Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Paras energiajuoma?

Vastaus: Paras energiajuoma?

Red Bull ja ED on parhaat. Battery on mielestäni jotenkin oudun makuista. Siin on sellanen ihme oma maku. Ja niin hirvittävän ylihinnoiteltuakin. Mut ku on pihi olo niin ostan Megaforcee tai jotain sellasta. Rodeossa on vähän liian kirpakka maku.
 
Vastaus: Paras energiajuoma?

Mun mielestä Red Bulli on parasta, mutta se on vaan niin perk*leen kallista :mad: 3 euroo 0,5l :/. Yleensä sen takia tulee ostettua Mad Crokkii tai ES.
 
Vastaus: Paras energiajuoma?

Ite tulee ostettuu enimmäkseen Ed tai Teho, ja näitä sen takii et pullon saa kii, ni ei tarvi koko tölkkii heti vetää :D
ES menee kyl kans.
 
Red bull cola on parasta mut ei saa Suomesta, onneks on lavallinen vielä kotona.

Sit ihan normi energiajuomista Red bull vie voiton, mut tykkään jostain ihmeen syystä iskelmä energiajuomasta, jotai sitruunakolaa, kukaa muu oo tost viel tykännyt :D samoin juon paljon Lidlin mustaherukka energiajuomaa
 
Vastaus: Paras energiajuoma?

Onko kukaan maistanut täällä Croc-Tailia? Siis periaatteessa Madcroc mutta Vol. 4.7%. Todella hyvän makuista, kannattaa koittaa jos löytää kaupasta. Itse olen ihmetellyt kun täältä hyvinkäältä on hävinnyt kaupoista kyseinen tuote kokonaan :eek: joskus vielä myytiin, mutta nyt ei löydy mistään. Vain kerran kerkesin maistaa, harmin paikka :(
 
Vastaus: Paras energiajuoma?

Itsellä on urheilujuoma vallannut energiajuomien paikan, tai urheilujuomana poweradea ainakin markkinoidaan.. :D Eli Powerade citrus charge on ykkösenä tällä hetkellä. Red bull ja ED green light tulee perässä, madcroc ihan hyvää myöskin.
 
Vastaus: Paras energiajuoma?

Enpä olisi koskaan uskonut käyttäväni vielä joskus näin paljon energiajuomia, mutta kyllä, nyt on rahkeita jopa mieltymysteni julkaisemiseen. Näitä on tullut juotua nyt lähinnä yo-kirjoitusten yölukemisten takia.

Red Bull, maailman suosituin, on todella hyvä. ED on todella hyvä. Mad Croc on hyvä. Kaikista halvimmista olen maistanut Mega Forcea, joka on sama tuote, kuin Eursoshopper Energy Drink. Aika paha. Batteryn suosiota en ymmärrä, kallista ja ei millään lailla erikoista. R20 Energy on ok, ei erikoista. Rock Star Apple aika kauheaa. Red Devil hirveää.

Eli tällaisia kokemuksia. ED, Red Bull ja Mad Croc ovat kaikki hyviä niin maultaan kun vaikutuksiltaankin! Piristävät sillä iltapäivän viimeisellä oppitunnilla ja pitävät hereillä univajeesta huolimatta keskellä yötä, kun pitää perehtyä historian kirjaan!
 
Vastaus: Paras energiajuoma?

Yleensä juon Teho:a,siis sitä ihan normaalia enkä omenanmakuista.Myöskin Powerking menee kurkusta alas sekä ED:it ynnä muut. :cool:
 
Vastaus: Paras energiajuoma?

ED Lemon light on maun, käytännöllisyyden (pullo --> saa kiinni) ja vähäkalorisuuden vuoksi ykkönen. Pelkän maun perusteella Battery Stripped on parasta. Tosin melko vähän on noita tölkissä myytäviä, ei-light energiajuomia tullut maisteltua.
 
Vastaus: Paras energiajuoma?

Erikeeperputeli Tehoa oli aika omalaatuista. Ei mennyt suosikkeihin. Rodeo-tölkki, 0,84e kipale, on ihan hyvää.
 
Vastaus: Paras energiajuoma?

Varmaan jos listaan täytyis suosikit laittaa:
Puhdas laatu:
1. Perus-ED
2. Battery
3. Red Bull
4. Megaforce
5. Mad Croc

Hinta/laatusuhde:
1. Megaforce
2. Mad Croc
3. Rodeo
4. Red Bull
5. ED
 
Vastaus: Paras energiajuoma?

Croc-Tail Spotattu Hyvinkään Citymarketissa!! Samalla löysin Jotain MadCrocin tekemää kuohuviiniä joka sisälsi Tauriinia ja joitain muuta. Pakko koittaa!! Ovatko muut jo maistaneet?
 
Vastaus: Paras energiajuoma?

Rodeo Light, 5dl pullo on omalla hinta-laatu listalla ykkösenä, hyvänä kakkosena mainittakoon parikymmentä senttiä halvempi mega force, 5dl tölkki.

Ed green, light miellyttää makunsa puolesta eniten, mutta ei kyllä piristä..
 
Ylös Bottom