Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

PS3, Wii, X360 - kuka vetää pisimmän korren?

Status
Uusia vastauksia ei voi lisätä.
Vastaus: PS3, Wii, X360 - kuka vetää pisimmän korren?

Selailin tässä nettiä ja löysin Zeldan vertailukuvan HD-TV vs. Normi TV.
http://static.flickr.com/112/308246289_01bbefb16c_o.jpg
Tässä näkyy miksi monet haukkuvat wiin grafiikoita kun tämmöisiä kuvia pyörii netissä.
Minun omassa normaalissa TV:ssänikin tuo zelda näyttää paljon paremmalta kuin oikean puolimmaisessa kuvassa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :rolleyes:
 
Vastaus: PS3, Wii, X360 - kuka vetää pisimmän korren?

Pelimies__ sanoi:
Selailin tässä nettiä ja löysin Zeldan vertailukuvan HD-TV vs. Normi TV.
http://static.flickr.com/112/308246289_01bbefb16c_o.jpg
Tässä näkyy miksi monet haukkuvat wiin grafiikoita kun tämmöisiä kuvia pyörii netissä.
Minun omassa normaalissa TV:ssänikin tuo zelda näyttää paljon paremmalta kuin oikean puolimmaisessa kuvassa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :rolleyes:
Mulla on kanssa normaali TV ja Zelda näyttää paljon paremmalta kuin tuossa oikean puoleisessa kuvassa. Taitaa tuon Zeldan omistajalla olla tosi vanha TV :D
 
Vastaus: PS3, Wii, X360 - kuka vetää pisimmän korren?

Xbugs sanoi:
Nyt se on sitten tapahtunut. Jälleenmyyjät eivät tunnu pääsevän ongelmajätteestä eroon sitten millään, ja nyt PS3:a pitää myydä jo tappiolla, alle sisäänostohintojen:



http://www.mcvuk.com/news/26631/PS3-slashed-to-under-390

Liikevaihtohan tuollaisia diilejä tehdessä kasvaa, sehän on selvä.

Nyt tappiota tekevät siis sekä valmistaja että myyjät. Kyllä viimeistään nyt on kaikille paljastunut, millainen menestys tämä PS3 oikein onkaan. Kovin moneen tällaiseen menestystarinaan ei vain alan yrityksillä oikein olisi varaa...

Kyllä sinä Xbugs olet nyt käsittänyt väärin! Positiivinen asiahan se on, jos jälleenmyyjä luottaa tuotteeseensa niin paljon, että uskaltaa sen tappiolla myydä! Suomessa vastaavaan tilanteeseen ei pääse kuin maito ja sokeri!
 
Vastaus: PS3, Wii, X360 - kuka vetää pisimmän korren?

Pelimies__ sanoi:
Tähän hätään tulee parempia mieleen Godfather, Madden, SSX Blur (No myönnetään nyt käännökseksi niin tulee lisää nimiä listaan :rolleyes:), sekä Rayman Raving Rabbits.
Tuo että tehot ei riitä on aivan tosi mutta sitä luonnollisesti tulee korvaamaan ne tulevaisuuden loistopelit joita varmasti myös wiille tulee.
Tähän hätään näitä loistopeli ainekset sisältäviä tulevaisuuden julkaisuja tulee mieleen: Super Smash Bros. Brawl, Super Mario Galaxy, Metroid Prime 3: Corruption, Super Paper Mario, Zelda Wii, Battalion Wars 2, Project H.A.M.M.E.R, Disaster: Day of Chrisis, Dragon Quest Swords: The Masked Queen and the Tower of Mirrors, Final Fantasy Chrystal Chronicles: Crystal Bearers, Fire Emblem: The Goddess of Down, No More Heroes, Resident Evil: Umbrella Chronicles, Residen Evil 4 Wii Edition (käännös mutta controllit SAATTAVAT tuoda lisäiloa), The Sims Wii, Guitar Hero III, Samurai Warriors Wii, Opoona, Harvest Moon Wii, Escape from Bug Island, sekä NiGHTS: Journey of Dreams.
Tuossa semmoist pikku:)rolleyes:)listaa peleistä joilla on aineksia tulla loistopeliksi.

