Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Pro Evolution Soccer 2013

Vastaus: Pro Evolution Soccer 2013 [PS3/X360 Hype @ 20.9.]

Miten sä teit siinä väärin, että osaa välttää virheen itsekkin :)

WENB forumilta löytyy ohjeet, ite korvasin ilmeisesti jonkin system data filen , mitä ei olisi saanut korvata. PS3 herjaa siinä vaiheessa että "tiedostot jota olet kopioimassa on jonkun tosen pelaajan pelitietoja , ja että trophyt ei päivity jne...

Nyt en pääse onlineen ollenkaan , onko servu alhaalla, vai johtuuko tosta of:stä , sitä en tiedä ...

EDIT: serverillä onkin huoltokatko, eli väärä hälyytys ton OF:n kanssa, ihmettelinkin ku eilen toimi ihan hyvin...:p
 
Re: Pro Evolution Soccer 2013 [PS3/X360]

On vaan kyllä mahtava peli. Ensimmäistä kertaa sitten ps2-aikojen on tekoälyä vastaan pelaaminenkin niin loistavaa että. Rystyset valkoisena saa puristaa ohjainta sohvan reunalla istuen ja karjua kurkkusuorana jos maalin saa aikaan. Ei vaan mikään muu peli/pelisarja ole koskaan onnistunut luomaan samaa tunnetta ps2-pessejen ja tämän lisäksi.
 
Vastaus: Pro Evolution Soccer 2013 [PS3/X360]

"The Beautiful Game" tuollainhan PES on aikoinaan mainostanut pelisarjaansa ja nyt vihdoin ja viimein tuohon voi oikeasti lisätä perään "is back".

Pelaajien animaatiot ovat kauttaaltaan vähän nihkeähköjä (tarpeeksi hyviä kuitenkin ja suurimmissa osassa jopa ihan näyttäviäkin), pahin jos liukutaklaa niin melkein aina se taklattava kaatuu sillä samannäköisellä ihme loikalla joka näyttää hitusen hölmöltä.. kerran oon tainnut onnistua näkemään noissa liukutaklauskaatumisanimaatioissa "variaatiota ja hitusen toisen näköisen kaatumisen kans.. toivottavasti se uusi engine tulee erityisesti tällä animaatio-osastolla pistämään pelin ihan uusiin ulottuvuuksiin..

..noin muutoin grafiikka näyttää ihan mukavalta ja pidän varsin paljon tuosta nurmikosta, se näyttää paljon vehreämmän elävämmältä kuin toistaiseksi FIFAssa. Kentällä pelaajat myös tunnistavat suht mukavasti jo kaukaa "ulkoisesta habituksestakin".

Itse laukominen tuntuu mainiolta, samoin syöttely suurimmaksi osaksi.. paljon fyysisempää kuin aiemmin, vihdoin voi vaikka vain "torpata" vastustaja ja pysäyttää olemalla edessä (hemmetin hyvä uudistus ja kun tuomaritkin ovat suht mukavasti skarpanneet näissä sit).. puolustaminen on astetta monipuolisempaa noin muutoinkin... mitä noihin fyysisiin vääntöihin tulee pääpelitaistoissa ei edellekään ole läheskään samaa tunnetta taasen kuin FIFAssa on viime aikoina ollut, joten sillä osa-alueella riittää edelleen petrattavaa..

..tuomarit ovat paremmin jyvällä tapahtumista ja mukavasti myös vapaapotkuja vihelletään (mikä on FIFAssa ongelmana hitusen fiiliksen tappaja kun niitä ei juurikaan tuel", siis konetta vastaan pelaillessa.

Maalivahdit tuntuvat ajoittain edelleen hitusen hasardeilta (eikä aina oikein luottoa niihin saippuasormiin ole) ja välillä tulee ihan hirmuisia mokia (toki niitä uskomattomia paraatipelastuksiakin) mutta niinhän nuo ajoittain oikeastikin mokailevat joten tietyllä tavalla tuntuu astetta inhimillisemmältä kuitenkin, myös ne mokat kuuluvat futikseen.

Pallon fysiikka tuntuu olevan varsin hyvä, vaikka välillä ihan ihme kimpoamisiakin tulee mutta pääsääntöisesti menee niin kuin olettaisikin.. myös pallo hitusen karkailee pelaajilta ajoittain ja se on todella mainio lisä.

