Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Pelien ja laitteiden hankintaketju

Nyt se saapui. On kyllä paljon pienempi mitä odotin ja näppärä. Pakkauksessa lukee kolmen vuoden takuu :)

Näytä liitetiedosto 4807Näytä liitetiedosto 4808

Omanikin saapui eilen. Laite oli tosiaan naurettavan pieni kooltaan.

Oma konsoli ei ainakaan tunnistanut SSD:tä ennen kuin poistin väliaikaisesti ulkoisen kovalevyn USB-portista ja tein hard bootin eli valmiustila oli pois päältä. Sitten napsahti kyllä kivasti teran verran lisätilaa käyttöön. :)
 
Uuden sukupolven hurmiossa on ihan kokonaan unohtunut iskeä ketjuun kuvaa uusimmista pelihankinnoista.

Tämä kolmikko lähti Series X:n mukaan Gigantista konsolin julkaisupäivänä. Hinnat: AC Valhalla 45€, Yakuza 55€, Dirt 5 60€. Olisin varmaan ostanut vain kaksi peliä, mutta AC:n halpa hinta yllätti ja otinkin kolme. :)
IMG_20201119_170916.jpg

Tämä tuli suoraan Signature Gamesilta. Olin pelin tilannut joskus kuukausi sitten. Tuli sille sopivaan saumaan, että voi nyt Cyberpunk hypessä pelata Cloudpunkia.
IMG_20201119_171050__01.jpg
 
IMG_20201120_145717.jpg
Noniin, nyt kun on postin seurantakoodi saatu sähköpostiin niin psykooseissa kävin tietty hakee toisen ohjaimen ja SSDn PS4 peleille. Powerilla sattui olemaan tarjous niin ei sitä sitten vaan voinut odotella kotona rauhassa :)
 
Noin kaksi kuukautta (tilauksesta on niin pitkä aika ettei edes muista tarkkaan :) ) siinä meni, mutta tänään tuli Limited Runin versio The Falconeerista. Teki heti konsolin julkaisussa mieli ostaa tämä diginä, mutta tiesin, että sieltä se on tulossa. Ei tämä kyllä mikään Day One Edition enää tässä vaiheessa ole. :D

IMG_20201201_140532__01.jpg
 
Retrokärpänen puri jälleen kannikasta ja Vita slim ja VitaTV saavat kohta uuden jäsenen pesueeseen sillä pyydystin juuri Fattis mallisen heimolaisen Torin kautta hintaan 56 euroa. Ai ettien että kuten poikani sanoo joka opettelee kiroilemaan :D
 
Cyberpunk kotiutettu. Täytyy nostaa hattua jälleen kerran CDPR:n fyysiseen versioon panostamiseen. On karttaa, lehtistä, korttia ja niin edelleen. Ja kaikki tämä 39,90€.
Näytä liitetiedosto 5313
Taisi tulla ainoastaan verkkokaupasta toi after eight :D siis oikeesti ostin samalla kunhan heitetään vitsiä. Kunhan pääsis jo testaan :)
 
Ylös Bottom