Ohje: Ketjujen lajittelu Prefixin mukaan

Keskustelu osiossa 'Kauppa-alueiden säännöt ja tiedotukset' , aloittajana XShava, 19.07.2010.

 1. XShava

  XShava KonsoliFIN Toimitus

  XBL:
  XShavaFIN
  PSN:
  XShava
  Kauppa-alueella uuteen viestiin määritellään etuliite, eli Prefix. Kun ketjuun on tämä määritelty, voi sen avulla järjestää ketjuja. Esim jon on vain kiinnostunut "Vaihdan" ilmoituksista, klikataan "Vaihdan" prefixiä. Tällöin järjestää kaikki "Vaihdan" viestit allekkain. Paluu takaisin tapahtuu uudellaan klikkaamalla jotakin "Prefixiä.

  Ohessa kuva, josta näkee mikä tuo "Prefix on ketjun otsakkeessa. Osalla alueita, esim Wii -pelit noita ei olla näköjään vielä käytetty. Nykyisin ketjua ei pysty aloittamaan, ellei tuota määrittele. Jos jollakin alueella pystyy, ilmoitelkaa ja korjaan asetukset ettei ketjun perustaminen ilman määrittelyä onnistu.
   
 2. FunkyMama

  FunkyMama New Member

  Vastaus: Ohje: Ketjujen lajittelu Prefixin mukaan

  Miten täällä uudistettussa foorumissa muutetaan viestiketjun otsikkoa ja prefixia? Minä en tunnu millään löytävän keinoa tuohon...
   
 3. Corca

  Corca KonsoliFIN Alumni

  Vastaus: Ohje: Ketjujen lajittelu Prefixin mukaan

  Otsikon muokkaukseen pääset Muokkaa viestiä -painalluksen jälkeen viestikentän alalaidasta "Tallenna"-napin vierestä löytyvällä Go Advanced -painikkeella. Tuota kautta pitäisi onnistua.

  Prefix-vetolaatikoihin pääset käsiksi samalla ohjeella, tosin kaikkialla foorumissa ei vetolaatikot ole käytössä. Täällä kauppa-alueella on, jotta vaikkapa myydyn tavaran otsikkoa voi muuttaa "Myyn" -statuksesta "Myyty" -statukseen. Kokeile molempia ja raportoi, jos muokkaaminen ei jostain syystä onnistu.
   
 4. DimSum

  DimSum New Member

  PSN:
  Mr.Anderson
  Vastaus: Ohje: Ketjujen lajittelu Prefixin mukaan

  Ps3 kauppa-alue ja pelit osiossa ja enkä sitten millään löydä mistä saisi muokattua prefix tekstiä. Näpytellyt olen siis itseni muokkaa tekstiä ja go advanced.

  Apuva!
   
 5. TeRm0z

  TeRm0z Arvostelija KonsoliFIN-jumalien armosta Ylläpidon jäsen

  XBL:
  TeRm0z
  PSN:
  Termoz_Fin
  Vastaus: Ohje: Ketjujen lajittelu Prefixin mukaan

  Tuossa taitaa olla jotain hämärää tällä hetkellä sillä et ole ainoa, jolla on ongelmia ko. ominaisuuden kanssa tänään ollut. Tuota kautta homman pitäisi onnistua. Välitän viestiä eteenpäin.
   
 6. Corca

  Corca KonsoliFIN Alumni

  Vastaus: Ohje: Ketjujen lajittelu Prefixin mukaan

  Kokeilepa nyt ja raportoi onnistuiko.
   

Jaa tämä sivu