Viestistäsi katosi viimeisimmätkin uskottavuuden rippeet, kun menit mainitsemaan Escape from Bug Islandin. Tuolla pelillä ei todellakaan ole mitään aineksia loistopeliksi. Vaikuttaisi siltä, että tuo lista on taas niitä "no nää nyt tuli mieleen, et nää voi olla ihan kivoja pelejä". Tuon listan perusteella kaikissa maailman peleissä on aineksia loistopeliksi. Edit: siis niin kauon vain, kunhan se on tulossa Wiille. am i rite?
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: PS3, Wii, X360 - kuka vetää pisimmän korren?

Jep... 21 loistopeliä vuodessa yhdelle konsolille on kyllä mahdoton määrä. Vuodesta 2007 tulossa se kaikkien aikojen pelivuosi? :rolleyes: Itse en kummemmin odottele mitään pelejä paitsi GTA IV ja jotain vormulaa tämän kauden kuskeilla, mutta jos se on EA:n tekele ja kyseessä konsolit niin en edes jaksa lukea sen "mullistavista uudistuksista" vaan lyttään sen saman tien maanrakoon kuten torakan
 
Vastaus: PS3, Wii, X360 - kuka vetää pisimmän korren?

Rocky_Balboa sanoi:
Viestistäsi katosi viimeisimmätkin uskottavuuden rippeet, kun menit mainitsemaan Escape from Bug Islandin. Tuolla pelillä ei todellakaan ole mitään aineksia loistopeliksi. Vaikuttaisi siltä, että tuo lista on taas niitä "no nää nyt tuli mieleen, et nää voi olla ihan kivoja pelejä". Tosiassa suurin osa noista ei varmasti tule olemaan mitään loistopelejä.
Teinkin tämän listan samoilla periaatteilla kuin mitä (muoks: melkein) kaikki PS3:n huippupelilistat on tähän mennessä tehty.
Sanoisin että noista about 10 tulee olemaan huippupelejä:
Super Smash Bros. Brawl
Super Mario Galaxy
Metroid Prime 3
Super Paper Mario
Battalion Wars 2
Dragon Quest Swords
Fire Emblem: The Goddess of Down
Guitar Hero III
Project H.A.M.M.E.R
Disaster: Day of Chrisis
No More Heroes

Kolmesta viimeisestä en kyllä mene vannomaan..
 
Vastaus: PS3, Wii, X360 - kuka vetää pisimmän korren?

Pelimies__ sanoi:
Teinkin tämän listan samoilla periaatteilla kuin mitä (muoks: melkein) kaikki PS3:n huippupelilistat on tähän mennessä tehty.
Tottahan tuo on.

Mikä se on sitten loistopelin ja hyvän pelin ero? Mario Galaxy ja Metroid tulevat nyt todennäköisesti saamaan todella hyviä arvosteluita. Sen sijaan Fire Emblem, BW2, DQ pyörivät varmaankin 70-80 pisteen paikoilla. Eikö tuo Dragon Quest ole kuitenkin enemmän spin offin tapainen rahastuspeli ja sitä kunnon Dragon Questia joutuu odottamaan vielä monta vuotta?
 
Vastaus: PS3, Wii, X360 - kuka vetää pisimmän korren?

Scatterbrain XO sanoi:
Viesti kokonaisuudessaan oli osa laajeempaa, tämän ketjun koko huomioon ottaen jopa satoja viestejä sitten postattuihin tapahtumiin lähtien -> tässäkin mitä nyt sanot voidaa palata taaksepäin ´varmaan muutama sata viestiä vaikka siihen kun Achiim kyseenalaistaa minun kohdalla sen, miten minä vedän johtopäätöksiä arvosteluista (ja vastasin perustellusti hänelle) etc.