Panostaa erityisesti Champions Leagueen mitä noin seurajoukkueiden lisenssointeihin tulee tulee.. muuten jää pitkälti käytäjien tekemien Option Filejen varaan.. maajoukkue tasolla kuitenkin ihan mukava edustus (tietyllä tapaa paljon viehättävämpi kuin FIFAn vastaavat EA Sports peleissä lähinnä maajoukkueita on vain noissa virallisissa kisapeleissä MM ja EM) ja vanhat kunnon MM-kisat kun itse Cupissa järjestää niin herättää taas vanhojen aikojen malliin innostusta pelaamaan

Mut ehdottomasti "next-gen" varmaan nykyään pitäisi sanoa "current-gen" PES peleistä paras ! sitä vanhaa magiikka alkaa olemaan jo mukavasti (ihan kelpo tekoäly) ja pari uutta jippoa lähinnä toi fyysisyys on mukava lisä..

..maalien tekeminen on yleensä nautintoa puhtaimmillaan tässä ja pääpiirteittään jokainen maali on yksilöllinen luomus, eikä tule fiilistä että tämän maalin on jo aikaisemmin nähnyt.. joten sitä kautta elävyyttä on saatu mukavasti mukaan joka lisää pelin ikää todella huomattavasti !

Kumpiko sitten kannattaa hankkia PES vai FIFA !? Itselleni edelleen molempi parempi ! päivästä riippuu kumpaa haluaa milloinkin pelata, pelit ovat kuitenkin aika yllättävänkin eri tyylisiä. Kumpaisellakin on omat vahvuutensa ja heikkoutensa toisiaan vastaan.

Tämän pelin parissa tulee tunneskaala raivonpartaalta -> ilonkyyneliin koettua aivan taatusti jos sille mahdollisuuden antaa.
 
Vastaus: Pro Evolution Soccer 2013 [PS3/X360]

Tietääköhän joku mikä tässä nyt mättää. Kun yrittää mennä onlineen niin kaverillani tulee se kohta, jossa lukee "choose your online settings" Ja sitten kun painaa next niin ei tapahdu yhtään mitään. Ja kyseessä on siis tosiaan xbox360.
 
Re: Pro Evolution Soccer 2013 [PS3/X360]

Tietääköhän joku mikä tässä nyt mättää. Kun yrittää mennä onlineen niin kaverillani tulee se kohta, jossa lukee "choose your online settings" Ja sitten kun painaa next niin ei tapahdu yhtään mitään. Ja kyseessä on siis tosiaan xbox360.

Jossain muistaakseni neuvottiin asentamaan se ensimmäinen data pack, jos ei vielä ole ladattuna. Sillä pitäisi korjaantua.

Itsellä tosin pc-versiossa tismalleen sama ongelma, eikä korjaantunut tuolla, eikö vielä millään muullakaan kikkakolmosella.. Että tiedä sitten..
 
Vastaus: Re: Pro Evolution Soccer 2013 [PS3/X360]

Jossain muistaakseni neuvottiin asentamaan se ensimmäinen data pack, jos ei vielä ole ladattuna. Sillä pitäisi korjaantua.

Itsellä tosin pc-versiossa tismalleen sama ongelma, eikä korjaantunut tuolla, eikö vielä millään muullakaan kikkakolmosella.. Että tiedä sitten..


Datapack on myöskin asennettu, mutta siltikään ei toimi. Onkohan tähän mitään ratkaisua? Kun kaverin mielestä olisi ihan mukava päästä nettiinkin pelaamaan :D

EDIT!

Sen verran tuli mieleen, että auttaisiko jos poistaisi boxista kaikki pes 2013 tiedot? Vaikuttaako se tuohon online passiin jotenkin kun sen on kerran jo aktivoinut. Eli lähteeko se sitten pois?
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: Pro Evolution Soccer 2013 [PS3/X360]

Onhan tää aivan loistava peli. Vihdoin PES on palannut siihen muottiin mitä oli tottunut. Fiilis tosiaan on kohdillaan konetta vastaan pelatessa. Meinasi jo usko kadota, että tän tasoista pessiä enään tulisi. Hyvin pitkälti täysin samaa mieltä Tominen viesin kanssa.

