PlayStation Storen indie- ja latauspelit

Keskustelu osiossa 'Pelit' , aloittajana JTahti, 10.06.2014.

Tags:
 1. JTahti

  JTahti Well-Known Member

  Vastaus: PlayStation Storen indie- ja latauspelit

  Pelasin Grow Homen hiljattain läpi. Aidosti omaperäinen peli, mikä on hyvä saavutus kun tehdään pelkkää Metroidvaniaa nykyään. Tykkään, että on tähän asti vuoden kolmanneksi paras peli. Paras on Rocket League PS4:lle ja toiseksi paras on Shantae and the Pirates Curse 3DS:lle. Annoin 5 tähteä.
  Tuossa on kuvakaappauksia: http://www.konsolifin.net/bbs/showthread.php?t=110828&p=1673535&viewfull=1#post1673535

  Sitten Ether one meni äsken läpi. Peli oli kuulemma aluksi buginen, mutta jos se nyt parempi, muistaakseni viimeksi heinäkuussa tuli iso päivitys. Googlettelin netistä ohjeita siinä toivossa että saisi ensimmäisen platinapytyn. Valitettavasti peliin oli jäänyt sellainen bugi että kaivoksissa jäi yksi arkku avautumatta ja jäi yksi projektori uupumaan. Latasin vanhan tallenteen mutta ei auttanut. pari muuta pokaalia puutui myös - kellon soitto hopeapytty ja valokuvaus kultapytty. Bugeista vielä niin pikamatkustusta ei uskalla käyttää lainkaan, koska peli alkaa jumittamaan pitkäksi aikaa ja ehdin luulla että pelitilanne on korruptoitunut. Niin ei kuitenkaan käynyt ja peli jatkui odottelun jälkeen. Sitten yhdessä kohtaa pelihahmo käveli seinän läpi. Pelissä on hyvä idea että kerrankin joku muu juoni kuin sellainen että paha mölli uhkaa zombifioida maailman. Annoin 4 tähteä.
  Tuossa on kuvakaappauksia: http://www.konsolifin.net/bbs/showthread.php?t=110828&p=1676829&viewfull=1#post1676829
   
 2. hynde

  hynde Active Member

  XBL:
  hynde90
  PSN:
  Hyndeman
  Vastaus: PlayStation Storen indie- ja latauspelit

  Super Meat Boy ei ole ihan joka nakkisormelle tarkoitettu peli, tuli se nyt itsekin todettua. Kenttänä on tällä hetkellä Hell, joka tuntuu niin helvetin vaikealta, että saattaa jäädä siihen meikäläisen osalta. Tulee ihan mieleen jotkut Guacameleen Inferno-haasteet, mutta vielä astetta kovempaa kamaa. Tarina vaikuttaa kuitenkin sen verran sympaattiselta, että tulee varmasti katseltua tubesta loput, jossei oma riitä. :)
   
 3. BombamusFIN

  BombamusFIN Member

  PSN:
  BombamusFIN
  Vastaus: PlayStation Storen indie- ja latauspelit

  Täällä mennään chapter 5 vikoissa tasoissa ja voi luoja,että on vaikeeta. Statistiikat näyttää 2700 kuolemaa joten ei välttämättä heikkohermoisille tarkoitettu peli :D . Erittäin viihdyttävä ollut verrattuna mitä jaksanu yleensä noita kuukauden plussa pelei vetää.
   
 4. payjay83

  payjay83 Active Member

  XBL:
  payjay83
  PSN:
  Payjay83
  Vastaus: PlayStation Storen indie- ja latauspelit

  Itekin tykkäsin mitä pelasin eka iltana. Koukuttava kuin mikä koska oot luuseri jos jätät kesken. Tässä voit kuitenkin vaan itseäs syyttää jos et pääse. Virkitävä peli siinäkin mielessä. React youtube kanavalla pelas lapset tätä. Löytyy varnaab hakusanoilla kids play super meat boy. Huvittavan näköstä touhua ;D
   
 5. WildLag

  WildLag New Member

  PSN:
  WildLag
  Vastaus: PlayStation Storen indie- ja latauspelit

  Toi grow home oli kyllä mukava peli, jäin kaipaamaan lisää sitä samaa. Sitten tuo tower of guns oli aikamoinen paketti. Se aukesi hitaasti ja olin jo miltei poistamassa sitä. Ei mikään mestarillinen teos, mutta helposti suosituksen arvoinen.
  Super meat boytä koitin tossa eilen ja kontrollit on aika hanurista. Pitää sitä vielä testata, mutta pelkään että nuo kontrollit käy kyrsimään liikaa.
   
