Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Nintendo Switch

Vastaus: Nintendo Switch

Silti Switch on yksinkertaisesti luotaantyöntävä.[...]
Ei Switchin ongelma ole tehot, vaan se että...(blaablaa)

Mahewcoro on tosiaan tuonut oman mielipiteensä laitteesta aika moneen kertaan jo esiin. Toisaalta taas meitä, joiden mielestä Switch on parasta mitä pelialalla on pitkiin aikoihin tapahtunut, on monia. Niin ne mielipiteet eroavat :)
 
Vastaus: Nintendo Switch

Neogaffilla oli noita "mutkalla" olevia switchejä, joten tämä hypoteesihan on helppo varmistaa selvittämällä olivatko aktiivisia dockkaajia. Täytynee seurata neogaffin bent ketjua.
 
Vastaus: Nintendo Switch

"Eli ei ole ilmeisesti ollut lähelläkään Switchiä, kun vertaa Wii ja Wii U materiaaleihin jne, on Switch aikalailla valovuosia edellä.

Molemmat omistaneena en kyllä voi tätä allekirjoittaa. Mielestä Wii U vaikuttaa huomattavasti kestävämmältä kuin Switch.
 
Vastaus: Nintendo Switch

Molemmat omistaneena en kyllä voi tätä allekirjoittaa. Mielestä Wii U vaikuttaa huomattavasti kestävämmältä kuin Switch.

Kerro vähän tarkemmin.

Wii u gamepadi on halvinta mahdollisinta muovia mitä mieleen tulee, kun taas Switch tuntuu käytännössä Applen tabletilta. Oikein naurattaa pitää Wii U gamepadiä heti Switchin jälkeen käsissä, tuntuu se niin kiinaromulta, vaikka toki hyvin kestänyt on.

Sama juttu kun vertaa esim Wiin kapuloita Joy-Coneihin. Todella paljon laadukkaammalta materiaalilta vaikuttaa.
 
Vastaus: Nintendo Switch

Älä nyt sentäs. Applen tabletit on tehty käyttäen metallirunkoa ja näytönpintakin on jotain mikä ei naarmuunnu helposti.

Tuntuma ja todellisuus on kaksi eri asiaa. En mä lasi- tai muovinäyttöä tuossa käytettäessä huomaa.
Ja yleisesti laite on käsittämättömän jämäkkä, verrattuna muihin muovikuorisiin tabletteihin, joten on se lähimpänä Applea mitä tiedän. Kuitenkin parisenkymmentä Apple tuotetta talossa, joten päivittäin niitäkin käyttää.

Ei se Applen tasolla ole pinnan alla, lähelläkään. Mutta tuntuma mulle on yhtä hyvä. Toisin kuin vaikka Samsungin tabletissa, saati Wii U:ssa.

Pointti nyt on siinä, että satasen tabletti on edellä Wii U gamepadiä, kun taas 400e tabletit kalpenee Switchille monilta osin laadun tunnussa.
 
Vastaus: Nintendo Switch

Paljonkahan tuossa tulisi olla kuumuutta että mahdollista. Luulenpa että valmiiksi kieroja.
 
Vastaus: Nintendo Switch

Vaikka mieli tekisi niin en ala sinun kanssa tästä vääntämään, on parempaakin tekemistä. Tämä nyt vaan on minun mielipiteeni. Applen tuotteisiin vertaaminen on jo todellakin liioittelua.

Ei tarvi vääntää. :) ihmettelen vain millä yhden konsolihistorian lelumaisimmista olemuksista voi saada laadukkaamman tuntemuksen. Varsinkin, kun olet tasan ensimmäinen jonka suusta tämän väitteen kuulen. Jos nyt siis puhutaan yleisestä laadun tunnusta käteen.

Wii U ohjain on lähes ontto, kumisee ja kuulostaa ohuelta halvalta sormenjälkiä haalivalta lelulta, paino ei ole suhteessa kokoon, vaan ihan kuin ilmaa pitäisi. Näyttö on todella paljon huonompi ja kynästä tulee naarmuja käytännössä välittömästi näyttöön, jos ei todella varovainen ole.

Lähes järjestäen arvioissa ylistetään juuri laitteen laatua aikaisempiin Nintendon konsoleihin nähden, eikä tuo Apple vertaus edes ole mun suusta alunperin, vain juuri useammasta arvostelusta. Sen jälkeen kun laitteen käsiini sain ja iPadiin vertailen, niin kyllä äärettömän laadukas laite on materiaalien osalta.

Lisäksi Joyconien liitokset ovat poikkeuksellisen jämäköitä tämän tyyppisiä ratkaisuja verratessa.

Jos Wii U:ta johonkin olisi gamepadin osalta verrattava, on se Switchin joycon grip ja telakka. Niissä on samaa halpismuovia.
 