Puolustamisessa loistava uudistus on ruksin kaksoisnapautus. Mutta esim. jos on keltainen alla pelaajalla niin sitten joutuukin vähän miettii uskaltaako lähtee taklaamaan. Tulee tilanteita, että lähtee taklaa ja sitten huokasee helpotuksesta että onneksi ei osunut kun huomaakin että pelaajallahan oli keltainen alla. Jossain peleissä oon ottanut keltasen ekalla minuutilla vaikka puolustavalla keskikenttäpelaajalla, niin tosiaan sen jälkeen saakin vähän miettiä viitsiikö syöksyä hyökääjien kimppuun hulluna. Ennen kun sai kortteja vaan liukkareilla, niitä olikin helppo olla käyttämättä jos oli kortti alla, mutta tässä saakin nyt miettiä enemmän noita kortteja. ja fiilis taas hieno kun nappaa jollain puolustajalla loistavia katkoja useamman.

Tunnelma on tosi kohdillaan, ja se onkin syy omaan pessi innostukseen aikoinaan ollut pelattavuuden lisäksi. Nyt vihdoin päästy samalle tasolle. Maalien tekemisessä on mahtava fiilis usein. Pelasin Munchenillä mestareiden liigassa dinamo zagrebia vastaan vieraissa. Tunnelmmallinen sumuinen ja sateinen stadion(tuli mieleen melkein olympiastadionilla nähdyt pelit) ja tuli pelailtua osin puolivaloilla kun oletti hoitavan pelin. Mutta 80 minuutilla peli oli tasan. Sitten sain pelattua hienosti Riberyn puolittain läpi, pakit lähestyi ja mietti vetääkö takakulmaan. No kulma vähän pieni ja ei kauheasti aikaa niin päätin tinttasta täysiä vaan maalia kohta, oi oi sitä fiilistä kun pallo lävähti kauhealla tykillä etukulmaan ja veskari tuskin ehtinyt edes kissaa sanoa. Hölmistynyt veskari levittelee käsiä ja munchen oli jo menossa juhlimaan maalia kulmalipulle. Pakko vaan sitten sohvalla tuuletella kuin pelaajat kentällä konsanaan. Tekoäly on pelissä hyvä ja vaikeusaste aivan loistava. Vaikeimmalla tasolla pelit on realistisen oloisia, huonot joukkueet pistää kampoihin vaikka vastahyökkäykksillä, mutta eivät pelaa mitään barcelonaa. Tää kohta on tän vuoden versiossa aivan mielettömän hyvin kohdillaan joka on tosi tärkeää itelle, kun tykkää pelata konetta vastaan. .

Tää osu kyllä oikeaan pelaajalehden ennakkoarvioissa.

"Selvää on jo nyt, että PES palauttaa sarjan viimein tasolle, jolla se ammoisina aikoina oli. Tämä tuottaakin sitten unettomia öitä meille jalkapallofanaatikoille. Uskokaa minua: viime yön unet jäivät noin viiteen tuntiin, kun PES 2013 vei mukanaan kuin PES 6 silloin aikoinaan."
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: Pro Evolution Soccer 2013 [PS3/X360]

Kuulostaa kyllä todella hyvältä kaikki arvostelut + tänne palstalle kirjoittavien pelaajien mielipiteet uudesta PESistä. Varsinkin nuo vertaukset PES 6:n, se on edelleen mielestäni kaikkien aikojen paras urheilupeli mitä on konsoleille tehty. Pyyhkii uusilla FIFA-peleilläkin lattiaa, mitä tulee pelattavuuteen. Eilen laitoin tilaukseen oman kopioni, ja odottelen sitä kieli pitkällä saapuvaksi. :) Kummastelen vaan kun ei ole kaupoissa tätä 2013 versioita vielä näkynyt, kun olisin mieluusti hankkinut heti julkaisupäivänä.
 
Vastaus: Pro Evolution Soccer 2013 [PS3/X360]

Eilen laitoin tilaukseen oman kopioni, ja odottelen sitä kieli pitkällä saapuvaksi. :) Kummastelen vaan kun ei ole kaupoissa tätä 2013 versioita vielä näkynyt, kun olisin mieluusti hankkinut heti julkaisupäivänä.

