PlayStation VR-pelit

Barca11910

Well-Known Member
Voin ottaa tuon mini motorin huomenna testiin. Pelasin sitä jouluna ja kyllä se muutama kisa siellä täällä tasolla toimii.

Silloin oli vain sellainen auton katolta kuvattu kuva nyt on tullut jollain päivityksellä tuo incar kuvakulma mukaan.
 

pelle

Well-Known Member
Kommentit tästä kiinnostaisivat!
Mitä haluat tietää? Itse tuon eilen ostin ja pelasin melkein koko classic moodin läpi.

First person kuvakulma on ihan kiva lisä, mutta se oli pettymys ettei kuski veivaa rattia ainakaan ohjaimella pelattaessa joka hieman söi tunnelmaa.
Kun kisat muuttui tiukemmaksi niin päätin siirtyä takakameraan jotta saa mutkat vedettyä paremmin ja tarpeen vaatiessa esteltyä vastustajia.
Ajettavuus vaatii hieman totuttelua sillä autot kääntyy varsin herkästi ja muutenkin ne tuntuu kääntyvän keskipisteensä ympäri eikä renkaiden mukaan, mutta tuohan ei ole mitään uutta tän tyylisissä peleissä.

Kilpasarjoja on classic ja type-x. Molemmissa näyttää olevan samat kisat, mutta type-x lisää aseet. Yksi tuollainen kisa tuli ajettua testinä ja aseet vaan ilmestyy suoraan käytettäväksi sen sijaan, että ne kerättäisiin radalta.
Kisoja on yli 200 kummassakin urassa, mutta ne on hyvin lyhyitä ja myös samat radat tulee tutuiksi. Pisin kisa taisi kestää alle 2 minuuttia ja lyhin 30 sekuntia.
Viimeinen master tason mestaruus tuntuu olevan lähinnä keinotekoista täytettä sillä se ei tarjoa enää yhtään uutta rataa ja siinä ajetaan ensin kaikki radat oikeaan suuntaan sekä päivällä, että yöllä ja sitten väärään suuntaan sama homma.
Tuossa vaiheessa peli alkoi viimein puuduttaa.

Autojen päivitykset siirtyy classic ja type-x moodien välillä ja tuo uusin päivitys lisäsi myös respec moodin jolla saa nollattua auton päivitykset ja samalla saa siihen sijoitetut rahat takaisin.
Tuo on helvetin hieno juttu sillä muuten olisin joutunut grindaamaan aika paljonkin, koska autoa tuli vaihdettua pari kertaa.
Pari bugia tässä myös on kun pelaa dualshockilla. Aina kun avaat uudet ratin, kypärän tai hanskat ja peli kysyy haluatko ottaa ne käyttöön niin valikoista häviää kursori kokonaan. Tuossa vaiheessa kun painaa vaan ympyrää niin tuo kysymys lähtee pois.
Sama tapahtuu kun valitsee sen respec toiminnon, mutta kun tarpeeksi painelee dpadia niin kyllä se kursori sieltä ilmestyy.

Online tuntuu olevan täysin kuollut, mutta onneksi matchmakingin voi jättää taustalle päälle ja jatkaa pelaamista ihan normaalisti joten sitten kun jatkan niin pidän sen kokoajan päällä.
Samalla on lisätty myös autojen nopeutta ja urassakin saa valita kolmesta vaikeustasosta.
Jos pelaa telkkarin kautta niin uusin päivitys lisäsi myös jaetunruudun tuen neljälle pelaajalle.
 

rap

Active Member
Beat Saber saanut uuden paketin kappaleita. Timbaland Music Pack sisältää 5 uutta kappaletta hintaan 7.95€. Tuli heti ostettua ja kokeiltua. Kappaleet oli ainakin helpompia kuin joidenkin aiempien pakettien kappaleet. Peliä nyt pelattu yli 56 tuntia.

 

Chemo

Active Member
Mitä haluat tietää? Itse tuon eilen ostin ja pelasin melkein koko classic moodin läpi.
Jes, kiitokset, tuossapa oikeastaan tärkeimmät. Lähinnä se oli mielessä, että nappasiko tuo. Eli onko tuo semmoinen mitä tulee pelattua, ja kyllähän tuo siltä aika vahvasti vaikuttaa :)
 

Chemo

Active Member
Hauskanpöhkö ajopeli on MMRX, latasin pois. Aika pitkälti ennakko-odotusten mukainen, koukuttavaksi tehty. Vielä yksi skaba..
 

pelle

Well-Known Member
Jos VR lentely kiinnostaa niin täältä lähtee kyllä ehdoton suositus Ultrawings VR, muutaman tunnin lentelin move ohjaimilla ja maistui todella hyvin.
Otin Playseat ajopenkistä rattiosan irti ja pelaan siinä, asento on aikalailla sama kuin mitä ruudulla näkyy niin immersio on kyllä aivan huipussaan.
Sain tuosta äsken pelattua viimeiset tehtävät läpi. Yhteensä meni varmasti yli 20 tuntia ja mukaan mahtui muutama varsin turhauttava tehtävä vaikka pelasin ihan sillä asenteella, että kunhan tulee pronssia niin olen tyytyväinen.
En tiedä johtuuko tehtävien määrästä vai niiden haastavuudesta, mutta vain 0.1% pelaajista on trophyjen mukaan vetänyt kaikki vähintään pronssilla läpi.
 
Ylös Bottom