Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Paras konsoli ikinä?

Vastaus: Paras konsoli ikinä?

PS2

Aivan mahtavat pelit, ohjain sekä DVD-soitin tuli juuri täydelliseen aikaan. Ostettu about puolivuotta julkaisun jälkeen ja vieläkin sotaratsuni jaksaa taistella :)

Paras konsoli ikinä !
 
Vastaus: Paras konsoli ikinä?

Jaa-a. Aika paha kyllä.
Ehkä joutuisi sanomaan Mega Drive, kun sillä on vaan muutama niin törkeän hyvä peli.
Erityisesti Landstalker ja Phantasy Star IV, mutta pari pirun kovaa tasoloikkaakin mahtuu joukkuun.

Äh, ei tähän oikeasti voi mitään sanoa, pelien takia sitä pelataan ja joka konsolilla on ollut sellaisia pelejä, että ketuttaa kun ei oo mitenkään varaa hankkia kaikkia koneita.
 
Vastaus: Paras konsoli ikinä?

Siis ps3 tietysti. Ku menin ostamaan boxii tai ps3:sta nii menin eka testaaa kauppoihin noita konsoleita. Ensiks kokeilin ros... eku xbox30:stä ja katoin et aika huono ohjain mut iha hyvät grafiikat. Sit ps3:sta ja pankki räjähti: Grafiikat olivat kuin vuodesta 2100 ja peli Motorstorm oli mahtava. En kadu todellakaan ostoa. Jos harkitset konsolinostoa niin osta ps3! Olin aluksi puolueeton mutta testissä en tykännyt boxista. Tosin vanha xbox oli mielestäni todella hyvä! Ohjain oli silloin kevyt mutta tatit jäykempiä. Toisin kuin 360:ssä.
 
Vastaus: Paras konsoli ikinä?

Omaa pelihistoriikkia kun miettiin, niin kyllä se PS2 tahtoo vaan olla. Kestävä laatikko. Aikaansa edellä. Myyntiluvut kertovat myös jotain.
Samoin eivät riitä sormet laskemaan pelitarjontaa.
 
Vastaus: Paras konsoli ikinä?

Kyllä se vaan taitaa tuo PS2 olla. On siihen niin monta hyvää peliä tehty. Ja noista myyntimäärästä näkee, että joku taitaa olla samaa mieltä:rolleyes:
 
Vastaus: Paras konsoli ikinä?

Siis ps3 tietysti. Ku menin ostamaan boxii tai ps3:sta nii menin eka testaaa kauppoihin noita konsoleita. Ensiks kokeilin ros... eku xbox30:stä ja katoin et aika huono ohjain mut iha hyvät grafiikat. Sit ps3:sta ja pankki räjähti: Grafiikat olivat kuin vuodesta 2100 ja peli Motorstorm oli mahtava.

Jäbä jauhaa pient shittii :D paras on tietenkin 360!!!!! (vuodest 2100 :D)
 
Vastaus: Paras konsoli ikinä?

kyllä se tuo ps2 on, hetken puntaroisin nessiä millä sai ensikosketuksen konsolipelaamiseen mutta kyllä tolla pleikkari kakkosella ne parhaat pelikokemukset on irronnut.
 
Vastaus: Paras konsoli ikinä?

ps2 ja normi xbox jäi itellä väliin melkeen kokonaan joten joten..

xbox 360 ja ps3 jakaa meikän osalta ykköspallin, kakkosena megadrive ja kolmosena ps1
 
Vastaus: Paras konsoli ikinä?

PS1 ehdottomasta..
 
Vastaus: Paras konsoli ikinä?

Wiitä en ole koskaan päässyt testaamaan, joka on sinäänsä harmi, sillä uskon sen olevan ihan vekkuli masiina. Mutta pelannut olen: xboxilla, xbox 360, Ps 1, Ps 2 ja Ps 3. Näistä kaikista mukavimmaksi on osoittautunut viimeiseksi mainittu jonka ainoana konsolina omistan tällä hetkellä. Erityisesti olen mieltynyt sen hiljaisuuteen. Ei kuulu minkäänlaista ääntä koko vehkeestä, paitsi silloin pientä naksutusta (jota ei kuule jos ei tarkkaan kuuntele) kun kone käynnistyy ja sammuu. Ulkonäkö on myös muihin kilpailijoihin verrattuna khuulein. Ja sitten kun tälle tulee vielä little big planet, joka vetoaa minun lapsen omaiseen mieleeni, on ehdoton valintani Playstation 3. Ainoa miinus on toki hinta, mutta se ei ole enää jälkeenpäin tuntunut missään. ^^ Sitten tässä on vielä Blu-ray soitinkin. En tiedä kyllä tuleeko sitä sitten hirveästi ainakaan vähään aikaan vielä käytettyä. Mutta kuitenkin ihan mukava lisä. En tiedä mutta jotenkin kun rupesin pelaamaan ensimmäistä lataamaani demo peliä tällä eilen, tuli semmoinen kivan kotoinen fiilis, jota ei koskaan ollut xboxien kanssa, yhään morkkaamatta itse konsolia. Oli Microsoftin tuotteella varsin mukava pelata myös mutta pelitarjonta vain ei ollut oikein minulle sopiva.

