Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Pelit-lehden suoramainontakampanja

  • Viestiketjun aloittaja Viestiketjun aloittaja Jona Asih
  • Aloituspäivämäärä Aloituspäivämäärä
Vastaus: Pelit-lehden suoramainontakampanja

Pöh. Tulis nyt vain tännekin kyseinen mainos, niin voisin tilata taas näin vuooosien tauon jälkeen.
 
Vastaus: Pelit-lehden suoramainontakampanja

Ei ole tuollaista tullut, eikä tarviikkaan koska olen jo vähän aika sitten tilannu 12kk keston. Tyytyväinen olen aina ollut lehteen.

Menee nyt vähän sivuraiteille, mutta nyt minua on alkannut taas pelaaja-lehti soittelemaan. Joku ihme tarjous missä tilaat kait 12kk lehdet ja sitten saat ilmasen pelin. Taas soittivat pari päivää sitten. Työtähän ne tekevät, mutta se siinä kismittää kun langan päässä oleva mies on jo laittamassa tilauksen tulemaan, vaikka et ole mitään viellä sanonut. Tyyliin mies kyselee minkä noista peleistä ottaisit JOS tilaisit, sitten ku vastaat niin äijä sanoo jo " Joo no mä laitan sitten sen sulle tulemaan ja päläpälä..." Että semmosta.
 
Vastaus: Pelit-lehden suoramainontakampanja

Pelit-mainos tuli juu aiemmin päivällä taloon ja olihan tuossa evästä puoli kuorta pullollaan. Ihan kohtuuhintaista tarjousta laittoivat mukana, vaan eipä ole ollut millekään pelilehdelle aikoihin tarvetta.

Jonah tuossa revitteli mainoksen ulkoasua ja onhan tuo melkoisen mansikkaisiin oheislirpakkeisiin hukutettu. Tokko se kuitenkaan itse tarjouksen tenhovoimaa heikentää niillä, jotka lehdestä ovat aidosti kiinnostuneita. Kyttyränsä tietysti kullakin. Itsellä ko. mainos ei suuria tunteita herättänyt, vaan kierrätykseen sujahti muiden sellujätteiden sekaan.

PS. Eläkeläiset yleensä innostuvat näistä blingbling-mainoksista, joissa pitää joko liimailla tai muuten täytellä "Sir yes sir" -palautuskuoria eteenpäin...lieköhän tässä Sanoma Magazinella ollutkin ideana väestömme bingoon tottuneiden peliveteraanien uudelleenkouluttaminen tai koukuttaminen nykyaikaisen virtuaaliviihteen syövereihin? Tässä meille pieni cashew nutusteltavaksi.
 
Vastaus: Pelit-lehden suoramainontakampanja

Jona Asih sanoi:
Minulla on nyt moraalinen ongelma:
Toisaalta 10kk lehdet puoleen hintaan on niin hyvä tarjous, että siitä on lähes mahdotonta kieltäytyä
Toisaalta en halua ostaa yhtään mitään firmalta, joka lähettää näin pöyristyttävän räikeitä mainoskirjeitä. Pelkään, että jos yhdelle sellaiselle antaa rahaa, päätyy suoramarkkinointifirmojen ykköskohteeksi alta aikayksikön.

Pelit-lehteä (eikä Sanoman julkaisuja ylipäänsäkään) on harvoin voinut kiitellä laadukkaasta taitosta tai tyylikkäistä mainoskampanjoista. Jos suoramainonta kovasti jurppii, voit toki antaa palautetta asiasta lähettämällä noottisi siinä tilauskuoressa, jonka postimaksun kustantaja on ystävällisesti maksanut puolestasi. Roskiksella käynnin vaivakin säästyy, jos pistät firman postittamat räikeät lippulappuset mukaan painolastiksi.

Pidemmällä aikavälillä pääsee vähemmällä, jos jos lehdykän tilatessaan kieltää kaikenlaisen suoramainonnan mainitsemalla siitä tilauskuponkiin yhteystietoja täyttäessään. Samoin kaikenlaiset suoramainontaluvat voi vedellä yli tilauslomakkeiden lakiteksteistä.

Muutenkin Sanomien lehdistä on aivan turha maksaa täyttä tilaushintaa, kun miltei jatkuvasti on käynnissä kampanjoita, joissa saman tavaran saa puoleen hintaan. Esim. käypä hinta Pelit-lehden vuosikerrasta on n. 33 euroa. Alennuskampanjoita ei tarvitse välttämättä edes vaivautua etsimään, usein riittää että soittaa asiakaspalveluun ja kertoo, että en haluaisi maksaa lehtitilauksesta normihintaa. Yleensä lehtimyyjä on valmis kertomaan voimassa olevista alekampanjoista mieluummin kuin on myymättä lehtitilausta lainkaan.
 
Vastaus: Pelit-lehden suoramainontakampanja

Tokkopa tuo Pelit-lehden toimituksen vika on, vaan kustantajan.

Mutta itseäni riepoo suoramarkkinointi ja varsinkin nuo valitut palat -tyyliset markkinointikikat julmetusti.

Jos on tylsää, voi keksiä pientä kivaa omaksi huviksi ainakin:

1. Mukanahan on aina palautuskuori. Laita palautuskuoreen jonkun toisen firman, pizza tms. mainoksia. Tai lähetä vain tyhjä palautuskuori takaisin.

2. Lähetä lomake täytettynä tai TILAA-kohta ruksattuna, mutta unohda sattumalta nimi- ja osoitetietosi. Siellä sitten tilauspalvelussa manataan potentiaalista, mutta huolimatonta asiakasta.

Höhöö.
 
Vastaus: Pelit-lehden suoramainontakampanja

1. Vuoraa "kyllä" kuori sisältä täysin ilma ja vesitiiviiksi.
2. Laita sinne mukaan lusikallinen ***kaa
3. Sulje kuori ja postita.

Päivän kakkakepponen tehty.
 
Vastaus: Pelit-lehden suoramainontakampanja

Jos ei kuitenkaan suunniteltaisi ja suositeltaisi mitään kirjeylläreitä näille kustantajille takaisin tehtäväksi. Sekin aika voidaan käyttää johonkin muuhun.

Juu vaikka siihen pelaamiseen. Tylsempää ehkä, mutta lopputuloskin haisee vähemmän. :)
 
Vastaus: Pelit-lehden suoramainontakampanja

Päätin lopulta tilata lehden - mauttomasta mainoksesta huolimatta, hinnasta johtuen. Kyllä-kuoreen tuli sullottua aivan kaikki tauhka, sisältäen alkuperäisen kirjekuoren mutta poislukien ei-kuoren.

Jos ja kun saan vastaavantyylisen mainoksen, joka ei kiinnosta, toimin kuten muutama ketjuun vastanneista ehti jo ehdottaakin: postitan kaiken tauhkan kyllä-kuoressa takaisin lähettäjälle ilman henkilötietoja ja osoitetta.

Onneksi tämäntyylisiä mainoksia tulee meikäläisen luukkuun n. yksi neljässä kuukaudessa.
 
Ylös Bottom