Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Pro Evolution Soccer 2017 - Control Reality

Vastaus: Pro Evolution Soccer 2017 - Control Reality [Hype]

Silloin kun itse parina vuonna Pessiä pelasin, pidin sitä moninverroin parempana, mutta juuri option filejen kanssa kikkailu ja lisenssien vähyys vei multa peli-ilon. En jaksa pelata manageri modeissa kuin yhden kauden per joukkue, per liiga. Sit täytyy jo vaihtaa toiseen, ku kaudet on niin ylipitkiä. Sen vuoksi nautin Fifassa kun voi välillä vetää vaikka Norjan liigaa ja sit palata kovalle tasolle vaikka Espanjaan.

Lähinnä mulle riittäis Espanja, Italia, Saksa, Ranska ja englanti.. :)
Juu niin minäkin joskus Fifassa tein. Siinä ei vaan EAan tuotoksessa ole väliä onko se Barca vai AIK Stockholm jolla pelaat. Pelaaminen ei muutu vaikka pelaajat on täysin erilaisia.

Mullekin riittäis Espanja, Ranska, Italia, Englanti ja Saksa. 2 ylintä sarja tasoa kaikista. Plus muutama joukkue Porto, HJK, Benfica, Sahtar Donetsk tuossa nyt muutama Shalke on Saksasta kiva lisä :)
 
Vastaus: Pro Evolution Soccer 2017 - Control Reality [Hype]

Mullekin riittäis Espanja, Ranska, Italia, Englanti ja Saksa. 2 ylintä sarja tasoa kaikista.

Nykyiset liigat + Saksa, niin siinäpä ne tarvittavat oikeastaan olisikin. Kyllähän PESsin hienous ja erikoisuus on myös aina ollut se, että Copa Libertadores on ollut mukana ja tarjonnut ihan erilaisen kattauksen myös Brasiliasta, Argentiinasta, Chilestä ja muista sen suunnan joukkueista.
 
Vastaus: Pro Evolution Soccer 2017 - Control Reality [Hype]

Jatkossa näillä Regen-pelaajilla sais olla oma,uusi nimensä eikä mitään uudestisyntyneitä Ronaldoja,Messejä!!
 
Vastaus: Pro Evolution Soccer 2017 - Control Reality [Hype]

WinningElevenBlogilta isosti revikkaa uudesta PESsistä:

Linkki

Myös Sixthaxisilta löytyy revikan pläjäys:

"This year’s game quite naturally looks to build on that positive momentum by doing more of what it did well and trying to fix what it didn’t. To that end, it’s almost immediately noticeable that there are an awful lot more animations in the game and that they’re being blended together in a better looking way. The game as a whole looks a lot better as well, and while I feel last year’s FIFA still has the edge, particularly in the visual evolution of the pitch, this is a decent step up over PES 16."

Loput linkissä: Sixthaxis.com
 
Vastaus: Pro Evolution Soccer 2017 - Control Reality [Hype]

PES 2016:ssa kaikki syötöt sekä vedot olivat virheettömiä ja liian tarkkoja jopa manuaali kontroleilla. Olen tuosta antanut palautetta Konamille noissa kyselyissä mitä se on järjestänyt, ilmeisesti niin on moni muukin. Hieno homma, että ovat tähän uuteen versioon lisännyt elävyyttä ja variaatiota syöttöihin sekä vetoihin.

Kontrolli niiden suhteen on jo ollutkin hyvä, mm. manuaalisyötöissä on lähes täysi kontrolli toisin kuin FIFA:ssa. EA:n peli on tuon suhteen mennyt vuosi vuodelta hunompaan suuntaan ja manual-kontrollit ei tuo sitä vapauden riemua siinä enää. Pessin puolella tosiaan lopputulos on aina ollut liian tarkka ja varma. Se on tuntunut konemaiselta, kuin painaisi vain nappia.

Luultavasti nyt on pelaajan asennolla ja syötönajoituksella enemmän merkitystä syötön loppuyulokseen. Näin saadaan enemmän variaatiota ja aidomman oloista futista.

Tuo tietenkin tuo parannuksen omaan pelaamiseen, mutta toivottavasti myös tekoälyn syötöt ja vedot monipuolistuu. Nähdään kenties vetoja muuallekin kuin alakulmaan ja ehkäpä jopa joku veto joka menee maalin yli.