 6. HerraNenä

  HerraNenä Member

  Vastaus: PlayStation Storen indie- ja latauspelit

  En ole vielä ps versiota super meat boysta testannut, mutta ihmetyttää kyllä, jos kontrollit ei miellytä. Omasta mielestä (xbox360 version läpi pelanneena) paras ohjaustuntuma missään platformerissa sitten super marion. :confused:
   
 7. JTahti

  JTahti Well-Known Member

  Vastaus: PlayStation Storen indie- ja latauspelit

  Pelasin Kickbeatin äsken läpi. Peli näyttää tappelupeliltä, mutta on oikeastaan rytmipeli. Pelin oppimiskäyrä on hieman jyrkkä vaikka voikin valita helpon vaikeustason. Vaatii hyvää havainnointikykyä että pystyy seuraamaan ruudun tapahtumia eri puolella ruutua. Peli on aika lyhyt ja kaikki kappaleet on nähty yhdessä illassa. Läpipeluun jälkeen pelin voi pelata toisella hahmolla läpi mutta biisilista näyttää olevan sama. Kun ekalla hahmolla, eli Leellä on pelattu pitkälle, aukeaa kaksinpeli. Store apinan mokan takia pelin sai ladata Pleikka neloselle tiistaina ilmaisena plussapelinä, vaikka ei olisi pitänyt. Jos missasi tuon, niin se on nyt 60 prosentin tarjouksessa eli sen saa neljällä eurolla 22.10. asti. PS3:lle ja Vitalle sen saa ilmaisena plussapelinä tämän kuun ajan.
  Otin kuvakaappauksia: http://www.konsolifin.net/bbs/showthread.php?t=110828&p=1677939&viewfull=1#post1677939
   
 8. JTahti

  JTahti Well-Known Member

 9. OK

  OK Well-Known Member

  Vastaus: PlayStation Storen indie- ja latauspelit

  Argh tuota Nuclear Thronea. Peli julkaistiin PSX tapahtuman yhteydessä ja hemmetti kun tämä on aivan raakile :mad: Elän vahvasti siinä uskossa, että kolmanteen "sala"maailmaan pääseminen on mahdotonta bugin takia. Kryptisesti sanottuna: hahmolla on oikea "meisseli" laitettuna tiettyyn "koloon", mutta peli ei suostu näyttämään aktivointi kuvaketta. Lisäksi tämä on heittänyt ainakin kolme-neljä kertaa erroria kuoleman jälkeen:

  katso liitettä 15159

  Pirun hauska teos ja ylipäätään yksi vuoden parhaimmista latauspeleistä heti Raketti Liigan jälkeen, mutta kyllä nykyinen kunto pistää vihaiseksi.
   
 10. JTahti

  JTahti Well-Known Member

 11. Bandicoot

  Bandicoot Active Member

  XBL:
  LeevioFIN
  PSN:
  LeevioFIN
  Vastaus: PlayStation Storen indie- ja latauspelit

  The Fall tuli napattua Storen alennuksesta ja onpas huikea peli. Kyseinen peli on palkittu viime vuonna vuoden peliksi parhaasta tarinasta Giant Bombin toimesta.

  Omaksu ARIDIN, high-tech taisteluasuun asetetun tekoälyn, rooli. ARIDIN ohjelmisto käynnistyy törmäyksen jälkeen, tuntemattomalla planeetalla. Taisteluasuun pukeutunut lentäjä on tajuton ja ARIDIN tehtävä on suojella häntä kaikin voimin! Hän etenee vääristyneisiin ja vihamielisiin ympäristöihin, pakottavan tarpeen ajamana löytää lääkinnällistä avustusta, ennen kuin on liian myöhäistä. Totuuden käydessä ilmi siitä, mitä planeetta pitää sisällään, pakottaa ARIDIN miettimään ja kyseenalaistamaan oman toimintansa periaatteita. ARIDIN matka pelastaa hänen lentäjänsä päättyy haastamaan ne säännöt, mitkä ajavat häntä eteenpäin.

  Luvassa on sivuttain scrollaavaa seikkailu ja ongelmanratkontaa. Sekä erittäin hyvää dialogia ja tunnelmallista musiikkia.

