Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Pelaaminen otsikoissa

Jälleen kerran PlayStationin johtoportaassa on tapahtunut muutoksia. Tällä kertaa Shawn Layden on lopettanut hommat Sonyn 1st party studioiden vetäjänä.

 
BREAKING NEWS!!

Miksi pelit kuten NBA2K20 sisältää järjettömän määrän mikromaksuja ja saa ESRB arviossa E for Everybody ja ei sanaakaan mikromaksuista. Koska ESRB ei pelaa niitä pelejä, peliyhtiöt lähettävät heille 2 min videopätkän ja heidän täytyy rehellisesti näyttää siinä videolla mikä on pahinta heidän pelissään. Mehän tiedämme kuinka rehellisiä jotkut peliyhtiöt ovat.

 
^ Onko tuolla ESRB:llä mitään palautelaatikkoa jonne voi jättää ilmiannon?

Taitaa olla aika turhaa. Itsellekin tuli vastaan pari videota tuosta aiheesta muutama viikko takaperin ja niissä käsiteltiin ESRB:lle annettua palautetta. Jotkut olivat tuosta asiasta sinne palautetta lähettäneet ja vastaukseksi olivat saaneet jotain joukkosähköpostia lähennelleen liirumlaarumin, jossa todettiin, ettei tuo nyt kuulemma ihan heidän mielestään ollut verrattavissa uhkapelaamiseen.

Samoissa videossa myös väitettiin, että ESRB:n johtokuntaan tai vastaavaan kuuluisi henkilöstöä, jotka ovat myös isoissa päättävissä tehtävissä Take Two Interactivella, joka siis on 2K:n "omistaja"/"emoyhtymä". Tämä siis kuulopuheita, enkä tehnyt mitään syvempää tutkimusta asiasta.
 
Reggie on saanut palkinnon elämäntyöstään, vähän haikeaksi veti kun muisti ettei mies enää työskentele Nintendolla.

 
Tiedän täältäkin löytyvän yli 60-vuotiaita pelaajia. Tässä tilaisuus kartuttaa mariskoolivalikoimaa.

Counter Strike -kilpailu senioreille keskiviikkona 6.11.2019 kirjasto Oodissa Helsingissä.

Kilpailu on tarkoitettu yli 60 vuotiaille senioreille, jotka eivät ole aikaisemmin pelanneet Counter Strike -peliä.

Pääpalkintona on Senior Fighters joukkueen lahjoittama koboltinsininen Mariskooli -malja. Mikäli voittaja ei aikaisemmin ole pelannut mitään näppäimistöllä ja hiirellä ohjattavaa toimintapeliä, täytetään palkinto vielä Fazerin suklaakarkeilla. Toiseksi tullut saa palkinnoksi kirkkaan 9,8 cm Aalto maljan. Kolmas palkinto on aaltomaljan muotoinen piparkakkumuotti. Yllätyspalkinnot ovat myös mahdollisia

Lisää: https://seniorfighters.blogspot.com/2019/10/counter-strike-kilpailu-senioreille.html?spref=tw
 
Usein duunissa on tauko ja piipahtaminen toisaalla kirkastunut ajatukset varsinaisen työn kohdalla. Pleikka kahvihuoneessa ei lainkaan huono idea. Toimii muuten hyvin myös etäpäivinä. :)

Pleikkari kahvihuoneeseen ja enemmän valtaa alaisille – Ompeluseuran naisten mielestä työelämä pitäisi nopeasti muuttaa fiksummaksi


Lisää maksumuurin takana: https://www.hs.fi/ura/art-2000006285878.html
 
Politiikka on tullut takaisin peleihin. Näin herkkänä oltiin aiheesta 34 vuotta sitten. Never forget, Raid Over Moscow.

 
Klassikko materiaalia tämä pätkä David Letterman Showsta, 24 vuoden takaa. Microsoftin Bill Gates yrittää selittää mitä uutta ja hyödyllistä internet voi tarjota jokaiselle matti meikäläiselle. Edelläkävijän on vaikea itsekään hahmottaa mihin uusi väline tulee vielä taipumaan.

 
Pelialalta pääsee vuodesta toiseen Suomen suurituloisimpien joukkoon.

Medialle toimitettujen verotietojen mukaan viime vuoden eniten tienannut suomalainen oli jälleen peliyhtiö Supercellistä tunnettu Ilkka Paananen.

Supercellin toimitusjohtaja Paanasen yhteenlasketut ansio- ja pääomatulot olivat noin 110 miljoonaa euroa. Hän maksoi veroja yli 40 miljoonaa euroa. Paananen oli tulolistan kärjessä myös vuosi sitten, silloin noin 65 miljoonan euron tuloillaan vuodelta 2017.



