Nintendo Switchin tulevat pelit (huhut, uutiset)

JTahti

Well-Known Member
Nintendo says Metroid Prime 4 is "proceeding well," more game announcements coming, keeping up Switch supply, 3DS is a "key part of business" -gonintendo
Tässäkö ne E3 messut oli? Reggie muistuttaa että Nintendo tiedottaa uusista peleistä pitkin vuotta.
We’re going to continue to make announcements. E3 is not the only opportunity that we use to break news. We break news in Nintendo Directs when we want. Historically we’ve broken news at San Diego Comic Con, at PAX Prime, at Gamescom in Europe.
 

Ippenator

Well-Known Member
Uusi julkistus.

Vau! Tämä kyllä kiinnostaa, kun ilmaispeli kuitenkin on. Satunnaisesti tullut PS4:llä pelattua, ainakin Plegellä on kyllä mielestäni ihan hyvä peli. Parasta kuitenkin tuttujen kavereiden kanssa. Saas nähdä kuinka hyvin pyörii Switchillä. Plegellä on suhteellisen sulava ja näyttää myös aika hyvältä.
 

Omenanraato

Well-Known Member
Pöllähti yks kaks Switchille myös Hunting Simulator. Ei tää toki TheHunterin veroinen ole, mutta ainakin pleikalla ihan ok metsästys, eikö Switchille ole muita tarjolle.

Multa oli kyllä mennyt ohi myös se, että Crash Badicootti on jo ilmestyny, samoin Wolffenstein 2:n ja Yooka Laylee. Lisäksi joku Harvest Moon tullut.
Myös Go Vacation ilmestyy jo tässä kuussa.

Todella paljon pelejä jotka olen tiennyt olevan tulossa, mutta jotenkin mulle tuli ihan puskista et ne on jo myynnissä. :D Hunting simusta taas ei tainnut ennakkoon edes olla tietoa.

Alkaa Switchillä olemaan kyllä jo todella kattava kokoelma ns. ”isoja” pelejä todella monesta eri genrestä. Eli jos ei ole pelikonetta, eikä ole hetkeen ollut, niin nykyisin voi huoletta valita myös Switchin ja pelattavaa riittää jokaiselle.
 

JTahti

Well-Known Member
^ Kuulemma Yooka-Layleen Switch versio on paras, koska siihen on tehty eniten korjauksia.
 

Omenanraato

Well-Known Member
Joko Go Vacation tuli? Onko joku hankkinut, miltä vaikuttaa?
Jos perheen kesken tykkäsi Wii Sportsista, onko tässä sen korvaaja?
 

Omenanraato

Well-Known Member
Joko Go Vacation tuli? Onko joku hankkinut, miltä vaikuttaa?
Jos perheen kesken tykkäsi Wii Sportsista, onko tässä sen korvaaja?
Vastaan itselleni. Oli tullut ja en kyllä tuosta roskasta ala edes omaa ketjua tekemään. Että pistä vihaksi.

Monilta paikoilta idea olisi ollut hyvä ja idea pitää kontrollit simppelinä ja liiketunnistus mukana. Mut liiketunnistus on kamalaa ja ne simppelit kontrollit niin epäloogisia hirvityksiä että oksat pois. Vai miltä kuulostaa se, että ympärille ei katsota oikealla tatilla. Itseasiassa sitä ei käytetä ollenkaan. Ympärille katsotaan pitämällä L pohjassa ja vasemmalla tatilla, kun taas liikkuminen pelkällä vasemmalla tatilla.

Lisäksi joka lajissa on aina nelinpeli, jopa ilmakiekossa, vaikka pelaisit kaksinpelinä muutoin.
Monessa lajissa on vain yksi nappi mitä painaa, eikä välttämättä itse edes liikuta.

Käytännössä mitään lajeja Wii Sportsista ei ole, eikä varsinkaan niitä mitkä oikeasti toimi kunnolla, vaikkapa keilaus. Sen sijasta löytyy benji hyppy jossa ei tehdä mitään, paitsi oikealla hetkellä ”nykäistään naru kireälle”...Huoh...50e..diginä...saako viiltää joyconilla ranteet auki?
 

kopolanpoika

Active Member
Semmonen tenkkapoo iski nytten:
Mitäs kovia yksinpelaajan julkaisuja Switch tarjoaa loppuvuoteen? Nojaako tarjonta täysin Smash Brosin varassa? Itelle ei tule mieleen Smash Brosin lisäksi kuin vajaan kk päästä julkaistava XC 2: Torna The Golden Country. Senkään pituudesta ei taida olla vielä tietoa?
 

Ulukai

Viihdetoimittaja
Ylläpitäjä
Mitäs kovia yksinpelaajan julkaisuja Switch tarjoaa loppuvuoteen?
Kyllä sieltä on tulossa muutakin, joskin iso osa myös jollain tapaa muilta alustoilta tuttuja tai multi platrform -julkaisuja. Itseä kiinnostaa etenkin tuo Starlink: Battle for Atlas, jonka Switch-versiossa nähdään Fox McCloud. Videomateriaali on ollut mukavan näköistä, joten tästä voisi tulla ihan oikea Star Fox -tyylinen peli.

Lisäksi kiinnostaa nähdä miten muilta alustoilta tutut Project Highrise (SimTowerin tyylinen rakentelunimike) ja Dragon Ball FighterZ toimivat Swithillä. Joku voinee innostua Monster Hunter Generations Ultimatesta, mutta itse olen saanut ko. sarjasta tarpeekseni. Pokémonnit tietenkin ovat myös juu.

Itselleni yksi pakollinen on juurikin tuo Xenoblade 2:n lisäosanen, joka tulee myyntiin myös omana pelinään. En muista kuulleeni sen pituudesta vielä mitään.
 

pelle

Well-Known Member
Kyllä sieltä on tulossa muutakin, joskin iso osa myös jollain tapaa muilta alustoilta tuttuja tai multi platrform -julkaisuja. Itseä kiinnostaa etenkin tuo Starlink: Battle for Atlas, jonka Switch-versiossa nähdään Fox McCloud.
On siellä näköjään muukin star fox tiimi. Itsellä ollut tuo varauksessa jo kuukauden päivät gigantista kun siellä tuo maksaa vain 59e kun muualla 75-79e.

 

OK

Well-Known Member
Eilen julkistettiin useampi A-tason indie peli Switchille:
Näistä Into the Breach pitäisi olla saatavilla eShopista. Aivan poskettoman hyvä peli PC:llä ja kommenttien perusteella Switch versio on laadukkaasti tehty. Huomaa mikä tällä hetkellä on mieluisin konsolialusta pienemmille studioille.
 
Ylös Bottom