Vastaus: Nintendo Switch

Oma mielipide tuohon vääntymisjuttuun on kyllä kanssa se ettei dockin käytön pitäisi tuota aiheuttaa ellei se koko höskä ole taas jossain ahtaassa kaapissa missä ei ilma pääse kiertämään ja silloinkin todella epätodennäköistä. Kyseessä kumminkin muovinen laitos joka vaatisi jo todella kuuman tilan että se pehmenisi ja rupeaisi vääntymään. Noissa lämmöissä koko laitoksen pitäisi jo throttlailla todella pahasti, eikä päästää sellaisia lämpöjä syntymään. Todennäköisempää tosiaan on että ovat olleet joko tehtaalta tullessaan vinoja/perinteinen user error jossa ei ole laitteelle tehty mukamas mitään pahaa mutta todellisuudessa sitä on väännelty tahattomasti tai tahallaan.

Spoilereissa vielä tuo jerryrigeverythingin video jossa näkyy että kyllä saa laitteeseen aika paljon voimaa käyttää jotta se vääntyy

Ja mitä tulee tähän switch on paskaa/maailman paras juttu keskusteluun niin oma mielipide on että konsolit ovat tuntuneet pitkään jo paikalleen jämähtäneiltä aina vain vähän enemmän tehoa olevilta laitteilta joista on MINUN mielestäni puuttunut se jokin, tai sitten niitä on kehitetty jälleen kerran MINUN mielestä väärään suuntaan (esim. ps4 pro mennään muka 4k resoihin eikä tähdätä mieluummin sinne 1080p 60fps suuntaan). Switch tuntuu siinä suhteessa raikkaalta, en sano että sekään täydellinen on mutta tällä hetkellä se tuntuu mukavan erilaiselta laitteelta itsellä jäänyt jopa pc:llä istuminen todella vähäiseksi switchin oston jälkeen(toki se zelda siellä vaikuttaa) koska jotenkin on vain mukava napata tuo laitos tuosta dockista ja mennä sohvalle makoilemaan ja jatkaa siellä peliä. Aika näyttää kuinka kannattava ostos koko laitos oli, vai tuliko siitä vain kallis zelda konsoli mutta tällä hetkellä oma mielipide konsolista on positiivinen yllättäjä ja ensimmäinen konsoli ikinä joka itselle tuli lähes heti julkaisun jälkeen.
 
Vastaus: Nintendo Switch

Arvio Switchin valmistuskustannuksesta:

xJzqd4O.png


Tämän lukeman pohjalta sitä toivoisi, että Suomi hinnat olisivat himpun verran maltillisemmat.
 
Vastaus: Nintendo Switch

Eli 257dollaria maksaa, myyvät 299. Voittoa 42 dollaria? Sisältääkö tuo valmistuskustannus pelkät raudat, vai myös pakkaukset, kuljetukset, markkinoinnin jne jne.

Tästä pitäisi vielä maahantuoja ja jälleenmyyjäliike ottaa omat osuutensa.

Luulin että myyvät ihan oikeasti voitolla näitä, mutta kyllä tuo vaikuttaa pieneltä tappiolta joka konsoli osalta.

Suomessahan on sitten typerät alvit päälle, joka nostaa periaatteessa hinnan 370e euroon, mutta aika vakiintunut hinta näyttää olevan jo nyt 349-359e.

Eli eipä tässä kauheasti voi syytellä kuin Suomen verotusta. Mutta täällä puhuttiin siitä, että tuon valmistus ei voi maksaa enempää kuin 100-150dollaria ja ilmaa ihan älyttömästi.
Eipä sitä ilmaa nyt sit kuitenkaan olekaan kauheasti.

42 dollaria jaettuna 2-4 taholle per konsoli. Ei toi nyt mitään hyvää bisnestä ole pelkkien koneiden osalta. (Eikä kyllä liene kenellekään yllätys)
 
Vastaus: Nintendo Switch

Eli eipä tässä kauheasti voi syytellä kuin Suomen verotusta.

...

Eipä sitä ilmaa nyt sit kuitenkaan olekaan kauheasti.

Switchin, Xbox Onen ja PS4:n arvioidut valmistuskustannukset ja suluissa julkaisuhinnat Suomessa.

Switch: $257 (379€)
X1: $471 (499€)
PS4: $381 (399€)

Huomaatko miksi olen aina suhtautunut penseästi Switchin hintaan? [Tämä johtuu juurikin tuosta ilmasta]
 
Vastaus: Nintendo Switch

Switchin, Xbox Onen ja PS4:n arvioidut valmistuskustannukset ja suluissa julkaisuhinnat Suomessa.

Switch: $257 (379€)
X1: $471 (499€)
PS4: $381 (399€)

Huomaatko miksi olen aina suhtautunut penseästi Switchin hintaan? [Tämä johtuu juurikin tuosta ilmasta]
Taitaa olla vanhat tiedot käytössä XOnen ja PS4:jän valmistushintojen osalta? Julkaisun tienoilta? Mutuna arvioisin, että selvästi halvemmalla selvitään nykyään.
 
Ylös Bottom