Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Radio-ohjattavat harrastuksena

Ite menin melkein 10v ilman lipopussia ja vasta nyt kuukausi sitten sellaisen hommasin. Tosin säilytän siellä akkuja vain. En latauksessa jaksa edelleenkään. En tosin jätä koskaan vahtimatta akkuja latauksen aikana.
 
Kyllä se on hommattava tuollainen LiPo pussi tai pari ja eivät maksa edes maltaita. Hyvä kun posti ei ole edes vielä tuonut autoa ja silti olen jo hommailemassa päivityksiä siihen, näin aluksi Pro-Linen renkaat jotka ei rupea laajenemaan ajossa kuten vakiona olevat kumit tekee.
 
Nyt sain aikaiseksi vaihdettua vakio punaisen teippaukset valkoiseksi ja lisäilin poliisivalot myös taakse. Vielä postissa matkalla highway patrol tarrat oviin

 
Vihdoinkin X-Maxx on kotona. Se on livenä vieläkin suurempi mitä videoiden perusteella voisi päätellä. Nyt hommataan vielä akut ja laturi niin hupi voi alkaa. :)
 
Aina sataa, on lunta, tai on liian kuuma. Koskaan ei ole hyvä. Kodin lähellä ei myöskään ole ajopaikkoja pahemmin. Mikä ratkaisuksi?
Puuhuoneen raivaus! Noin 5x7m tilan sai käyttöön. Nyt viikon ajan pikkuhiljaa väsäilty rataa ja ensimmäinen ramppi ja riippusilta jotenkin kasassa. Toki vielä tulee jotain hidasteita ja vaikeutusta, lisäksi tänään saapuu naamioverkkoa, jotta saa vielä puuhuoneen puolen näkymättömiin. Mutta tässä ensimmäistä testailua:
 
Nyt kun ajopaikka alkaa olemaan enää hienosäätöjä (haasteen lisäys) vailla valmis, niin tein tälläisen videon:
 
Mua alko kiinnostaa rc panssarivaunut xD Luin, että niissä on kaikki savutoiminnot ja ampuu metalli kuulia, tai sitten infapuna toiminto.

Olis mahtava kasata semmonen ja taistella kaverin kans.

 
Uuden Element RC brändin ensimmäinen auto Enduro Sendero saapui myös Suomeen ja sain auton ensimmäisestä erästä:

Edit: Toinen video vielä. Huh huh kun kiipeää hyvin

8A9DACA9-74FA-402F-AD25-8C205C50C998.jpeg
 
Viimeksi muokattu:
Ylös Bottom