Radio-ohjattavat harrastuksena

Omenanraato

Well-Known Member
Ite menin melkein 10v ilman lipopussia ja vasta nyt kuukausi sitten sellaisen hommasin. Tosin säilytän siellä akkuja vain. En latauksessa jaksa edelleenkään. En tosin jätä koskaan vahtimatta akkuja latauksen aikana.
 

Zod

Member
Kyllä se on hommattava tuollainen LiPo pussi tai pari ja eivät maksa edes maltaita. Hyvä kun posti ei ole edes vielä tuonut autoa ja silti olen jo hommailemassa päivityksiä siihen, näin aluksi Pro-Linen renkaat jotka ei rupea laajenemaan ajossa kuten vakiona olevat kumit tekee.
 

Omenanraato

Well-Known Member
Nyt sain aikaiseksi vaihdettua vakio punaisen teippaukset valkoiseksi ja lisäilin poliisivalot myös taakse. Vielä postissa matkalla highway patrol tarrat oviin

 

Zod

Member
Vihdoinkin X-Maxx on kotona. Se on livenä vieläkin suurempi mitä videoiden perusteella voisi päätellä. Nyt hommataan vielä akut ja laturi niin hupi voi alkaa. :)
 

Omenanraato

Well-Known Member
Aina sataa, on lunta, tai on liian kuuma. Koskaan ei ole hyvä. Kodin lähellä ei myöskään ole ajopaikkoja pahemmin. Mikä ratkaisuksi?
Puuhuoneen raivaus! Noin 5x7m tilan sai käyttöön. Nyt viikon ajan pikkuhiljaa väsäilty rataa ja ensimmäinen ramppi ja riippusilta jotenkin kasassa. Toki vielä tulee jotain hidasteita ja vaikeutusta, lisäksi tänään saapuu naamioverkkoa, jotta saa vielä puuhuoneen puolen näkymättömiin. Mutta tässä ensimmäistä testailua:
 

Omenanraato

Well-Known Member
Nyt kun ajopaikka alkaa olemaan enää hienosäätöjä (haasteen lisäys) vailla valmis, niin tein tälläisen videon:
 

Ketunloikka

Member
Mua alko kiinnostaa rc panssarivaunut xD Luin, että niissä on kaikki savutoiminnot ja ampuu metalli kuulia, tai sitten infapuna toiminto.

Olis mahtava kasata semmonen ja taistella kaverin kans.

 
Ylös Bottom