Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

PES 3

Aika mielettömän näköisiä kenttiä teillä master leaguessa! Ei varmaan ole ne pelaajien hankintavaikeudet täysillä. Ajattelin vaan kun itse muistaakseni tarjosin Nedvedistä jossain vaihees vajaat 20000 (huom! arvo 10000!), mutta kaveri halunnut tulla! Kaiken lisäksi se oli vielä ilman seuraa, mutta mun porukka kelvannu :) Muitakin on yritetty, tuo nyt vain esimerkkinä. Tosiaan mitään supertähtiä joukkueeseen on ihan turha haaveilla kakkosdivarissa. (edelleenkin kakkosessa. :()Pikkuhiljaa olen kuitenkin saanut joukkueeni nyt (5 kautta pelaannut) siihen kuntoon, ettei niitä alkuperäisiä kavereita tarvitse pitää aloituksessa. Joukkueen suurin tähti on hyökkäävä keskikenttä Marcelo Gallardo. Toiseksi suurinta tähden statusta kantaa varmaankin puolustuksen tuki ja turva Celso Ayala. Että näin täällä!

Vielä täytyy todeta että maagisen hloistava peli! (harmi vaan että koeviikko alkaa huomenna. Sen jälkeen taas kunnolla hakkaamaan PESiä!)
 
Aika hurjaksihan tuo tosissaan menee, jos voittaa 12 peliä putkeen. Itse pelaan seitsemättä kauttani ja neljättä kautta pääsarjassa. Viime kaudella olin viides ja pääsin ensimmäistä kertaa karsimaan "mestareiden liiga" paikasta, mutta mokasin vaikka alkoikin hyvin. Tasona on neljä tähteä ja pelaajien hankkiminen hankalimmalla. Tämän hetken kentällinen on:

-----------------Canizares-------------
---------------------------------------
Leggrottaglie-Short- Silvestre-Valeny
---------------Mauro Silva-------------
---------------------------------------
C.Ronaldo---------Tainio-----------Kapo
----------Lua Lua-------Solskjaer------

Vaihdossa hankinnoista ovat Väyrynen ja Arendse. Kakkosdivarissa hankinnoista taisi pelata vain Väyrynen, Short Solskjaer ja Kapo. Eli mukavan hankala niitä pelaajia on sinne kakkoseen saada. Tälle kaudelle mukaan tulikin hyvän sarjamenestyksen innoittamina Leggrottaglie, Canizares ja Silvestre.

Toivottavasti seuraavassa PESsissä sopimusneuvottelut lähentelisi jo Championship managerin tasoa. Tai no eipä niistä muuta valittamista ole, mutta tuollaiset hyvät mutta ei kuitenkaan mahtavat pelaajat vaativat liian vähän palkkaa siihen nähden mitä oikeasti maksetaan ja konkurssin vaara on oikeastaan aika olematon. Todella paljon palkkaa joutuu maksamaan ainoastaan maailman tähdille tyyliin Vieri.
 
nyt on 3. kausi menossa ja täksi kaudeksi tuli taistelemalla nousu ykköseen... eka kausi oli kolmella tähdellä, mut sen jälkee nostin neljää, eikä helppoo ole... tuskien kautta nousu, mut nyt ykköses ykstoista peliä, kuus voittoo, 3 häviöö ja 2 tasurii... sijoitus 5.

kokoonpanona nyt:

Kawaguchi

Sagnol Hyypiä Samuel R. Carlos

Tommasi
Nurmela Wome

Totti

Montella
Carew

ja joukkueena tietysti AS Roma!!!!!!!!
 
Tiukkaa tuolla ykkösessä on. Aluksi otin takkiin ja pelasin yhden tasurin. Siitä sitten alkoi kolmen pelin voittoputki, joka päättyi juuri äsken häviöön Portolle 2-3. Ronaldo oli todella oiva hankinta joukkueeseen. Kuudessa pelissä kuusi maalia, joten mukiinmenevä saldo. Figo on ollut ehkä tehokkain mies. Muistaakseni tehot ovat 3+4. Cupissa menee hyvin. Ensimmäisellä kierroksella tuli voitto vieraissa 2-0 ja nyt lähdetään kotiotteluun pelaamaan hyvä peli vierasmaalien turvin tietty. Puolivälieriin matkataan. Wish me luck!
 
Hmph, rupeaa maistumaan yksinpeli nyt jo vähän tylsältä. Masters-leaguen aloitin neljällä tähdellä (virhe...) ja ekalla kaudella tulin kakkosdivarin toiseksi ja tokalla voitin ykkösen sekä cupin. Kolmannella taas mestaruuden ja liigan. Neljännellä kaudella alkaa olemaan jo niin vahva joukkue, että on tullut voitettua kaikki matsit viidellä tähdellä. Pitäis varmaan alottaa alusta.
 