Ja tuokin viesti johon alun perin viittasit lähti itse asiassa jo liikkeelle Joosepin "Mitä järkeä on tehdä pelejä koneelle jota on myyty 2 miljoonaa" -lauseesta jonka hän itsekin suoraan totesi olevan kärjistetty ja tottakait noin herkulliseen provoon piti tarttua!

Perusteluja, OK. ohjainta perustelin mielestäni jo: jos saman saa toimivana padille tai hiirelle, ei mulle (IMO!) hyvä riitä. Perustelun jatkeeksi voisi laittaa, että kun vertaa eri alustoille saatavilla olevien pelien arvosteluita vaikka metacriticin kautta (mitä teen jatkuvasti) niin ohjaus ei ole sen arvoista, jos on sellaiset odotukset mitä minulla henk. kohtaisesti on, mutta todella monen pelin kohdalla ei "laajempaa" yleisöä ajatellen. Ei ainakaan jos kriitikoita on uskominen. Graafisesti pelit ovat kehnompia, en oikein tiedä miten sitä voisin paremmin perustella kun jokainen näkee sen itse vertaamalla pelien liikkuvaa kuvaa, tavaran määrää, teknisiä detaileja jne jne. Ja myös tuo kolmas väitteeni pelien keskiarvoisanoista, sen saa selville metacriticin jokaisen laitteen etusivulta kun katsoo top 20-listoja, en minä oikein ymmärrä miten voisin sitä keskiarvojakaumaakaan sen enempää perustella muuksi kun faktaksi.

Ja tärkeä huom. en kritisoinut omasta näkökulmasta Wii:tä vaan sen pelejä Olen aidosti kinnostunut esim Mario Galaxysta No More Heroesista, Wii:n Animal Crossingista jne. Ja Star Wars valosapeliwiimotemiekkailusta.

Joo, provosointiin on aina hauska tarttua ja jatkaa siitä eteenpäin. Teinhän näin itsekin. :)

Minä seuraan myös metacriticiä (oikein mainio sivusto) vähän väliä ja se on fakta, että Wii pelien keskiarvosanat ovat siellä heikolla tasolla. Tästä on puhuttu täällä ennenkin ja mielestäni Wiin kohdalla kannattaa ehkä katsoa metacriticin numeroita hieman kriittisesti sillä Wiin pelit tuntuvat jakavan kriitikoiden mielipiteitä jyrkemmin kuin xbox360 tai ps3 pelien arvosteluissa. Yllättäen johtuen tästä uudesta ohjaustavasta. Padi on edelleen se vanha tuttu. Joillekkin arvostelijoille se tuntuu olevan niin vastenmielistä heilutella sitä kaukosäädintä ja joiltakin se tuntuu luonnistuvan paremmin. Tällainen "anteeksiantaminen" saattaa kuulostaa typerältä? Kyllä, mutta vielä kerran mielestäni kannattaa muistaa, että tämä uusi tapa pelata on vielä niin uusi, että se on hyväksyttävää. Muistan joskus aikoinaan, kun pelattiin vielä Doomia pelkästään näppäimistöllä. Quaken tullessa tuntui mahdottomalta ajatukselta, että FPS:ää voisi pelata hiirellä sekä näppäimistöllä. No, toisin kävi ja kaikki varmasti tietävät miten tarina loppuu. Wii-mote on mielestäni nyt vähän samassa tilanteessa esimerkiksi juuri näissä FPS-peleissä, mitä oli siirtyminen pelkästä näppäimistön käyttämisestä tähän hiiri+näppis yhdistelmään. Aluksi se tuntui minustakin mahdottomalta pelata Red Steeliä, mutta se lähti sujumaan kun olin kärsivällinen. Harmi, että peli on muuten mielestäni tylsä. En kyllä vieläkään osaa pelata Wii-motella yhtä hyvin kuin hiirellä ja näppäimistöllä, mutta mielestäni siihen ihan järkevä selitys on se, että niitä hiiri+näppis pelivuosia on jo paljon enemmän takana ja se ohjaustapa on selkäytimessä. Padiin ei mielestäni ole enää paluuta vaikka ei se minua estä pelaamasta Gears of Waria tai Resistancea, kun saan XO:n ja PS3:n hankittua. Edelleen odottelen sitä hyvää FPS:ää Wiille. Toivottavasti Metroid Prime 3 ei petä. Totta on myös se, että Wiillä on paljon myös oikeasti huonoja pelejä tai pelejä jotka eivät minua kiinnosta.

