PlayStation 4

Pirate fin

Well-Known Member
EA Access kyllä kiinnostaisi, eikä pahemmin lompakkoa kiristäisi tilata tuota vuotta kerralla, mutta omalle kohdalle sattuu olemaan PS4:lla yksinkertaisesti vaan liian vähän mielenkiintoista EA-pelattavaa. Urheilupelit, Battlefieldit (nelosesta eteenpäin), Battlefrontit ja pari yksittäistä mainittavaa peliä. Onkohan hinta sama kuin kilpailijoilla, koska heillä on kauppapaikalla kuitenkin huomattavasti enemmän valikoimaa. Xboxilla oletettavasti on taaksepäin yhteensopivuuden takia nuo vanhatkin pelit pelattavissa ja ne kyllä kelpaisi pleikkarillakin. Vanhat Mass Effectit, legendaariset Battlefieldit, Dead Spacet, Army Of Twot ja jopa Criterionin oldschool-helmi Black :D Mieluusti nuo vanhat pelaisi vaikka kaikki uudestaan myös PS4:lla. Uudempi valikoima ei kyllä kiinnosta yhtään.
Hinta on sama, kuin boksilla vaikka valikoima on heikompi. Elleivät jotenkin hyödynnä Playstation Now:ia PS3 pelien pelaamiseen (mitä epäilen kovasti) :D
 

arit73

Member
käykö tämä ps4 sisälle uudeksi kovalevyksi
Samsung 860 EVO SSD 4 Tt 2,5" SATA3 -SSD-kovalevy
  • Koko: 2,5"
  • Paksuus: 6,8 mm
 

Nisupulla

Jäsen / [FL]
Sony on pitänyt viime yönä lehdistötilaisuuden. Kertonut PS4 saavuttavan tänä vuonna 100 miljoonan myydyn konsolin rajapyykin. Yhä on tulossa AAA-luokan yksinoikeuksia. Yhteensopivuus takaa PS4-peleille myyntejä myös seuraavassa konsolisukupolvessa.

PS4 will continue to play a crucial role through next generation.

- Will exceed 100m install base this year
- Still AAA exclusives to launch on PS4
- Next gen base will migrate from PS4

Lähde
 

pelle

Well-Known Member
Tuli sitten itsekin hommattua pro pari päivää sitten. Ajattelin, että miksipäs ei kun hyllyssä oli kuitenkin vielä esim spider-man, god of war ja useampi muu pro ehostettu peli pelaamatta ja vielä on ainakin last of us 2 sekä death stranding tulossa.
Tiedostojen kopsaus vanhan plesen kovolta kävi näpsäkästi ja muutenkin tuo masiina tuntuu toimivan kuten kuuluu.

HDR hieman ihmetyttää sillä boxilla pelatessa kuva on oletuksena aina todella tumma ja esim far cry 5:ssa sai vetää pelin HDR asetuksista kirkkauden melkein täysille, että siitä tuli hyvä. Jossain forza 7:ssa tai project cars 2:ssa kuvaa ei saa koskaan tarpeeksi valoisaksi joten olin varma, että telkkarin ominaisuudet ei vaan riitä.
Nyt kuitenkin pleikkarilla crash team racing ei tarjoa mitään säätöjä ja oli ihan ok ja spider-manin kohdalla riitti kun pelin asetuksista nosti kirkkautta kymmenen pykälää eli 50->60.
Molempien koneiden imput asetuksetkin on telkkarissa täysin identtiset.

Boost modestakin on gta onlinen kanssa hyötyä sillä nyt peli ei nytkähtänyt kertaakaan kun ajeli keskellä kaupunkia.
Fallout 4:n pitäisi myös hyötyä tuosta aika paljonkin kunhan sitä ei päivitä sillä 4k päivityksellä joten ehkä sitäkin pääsisi nyt pelaamaan modien kanssa ok ruudunpäivityksellä. Vastahan mulla on reippaasti yli vuoden ollut survival peluu kesken. Täytyy vaan muistaa ottaa pleikkari pois netistä kun sen käynnistää ettei se päivity.
 

Pelihirmu1

Active Member
Onkos kukaan hyödyntänyt tuota Gamestopin vaihtotarjous hommaa, että vie oman pleikkarin vaihtoon ja saa Pro:n tilalle?

Muutama kysymys olis tuohon liittyen, eli paljon sille pro:lle on jäänyt hintaa ja onko se uudempi ja hiljaisempi pro versio?

Olen harkinnut vaihtoa, koska haluaisin useamman pelin mahtumaan kovolle ja useampia isoja pelejä tulossa vielä ps4 aikana, kuten Last Of Us 2 ja Cyberpunk 2077.
 
Ylös Bottom