Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Rainbow Six: Vegas

Vastaus: Rainbow Six: Vegas, kampanja kaverin kans ?

Paavi sanoi:
Co-op story mode nimenomaan on yksinpelin kampanjamoodin kentät kaverin kanssa kahdestaan. Toki juonenkuljetusta on hivenen karsittu ja joitakin erityiskohtauksia puuttuu, mutta tuskinpa kukaan Tom Clancy -sarjan pelejä juonen takia pelaa.
Pelattuani Gears Of War:a ja Timesplitter- sarjaa kaverin kans yhdessä, odotin tältä peliltä tarinallista yhteispeliä, eli kampanjan co-op modea....
Syö pirusti tunnelmaa, kun kaikki tunnelmaa yksinpelissä tuoneet elementit on poistettu, jolloinka jäljelle jäänyt vain kampanjan kenttien läpikäynti, eli terrorist huntiksi sitä kutsuisin.
Co-op story- mode MY ASS :mad:
 
Vastaus: Rainbow Six: Vegas

Nyt meni peli läpi, myöhäisaamusta iltayhdeksään, eli aikamoiset pelisessiot :D
En ole ihan varma tarkasta peliajasta, uskaltaisin sanoa ainakin yli 12 tuntia meni. Todella pahoja jumituksia esiintyi, tarkkaa määrää en muista (tunnin jumitukset). Sen muistan et henki lähti enemmän kuin Mario-tasoloikkapelissä. Hardi-moodi tosiaan pakottaa taktikoimaan paljon ja vaatii erityisen paljon kärsivällisyyttä, ramboilut voi unohtaa. Ajoittaiset panttivankien pelastus oli hauskaa.

Hyvää
- Eka chapteri oli leffamainen, toi bondimaisen intron.
- Vegasia hauskaa pelastaa
- nopeatempoinen ja intensiivinen taistelu
- runsaasti aseita, asetyypeissä lähes samoja ominaisuuksia loppujen lopuksi.
- NPC:n tekoäly
- kuin itse olisi erikoisjoukossa :)

Huonoa
- sitä tylsähkö juoni
- "casino royale"-loppu
- vihujen ajoittaiset tekoälyt
- ulkotiloja olisi saanut olla enemmän
- haulikkomiehet, varsinkin lähitaistelutilanteet!
- hahmoilla ei mitään persoonaa

Kokonaisuudessa paras yksinpeli boksilla, hakkaa jopa GoW:in ja GRAW:in. Alunperin piti pelata normaalilla läpi ja toisen kerran hardilla, mut otin heti hardin, ei ole enää mitään saavutettavaa yksinpelissä :) Seuraavaksi GRAW2 *fall back on me*
 
Vastaus: Rainbow Six: Vegas

Onko tämä peli vielä ostamisen arvoinen, kun on jo muutaman kuukauden vanha? Onko pelin parissa vielä paljon pelaajia ja pääseekö MP:iin vielä helposti mukaan? Onko tietoa millon seuraava Rainbow Six tulee 07? 08?
 
Vastaus: Rainbow Six: Vegas

Ohan tää vielä yhtä kova ku aikasemminki.

Ja ehdottomasti löytyy pelaajia AINA :D Ite pelannu joulusta asti ja tuntuu että nyt vasta alkaa kunnolla innostamaan tää. Varsinki jos kohta tulee 5 uutta mappia ja pari pelimuotoa ni :p

Suosittelen kyl ehdottomasti.
 
Vastaus: Rainbow Six: Vegas

Jep, todellakin ostamisen arvonen!

Onkos kellään mitään käryä koska noi uudet mapit tulee?
 
Vastaus: Rainbow Six: Vegas

Pieni avautuminen niille jotka suunnittelevat vielä pelin yksinpelin aloittamista:
Realistic vaikeustaso syö kyllä peli-ilon aivan totaalisesti joissain tilanteissa. Pelistä tulee aivan liian epäreilu ja pelaamisesta tulee puuduttavan väkinäistä.

Muutamana ydinkohtana:
- Vihollisten ilmiömäinen reagointi asioihin.
- Kymmenet ja taas kymmenet äkkikuolemat yhdistettyinä välillä naurettavan pitkiin checkpoint-väleihin syö peli-ilon erittäin äkkiä.

Monta muutakin asiaa tulee mieleen, mutta nuo noin tärkeimpinä. Koska ko asiat tekevät pelistä aivan liian yritys/erehdys-periaatteen mukaista. Joutuu jotain tiettyä kohtaan hakkaamaan sen kymmenen kertaa, ihan vain oppiakseen että minkä pikselin päälle täytyy astua että aktivoituu skriptattu event joka lähettää tusinan yli-inhimillisiä refleksi-hirmuja selän taakse jne.
Sanokaa mitä sanotte, mutta jatkuva checkpointtien latailu ei vain ole hauskaa.
Suosittelen valitsemaan vaikeustasoksi vaikka hardin.
Tai mikäpä siinä jos hermot kestää D:
 
Vastaus: Rainbow Six: Vegas

Ostin pelin tänään ja toki moninpeliä oli testattava, mutta törmäsin järisyttävään ongelmaan. Pienen tovin pelattuani xbox live menee offlineen ja tipun pelistä, tämä tapahtuu etenkin silloin kun yritän puhua mikkiin. Kukaan muu törmännyt vastaavaan ongelmaan ja mistä moinen voisi johtua?
 