Grafiikkaa nyt ei pahemmin tarvitse perustella. Kyllähän sen kaikki tietää, että Wii on tehoiltaan näistä kolmesta se heikoin. Eikä tilannetta helpota se, että osaa peleistä alettiin kehittämään GC:n raudalla tai se, että osa kehittäjistä huomasi Wiin bisnespotentiaalin suhteellisen myöhään mikä näkyy sitten näissä nopeissa porttauksissa mikä on syönyt aikaa sen pelin ulkoasun kehittämiseltä. Eli varmasti Wii-pelien ulkonäkö tulee jatkossa myös paranemaan, mutta niinhän se tulee kaikilla koneilla olemaan. On se jo monta kertaa nähty, että graafisesti näyttävimmät pelit tulevat konsoleiden elinkaaren loppupuolella esim. God of War 2.

Starwarswiimotevalosapelimiekkailu ehkä saattaa olla jonain päivänä mahdollista, ainakin Wario waressa oli joku pikku peli, jossa miekkailu toimi suht mukavasti vaikkakaan ei vielä realistisesti. Ongelman näkisin olevan suunnilleen samanlainen kuin Wii Sportsin nyrkkeilyssä, että pelaajalla ei ole mitään konkreettista mitä lyödä tai ohjaimen antamaa todellista vastusta. Nyrkkeilyssä tilanne korjaantuu harjoittelemalla ja sitä myötä löytämällä oikeat lyöntikohdat, mutta miekkailu on paljon monimutkaisempaa. Tosin Wario waren, taisi olla jossain boss stagessa, olevassa miekkailukohtauksessa ainakin iskujen torjuminen toimii hyvin ottaen huomioon, että kyseessä on noin 5-30 sekuntia kestävä mikropeli jonka kehittämiseen tuskin on hirveästi aikaa käytetty.

En ihmettele yhtään, että myös sinulle Wii saattoi olla ainakin osittainen pettymys. Ohjaimen julkistamisesta lähtien oli omatkin odotukset aluksi _hyvin_ korkealla. Kiitos tästä kuuluu kaikille niille trailereille, etenkin Red Steelin omalle, mitkä rakensivat sitä hypeä. No, julkaisupäivään mennessä olin jostain löytänyt itselleni realistisemman asenteen laitetta kohtaan ja se ei tuntunut pettymykseltä. Mielestäni pelaaminen ei ole tuntunut yhtä hauskalta vuosiin. Vielä kun jostain saisi rahaa, että voisi laajentaa tämän harrastuksen noihin HD-laitteisiin, mitkä myös varmasti tarjoavat uusia _hyviä_ kokemuksia sillä toisella tavalla mihin Wii ei kykene.

Ai niin, Virtual console pelit saisivat kyllä olla pari euroa halvempia. :mad:
 
Vastaus: PS3, Wii, X360 - kuka vetää pisimmän korren?

Rocky_Balboa sanoi:
Eikö tuo Dragon Quest ole kuitenkin enemmän spin offin tapainen rahastuspeli ja sitä kunnon Dragon Questia joutuu odottamaan vielä monta vuotta?
Wiin DQ:Swords on spin-off, joka myy Japanissa pelkän nimensä voimalla ainakin pari miljoonaa.
Se seuraava kunnon Dragon Quest on Dragon Quest IX, joka ilmestyy DS:lle.
 
Vastaus: PS3, Wii, X360 - kuka vetää pisimmän korren?

