PlayStation 4

Pirate fin

Well-Known Member
EA Access kyllä kiinnostaisi, eikä pahemmin lompakkoa kiristäisi tilata tuota vuotta kerralla, mutta omalle kohdalle sattuu olemaan PS4:lla yksinkertaisesti vaan liian vähän mielenkiintoista EA-pelattavaa. Urheilupelit, Battlefieldit (nelosesta eteenpäin), Battlefrontit ja pari yksittäistä mainittavaa peliä. Onkohan hinta sama kuin kilpailijoilla, koska heillä on kauppapaikalla kuitenkin huomattavasti enemmän valikoimaa. Xboxilla oletettavasti on taaksepäin yhteensopivuuden takia nuo vanhatkin pelit pelattavissa ja ne kyllä kelpaisi pleikkarillakin. Vanhat Mass Effectit, legendaariset Battlefieldit, Dead Spacet, Army Of Twot ja jopa Criterionin oldschool-helmi Black :D Mieluusti nuo vanhat pelaisi vaikka kaikki uudestaan myös PS4:lla. Uudempi valikoima ei kyllä kiinnosta yhtään.
Hinta on sama, kuin boksilla vaikka valikoima on heikompi. Elleivät jotenkin hyödynnä Playstation Now:ia PS3 pelien pelaamiseen (mitä epäilen kovasti) :D
 

arit73

Member
käykö tämä ps4 sisälle uudeksi kovalevyksi
Samsung 860 EVO SSD 4 Tt 2,5" SATA3 -SSD-kovalevy
  • Koko: 2,5"
  • Paksuus: 6,8 mm
 

Nisupulla

Jäsen / [FL]
Sony on pitänyt viime yönä lehdistötilaisuuden. Kertonut PS4 saavuttavan tänä vuonna 100 miljoonan myydyn konsolin rajapyykin. Yhä on tulossa AAA-luokan yksinoikeuksia. Yhteensopivuus takaa PS4-peleille myyntejä myös seuraavassa konsolisukupolvessa.

PS4 will continue to play a crucial role through next generation.

- Will exceed 100m install base this year
- Still AAA exclusives to launch on PS4
- Next gen base will migrate from PS4

Lähde
 

MAINOS

Ylös Bottom