Vastaus: Rainbow Six: Vegas

Onkos kellekään tullut ongelmia uuden päivityksen myötä?? Livessä en saa käytettyä enään navy camoa, vaan kone muuttaa pelaajan vermeet vihreeksi metsäpedoksi...vaikka on alussa valittu navy camot. Onko vinkkejä? Ykisnpelissä nuo vermeet ja vaatteet pysyivät sinisinä, mutta livessä ne muuttuvat ittekseen siis vihreiksi, vaikka kuinka liven alussa option valikosta navy camo valinnat ja accpeptaa ne.
-kaikki apu arvostetaan-
p.s.
kone on us ntsc versio ja peli on suomesta ostettu ja hommat toimi ihan normisti ennen päivityksen imuttamista
 
Vastaus: Rainbow Six: Vegas

Onko täällä forumin väki koettanut Live!ssä sitä attack & defend modea. Aivan loistava kannattaa kokeilla, itse olen jäänyt siihen aivan koukkuun:) Lisätkää mut frendiksi jos satutaan samoille peleille, nick on sama ku tämä...
 
Vastaus: Rainbow Six: Vegas

Saakos tätä peliä vieläkään mistään sopuhintaan (n.30)? Tämähän julkaistiin samoihin aikoihin kuin GoW, mutta sitä saa nykyään paljon halvemmalla. Olisi mukava päästä kaverin kanssa tahkoamaan jotain uutta co-oppia.
 
Vastaus: Rainbow Six: Vegas

BloodyPsycho15 sanoi:
Saakos tätä peliä vieläkään mistään sopuhintaan (n.30)? Tämähän julkaistiin samoihin aikoihin kuin GoW, mutta sitä saa nykyään paljon halvemmalla. Olisi mukava päästä kaverin kanssa tahkoamaan jotain uutta co-oppia.
Voi tulla aavistuksen myöhässä, mutta ainakin itse tilasin omani Playsta varsin inhimilliseen hintaan 38.99.
 
Vastaus: Rainbow Six: Vegas

En oo oikein löytäny kaupoista enään tätä peliä, mutta tarkoitus olisi ostella.
 
Vastaus: Rainbow Six: Vegas

ProBale sanoi:
Voi PERKELE!

Tänään piti käydä ostamassa R6, MUTTA. Kävin 4:ssä kaupassa, eikä 3:ssa niistä ollut kyseistä peliä! Ei edes Gigantissa!
Prismassa sitten oli 74, mutta semmoista summaa en maksa. No lähti sitten verkkokauppa.comista tilaukseen yhtien kuulokkeiden kanssa.

Oisit kysyny onko hinta tosiaan 74 koska itse kävin eilen prismassa ja kysyin niin oikea hinta olikin 42 e :) vaikka lapussa luki 74.
 
Vastaus: Rainbow Six: Vegas

Nyt olisi 360:lle joku uusi peli hakusessa sadeiltojen ratoksi, ja tämä vaikuttaa demon perusteella sangen pätevältä. Tosin ruudunpäivitys tahmaa ikävästi tiukemmissa kohdissa, onko samaista ongelmaa kokoversiossa? Entä onko pitkäikäinen peli, ja vieläkö löytyy peliseuraa Livestä? Onko edes lähes yhtä hauska split screen co-oppina kuin Gearssi? Yleisesti ottaen, suositteletteko?
 
Vastaus: Rainbow Six: Vegas

Haha, tyhmä kysymys. Jos et tätä ole X0:lla pelannut, et tiedä mitään :p
Eli pakkohankinta.
 
Vastaus: Rainbow Six: Vegas

Paavi sanoi:
On. Koko yksinpelikampanjan voi vetää co-oppina tai sitten vain terroristien lahtausta moninpelikentissä.

Onnistuuko tämä samalta ruudulta kaverin kannssa?
 
Vastaus: Rainbow Six: Vegas

Hydro sanoi:
Onnistuuko tämä samalta ruudulta kaverin kannssa?

Ainakin noita Terrorist Hunt -tehtäviä voi pelata jaetulla ruudulla myös. Yksinpelitehtävistä en mene sanomaan, kun peli ei enää vähään aikaan ole kokoelmaani kuulunut. Uskoisin kuitenkin, että onnistuu.
 
Ylös Bottom