PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS

Keskustelu osiossa 'Pelit' , aloittajana maagiset, 28.04.2017.

Tags:
 1. Aksu

  Aksu Well-Known Member

  Vastaus: PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS

  Tuo on korjattu jo ajat sitten, kaikilla on ultra kasvistot, eikä sitä voi asetuksista muuttaa. Osittain tuon takia peli on niin raskas.
   
 2. Gimble

  Gimble Well-Known Member

  XBL:
  GimbleFIN
  PSN:
  GimbleFIN
  Odottamaton tapahtuu julkaisu Xboxille sittenkin tämän vuoden puolella: 12.12.2017. Hinta 30 €

  PS. Osaisikos joku moderaattori heittää Xbox tagin aloitusviestiin? Vai tehdäänkö boksiversiolle oma ketju?
   
 3. Kille

  Kille New Member

  XBL:
  Kille
  Näytti myös olevan tieto, että peli on yksinoikeus PC:lle ja Xboxille ainakin koko ensi vuoden 2019 asti.
   
 4. LenniLuupää

  LenniLuupää Member

  PSN:
  LenniLuupaa
  Jokohan tuo olisi valmis kun tulee pleikkarille.
   
 5. Ruhoo

  Ruhoo Member

  Ihan vain mielenkiinnosta onko lähdettä antaa? Melkoisen tukun riihikuivaa MS on joutunu antaa, jos on noin pitkä yksinoikeus. Kuitenkin ps4:llä on niin suuri pelaajakunta, että sieltä ois myös tulossa melkoinen potti Blueholen kukkaroon. Nythän on hyvä hetki takoa rautaa, kun se on kuuma. Vuonna 2019 asiat voi olla jo eri tavalla.
   
 6. Kille

  Kille New Member

  XBL:
  Kille
  Toistaiseksi ei ole kuin tämä: https://www.windowscentral.com/playerunknowns-battlegrounds-console-exclusive-xbox-one

  Eilistä streamia katselin pelistä ja siellä oli vähän siihen tapaan, että peli tulisi olemaan suurinpiirtein ensi vuoden loppuun Preview Programissa. Ja Sonylla, kun ei semmoista ole, niin niin..

  Vaikka Microsoft tuossa linkissä esimerkiksi peliä kaupitteleekin konsoliyksinoikeutena, niin en näe syytä, etteikö peli tulisi 2019 PS:lle. Nyt vain taisi tämän kanssa käydä Tomb Raiderit/Elitet.
   
 7. Gimble

  Gimble Well-Known Member

  XBL:
  GimbleFIN
  PSN:
  GimbleFIN
 8. Gimble

  Gimble Well-Known Member

  XBL:
  GimbleFIN
  PSN:
  GimbleFIN
  Olipa ihan viihdyttävää oli seurata kun ammattilaiset pelaa! Sikäli todella erilaista ja ennalta arvaamatonta kuin joku kynärin tai Siegen seuraaminen, säkällä myös aika merkittävä rooli että mihin se ympyrä siitä sitten päättää lähteä pieneneen jne.

  Se on muute kolme viikkoa ja yksi päivä niin selviydytään noissa maisemissa sitten myös Xboxilla YEY!

  Osa pelaa perus fattiksilla, ehkä aika suurikin osa. Osa S mallilla ja kourallinen sitten X-voimapesäkkeellä. Tavoite on saada "core pelikokemus" kaikille samaksi ja reilu peli riippumatta siitä kumpi rauta alla. X todennäköisesti "näyttää vähän kivemmalta" aivan kuten World of Tanks jota uskomattomasti pelataan tälläkin hetkellä Xbox 360 myös eli jopa kolmella todella eri tason konfiguraatiolla. Siinä tavoitteessa on onnistuttu todela hyvin. Itsekin välillä pelannut 360 konsolivahuksella WoT ei siinä kokemuksessa mitään vikaa ole, on muuten oikeastsan aika uskomatonta kun miettii kuinka paljon eroa on 360 vs Xbox One X raudassa. Onneksi PUBG tapauksessa ei tarvitse ihan siihen venyä! https://www.gamespot.com/.../pubg-creator.../1100-6455028/
   
 9. Gimble

  Gimble Well-Known Member

  XBL:
  GimbleFIN
  PSN:
  GimbleFIN
  Pari uutta asetta tulossa, Xboxin kontrolleista juttua yms.

   
 10. Gimble

  Gimble Well-Known Member

  XBL:
  GimbleFIN
  PSN:
  GimbleFIN
 11. Gimble

  Gimble Well-Known Member

  XBL:
  GimbleFIN
  PSN:
  GimbleFIN
 12. Ambster

  Ambster Member

  XBL:
  Ambient Stara
  Pakkohan tää on hommata. Varmaan sopivan paljon verenpainetta nostattava elämys tiedossa... :D Toivottavasti saavat boxille järkevästi toimiin noi valikot ja muut systeemit mitä joutuu matsissa säätään ettei mee pelkästään aika niitten kanssa pelleillessä kun pitäis jengiä listiä..
   