Oliver sanoi:
Wiin DQ:Swords on spin-off, joka myy Japanissa pelkän nimensä voimalla ainakin pari miljoonaa.
Se seuraava kunnon Dragon Quest on Dragon Quest IX, joka ilmestyy DS:lle.
Se, että se myy Japanissa ei ole mikään yllätys ja ei tee siitä loistopeliä. ;)
Tuon DS:n DQ:n tiesinkin, mutta puhuinkin kunnon pelistä, joka tulee jollekin _oikealle_ konsolille. Ts. ei tee mieli tihrustella 60-80 tuntia DS:n ruutua.
 
Vastaus: PS3, Wii, X360 - kuka vetää pisimmän korren?

samuel6 sanoi:
Ei kukaan halua spekuloida Nintendon listaa, koska toisin kuin muilla formaateilla, kaikista noista tulee huippupelejä ja se on kiistatonta. Microsoftin ja Sonyn lista taas on täynnä epävarmoja titteleitä jotka suurella todennäköisyydellä epäonnistuvat. Ihan vaan mielenkiinnosta tuo Zelda Wii, joka varmasti tulee olemaan hyvä peli, julkaisuaika??2009??Näillä firman omilla huippupeleillä tuntuu hiukan venyvän tuo julkaisupäivä.
Voi herran jumala! Eikö tämä marttyyrius ole käyty läpi jo miljoonaan kertaan? Voisiko joku keskustella jostain järkevästi edes välillä? Humoristiset heitot ovat hauskoja, mutta säälikuolemat voi jättää väliin.
 
Vastaus: PS3, Wii, X360 - kuka vetää pisimmän korren?

Rocky_Balboa sanoi:
Tottahan tuo on.

Mikä se on sitten loistopelin ja hyvän pelin ero? Mario Galaxy ja Metroid tulevat nyt todennäköisesti saamaan todella hyviä arvosteluita. Sen sijaan Fire Emblem, BW2, DQ pyörivät varmaankin 70-80 pisteen paikoilla. Eikö tuo Dragon Quest ole kuitenkin enemmän spin offin tapainen rahastuspeli ja sitä kunnon Dragon Questia joutuu odottamaan vielä monta vuotta?
Battalion Wars 2:n sanoisin kyllä 90% varmasti yltävän sinne 90 pisteen ylittävään huippusakkiin. (sehän on se huippupelin raja?). Ensimmäistä Battalion Warsiahan pääasiassa haukuttin sen lyhyydestä sekä moninpelin puutteesta. Ja toinen osa korjaa molemmat.
Myös Fire Emblemin uskoisin näihin pisteisiin yltävän (Cubellakin Metacriptin mukaan 85pistettä keskiarvo)
Ja tuo Dragon Quest tuskin tulee yltämään huipuksi jos kerran on vain spin off (en tiennyt tätä aiemmin) joten tuskin on hyvä. (Huomaatkos osaan olla negatiivinen oman konsolin peleille :D)
 
Vastaus: PS3, Wii, X360 - kuka vetää pisimmän korren?

Odotan järkeviä kommentteja jotta voi järkevästi keskustella. Scatterbrainin eilinen postaus (#11719) täällä oli pitkästä aikaa kiinnostavaa ja järkevää luettavaa ja vieläpä puolueeton, paitsi Nintendo-fanikatraalla meni karvat pystyyn samalla sekunnilla koska viestissä sanottiin jotain ei-niin-positiivista rakasta firmaa ja konsolia kohtaan. Suurinta ärsytystä taisi nuo Scatterin "faktat" aiheuttaa, vielä kun joku selittäisi että mitä pahaa tässä viestissä oli, tai miten hän oli väärässä.
Käydään ne nyt vielä kerran läpi ettei pääse unohtumaan mielestä

Pelien keskiarvot = voi mennä itse katselemaan pelisivustoilta

ohjauksen toiminen = vaikkakin itsestäänselvyys koska on uusi systeemi alla, paraneehan se siitä, mutta montako peliarvostelua riittää vakuuttamaan että yleisellä tasolla ja keskiarvona ohjaus on toteutettu huonosti suurimmassa osassa peleistä?

