Nintendo Switchin tulevat pelit (huhut, uutiset)

Ulukai

Viihdetoimittaja
Ylläpitäjä
Disco Elysium tekee tuloaan Switchille!


Jos mietitte, että miksi kannattaa innostua, niin kehujahan tuolle on kertynyt iso läjä. Vaikkapa justiinsa BAFTA-palkintoja männäviikolla. Arvio PC-versiosta luettavissa tämän linkin kautta:

 

kopolanpoika

Active Member
Laitetaas tänne kun en löytänyt sopivampaa ketjuakaan, Switchille julkaistiin muutama päivä sitten Trials Of Mana, kyseessä full-HD remake, oli ainakin itselle mielenkiintoisimpia julkaisuja E3 messuilla 2019. Löytyykö täältä ketään, joka olisi kerennyt jo pelin pariin muilta SE:n tuotoksilta?
 

pelle

Well-Known Member
Jotain ylihintaisia vanhoja pelejä sieltä varmaan on tulossa kuten pian julkaistava burnout paradise josta kiskotaan 50e.
 

JTahti

Well-Known Member
Spekulaatiota, että huonolta näyttää tulevien pelien kannalta:

Nintendo has forecasted lower sales of Switch hardware and software for this fiscal year. Primarily due to impact on software development pipeline, consumption and production due to COVID-19. So far Nintendo has not announced new full game titles beyond June. Nintendo has still yet to confirm release dates, or even release years for announced titles such as Metroid Prime 4, Bayonetta 3 and the sequel to Breath of the Wild. With news that June's direct may have been pushed back, it is likely that unannounced titles are pushed too.
Zhuge Twitter
 

Wilbur Wals

Active Member
Uutta Paper Mariota luvassa ihan piakkoin.

Ai ai jai. Todella mieluinen ylläri. Tämä on kyllä paras tapa julkistaa pelejä. Täysin puskista ja julkaisun lähellä !!Yksi parhaista sarjoista. Toivottavasti päästään hyvyydessä lähelle PMTYD:ia. Traileri näytti kyllä todella hyvältä! Xenoblade, Paper Mario ja Bravely Default 2. Hieno vuosi Switchillä RPG pelureille.
 
Viimeksi muokattu:

JTahti

Well-Known Member
Tuli äsken tiedote sähköpostiin Nintendon uutiskirjeessä. Eli kaikki joilla on Nintendo tilissä ruksi että saa lähettää mainoksia niin on saanut tiedon uudesta Paper Mariosta.
 

Ulukai

Viihdetoimittaja
Ylläpitäjä
Jo pelkässä tuossa trailerissa oli enemmän persoonallisia hahmoja kuin koko edellisessä pelissä yhteensä. Vielä jäi vähän epäselväksi, että kuinka roolipeli tuo on. Toisaalla (Nintendon kotisivulla olikohan?) luki genrenä toimintaseikkailu (buuu), mutta eShopissa mainittiin roolipeli (jee). Ans kattoo kumpaa tuo lopulta on.
 

PeWi

Active Member
On kyllä jotenkin mahtavaa, että samaan aikaan kun toisaalla väännetään kättä tulevien konsoleiden teraflopeista (mitä lienevätkään) ja ei-pelivideotrailereista Nintendo päättää tiputtaa puskista Paper Mario -trailerin ilmoittaen, että tää peli muuten tulee ulos tuossa 2kk päästä :D
Jossain kirjoitin että Thousand Year Door -tasoa tietenkin toivotaan, vaikken ihan sinne uskokaan pelin yltävän. Kunhan charmia, huumoria, oivaltamisen iloa ja haastetta piisaa niin olen tyytyväinen.
 

Uusis

Member
Digipelaajana ei edes 512 gigan kortti riitä mihinkään, NBA2K20 tuli ostettua alesta ja imaisi mukavat 42 gigaa myös. Witcher 3 yli 30, Assassin's Creed 4/ Rogue reilut 20, Wolfenstein New Colossus vähän alta 20 gigaa. Ja lukemattomat muut niin jatkuvasti saa poistella ja katella mitä jättää kun pelihimot iskee. Teranen kortti olisi kiva mutta maksaa aivan liikaa.

Borderlandsit ja Bioshockit kiinnostaa vaikka kaikkia on tullut pelattua. Hyviä tekeleitä jaksa kyllä tahkota uudestaan.
 

JTahti

Well-Known Member
Tune in from 15:00 CEST!

We have Pokémon news. You want Pokémon news. Sounds to us like you should tune in tomorrow at 6 a.m. PDT for #PokemonPresents! What do you think, Trainers?

NoE Twitter

Eli kello 16.00 Suomen aikaa huomenna.
 

Nisupulla

Jäsen / [FL]
Huhut pitivät paikkansa, ilmainen battle royale Apex Legends on tulossa Switchille loppuvuodesta 2020.

Lähde viime yön EA Play.

 
Viimeksi muokattu:

kopolanpoika

Active Member
Uutta Paper Mariota luvassa ihan piakkoin.

HETKINEN, onko tämän julkaisu huomenna ja tälle ei ole edes omaa topicia vielä? Tässä just harmittelin mielessäni Switchin järkyttävän heikkoa tarjontaa tällekin vuodelle ja yhtäkkiä huomasin, että mihis se uusi Paper Mario on hukkunut, joka ja huomasin, että julkaisupäivä on 17.7.

Opencritic 81
 
Ylös Bottom