Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

PES 3

Mikäs on suurilukuisin voittonne entä tappionne? Mikäs on suurimaalisin (yhteensä esim. 3-3) ottelunne? Sanokaa myös vaikeustaso.

***-tasolla voitin juuri pari tuntia sitten Argentiinalla Ruotsin 7-0. Hävinnyt olen parhaimmillaan 2-0 (tai 3-0). Suurimaalisin ottelu yhteensö on tuo sama 7-0.

Muilla tasoilla ei oikein kokemusta.
 
Pes3 on pelattavuudeltaan loistava. Toisin kuin PES2:ssa, hyökkäyksen ja puolustuksen välinen balanssi on erittäin hyvin kohdallaan. Sen sijaan, että Pes2:ssa ei paljoa keskityksillä juhlittu, Pes3:ssa käy niin vähän liiankin usein. Mielestäni pääpeli on Pes3:n maalinteossa turhan korostetussa asemassa. Keskittämällä, jopa pitkillä sellaisilla, voi tehdä maaleja liian helposti suhteessa kuljettamiseen/lyhyeen syöttelyyn. Koska hyökkääjät voittavat turhan suuren osan hyökkäyspään pääpalloista, tuntuu sellaisilla joukkueilla, joilla on hyviä hyökkääviä pääpelaajia, pelaaminen pikkuisen liian helpolta, kun vaihtoehtoisesti miettii hyökkäyskuvion rakentamista maatapitkin pelaamalla.
Mitäs mieltä muut ovat tästä?
 
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan nakkerton
Mielestäni pääpeli on Pes3:n maalinteossa turhan korostetussa asemassa. Keskittämällä, jopa pitkillä sellaisilla, voi tehdä maaleja liian helposti suhteessa kuljettamiseen/lyhyeen syöttelyyn. Koska hyökkääjät voittavat turhan suuren osan hyökkäyspään pääpalloista, tuntuu sellaisilla joukkueilla, joilla on hyviä hyökkääviä pääpelaajia, pelaaminen pikkuisen liian helpolta, kun vaihtoehtoisesti miettii hyökkäyskuvion rakentamista maatapitkin pelaamalla.
Mitäs mieltä muut ovat tästä?

No joo noin mäkin aluksi tuumin, mutta kun vaikeustasoa nostaa, ei puskeminen olekaan enää niin helppoa. Ja kunnon tykki 25 metristä uppoaa myös helpommin kuin ennen, onneksi kikkailu 16 alueen tuntumassa ja veto alanurkkaan ei enää onnistu. Jokatapauksessa maaleja tulee monipuolisemmin, ja mikä parasta, ukot oikeasti käy hanakammin reboundeihinkin.

Tämä peli on vaan yksinkertaisesti niin tajuttoman hyvä. Sosiaaliset suhteet tosin kärsii, ei huvita lähteä pois kotoa kun joutuu jättämään rakkaan PESsin...

Yhtä asiaa en ymmärrä: Konamin lisensseistä nyt en jaksa jauhaa, mutta ininä koskee editointia ja pelaajavaihtoja joukkueiden välillä.
Eli: kun siirrät ukon joukkueesta toiseen free transferilla, ja jos haluat editoida pelaajaa jälkeenpäin, löytyy tämä modify-moodissa edelleen vanhasta joukkueesta! Esim, kun siirrät Makelelen Real Madridista Chelseaan, on tämä pelissä Chelseassa, mutta modify-tilassa yhä RM:ssa. Todella typerää pelaajien elämän hankaloittamista Konamilta. Samaten aina myös maajoukkuepelaaja muuttuu, vaikka haluaisit muuttaa vain samaa pelaajaa seurajoukkueessaan. Vähentäähän se työtä vaikkapa nimetessä Hollannin pelaajia uudelleen, mutta eikö tätä voisi valita, muuttuuko kumpikin? Jotkut ukot kun ei enää pelaa pelin seurajoukkueissa mutta edelleen maajoukkueessa, joten näitä ei voikaan vetää yli.
 
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan Cavalera
No joo noin mäkin aluksi tuumin, mutta kun vaikeustasoa nostaa, ei puskeminen olekaan enää niin helppoa.

Omat kokemukseni perustuvat lähinnä moninpeliin viidellä tähdellä. Kaverit, jotka pelaavat jollain Hollannin tai Norjan tasoisella pääpelijoukkueella, tuntuvat pääsevän vähän turhan helpolla venyttämään verkkoa, pelkästään keskittämällä palloa riittävän monta kertaa maalille per ottelu. Vaikka kyseessä ei olekaan suuri miinus, jos verrataan sitä Pes3:n maalinteon hyviin puoliin (ei maalintekokikkoja tai kuudentoista-alueen edessä tehtävää eestaas vänkkäilyä a la Pes2), niin olisi kyllä hyvä jos joku tajuaisi tehdä sellaisen option-filen, jossa headerin-tasoa tiputettaisiin kaikilta hyökkääviltä pelaajilta jollain 10:llä tai 5:llä pisteellä.
Maalivahdit tuntuvat sen sijaan vähän liian nakkisormilta.
 