Dodiin. Lopetetaanpa tämä tähän. Elikkä pleikkari kolmonen on juuri se mikä on tarjonnut minulle parhaimman fiiliksen pelaamisessa. Vaikka ei ole vielä varaa varsinaisen ensimmäisen pelin ostamiseen, on demoja ollut aivan käsittämättömän hauska mättää! :D

Ai niin. Mainitsen tässä vielä yhden miinuksen koskien ps3:sta. Luottokortti on oltava jos haluaa storesta jotain kähmiä itselleen. :/ Toivottavasti kuitenkin pian tänne eurooppaankin rantautuu ne "playstation kupongit" joita voi kaupasta sitten ostaa ja ladata hyviä pikku pelejä itselleen. Haluaisin niin kovasti päästä pelittämään tuota Super Stardust HD:tä mutta näillä näkymin jää vielä haaveeksi :/ Kivan oloiselta vaikuttaa.
 
Vastaus: Paras konsoli ikinä?

Kyllä omalla kohdalla PS2 mullisti pelaamisen kokonaan, eli sanotaan vaikka sitä nyt "parhaaksi". XO tosin tulee perässä hyvänä kakkosena.
 
Vastaus: Paras konsoli ikinä?

Peleiltään ja nettipalvelultaan (tosin maksullinen) Xbox 360, mutta itse konsolina Ps3 ominaisuuksiensa, hiljaisuutensa ja ennen kaikkea luotettavuutensa ansiosta. Ja eiköhän noita kunnollisia pelejä ala ilmestymään useampiakin tulevaisuudessa :)
 
Vastaus: Paras konsoli ikinä?

Ominaisuuksiltaan: PS3
Pelikirjaston osalta: PS2
Ensimmäinen konsolini: PS1

Pidän kaikista.
 
Vastaus: Paras konsoli ikinä?

Valintani on PlayStation 2. NESillle on paljon "legendaarisia" pelejä, mutta niistä hienoja teki lähinnä oma ikä. Jälkeenpäin katsottuna Ice Hockey, Punch Out, Track & Field yms. olivat hyvin yksinkertaisia pelejä, vaikka niiden parissa kuluikin aikaa hyvin paljon. Super Mario Brosien merkitystä ei pidä lainkaan vähätellä, mutta PS2 oli silti Se Konsoli, joka teki minusta taas pelaajan.
 
Vastaus: Paras konsoli ikinä?

PS2 on ehdottomasti paras mitä on. Konsoli on helppo ja yksinkertainen käyttää, ei maksa mustikoita ja pelitarjonta on todella huippulaatua. Oikeastaan ainut asia, josta tällä ehtkellä on hieman pulaa, on nostalgia, jolla liian moni pelaaja tuppaa nykypäivänä ratsastaa.
 
Vastaus: Paras konsoli ikinä?

Ehkä eniten muistoja ja tunteita herättelevät NES ja SNES joilla molemmilla on mahtavia pelejä.

Nykysistä viel ps3 voiton monipuolisien ominaisuuksien nähden ja tietysti hyvien pelien.
Melkein kaikki nämä yleisimmät on tullut omistettua paitsi wii mutta niitä on tullut aina myytyä ja jotain ostettua takaisin.

Eniten ehkä kaduttaa kun noita "old school" masiinoita ja pelejä on mennyt joskusmyymään melkein kaikki :(
 
Vastaus: Paras konsoli ikinä?

Nintendo 64

Zeldat, Super Mario 64, Goldeneye, Marion ja kumppanien muut pelit jne... Suuri kasa aivan legendaarisia pelejä. Ainoa harmi, ettei laitteelle tullut koskaan kunnollista mätkintäpeliä. Johtuen ehkä siitä, ettei edes pelihistorian paras ohjain ole täydellinen, eikä se soveltunut mätkintään. Mario Kart 64 on edelleen saunailtapeli #1 miesten kesken.
 
Ylös Bottom