Ihmettelen kuinka suuri kynnys on nousta kakkosesta ykköseen. Itsellä se kesti 6 kautta, mutta nyt kun nousin, olen ykkösessä pelannut seitsemän ottelua, joissa 1 tasuri ja 6 voittoa. Enkä ole edes hankkinut vahvistuksia! Ja ihmeellisin seikka: En ole vielä liigassa päästänyt yhtään maalia! cupissa yksi on mennyt taakse. Tämä tuntuu erittäin oudolta ottaen huomioon keskinkertaisen vääntämisen kakkosessa... outoa... ehkä yksi selitys voisi olla se, että nyt vastustajien materiaalit ovat niin paljon parempia kuin minun, joten he hallitsevat pelejä, jolloin avautuu vastahyökkäyspaikkoja, jotka ovat ehkä parhaita maalipaikkoja...

Shaban. Jos peli liian helppoa, siirry paikkapeliin. Varmasti vaikeustaso nousee, eri asia pysyykö peli-ilo yhtä korkealla. Paras paikka paikkapelissä mielestäni on keskikentällä, jolloin pääsee mahdollisimman paljon tekemisiin pallon kanssa. Joskus pelasin MM-kisoja kärkenä ja oli aika tylsää. Pallo saattoi tulla pelissä vain 2 kertaa itselle, ja sen arvaa miten pehmee tatsi siinä vaiheessa on kun on 5 minuuttia katellu kun kone myllyttää.
 
Juu, tuo tietyn paikan pelaaminen sinänsä on ihan hyvä lisä. Lisää ainakin pelin pitkäikäisyyttä (siitä tosin vaikea puhua, kun on kyse PESsistä... ;) )

Mutta oikeuksiinsa se pääse imo vasta kun pelaa kahdella multitapilla, 8 pelaajaa samassa joukkueessa. Aluksi meni aika turisteilun puolelle kun kaikki vaan juoksivat pallon perässä, mutta jo parin pelin jälkeen alkoi sujua ja sana joukkuepeli sai uuden ulottuvuuden. Loistavaa hupia! Suosittelen ehdottomasti.
 
Tuo pelin helpontuminen saattaa johtua siitä myös, että omat kasvatit saavat pisteitä koko ajan peluuttamisesta. Heidän tatsi parantuu koko ajan. Sen kuuden kauden aikana he kasvoivat varmasti todella paljon joukkueena:)D?).

Tällä hetkellä cupissa menossa puolivälierät, joista tuli voitto ensimmäisessä osa ottelussa 0-1 vieraissa Portoa (liigakärkeä) vastaan. Todella tärkeä voitto, tästä on hyvä lähteä kotiotteluun, kun tasapelikin riittää.

Liigassa on tällä hetkellä seitsemäs tila. Pisteitä on 14 ja liigakärjellä eli Portolla on 21. Pikkaisen kuromista siinä on. Viimeiset ottelut ovat menneet kohtuullisen hyvin lukuunottamatta aivan viimeistä taistoa. Tässä kaksi viimeisintä tulosta:

Real Madrid - Marseille 4-0 (Ronaldo teki kaikki maalit ja siirtyi maalitilaston kärkeen yhdeksällä maalilla!)

Barcelona - Real Madrid 2-0 (Kirvelevä tappio, mutta kyllä tästä vielä noustaan!)

Seuraavaksi on edessä Valencia, joka on liigassa kuudentena 15 pisteellä, eli pisteen meitä edellä. Katsotaan miten käy!
 
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan Cyrus1
Hmm... Itse olen huomannut, että tuomarilinja vaihtelee otteluittain melko paljon. Välillä konetta suositaan rankalla kädellä ja välillä saa itse osakseen paljon enmmän suosiota eikä edes suoraa takaapäin jalkoihin taklaamisesta saa mitään varoitusta, kun taas kone saa jostain vähäpätöisestä rikkeestä jopa punaisen. En tiedä olenko vainoharhainen, mutta minusta tuntuu, että eri tuomarit tuomitsevat eri tavalla ja jotkut suosivat ehkä kotijoukkuetta ja jotkut ovat tasapuolisempia. En tiedä, kertokaa muut oletteko huomanneet mitään tällaista tuomaroinnissa?
Tuomarilinjoissa pitäisi olla eroavaisuutta. Esimerkiksi Aasialais tuomarit ovat kaikki aivan turisteja. Veljeni kanssa pelattiin Englanti - Espanja. Sain itse kaksi rangaistuslaukausta, toinen oli selvä, toinen ei. Armottoman surkesti tuomari vihelti. Tietenkin Beksini kämmäsi kummatkin, sitten vaihtoon vaan! :). Reilua. Koko ottelun ajan tuomarilinja oli todella hirveä. Hyvin pitkälti oli tuomarin moka, että ottelussa annettiin helposti virheitä, tein jopa (omasta mielestä) yhden paitsio maalin. Onnea vaan!

