Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

PES 3 Hype

  • Viestiketjun aloittaja Viestiketjun aloittaja dasb00t
  • Aloituspäivämäärä Aloituspäivämäärä
Status
Uusia vastauksia ei voi lisätä.
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan Jeff
Mitä ideaa on tilata Playsta kimpassa???

Varmaankin se, että kaikilla ei ole maksukorttia joka tuonne kävisi. Postikuluthan Playssa sisältyvät hintoihin eli niiden takia kimppatilauksia ei ole syytä tehdä.
 
Tosiaan minulla ei luottokortti ole, enkä rupea Sammon Elektronia hankkimaan ja kikkailemaan vain tämän takia.

Onko ketään luoton omistajaa Helsingistä päin jota kiinnostaisi tilata useampi kappale PES3:sta? Hmm... niistähän joku saisi hyvät tuohet kun alkais myydä 50e:lla/kpl eteenpäin.
 
Onko ketään luoton omistajaa Helsingistä päin jota kiinnostaisi tilata useampi kappale PES3:sta? Hmm... niistähän joku saisi hyvät tuohet kun alkais myydä 50e:lla/kpl eteenpäin.
Julkaisupäivänä niitä on turha odotella, mutta säästäähän siinä jonkin verran.
 
Vaikka tää nyt oikeastaan noihin Playn ketjuihin kuuluisi, kysyn nyt kumminkin tässä:
Nyt jos tilaan Playsta PES3:sen hintaan £29.99, niin kolahtaako peli postiluukusta julkaisupäivänä, vai lähteekö se sieltä vasta silloin? Ja kauan se postitus kestikään Suomeen?

Ja toinen asia WE7:n omistajille: Onko viime peleissä esiintyneet bugit lähteneet pois esim. pelaajat juoksevat rajalla olevien mainoste läpi?
 
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan Jussi
Nyt jos tilaan Playsta PES3:sen hintaan £29.99, niin kolahtaako peli postiluukusta julkaisupäivänä, vai lähteekö se sieltä vasta silloin? Ja kauan se postitus kestikään Suomeen?
Tuskin saat julkaisupäivänä, peli lähtenee päivän-pari ennen sitä ja postitus kestää n. viikon. Mutta kyllä nyt yhden viikon jaksaa vielä odottaa kun julkaisu kerran aikaistuikin. Itselläni on jo tilauksessa.
 
Julkaisu 17.10

Kiitoksia tiedosta. Lähtee samantien tilaukseen. Piti empiä tuon ennakkotilauksen kanssa, kun lähden 21.10 viikoksi Unkariin, sieltäkin pelin olisi luultavasti saanut (halvemmalla).

Kansi on upea.

Toivottavasti peli osoittautuu paremmaksi kuin PES1. Kakkonen meni jotenkin arcademaisempaan suuntaan, vaikka sinällään huippupeli olikin. Kakkosen myinkin pian pois ja palasin ykkösen pariin. Kieltämättä hieman alkaa olla tarvetta päivitykselle (niin pelaajan kuin pelin), kun on jo pari vuotta PES1:stä jauhanut. ;)
 
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan Willennium
Kieltämättä hieman alkaa olla tarvetta päivitykselle (niin pelaajan kuin pelin), kun on jo pari vuotta PES1:stä jauhanut. ;)

Kuin myös. :) Kakkosta en ostanu ollenkaan, kun kuulin et se ei oo hirveesti uudistunu ja ajattelin oottaa kolmosta, koska näköjään uus osa julkastaan kerran vuodessa.
Nyt odotellaan kyllä todella innolla tota kolmosta. Eiköhän se oo aika paljon uudistunut sitten ykkösen..
 
Toivottavasti siinä ois vähän monipuolisempi replay toiminto ku edellisissä versioissa, mallia voisi esim. ottaa ea sportin toiminnoista vaikka en kyllä muuten haluaisi näitä kahta peliä sekoittaa mitenkää toisiinsa koska toista niistä ei voi pelata edes ase ohimolla........
 
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan _andy81_
Pelaajat ei taida juosta WE7:ssa mainosten läpi...
tuosta tulee mieleen se kun roberto carloksen piti hakea pallo kun peliväline menee yli sallitun rajan mutta mies päättääkin juosta samantien katsomon sisään. kyllä silloin nauratti.
 
Replay on parempi ku aiemmin! Se on nyt sellanen EA-tyylinen game menusta vapaasti katottava.
Tosin kyllä sitä vois vieläkin parantaa. Esimerkiks kun ammut hyvän vedon, jonka molari torjuu kulmuriks, niin se uusinta on älyttävä katsoo HETI. Sitten ku peli ehtii siirtyä kulmapotku-tilaan niin tilanne on kadotettu..
Niin ja sitten uusinnat on liian lyhyitä. Jos tekee maradona-soolon (vs. Englanti 1986) niin uusintana näkee ehkä viimeisen pakin ja maalivahdin ohituksen. :D
 
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan _andy81_
Replay on parempi ku aiemmin!...

Hyvä että uusinnoissa pääsee itse säätämään. Vaikka lyhyitä ovatkin(?) parempi, kuin ei mitään. Aikaisemmissa versioissa on pirusti harmittanut, kun ei ole voinut katsoa hyviä tilanteita uudelleen. Tai jos kone on ne uusinut niistä ei ole saanut mitään selvää. En koskaan pystynyt käsittämään miksi vaparit uusittiin 2/3 kerrasta sivultapäin. Näissä kun kamera ei ikinä pysynyt pallon mukana.
 
"Tosiaan minulla ei luottokortti ole, enkä rupea Sammon Elektronia hankkimaan ja kikkailemaan vain tämän takia."


Mikäs siinä on ongelmana? Itse kyllästyin aina lainaamaan vanhempieni Visaa ja totesin, että fiksumpaa vaan käydä hakemassa Sampon electron kun kuitenkin se 2-7 kertaa vuodessa tulee sitä tarvittua (ottaen myös huomioon, että Sampon electron toimii paremmin esim. baareissa) . Kävelin Sampoon sanoin että haluaisin avata tilin, täyttelin paperit ja neiti sanoi, että maksimissaan 8 päivän päästä kolahtaa electron postiluukkuun (hankalin kohta oli tietty korttikuosin valitseminen, mutta Uuno on huikee). Sieltähän se sitten tuli ja nyt voi tilailla rauhassa.
 
Paljon uutta tietoa uudistuneella KCET's Finestilla.
Fevernova-pallo kuulemma pudotettu pois :(, paria tossua muutettu ja mukana ehkä uusi kikka.
Feyenoord kuulemma lisensoitu.
Skarppeja, uusia kuvia PES3:sta myös kuva-osiossa
italialineup1.jpg
:eek: Pelaajamallinnus näyttäisi olevan huippuluokkaa, ei kysymystäkään ketkä kuvassa.
 
Status
Uusia vastauksia ei voi lisätä.
Ylös Bottom