Grafiikassa hävitään muille = Doh! Vai mitä se Homer sanookaan?

Ota tässä sitten kantaa mihinkään kun samantein tulee Wiimotesta päähän. Eli unohda tämä postaus heti kun luet jos se loukkaa sinua. Se on ainoastaan pelikonsoli, jolla on alle viiden vuoden elinkaari. Ei pidä ottaa niin vakavasti. Menen tästä pelaamaan, jatkakaa kinausta.
 
Vastaus: PS3, Wii, X360 - kuka vetää pisimmän korren?

Rocky_Balboa sanoi:
Tuon DS:n DQ:n tiesinkin, mutta puhuinkin kunnon pelistä, joka tulee jollekin _oikealle_ konsolille. Ts. ei tee mieli tihrustella 60-80 tuntia DS:n ruutua.
Juu, mutta se ei tee siitä yhtään vähempää sarjan seuraavaa oikeaa osaa PS2:n DQ VIII:n jälkeen.
Kyllä Japanistakin kuului kitinää, kun jatko-osan alusta julkistettiin, mutta hyvin se pärjää Famitsun Most Wanted -listalla (jossa Wii ei PS3:n tavoin juhli).

1. (2 / 2) PS3 Final Fantasy XIII Square Enix 3.132
2. (1 / 1) NDS Dragon Quest IX Square Enix 3.107
3. (3 / 3) PS3 Biohazard 5 (Resident Evil 5) Capcom 2.106
4. (5 / 4) PS3 Metal Gear Solid 4 Konami 1.688
5. (4 / 5) PS2 Persona 3: Fes Atlus 1.664
6. (6 / 6) NDS Gyakuten Saiban 4 (Ace Attorney 4) Capcom 1.406
7. (7 / 8) PS3 Monster Hunter 3 Capcom 1.232
8. (9 / 9) NDS Zelda no Densetsu: Phantom Hourglass Nintendo 1.113
9. (8 / 7) PS2 Super Robot Taisen: Original Generations Banpresto 1.053
10. (12/12) Wii Dragon Quest Swords: The Masked Queen and the Tower of Mirrors Square Enix 924
11. (16/15) PS3 Everybody's Golf 5 Sony 920
12. (10/11) PS2 Odin Sphere Atlus 907
13. (11/13) Wii Super Smash Bros. Brawl Nintendo 901
14. (14/10) Xbox 360 Lost Odyssey Microsoft 872
15. (19/19) Wii Doubutsu no Mori [Animal Crossing] Nintendo 841
16. (15/14) NDS Final Fantasy XII Revenant Wings Square Enix 779
17. (20/22) PS3 Devil May Cry 4 Capcom 744
18. (17/17) PS2 Shining Wind Sega 735
19. (18/23) PSP Final Fantasy Tactics: Shishi Sensou Square Enix 670
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: PS3, Wii, X360 - kuka vetää pisimmän korren?

Scatterbrain XO sanoi:
Minä ainakin myönnän suoraan, että tämän hetken tiedon valossa odotukset olivat liian isot. Toisaalta, en voisi odottaa vähempää enkä hyväksy sitä että tehdään "ihan kiva". Omana syynä mm. täällä muidenkin sanomat asiat, joita ovat esim grafiikka, fysiikka, jne. Koska niissä hävitään, odotan ohjaimelta paljon. Eli mulle hyvä ei riitä, jos se hyvä on jo saatavilla jo padille tai hiiri+näppikselle.

Ymmärrän kyllä kantasi, koska ainahan heikommat grafiikat ovat huonompi asia kuin ne paremmat. Kai sitä sinällään voisi vaatia jotain kompensoimaan niitä. Mutta on tuo oikeastaan aika tyhmää vaatia joka peliltä loistavaa ohjausta sen takia. Koska kyllähän peli voi olla vaikka kuinka hyvä, vaikka grafiikat olisivat kuinka rumia tahansa ja ohjaus vain hyvä. Aika paljon voi missata, jos vaatii tuota loistavaa ja mullistavaa kontrollia joka peliin. Peli voi ilman sitäkin olla todella hyvä. Grafiikat voi sitten käsitellä ihan omana miinuksenaan.