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan nakkerton
Omat kokemukseni perustuvat lähinnä moninpeliin viidellä tähdellä. Kaverit, jotka pelaavat jollain Hollannin tai Norjan tasoisella pääpelijoukkueella, tuntuvat pääsevän vähän turhan helpolla venyttämään verkkoa, pelkästään keskittämällä palloa riittävän monta kertaa maalille per ottelu.

Keskitysten määrää saa vähennettyä ns. "puolustamisella".
 
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan nakkerton
Ihanko totta? Jos pystyt, tarkenna.

Concepts of Defending

You will hear the terms First Defender, Second Defender and Third Defender. The First Defender is the person nearest the attacking ball carrier. The initial job of the first defender is not to steal the ball, but to delay the opponent until his teammates arrive to help.

The Second Defender is the second person to arrive at the scene. The job of the second defender is to provide cover for the first defender. That is to cover up any mistake that the first defender might make.

When the second defender arrives on the scene, the job of the first defender changes from delay to pressure. :)
 
Tuohan on ihan yleinen puolustuskaava. Ei mitään tarkempaa tekemistä pääpallojen voittamisen suhteen hyökkääjien ja puolustajien välillä, tai keskitysten määrään.
 
ja tätä kun hyödyntää tehokkaasti niin keskityksiä on vaikeampi tehdä. huonompien keskitysten myötä pääpallotilanteetkin helpottuvat.
 
Laitapakit vain kehiin, jotta vastustaja ei voi vain juosta laidasta läpi keskitykseen.

Itse en ainakaan viidellä tähdellä ole saanut kovin montaa päämaalia. Tuntuu, että keskitykset ovat hyödyttömiä, kun vastustaja ne vie omalla rangaistusalueellaan suvereenisti.
 
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan juhuri
Keskitysten määrää saa vähennettyä ns. "puolustamisella".

Aivan. Mikäli kaveri tuntuu pelaavan liikaa laitojen kautta niin pidät laidat kiinni. Yksinkertaista mutta totta.
 
Nimenomaan laidat kiinni. Ei tarvii edes laitapakkeja kun laittaa esim 3-2-3-2-taktiikalla puolustavat keskikentät puolustamaan hieman sivuttain taaksepäin. Siis laitojen suuntaan. Kannattaa kokeilla, minulla toiminut ainakin kuin suolattu.
 
X-Port probleema

Kaapelit asennettu, tiedot imetty levykkeelle mut kone herjaa et, kaapeli ei ole kytketty, missä vika?
 
Re: X-Port probleema

Lainatun viestin kirjoitti alkujaan Zolta
Kaapelit asennettu, tiedot imetty levykkeelle mut kone herjaa et, kaapeli ei ole kytketty, missä vika?

Näistä kannattanee jutella tuolla laitteet-osiossa...
Mut silti, seurasitko tarkasti ohjeita?
1. Kaapeli kiinni sekä pleikkaan että peeceeseen usb-väyliin, ei pleikkaa vielä päälle.
2. PC päälle, löytää uuden laitteen usb-väylästä=>PC X-port cd sisään, asenna ajurit cd:ltä. Voi olla että joudut käynnistää PC:n uudelleen.
3. Laita pleikkariin PS2 X-port levy, SAMMUTA virta, käynnistä uudelleen. PS2 ei mulla heti tunnistanu X-port-levyä, mutta virran katkaisu auttoi. Kun se tunnistaa levyn, ei muuta kuin käynnistät PC:ltä X-port ohjelman, ja avaat game savesiin PES3-option filen, sitten vaan siirrät PS2:n muistikortille (muistaakseni restore komento, katso että olet siirtämässä PC:ltä PS2:lle eikä toisinpäin).

Jos ei onnistu, poistä x-port ajurit ja asenna uudelleen.
 
Veteleekö tietokonepelaajat teidän mielestä liikaa saksareita?
On meinaan _HIEMAN_ käynyt riepomaan kun koneen pelaaja vetää harmittoman näköisestä keskityksestä (mistä kukaan täysjärkinen ei yrittäisi saksaria)hirveän saksaripommin ylänurkkaan.
 
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan juhuri
ja tätä kun hyödyntää tehokkaasti niin keskityksiä on vaikeampi tehdä.

Samoin myöskin kuljetus vaikeutuu. Kuudentoista-alueen etuosa on jokatapauksessa niin hyvin tukossa, että laitojen kautta on luonnollisesti silti helpompi tulla, vaikka niiden puolustamiseen erityistä huomiota kiinnittäisikin.
 
Ylös Bottom