  OSA2 tulossa ! https://twitter.com/OverTheMoonGms

  [video=youtube;IaR3bpzJ9_o]https://www.youtube.com/watch?v=IaR3bpzJ9_o[/video]
   
 12. Ac3way

  Ac3way Active Member

  Steam ID:
  Ac3way
  XBL:
  Ac3way
  PSN:
  BandW1897
  Vastaus: PlayStation Storen indie- ja latauspelit

  Tänään julkaistiin PS Storessa Kholat PS4:lle, konsoliversio tuli hieman puskista itselleni. Hintaa on alle 20€ ja 10% alennus vielä päälle PS+ käyttäjille.

  Nelinpeli teki pelin pc-versiosta mulkaisua pari viikkoa sitten.

  https://youtu.be/fO2apEhQqVk
   
 13. Ac3way

  Ac3way Active Member

  Steam ID:
  Ac3way
  XBL:
  Ac3way
  PSN:
  BandW1897
  Vastaus: PlayStation Storen indie- ja latauspelit

  Grow Home tuli vihdoin mentyä läpi. Aikoinaan PC:llä olin pelannut tunnin verran ja sitten PS+ versiota saman verran, kun se julkaistiin. Nyt jäin sen verran koukkuun, että vedin samantien kaikki trophyt siitä (harmittavasti ei ole platinaa tarjolla) ja olisin toivonut lisää pelattavaa.

  Pelin alkuhan on vähän hidas ja työläs, joten monelta voi helposti jäädä sen takia peli kesken vaikka ei pitkästä pelistä puhutakkaan. Sitten, kun B.U.D. kehittyy ja korkeutta tulee lisää niin peli ottaa tiukemman otteen kiinni pelaajasta eikä päästä irti.

  Lopulta kasvatin Starplantin yli aluksen aina pelimaailman kattoon asti, mutta se rupesi sitten vetämään pelin fps vähän solmulle. Muutenkin pelin suorituskyky oli konsolilla aika heikko verrattuna PC-versioon huonolla tietokoneella. Toki ihan pelattava konsolillakin ja pahimmat tökkimiset tuli, kun katsoi ylöspäin.

  Hemmetin hyvän pelin ovat tehneet teknologia demosta, mutta DLC:tä olisi kaivannut. Toivottavasti B.U.D. seikkailut vielä joskus jatkuisivat.
   
 14. JTahti

  JTahti Well-Known Member

 15. Mahewcoro

  Mahewcoro Active Member

  Vastaus: PlayStation Storen indie- ja latauspelit

  PS4:lle on tullut lisää Shin'en-HC-pelipajan tuotantoa, nyt vuorossa on Art of Balance:

  https://store.playstation.com/#!/en-fi/games/art-of-balance/cid=EP4496-CUSA01464_00-ARTOFBALANCE0000

  Tässä Wiille alunperin julkaistussa pelissä tasapainotellaan palikoita zen-henkisissä tunnelmissa. Rauhallista ja rentouttavaa puzzleilua siis tarjolla. Pelistä on myös demo saatavilla.

  Jos zeneilyn sijaan kaipaa hektistä twin stick -räiskintää, kannattaa katsastaa Shin'enin aiempi PS4-julkaisu Nano Assault NEO-X.
   
 16. OK

  OK Well-Known Member

  Vastaus: PlayStation Storen indie- ja latauspelit

  Vinkkiä muille PS+ tilaajille. Kannattaa tarkastaa tämän kuukauden Tricky Towers pulmapeli. Etenkin netissä pelaaminen on mukavan leppoisaa meininkiä, sillä matsit kestävät vain muutaman minuutin eikä pelin sisälle ole rakennettu minkäänlaista chat- tai mikrofonitukea. Takana on reilun tunnin pelisessio enkä kertaakaan lukenut tai kuullut rasistisia ja homofobisia heittoja!
   