Gigantti mainostaa peliä hintaan 49,95 €, just lähdössä hakemaan... :D
 
Vastaus: Pro Evolution Soccer 2013 [PS3/X360]

Ensimmäinen päivitys kannattaa ladata samantie sitten muuten. Ainakin PS3:lla paransi peliä, siis varsinkin puolustuslinjojen pelaamista. Ja sitten eikun vaan nauttii loistavasta futispelistä.
 
Vastaus: Pro Evolution Soccer 2013 [PS3/X360]

Ottaa kyllä vähän sydämestä, että PESsimiehenä hääriny viime vuodet ja just tänä vuonna päätin antaa Fifalle mahdollisuuden. Noh, onneksi Fifan saa varmasti kaupaksi.

Kertokaahan ihmiset, että onnistuuko onlinepelaaminen ja onko siinä vieläkään mitään järkeä? Ehkä suurin syy, miksi Fifaan päädyin. Tosin huhujen mukaan '13 versiokin olisi pilattu jollain apinaraivotemmolla.
 
Vastaus: Pro Evolution Soccer 2013 [PS3/X360]

Ottaa kyllä vähän sydämestä, että PESsimiehenä hääriny viime vuodet ja just tänä vuonna päätin antaa Fifalle mahdollisuuden. Noh, onneksi Fifan saa varmasti kaupaksi.

Kertokaahan ihmiset, että onnistuuko onlinepelaaminen ja onko siinä vieläkään mitään järkeä? Ehkä suurin syy, miksi Fifaan päädyin. Tosin huhujen mukaan '13 versiokin olisi pilattu jollain apinaraivotemmolla.


Terve, itse en ole PESejä netissä tätä ennen pelannut, mutta ainakin ne 3-4 ottelua jotka pelasin, rullasi sulavasti ( vaikka oli ESP hosti/ very slow). Huoneet on selkeitä ja monelle maalle on ns "omat" lobbynsa.

Ekat otteluni olivat tunnelmallisia ja tiukkoja, lopulta kuitenkin tyydyin katselemaan ruudulta pettyneita pelaajiani. Vastustajani olivat kaikki hyviä pelaamaan, mutta peli oli rehtiä ja huomasi, että jalkapallopeleja on tullut tahkottua.

FIFAn temppupomppumaaleja ei tässä kylla tehda, vaan nettipuolellakin se on pelinrakentamista ja upeita läpisyöttöjä.
 
Vastaus: Pro Evolution Soccer 2013 [PS3/X360]

Terve,
FIFAn temppupomppumaaleja ei tässä kylla tehda, vaan nettipuolellakin se on pelinrakentamista ja upeita läpisyöttöjä.

Moi,

Kuulostaa vähän liiankin hyvältä ollakseen totta :) Mun viime kokemukse PES onlinestä oli, että vastustajaksi saa pelkkää Barsa-Manu-Real akselia. Useimman vastustajan peli oli hakata läpisyöttöä pelkästään ja yrittää saada sisään. Lisäksi osa käytti taktiikoina jotain 8-1-1:stä ja hakkas pelkkää läpäriä. Lagi tuppas olemaan karsea, siitäkin huolimatta, että maksiminetti valokuidulla.

Onlinepeleihin toivoisin sekä FIFAan että PESsiin, semi-asetusvaihtoehtoa, jossa assisted through pass olisi kytkettynä pois. Läpisyötöistä tehdään kuitenkin suurin osa maaleista, niin ei ole oikeen mieltä, että kone hoitaa sen vaikeimman osan siitä :(

Pitää lienee hakea jostain peli lainaan ja kokeilla itse. Sillähän siitä pääsee.
 
Vastaus: Pro Evolution Soccer 2013 [PS3/X360]

Moi,

Kuulostaa vähän liiankin hyvältä ollakseen totta :) Mun viime kokemukse PES onlinestä oli, että vastustajaksi saa pelkkää Barsa-Manu-Real akselia. Useimman vastustajan peli oli hakata läpisyöttöä pelkästään ja yrittää saada sisään. Lisäksi osa käytti taktiikoina jotain 8-1-1:stä ja hakkas pelkkää läpäriä. Lagi tuppas olemaan karsea, siitäkin huolimatta, että maksiminetti valokuidulla.

