullistavan kalliita (poislukien telakka).
 
Vastaus: Nintendo Switch

Nintendo switch on kyllä hyvä konsoli ei siinä mitään, ja kaikissa laitteissa aina vikaa ollu alussa.

Ainoo ongelma että nintendo switch on 6 vuotta myöhässä tekniikka ja grafiikat ovat ajaneet siitä ohi.

ja esim kilpailija PlayStation vita on paljon parempi ja se julkaistiin jo 2012 ja siinä on paljon enemmän ominaisuuksia kuin nintendo switchissä

Omasta mielestäni nintendon olisi pitänyt panostaa tuohon paljon enemmän olisi pistäny hinnan vaikka 600-1000 euroon mutta olisi tehnyt kunnollisen ja uuden systeemin missä hyvät verkkopeli ominaisuudet ja mikä olisi tätä päivää tuo systeemi olisi ollut hyvä ehkä 6 vuotta sitten


Tuossa hommassa nyt rahastetaan Nintendon hyvällä maineella ja uskon että nintendo switch kuolee 2 vuoden sisällä ellei siihen tule hyviä ominaisuuksia


Esim älyluurit ja tabletit kannettavat tietokoneet ovat parempi vaihtoehto kuin nintendo switch jos haluaa pelata reissussa ja esim kannettavaan pc saa melkein kaikki pelit mitä haluaa hamaan tappii
 
Vastaus: Nintendo Switch

Itse Vitan ja jopa 3DS:n omistaneena, niin ei kyllä sitten alkuunkaan samalla tasolla. Switch on parempi pitää kädessä ja pelit ihan eri tasolla luin Vitassa, saati 3DS:ssä.

Ja tästä on paljon keskusteltu tuosta tekniikasta, niin kerro toki se tämänpäiväinen rauta tuossa paketissa? Mikä se on?

Mitä tiedät verkkopelistä? Oletko kokeillut miten toimii? Paikallinen moninpeli kahdeksan laitteen kesken tuskin kovin helppoa myös Vitalla oli?

Ja miten niillä älyluureilla ja tableteilla pelailet AAA-luokan peliä? Ja ethän tosissasi vertaa läppäriä pieneen käsikonsoliin?
 
Vastaus: Nintendo Switch

Nintendo switch on kyllä hyvä konsoli ei siinä mitään, ja kaikissa laitteissa aina vikaa ollu alussa.

Ainoo ongelma että nintendo switch on 6 vuotta myöhässä tekniikka ja grafiikat ovat ajaneet siitä ohi.

ja esim kilpailija PlayStation vita on paljon parempi ja se julkaistiin jo 2012 ja siinä on paljon enemmän ominaisuuksia kuin nintendo switchissä

Omasta mielestäni nintendon olisi pitänyt panostaa tuohon paljon enemmän olisi pistäny hinnan vaikka 600-1000 euroon mutta olisi tehnyt kunnollisen ja uuden systeemin missä hyvät verkkopeli ominaisuudet ja mikä olisi tätä päivää tuo systeemi olisi ollut hyvä ehkä 6 vuotta sitten


Tuossa hommassa nyt rahastetaan Nintendon hyvällä maineella ja uskon että nintendo switch kuolee 2 vuoden sisällä ellei siihen tule hyviä ominaisuuksia


Esim älyluurit ja tabletit kannettavat tietokoneet ovat parempi vaihtoehto kuin nintendo switch jos haluaa pelata reissussa ja esim kannettavaan pc saa melkein kaikki pelit mitä haluaa hamaan tappii

Paitsi että Nintendo ei yritä kilpailla suoraan Playstationin ja Xboxin kanssa. Nintendo kulkee omia polkujaan ja esimerkiksi Wiin kanssa he onnistuivat tunkemaan konsolinsa sellaiseen rakoon, että ihmiset eivät valinneet Wiin ja muiden konsoleiden väliltä, vaan ostivat jonkun muun konsolin JA Wiin. Jos Nintendo tekisi kalliin konsolin, se rinnastettaisiin helposti muihin konsoleihin ja myynnit luultavasti laskisivat roimasti. Lisäksi Nintendolla on liuta omia pelisarjoja, jotka ovat joillekkin (esim. minulle) syy ostaa konsoli. Siinä kohtaa ei paljon kiinnosta montako laskutoimitusta sekunnissa enemmän kilpaileva kone pystyy suorittamaan. Switchiä on myös turha verrata suoraan käsikonsoleihin, koska Switchillä pystyy pelaamaan oikeita konsolipelejä. Mitä moninpeleihin tulee, olen sitä mieltä, että jokaisella konsolilla on siinä kohtaa parannettavaa. Nintendon verkkopalvelut ovat ainakin Wii U:lla ala-arvoiset, mutta montako samalta sohvalta pelattavaa moninpeliä löytyy pleikkarilta? Muutama urheilupeli ja siinä se. Ja jos tarkoitat emulaattoreita tuolla, että kannettavalle saa kaikki pelit mitä haluaa, olet väärässä. Yhtään uudempia konsoleita emuloidessa kyykkää jopa tehokkaat pöytäkoneet. Ja kaiken lisäksi se on laitonta.
 
Pelaajalehti.com
Nintendo tuo Switchille aikanaan myös yleisimmät striimaus- ja mediapalvelut
https://www.pelaajalehti.com/uutise...an-myos-yleisimmat-striimaus-ja-mediapalvelut
"Erot kilpailijoiden laitteisiin aiotaankin tuoda ensinnäkin Nintendon omista peleistä, joita ei voi pelata muilla alustoilla. Toisekseen Switchin kannettavuudesta ja lopuksi yksilöllisestä indie-sisällöstä, johon Nintendo aikoo panostaa suuremmin kuin aiemmin."

Tuosta voi päätellä, ettei 3rd party tukea edes haluta. Omat pelit+indie riittää.
 
Vastaus: Nintendo Switch

Netflix olisi kyllä ihan tervetullut lisä, vaikka käytän sitä hyvin harvoin.

Tuota ennemmin Switchille pitäisi saada jokin sisäinen striimauspalvelu, jonka kautta voi katsoa muiden fiilistelyä.
 
Vastaus: Nintendo Switch

Mun mielestä tärkeintä olisi saada videonkaappaus youtubeen. Sen jälkeen muiden striimauksen seuranta ja vasta paljon paljon myöhemmin netflixit jne.
 
Ylös Bottom