 17. KOSSUNALLE

  KOSSUNALLE Active Member

  XBL:
  N-A-l-l-E2
  PSN:
  KOSSUN-A-L-L-E
  Vastaus: PlayStation Storen indie- ja latauspelit

  no mutta siis joo, tää on niitä pelejä jotka sopivat peliähkyyn tai semmosen "Doom" seulastuksen vastapainoksi. pari olutta maainantai illalla, tämä käteen vaikka tunniksi ja nukut kuin lääkkeen vaikutuksen alaisena :)
   
  Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen: 16.08.2016
 18. Mahewcoro

  Mahewcoro Active Member

  Vastaus: PlayStation Storen indie- ja latauspelit

  Pitkään tekeillä ollut "Wonder Boyn henkinen jatko-osa" Monster Boy on vähitellen valmistumassa. Gamescomissa on esittelyssä pelattava demo, ja meille kotona kannustaville on tarjolla uusi traileri:  Ilmeisesti pelille ei ole vieläkään tarkempaa julkaisuaikaa, mutta sen pitäisi olla tulossa joskus tämän vuoden aikana. Monster Boy on PS4:n lisäksi tulossa nyt myös PC:lle ja Xbonelle.
   
 19. pelle

  pelle Well-Known Member

  Vastaus: PlayStation Storen indie- ja latauspelit

  Table top racers: world tour tuli pelattua läpi.
  Joku taisi tämän haukkua ihan pystyyn jopa tekniseltä toteutukseltaan silloin kun tämä ps+ pelinä oli, mutta ainakin nyt toimi ihan kivasti. Kerran tai kaksi saattoi kisan aikana ruudunpäivitys nytkähtää ilman mitään näkyvää syytä, mutta mitään isompia ongelmia ei ollut.
  Kaikki tähdet tuli urasta ja challange kisoista kerättyä ja hiukan netissäkin pelattua. Siellä sitten olikin jo hieman ongelmia lagin suhteen, mutta tässä se ei pahemmin haitannut vaikka osa autoista jopa hieman warppaili pitkin rataa. Aseet kuitenkin osui silloin kun piti.

  Varsin kiva pikku kaahailu varsinkin näin ilmaiseksi saatuna.
   
 20. Nahkiaanen

  Nahkiaanen Member

  PSN:
  Nahkiaanen
  Vastaus: PlayStation Storen indie- ja latauspelit

  Kyse ei olekaan teknisestä toteutuksesta vaan siitä, että ajaminen ylipäätään on aivan perseestä. Kaikki autot kääntyvät pehmeästi kuin soutuvene, eikä sivuluisua ole olemassakaan. Grippy- ja drifty-autot ovat siis driftausominaisuuksiltaan täysin samanlaiset. Törmäilyssä ei ole lainkaan car combat -peleille tyypillistä riemua, vaan kanssapelaajiin törmääminen seisahduttaa ärsyttävästi molempien autot. Edes gladiaattoripiikit eivät auta, kun ne kuuluvat melkein jokaisen tietokonekuskin varustukseen. Läpiajettavien esteiden ylittämisestä sen sijaan voi seurata mitä tahansa. Yleensä auto pomppaa esteistä suoraan sivulle, jonka jälkeen ollaan taas kiinni seinässä. Esteitä kannattaa siis vältellä niin paljon kuin suinkin, vaikkei se varmasti ole pelin alkuperäinen idea.

  Ajamisen ohella surkeimmin on toteutettu kerättävät aseet, jotka tuntuvat lyhyesti sanottuna tehottomilta tuhnuilta. Ne eivät hidasta tarpeeksi vastustajan menoa, kun autot kiihtyvät muutenkin sekunnissa täyteen vauhtiinsa. Vastustajan raketista voi olla jopa hyötyä, jos sen saa takapuskuriinsa juuri ennen jyrkkää mutkaa. Toisin kuin esim. Activisionin Blurissa, aseita ei voi kantaa kuin yhden kerrallaan, eikä niitä voi ampua kuin yhteen suuntaan. Lisäksi tietokonekuskit ovat niin huonoja aseenkäyttäjiä, etteivät powerupit muuta tavallisia kisoja juuri miksikään.

  Table Top Racing: World Tour on tyypillinen autoräiskintä, jossa ei ole juuri lainkaan omia ideoita. Vaihtelun lisäämiseksi peliin on väkisin liimattu vaihtoehtoisia pelimuotoja, kuten eliminaatiota ja aseettomia kisoja, jotka ovat tavallisiakin kisoja tylsempiä. Kun auton ohjaamisessakaan ei ole mitään haastetta, kyllästyy peliin helposti jo ensimmäisen autoluokan aikana. Aktiivisena trophyhuorana jaksoin hädin tuskin pelata kaikki kampanjan eli World Tourin kisat läpi. En suosittele.
   

Jaa tämä sivu