PS. Voitin muuten 4-3.
 
tuomareissa ei ole oikeastaan muuta vikaa kuin se että ne eivät anna pelin jatkua vaikka hyötynäkökulmasta katsottuna se olisi järkevintä. esim. miljoona kertaa on meinannut ohjain lentää kun vastustaja pistää taklin ja pelaaja pysyy pystyssä ja pallo jalassa niin eiköhän tämä tuomari sitten vihellä ja anna vaparin vaikka varma maali olisi seurannut tilannetta. Muuten ei mitään moitittavaa löydy pelistä.
 
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan Cyrus1
En tiedä olenko vainoharhainen, mutta minusta tuntuu, että eri tuomarit tuomitsevat eri tavalla ja jotkut suosivat ehkä kotijoukkuetta ja jotkut ovat tasapuolisempia. En tiedä, kertokaa muut oletteko huomanneet mitään tällaista tuomaroinnissa?

Vainoharhainen? Mitä järkeä niitä eri tuomareita sitten pelissä on olla, jos ne eivät vihellä edes eri linjalla?

cermailu:
tuomareissa ei ole oikeastaan muuta vikaa kuin se että ne eivät anna pelin jatkua vaikka hyötynäkökulmasta katsottuna se olisi järkevintä. esim. miljoona kertaa on meinannut ohjain lentää kun vastustaja pistää taklin ja pelaaja pysyy pystyssä ja pallo jalassa niin eiköhän tämä tuomari sitten vihellä ja anna vaparin vaikka varma maali olisi seurannut tilannetta.

Ja kuinkahan monta kertaa hyötynäkökohta on loppupeleistä mennyt rikkeenottajalle. Ei hemmetti, kerran kaveri teki maalin siitä, että veti liukutaklauksen hyökkäyspäässä alimman puolustajan jaloille, tumari antoi rikkeestä hyötynäkohtaa, peli jatkui, hyökkääjä sai pallon (puolustajan ottaessa lukua) ja siitä sitten yksinläpi ja verkko heiluu. Todella hienoa.
 
Perjantaina tuli aloitettua Master League Atlethico Madridilla (vai mikä nyt onkaan). Ensimmäinen kausi meni todella hienosti, vaikkei joukkuueessa ollut yhtään uutta pelaaja. Siis kaikki olivat noita valmispelaajoita, Vornanderit & Kumppanit. Sijoituin ensimmäisellä kaudella toiseksi. Kupista tipuin jo ensimmäisellä kierroksella lopputuloksella 0-1. Playoffeista en kerännyt yhtään voittoa, en edes HJK:sta (itse tehty). Huonosti ne menivät - saldo piste 9:stä. Kesällä (ostotauolla) tuli sitten hankittua keskikenttä uudestaan. Dayer (kirjoitinko oikein?, tarkoitan sitä joka pelaa Newcaste Utd:ssa), Ballack Bayernista, Valeron (Dep. La Coruna), Torrado (Meksiko). Maalille sain ilman siirtosummaa E. Van Der Sarin ja puolustukseen Mario Silvan. Kärkeen ostin Alan Smithin. Vaikka ostin nämä jannut, niin yhdeksän sarjapelin jälkeen (toinen kausi) olen viides. Mikä on kun ei skilssit riitä? eihän 4- tähteä voi olla liian vaikea, kun voittaa bayerilla newcastelen vitostasolla 2-0.
 
Voiko PES3:ssa säätää sitä pelin nopeutta??
Ku hakiin ton demon pc:lle niin demo oli sairaan hias. Niinku hiastetusta filmistä. Ei nykiny eikä lagittanu, mutta demo oli vaan hias!! tehty varmaan hitaaksi, kun muuta syytä en keksi.
Pelailin PES2:sta nii hyvä, että pysyin perässä ku peli tuntu hyper-nopeelta :D
 
Tänään GW:ssä kun katsoin PES3:sen finaalin, ihmettelin kuinka huonoa peliä he pelasivat siihen nähden että kyseessä oli finaali. Olisin voinut pärjätä siinä finaalissa aivan hyvin.
 