Meikäläiselle noi on jo todella isoja uudistuksia ja tuohon päälle sitten paljon uusia animaatioita niin eihän sitä muuta edes tarvitse. Vaan eihän ne uudistukset siihen jää, vaan niitä riittä. Pakko kehua Konamia, hyvää työtä tekevät. Kunhan eivät sorru samanlaisiin virheisiin mitä tapahtui PES 2016 kokoonpanojen kohdalla.
 
Vastaus: Pro Evolution Soccer 2017 - Control Reality [Hype]

Mainitaan vielä sen verran, että Adam Bhatti kertoi PES 2017 saavan kokoonpanopäivityksen heti julkaisussa ja peli tulee sisältämään viikottaiset päivitykset onlinessa sekä offlinessa. Eli ilmeisesti kuten EA tekee FIFA:n kanssa.

Voisin veikata, että offlinessa voi sitten käyttää omaa option file kokoonpanoja tai niitä netistä ladattavia. Joten viikottaiset päivitykset eivät sotke omia muokkauksia. Tämä on siis pelkkää omaa spekulaatiota.
 
Vastaus: Pro Evolution Soccer 2017 - Control Reality [Hype]

[video=youtube;TriNFaBpajk]https://www.youtube.com/watch?v=TriNFaBpajk[/video]
Melko hyvä ennakko mitä sieltä on tulossa. :)
 
Vastaus: Pro Evolution Soccer 2017 - Control Reality [Hype]

Kunhan tuo ihme helvetin magneettipallo poistuu, tekoälyä parannellaan ja maalivahdeille asennetaan aivot, niin meikä on tyytyväinen. Toki mielellään tuota "Fifa-palloa" en pelaisi onlinessa.

Edit: Niin ja kunhan tämä "oppiva tekoäly" ei sitten ole mikään fifamainen momentumkusettaja, vaan oikeasti oppiva ja toimiva tekoäly.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: Pro Evolution Soccer 2017 - Control Reality [Hype]

No on. Toivottavasti saavat kaikki La Liga joukkueet lisensoitua yksitellen tai edes feikki joukkueet aidoilla pelaajilla niin paidat ja logot voi sitten itse laittaa.

Toivoisin myös, että Bundesliiga pelaajat tulisi samalla tavalla uuteen Pessiin kuten Valioliiga niin ei tarvitsi luoda kaikkia pelaajia itse käsin. PES 2016 loin täydellisen Bundesliigan, mutta enää en siihen projektiin lähde. Se vaatii varmaan yli 100h "työntekoa".

Toivottavasti myös Option Filen muokkamiseen on lisätty paitakuvien määrää, että saisi kaikkien joukkueiden paidat peliin jos niin haluaa. PES 2016:ssä ei Valioliigan, Championshipin, Serie B:n ja Bundesliigan lisäksi kovin montaa paitaa enää mahtunut.
 
Vastaus: Pro Evolution Soccer 2017 - Control Reality [Hype]

Vai puuttuu se La liga uudesta. No se on EA:mainen liike. 2k sarja NFL:stä ostettiin ulos ja nyt kun jalkapallossa ei jakseta omaa tuotetta korjata niin yritetään rahalla estää toisen olemassaolo pikkuhiljaa. Tänä vuonna tuskin oisin pessiäkään ostanu ainakaan 60€ hintaan ellei demo oo ihan tajuttoman hyvä. Yleensä on viime vuosina kyllä maistunu. Ei vaan kiinnosta maksaa puoliks toimivasta pelistä täyttä hintaa (online on se puoli joka ei toimi).
 
Vastaus: Pro Evolution Soccer 2017 - Control Reality [Hype]

Sillä vähällä englannin kielen taidolla mikä mulla on niin ennakoista oon lukenu et tää PES 2017 Tulee olemaan huomattavasti realistisempi kun mitä 2016. :)
Ne ennakot perustuu siihen mitä jotkut harvat on päässy pelaamaan. Ainakaan minä en fifalle mahdollisuuksia anna. Gameplay kun on jo 2016 niin nautinnollista futista. Tiettyjä jäätymisiä (pelaaja kääntyy hitaasti) tulee paikoittain mutta se on sitä koodia mitä on mahdollista korjata.

Oikeestaan ainoa konemaisuus (en viittaa Saksaan :D) näkyy siinä kun annetaan maalipotkua. Siinä ei niitä variaatioita niin ole joukkue kohtaisesti.
 