Loistavaa ja mullistavaa ohjausta Wiille voi kyllä vaatia ihan senkin takia, että sillä konsoli lunastaa paikkansa ja se tosiaan kompensoi tuota heikompaa grafiikkaakin. Tämä siis yleisellä tasolla. Ei kaikkien pelien tarvitse sitä loistavaa ohjausta tarjota. Minulle ainakin riittää, että ohjaus on hyvä. Tai yleisemmin, että peli on hyvä. Grafiikoiden ja ohjauksen toteutuksesta huolimatta. Ne sitten vain vaikuttavat tuohon kokonaisuuteen, joka määrittää onko peli hyvä.
 
Vastaus: PS3, Wii, X360 - kuka vetää pisimmän korren?

Oliver sanoi:
Juu, mutta se ei tee siitä yhtään vähempää sarjan seuraavaa oikeaa osaa PS2:n DQ VIII:n jälkeen.
Kyllä Japanistakin kuului kitinää, kun jatko-osan alusta julkistettiin, mutta hyvin se pärjää Famitsun Most Wanted -listalla (jossa Wii ei PS3:n tavoin juhli).
Puhuin nyt ihan omista tuntemuksista. Muun maailman reaktiot ovat kyllä tiedossa. Täällä päin pelataan pelejä siten miltä itsestä tuntuu.

Ei muuten juhli DS:kään tuolla listalla. Siis verrattuna siihen miten paljon se ja sen pelit myyvät Japanissa. Ilmeisesti DS:n asiakaskunta ja Famitsu eivät korreloi toistensa kanssa.
 
Vastaus: PS3, Wii, X360 - kuka vetää pisimmän korren?

Rocky_Balboa sanoi:
Ilmeisesti DS:n asiakaskunta ja Famitsu eivät korreloi toistensa kanssa.
Famitsun Most Wanted -lista kuvastaa lähinnä HC-pelaajien tuntemuksia, kuten tämäkin saitti. Ja kyllähän se tiedetään mikä massoille maistuu. ;)
 
Vastaus: PS3, Wii, X360 - kuka vetää pisimmän korren?

a:m:n sanoi:
Minä seuraan myös metacriticiä (oikein mainio sivusto) vähän väliä ja se on fakta, että Wii pelien keskiarvosanat ovat siellä heikolla tasolla. Tästä on puhuttu täällä ennenkin ja mielestäni Wiin kohdalla kannattaa ehkä katsoa metacriticin numeroita hieman kriittisesti sillä Wiin pelit tuntuvat jakavan kriitikoiden mielipiteitä jyrkemmin kuin xbox360 tai ps3 pelien arvosteluissa. Yllättäen johtuen tästä uudesta ohjaustavasta.

Tämä on kyllä asia, joka kannattaa muistaa. Itse olen tästä useasti valittanut ja todella toivon, että arvostelijat oppisivat arvostelemaan Wiin pelejä oikein eli opettelemaan sen kontrollin. Marinat noista keskiarvoista tottakai kuulostaa fanipoikien valitukselta, mutta ei sitä tosiasiaa voi kieltää, että Wiillä on selvästikin enemmän vaihtelua arvosanoissa ja arviot vaihtelevat kehuista haukkuihin.


samuel6 sanoi:
Scatterbrainin eilinen postaus (#11719) täällä oli pitkästä aikaa kiinnostavaa ja järkevää luettavaa ja vieläpä puolueeton, paitsi Nintendo-fanikatraalla meni karvat pystyyn samalla sekunnilla koska viestissä sanottiin jotain ei-niin-positiivista rakasta firmaa ja konsolia kohtaan.

Miten se nyt oli niin puolueeton? Siksikö, koska se sattui sopimaam mielipiteisiisi? Minusta siinä on paljon asiaa, mutta todella liioiteltuna ja vailla kunnon selityksiä. Monelle asialle kyllä löytyisi perusteetkin, mutta osa vaan ei yksinkertaisesti ole niitä faktoja joita tuossa oikein kuulutettiin.