Juu, pitää kyllä myöntää, että pelattiin todella surkeasti! Turha ruveta selittelemään, mutta jotenkin oli hankala pelata siinä + mun ohjain liikutti ittestään pelaajia. Tasoltaanhan se oli ihan alottelijapeliä ja oltaisiin varmasti pystytty parempaan peliin. Molemmat välierät puolestaan olivat parasta pessiä, mitä olen tähän mennessä nähnyt. Harmi vain, että ne pelattiin pelaajan auditoriossa, suuren yleisön salassa.
 
Tajusin just miks ohjaus tuntui teille oudolta. Kun mä pelasin THUG:ia lavalla niin ohjauksessa oli jonkinverran viivettä. Se johtuu siitä, että plasmatelkkuihin tulltu kuva ei tullut suoraan konsolista vaan kuva kierrettiin parinkin setin läpi (josta se jaetaan tykkiin, tarkkailumonitoriin jne.) joten siitä viive varmaankin.
 
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan Puhkin
Dayer (kirjoitinko oikein?, tarkoitan sitä joka pelaa Newcaste Utd:ssa

Öö, tarkotat varmaan Dyeria...? Mutta samapa tuo...

Joo, itekkin alotin Masters Leaguen Juventuksella (tietenkin). Viiden pelin jälkeen tuloksena on yks tappio, 3 tasapeliä ja yks voitto. Ei oo kovin kummosesti menny, maalinteon kanssa suuria ongelmia (5 peliä, 3 maalia), mut eiköhän sekin tosta pikkuhiljaa lähe aukeamaan.Yhtään pelaajaa en oo vielä ostanu, jos vaikka sitten kauden jälkeen. Montakos tosta pääsee jatkoon tavoittelemaan nousua, vai miten se menee? Pitäis vissiin vähän kiriä tuolta viidenneltä sijalta...
 
Joo-oh, Master League on täälläkin aloitettu ja yhteen asiaan tahtoo kyllä hermo mennä. Ekalla kaudella vastassa Fulham kolme kertaa (1xliiga, 2xcup). Saivat kolmessa matsissa kolme kulmapotkua ja jokaisesta maali... että näin. Muutenkin lähes kaikki vastustajien maalit tulleet keskityksistä. Eiväthän nuo alkuperäiset puolustuspelaajat häävejä ole, varsinkaan pääpelissä, mutta silti sanoisin, että tässä suhteessa on edellisiin versioihin verrattuna menty takapakkia roimasti. No, normaalijoukkueilla opin kyllä jo noita vastaan puolustamaan, eli ehkä se vielä tässäkin onnistuu.

Tilitetään nyt sitten vielä kun vauhtiin päästiin, eli toinen ahdistava asia, joka on ainakin minua vaivannut koko pelisarjan ajan on lyhyet vapaapotkut, jotka tuntuvat menevän lähes sattumanvaraisesti milloin minnekin. Mieluiten pelaisin ei-ihan-vetoetäisyydellä (30-40m) olevat vaparit lyhyenä, mutta ko. ominaisuus aiheuttaa sen, että on lähes pakko yrittää suoraan tai roiskaista korkea keskitys. Myös keskialueelta annettavissa vapareissa satunnaisuus ärsyttää, olisi vaikka jokin toiminto, jolla jonkun oman pelaajan saisi tulemaan siihen lähelle vetäjän lisäksi. (Ehkä sellainen onkin mutten osaa käyttää, kertokaa jos näin on) Kumma, etteivät ole tuon suhteen saaneet mitään aikaiseksi versioiden kehittyessä.

Huh, onhan se mielenkiintoista, että ainoat asiat, joita lähes täydellisestä pelistä saa kommentoitua ovat vikoja, mutta kun juuri nuo ovat nyt päällimmäisenä mielessä...
 
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan Miquel
Muutenkin lähes kaikki vastustajien maalit tulleet keskityksistä. Eiväthän nuo alkuperäiset puolustuspelaajat häävejä ole, varsinkaan pääpelissä, mutta silti sanoisin, että tässä suhteessa on edellisiin versioihin verrattuna menty takapakkia roimasti.
Ne master leaguen alussa olevat pakit ovat niiiiin paskoja, että ekana kannattaa hankkia pari hyvää pääpelaajaa puolustukseen. Itselläni on Ferdinand, Campbell, Tudor ja Hyypiä ja eipä enää niin helposti vastustaja kulmista rankaise. Musta on ihan hyvä, että puskut menee useammin, PES2:ssa oli varsin hankala tehdä kulmista maaleja, ellei kärjessä sitten ollut joku Sandin kaltainen kaveri.
 
Ylös Bottom