Vastaus: Pro Evolution Soccer 2017 - Control Reality [Hype]

Tuossa vielä Barca11910:n postaaman linkin sisältö.
Lisää yksityiskohtia syksyllä julkaistavasta PES 2017:sta on julkistettu Konamin tämänpäiväisessä E3-messujen lehdistötiedottteessa.*

Julkistuksessa palataan viime kuussa*julkistettuihin gameplay-uudistuksiin,*kuten Real Touchiin ja Precise Passiin. Yllä näkyvällä videolla esitellään monta näistä – samalla suuri yleisö pääsee ensimmäistä kertaa näkemään pelitilannekuvaa pelistä.

Joukko täysin uusia uudistuksia julkistettiin myös, ja nämä ovat:

EDIT DATAN JAKAMINEN

Option filuja voi nyt ensimmäistä kertaa jakaa PlayStation 4:llä. Toisin sanoen toisten ihmisten luomia joukkueita ja pelaajia voi siirtää konsolille USB:n kautta. Mitään aluerajoituksia ei myöskään tule olemaan käytössä, joten eurooppalaiset pelaajat pääsevät nauttimaan amerikkalaisten ja aasialaisten työn hedelmistä, ja toisin päin.

Tällä on luonnollisesti isoja vaikutuksia PES-yhteisöön, sillä tämän myötä on paljon uusia mahdollisuuksia avautumassa.

Siitä, montako slottia pystyy editoimaan ei vielä ole tietoa, kuten ei myöskään siitä, pystyykö option filuja jakamaan myös muilla alustoilla kuin PS4:llä.

MYCLUB

Skoutteja voi nyt hankkia ns. auction housesta. Rekrytoimalla skoutti joka hallitsee juuri samat osaamisalueet kuin haluttu uusi hankinta, on mahdollisuus kiinnittää juuri haluttu pelaaja paljon suuremmat.

[http://www]*Auction house tarjoaa paremmat vaikuttamismahdollisuudet uusien pelaajien hankinnassa.

Muuta tarkkaa tietoa pelaajien hankinnasta myClubissa ei annettu.

Itse otteluissa pystyy nyt näkemään nettivastustajan suosiman pelityylin, ja soveltamaan oma taktiikkaa sen mukaan.Tämän luulisi antavan aivan uudenlaista taktista syvyyttä myClubiin, etenkin höystettynä uusilla Advanced Instructionseilla ja Total Team Controlilla (edellyttäen että nämä ominaisuudet tulevat olemaan käytössä myös myClubissa).

[http://www]*Vastustajan pelitapa on nyt analysoitavissa myClubissa.

MASTER LEAGUE

Uudistuksiin lukeutuvat muun muassa muutokset siirtosysteeemin, mukaanlukien erilliset budjetit pelaajasiirroille ja palkoille. Neuvotteluihin luvataan enemmän variaatiota, kuten mahdollisuutta tehdä kuuden kuukauden lainasopimus sekä pelaajan kiinnittäminen kesken lainasopimuksen. Seurajohtajat vaikuttavat myös neuvetteluihin antamalla omia neuvojaan.*Siirtoikkunan viimeistä päivää on työstetty kokonaan uudelleen, ja aikaelementti on lisätty tuomaan aidonlaista jännitystä viimeisiin tunteihin ennen sulkeutumista.

Parannuksia on tehty myös tehty viime vuoden pelissä ensimmäistä kertaa mukana olleeseen Team Role -ominaisuuksiin. Yhteensä 22 roolia on nyt mukana pelissä (10 enemmän kuin viime vuonna), mukaanlukien “Hero” ja Bad Boy, jotka mahdollistavat joukkueiden erilaisten persoonien esiin tuomisen.

[http://www]*“Hero” eli “Sankari” on yksi uusista Team Roleseista PES 2017:ssa.

Pelaajakehityssysteemiä on myös parannettu, eivätkä pelaajat ainoastaan kehitä kykyjä, kuten PES 2016:ssa (joita voi nyt myös kehittää lainalla ollessa) , mutta myös taitoja.

Tämän lisäksi treenaamista on kehitetty, ja pelaajat oppivat pelaamaan uusilla pelipaikoilla, oppien samalla uusia taitoja ja kehittäen pelityyliään.

Yhtä viime vuoden suurimpia ärsytyksenaiheita on myös korjattu, ja matseja pelataan nyt sekä päivin että iltaisin.