Lähde: https://yle.fi/uutiset/3-11040088
 
Viimeksi muokattu:
Jotenkin hupaisaa muistella sitä, kun käytiin pikku porukalla Supercellin toimistolla Salmisaaressa joskus kahdeksan vuotta sitten. Täytyi taas kaivella arkistoja ja katsoa, että mitä Kodisojan kanssa puhuttiin:

"Suomessa vähemmän tunnettu Supercell"...
 
Jotenkin hupaisaa muistella sitä, kun käytiin pikku porukalla Supercellin toimistolla Salmisaaressa joskus kahdeksan vuotta sitten.

Täällä muistelen Assemblyja arviolta yhdeksän vuoden takaa, jolloin heillä oli oma "osastonsa" Hartwall Areenalla. Tyylikäs logo-elementti kiinnitti käytävällä huomiota. Muuten merkattiin kategoriaan "joku kännykkäpeliyritys...". :D

Uskomaton kasvutarina ja hieno esimerkin antaja pelialaa harkitseville nuorille.
 
Viimeksi muokattu:
Täällä muistelen Assemblyja arviolta yhdeksän vuoden takaa, jolloin heillä oli oma "osastonsa" Hartwall Areenalla. Tyylikäs logo-elementti kiinnitti käytävällä huomiota. Muuten merkattiin kategoriaan "joku kännykkäpeliyritys...". :D
Se oli juuri noi vuoden 2011 Assyt. Siellä Supercellin tiskiltä tyypit bongasin ja ehdottelin, että onnistuisiko tällainen podcast-vierailu. Samalla myös täytin työhakulomakkeensa. Työpaikkaa ei irronnut, vaan "all I got was this lousy T-shirt". :p Niin ja muutamat Supercellin Community Managerin, Nicklas Renqvistin kanssa vaihdetut meilit ovat tuosta muistona.

PS. Ite en itse jaksoon päässyt osallistumaan, koska jouduin olemaan kotona lapsenvahtina.
 
Seuraavan sukupolven pelikonsolit voivat olla lajinsa viimeiset – moni it-alan jätti valmistautuu taistoon pilvipelaamisen markkinoista

Tulevaisuudessa rajanveto PC-, konsoli- ja mobiilipelaamisen välillä voi kuitenkin hämärtyä, kun pilvipelaaminen siirtää pelien pyörittämisen suuriin palvelinkeskuksiin. Kun pelaaja striimaa pelinsä Sonyn Playstation-palvelimelta, onko hän yhä konsolipelaaja, vaikkei hänellä välttämättä ole fyysistä konsolia televisionsa alla? Onko kännykällään pilvipalvelusta pelinsä striimaava henkilö aina mobiilipelaaja, vaikka peli pyörisi isolla näytöllä ja kädessä olisi kännykän sijaan peliohjain?

Konsolimarkkinoita hallitseva Sony oli ensimmäisten joukossa tuomassa mahdollisuuden pilvipelaamiseen asiakkailleen. Vuonna 2012 yhtiö osti pilvipeliyhtiö Gaikain ja muokkasi siitä Playstation Now -palvelun, jonka se esitteli pelaajilleen vuonna 2014. Viime maaliskuussa palvelu julkaistiin myös Pohjoismaissa.

Pohjoismaiden PlayStation-liiketoiminnasta vastaava Suman Rath sanoo pilvipalvelun lähteneen hyvin käyntiin. Kun Playstation Now rantautui Pohjoismaihin maaliskuussa, sillä oli 700 000 tilaajaa maailmanlaajuisesti. Rathin mukaan tilaajien määrä on kasvanut keskimäärin 40 prosentilla joka vuosi.

– Tämä on ollut pitkä prosessi, jonka aikana me olemme selvittäneet, miten palvelu teknisesti toimii, mitä pelaajat tykkäävät pelata ja miten tuote kannattaa hinnoitella, Rath kertoo.

Vanhan konsolin omistajan ei välttämättä tarvitse heti rynnätä kauppaan ostamaan uusinta laitetta, kun lisätehot löytyvät pilvipalvelusta. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että tarvikemyynti tyrehtyisi täysin.

– Kuluttajat saattavat alkaa panostaa peliohjaimiin ja näyttölaitteisiin, eli niihin laitteisiin, joita vielä pelaamiseen tarvitaan, Hamari ennustaa.

Lisää: https://yle.fi/uutiset/3-11063391
 
Jenkkipelaajien ikäjakauma konsoleilla. Eurooppa tuskin tästä poikkeaa merkittävällä tavalla.

EJgqq7FUwAEwgda

Lähde
 
Tämä oli varsin hauska ja ystävällinen eläinkoe:

Olisi hauska tietää näkikö lehmät oikeasti mitään laseilla vai oliko vain joku pr-temppu
 
Ylös Bottom