 13. Gimble

  Gimble Well-Known Member

  XBL:
  GimbleFIN
  PSN:
  GimbleFIN
  Pakko, eipä ole pitkään aikaan ollut vastaavaa stfu and take my money feeling!

  Ei ole vielä tainnut valikkoa olla vuotanut julkisuuteen, kuten ei oikein mitään muitakaan teknisiä yksityiskohtia ole Xbox One versiosta. Saa nähdä sitten, ja voisiko olla vastaavaa yksinkertaistamista kuten mm. WoTissa että ei ihan niin HC-konffailla itse kaikkea vaan olisi vähemmän säädettävää?

  Mitä tulee ohjainpeluuseen muutoin niin siitä löytyy jonkinverran matskua jo, mutta valikkoja vaikuttaa käyttävän silti hiirellä. Oli miten oli ei meno yleisesti ottaen pöllömmältä näytä.

   
  Ambster tykkää tästä.
 14. Gimble

  Gimble Well-Known Member

  XBL:
  GimbleFIN
  PSN:
  GimbleFIN
 15. SeveriS

  SeveriS Active Member

 16. Aksu

  Aksu Well-Known Member

  Tavallinen Xbox one versio pyörii 30-40 ja joutuvat ehkä lukitsemaan sen 30fps. Microsoftia ei ilmeisesti haittaa jos X versio pyörii 60 ja one 30fps.
   
 17. Nisupulla

  Nisupulla Jäsen / [FL]

  Youtube:
  youtube
  PSN:
  Nisu
  Switch:
  7988-0855-9081
  Twitter:
  nisupullafin
 18. Masta

  Masta Member

  Youtube:
  youtube
  Steam ID:
  mastakillah88
  PSN:
  mastakillah1988
  Twitter:
  mastakillah1988
  Huhhuh :eek: Aikamoinen pettymys
   
 19. Gimble

  Gimble Well-Known Member

  XBL:
  GimbleFIN
  PSN:
  GimbleFIN

  Eiköhän se ole ollut sitten E3 aika varma olettamus kaikille jotka videopelejä yhtään on seurannut ja seuraa että peli pyörii 30 FPS luokassa konsoleilla? Aivan kuten "piirretyllä" grafiikalla oleva saman genren edustaja Fortnite_joka siis pyörii Xboxilla 30 FPS luokassa ja silti aivan älyttömän hieno kokemus varsinkin Xbox One X alla. Mikä on pettymys? Tuo 60 FPS uutinen viime viikolla kuulosti omaankin korvaan "vähän liian hyvältä ollakseen totta" ja kuten usein, tälläkään kertaa se ei sitten ollut totta. En ekä edes haluaisi että se pyörisi osalla pelaajista paremmilla frameilla. Konsolinettipelien peruspilari pitää olla se että kaikki on mahdollisimman samalla viivalla aina.

  Tietenkin JOS myöhemmin pelaajapopulaatio nousee niin suureksi että voisi olla eri pelilista vain Xbox One X pelaajille ja siinä pelilistassa olisi 60 FPS olisin sen kanssa aivan fine. Jää nähtäväksi voisiko näin myöhemmin käydä, mutta varmastikin aluksi mennään kaikki samoissa peleissä aivan kuten mm. WoTissa jossa kaikilla_tietenkin on 30 FPS ruudunpäivitys riippumatta siitä onko alla Xbox 360, Xbox One tai Xbox One X.

  Voitko hieman tarketnaa mikä osuus sinulle tarkalleen ottaen oli tässä pettymys? Luulen että runsaan viikon päästä kun päästään viimeinkin jauhaan huijarivapaata PUBG konsoleilla siitä menosta on pettymykset kaukana! :cool:
   
 20. Masta

  Masta Member

  Youtube:
  youtube
  Steam ID:
  mastakillah88
  PSN:
  mastakillah1988
  Twitter:
  mastakillah1988
  Kyseessä ei ole todellakaan mikään graafisesti näyttävä peli, joten oletin kyllä kaikkien konsolien pystyvän parempaan kuin 30fps. Mun mielipide tohon "tasavertaiseen" 30fps lukitsemiseen on joka tapauksessa täysin päinvastainen, joten ei tästä tämän enempää tarvitse juuri edes jauhaa. Aletaan samantien PC:lläkin lukitsemaan FPS aina kaluston mukaan, koska muuten joku koneeseen rahaa laittanut saattaa saada 'turhaa etua'. Erikseen vaan pystyyn 15fps, 30fps, 60fps ja 120fps serverit tai kuristetaan peli samantien kaikilla nykivän näköiseksi. Olen sekä pettynyt, että surullinen, kun vuosia vanha "ei pelikäyttöön tarkoitettu" rimpulapuuceeni pieksee tuon lukeman leikiten :D
   

Jaa tämä sivu