VERSUS – OTTELUANALYYSIT

Uusi ottelutilastointi-ominaisuus sisältää runsaasti eri tilastoja matseista kavereita vastaan. Tähän kuuluvat myös analyysit pelityyleistä, mukaanlukien suosikkiliikkeet kuten liukutaklauksien ja katkojen määrä.

TUOMARIT

Kuten*britti-PESFan aikaisemmin raportoi, ovat tuomarit parantuneet huomattavasti, ja osaavat nyt tehdä oikeita ratkaisuja rikkeiden suhteen huomattavasti viime vuotta paremmin.

[http://www]*Rikkeitä vihelletään nyt huomattavasti hanakammin.

Tuomarit osaavat nyt myös katsoa hyötynäkökohtaa huomattavasti paremmin, eivätkä enää unohda antaa kortteja jälkeenpäin, kun tilanne sitä vaatii.

STADIONIT

Vaikka mitään yksityiskohtia ei ole kerrottu, niin lehdistötiedotteessa sanotaan että sekä uusia lisensoituja sekä geneerisä stadioneita on tulossa PES 2017 -peliin.

Lisävariaatiota tuovat uudet nurmikuvioinnit sekä lukuisat eri maaliverkkovaihtoehdot Edit Modessa.

LIVE UPDATE

Peli saa viikoittaisia päivityksiä ensimmäisestä päivästä lähtien, ja kokoonpanot tulevat olemaan ajantasalla läpi koko kauden.

PRESENTAATIO

Täysin uudistetut valikot parantavat käyttökokemusta. Huomattavia parannuksia on tehty myös itse otteluiden presentaatioon, mukaanlukien ottelugrafiikat, ottelukoosteet sekä uusinnat.

[http://www]*Game Plan -valikko on sekin kokenut kasvojenkohotuksen.

TÄRINÄ

Ohjainvibraatiot ovat uusi elementti PES 2017:ssa. Esimerkiksi törmäykset ja tolppalaukaukset saavat aikaan tärinää ohjaimessa.

KUVAT

Lehdistötiedotteen mukana julkaistiin joukko kuvakaapauksia pelistä antamaan esimakua siitä, mitä syksyllä on odotettavissa.

Edit datan jakaminen kuulostaa aivan loistavalta ja paikkaa hyvin puuttuvia/menetettyjä lisenssejä. Vielä kun joskus saisivat rakennettua suoraan pelin sisään jonkun jakosysteemin, ettei tarvitsisi muistitikkujen yms kanssa kikkailla.

Ottelutilastot myös ihan kiva lisä.

Ohjaimen tärinät uutena ominaisuutena vuonna 2016 kuulostaa kyllä aikamoiselta. Eikö tuossa tosiaan aiemmin ole moisia ollut?
 
Vastaus: Pro Evolution Soccer 2017 - Control Reality [Hype]

[video=youtube;6qgFj4roRRY]https://www.youtube.com/watch?v=6qgFj4roRRY[/video]
Pieni tiiseri mitä on tulossa :)
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: Pro Evolution Soccer 2017 - Control Reality [Hype]

Kuulostaa jo ennakon perusteella Fifaan verrattuna siltä, että joutuu tosissaan rakentamaan peliä ja kun se lopulta menee maaliin, ei se ole vain maali muiden joukossa.

Nyt kun optionfilet saa, niin eiköhän vaihteeksi kallistuta Pessin pariin. Pelaili äsken fifaa ja tuntui kyllä niin kaukana olevan taas pelistä nimeltä jalkapallo.
 
Vastaus: Pro Evolution Soccer 2017 - Control Reality [Hype]

Kuulostaa jo ennakon perusteella Fifaan verrattuna siltä, että joutuu tosissaan rakentamaan peliä ja kun se lopulta menee maaliin, ei se ole vain maali muiden joukossa.
Sitä se Omppu on myös tässä 2016 versiossa kahdella vaikeammalla tasolla. :)
Jopa minulle vaikea peli kun peliä joutuu yksinkertaistamaan. Kun ei ole huippu yksilöitä joihin voi luottaa. Välillä tosiaan nauttii kun voittaa vaan 1-0 tasaisen pelin jälkee. Olen pelannut näitä pelejä yli puolet elämästäni. Ja futista harrastanut 15 vuotta. :)
 
Ylös Bottom