Siis en sillä, että minä tuota mitenkään puolueellisena pitäisin. En tosin täysin puolueettomanakaan. Mutta pistää vaan silmään kun olet heti myötäilemässä kun Wiitä haukutaan ja julistamassa tämän viestin oikeellisuutta ja puolueettomuutta.
 
Vastaus: PS3, Wii, X360 - kuka vetää pisimmän korren?

Oliver sanoi:
Ja kyllähän se tiedetään mikä massoille maistuu. ;)
Niinpä. Tosipelaajat pelaakin Dreamcastia ja Saturnia.
Massoille maistui PS1 ja PS2. Eli mikä se maistuikaan...? ;)
 
Vastaus: PS3, Wii, X360 - kuka vetää pisimmän korren?

Pyramidhead sanoi:
Tämä on kyllä asia, joka kannattaa muistaa. Itse olen tästä useasti valittanut ja todella toivon, että arvostelijat oppisivat arvostelemaan Wiin pelejä oikein eli opettelemaan sen kontrollin. Marinat noista keskiarvoista tottakai kuulostaa fanipoikien valitukselta, mutta ei sitä tosiasiaa voi kieltää, että Wiillä on selvästikin enemmän vaihtelua arvosanoissa ja arviot vaihtelevat kehuista haukkuihin.




Miten se nyt oli niin puolueeton? Siksikö, koska se sattui sopimaam mielipiteisiisi? Minusta siinä on paljon asiaa, mutta todella liioiteltuna ja vailla kunnon selityksiä. Monelle asialle kyllä löytyisi perusteetkin, mutta osa vaan ei yksinkertaisesti ole niitä faktoja joita tuossa oikein kuulutettiin.

Siis en sillä, että minä tuota mitenkään puolueellisena pitäisin. En tosin täysin puolueettomanakaan. Mutta pistää vaan silmään kun olet heti myötäilemässä kun Wiitä haukutaan ja julistamassa tämän viestin oikeellisuutta ja puolueettomuutta.

Millä tavalla siinä Wiitä haukuttiin?Postaus ei ollut millään tavalla Wiitä mollaava, siinä mainittiin muutama fakta, mitä ongelmia peleillä tällä hetkellä on. Onko sinun liian vaikea myöntää nuo kolme asiaa faktaksi?Jos on , ole hyvä ja todista ne vääräksi. Grafiikka ja pelien keskiarvo, niistä ei voi edes kiistellä eikä se tarkoita sitä etteikö Wiille tulevaisuudessa tulisi kauniita ja hyviä pelejä, ja enemmän pelejä joissa ohjaus toimii mitä mahtavimmalla tavalla, toisin kuin tällä hetkellä. Tietääkseni samassa jutussa Scatter viittasi Sonyn surkuhupaiseen tiedotteluun ja toimintaan mikä on tehnyt siitä maalitaulun, ja syystäkin. Viittaa myös siihen että konsoli ei aivan niin huono ole mitä kaikki tuntuvat toivovan. Samoin mainitaan Boksin surkea luotettavuus. Kumma kun vain yhden konsolin kannattajat jaksaa itkeä samasta asiasta, varsinkin kun kirjoitus ei ollut millään tavalla yhtäkään konsolia loukkaava, ja Nintendosta mainitut tämänhetkiset asiat pitävät paikkaansa. Niistä on edes aika vaikea väittää vastaan, mutta ihan vapaasti.

EDIT : myönnetään sen verran että keskiarvoa laskevat joissain harvoissa tapauksissa peliarvostelijoiden laiskuus (Blur) mutta se ei päde kaikkiin peleihin todellakaan. Mutta todennäköisesti olet sitä mieltä että Far Crykin ansaitsee arvosanaksi 8.
 
Status
Uusia vastauksia ei voi lisätä.
Ylös Bottom