Onlinepeleihin toivoisin sekä FIFAan että PESsiin, semi-asetusvaihtoehtoa, jossa assisted through pass olisi kytkettynä pois. Läpisyötöistä tehdään kuitenkin suurin osa maaleista, niin ei ole oikeen mieltä, että kone hoitaa sen vaikeimman osan siitä :(

Pitää lienee hakea jostain peli lainaan ja kokeilla itse. Sillähän siitä pääsee.

Itsellänikin tuska viiltää rintaa lukiessa kehuja! Olisipa mukava päästä kokeilemaan kokoversiota. pitääkö se perhana tilata kun fifakin on jo kohta kolahtamassa luukusta.
 
Vastaus: Pro Evolution Soccer 2013 [PS3/X360]

Siis omasta mielestäni melkeimpä kaikki on tehty tässä pelissä hyvin. Toki on pieniä bugeja, että pelaaja ei ota palloa kiinni vaikka se menisi vierestä. Tämä johtuu varmaankin siitä, että jos syöttö on "tarkoitettu" jollekkin toiselle. Mutta tähänkin auttoi itselleni manuaali syöttelyyn siirtyminen. Pass Support on edelleen yhdessä pykälässä, mutta sekin vaan sen takia, että saa hyvin tehtyä paniikki purkuja :D Muuten tuli siirtyminen täysin manuaaliin.

MLO:ta vaivaa edelleen tuo samantasoisten vastustajien löytyminen. Vaikka olet laittanut Rating ja team strenght kohtaan Similiar level niin silti tulee vastaan huomattavasti parempia joukkueita. Esim: Itsellä Rating on: 290 & Team strenght on: 680 niin vastaan tulee Pelaajia joilla Rating on 650 ja TS on 800. Siinä ei vaan ole mitään jakoa vaikka olisia kuinka paska pelaaja vastassa. Aina nämä päättyvät siihen, että itse saa kauhealla tuurilla sen yhden/kaksi maalipaikka ja vastustaja käytännössä juoksee kentän läpi.

No ei auta kuin jatkaa taistelua tuulimyllyjä vastaan :)

Ja tosiaan on boxi pelaajia niin voipi lisäillä: moneygunx
 
Vastaus: Pro Evolution Soccer 2013 [PS3/X360]

jep,hyvältä maistuu pessi!gameplay parantunut huimasti viime vuoteen verrattuna.Samoilla säädöillä mennään kuin mr.moneygun:D.Tuli ensin ostettua pc versio mutta eiköhän toi pleikka versiokin tuu hommattua kuten tapana on ollut.Tällä hetkellä pelimuotona ML ja turkin superliigaa Bursasporilla ja Forselille vetopaikkoja;)
 
Vastaus: Pro Evolution Soccer 2013 [PS3/X360]

Tulipa vedettya pari UEFA CL matsia ja pakko sanoa, että siinä sitä tunnelmaa vasta onkin.

Niin ja mikäli PS3lla pelailette, niin lisäilkääs ihmeessä. Joukkueet joilla pelailen : Boca Juniors ja Zenit. PSN: NotTheReaL1
 
Vastaus: Pro Evolution Soccer 2013 [PS3/X360]

Nonniin, sainpas vihdoin oman kopioni PESsistä ja totean että on se vaan hieno peli! Kolme matsia nyt tekoälyä vastaan takana, ja viisi online-ottelua. Ilokseni olen kolmesti kohdannut jonkun muunkin kuin Real Madridin tai Barcan tuolla onlinen puolella. Mutta ainahan se niin menee, että suurin osa porukasta tahtoo pelata sillä pelin parhaalla joukkueella. Eipä siinä, itse pelasin Schalkella ja Barca kaatui komeasti molemmilla kerroilla. Täytyy sanoa että jokainen matsi on kyllä ollut todella omanlaisensa, on vastassa sitten tekoäly tai ihmispelaaja. Ajaxia vastaan olin melko pinteessä koko ottelun ajan, mutta Motherwell taas veti melkoista kilpikonnapuolustusta ja sai tuskin palloa yli keskiviivan. :D Täytynee Champion league tässä aloitella ja katsoa miltä peli sen jälkeen tuntuu.
 
Ylös Bottom