Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Red Dead Redemption 2 Online

No ei mulle vaan ollu mitää tullut valikoimaan vaan ihan ostaa piti, tai sit en vaan tajunnu kattoo.
 
Mitäs ootte tuuminut pelistä nytten? Se oli loistava muutos, että kusipäät näkyy kartassa kokoajan punaisena, ja honorable - pelaajat ovat pimennossa siihen saakka, kunnes tulevat ihan lähelle. Ihan hauska noita stranger tehtäviä on puuhailla nyt, toki tuo aim assist mahdollisuus on syvältä hanurista, mutta luulisi siihenkin tulevan muutosta piakkoin. Laittakaa rockstatille feedbäkkiä ideoista, ja varsinkin tosta free aim- lobbyn puutteesta! Ja nimimerkki Rockonen saa lisäillä kaveriksi niin voodaan possetella! :)
 
Kyllä julkkarista asti tullut tätä pelattua joskus enemmän joskus vähemmän ja tienattua rahaa siinä toivossa, että tänne joskus tulis oikeesti jotain ostamisen arvoista. Noi housut ja hatut on nyt ihan jees mutta niitä ei sais esittää mitenkään suurena koukkuna, nyt siis siel on menossa nämä "limited stock" vaatteet. Osta nyt tai joudut oottaa ties kuinka kauan ennen kun niitä tulee taas takaisin. 30k olisi tilillä ja 118 kultaa, siel ne pysyy niin kauan kunnes tulee paljon huhuttu oma talo/ranch tai joku vastaava ostettavaks. Tällähetkellä pelaaminen koostuu lähinnä just metsästyksestä, kalastuskesta jne. Mikä on nyt ihan lepposta touhua, dailit siinä sivussa. Viimeisin päivitys toi myös grindaamiselle rauhaa, kartassa näkyy vaan läheltä tai perseilijät, myös kun sut ammutaa, saalis pysyy hevosen selässä joten et niitäkään enää menetä.

Nyt tulee peliin taukoa koska The Division 2!
 
Kyllä julkkarista asti tullut tätä pelattua joskus enemmän joskus vähemmän ja tienattua rahaa siinä toivossa, että tänne joskus tulis oikeesti jotain ostamisen arvoista. 30k olisi tilillä ja 118 kultaa, siel ne pysyy niin kauan kunnes tulee paljon huhuttu oma talo/ranch tai joku vastaava ostettavaks.

30 tonnia!?1 miten voi olla edes mahdollista? Pelissä, jossa tehtävistä saa parhaimmillaan ~15 $, ainaki noista strangereista.. haluutko kertoa miten oot tahkonnu noin vitusti tuohta ?
 
Välillä tää herjaa ALERTtia 10 kertaa tunnin sisään. Aina sama error 0x2001006. Tänään on häikkää jopa poikkeuksellisen paljon.
 
30 tonnia!?1 miten voi olla edes mahdollista? Pelissä, jossa tehtävistä saa parhaimmillaan ~15 $, ainaki noista strangereista.. haluutko kertoa miten oot tahkonnu noin vitusti tuohta ?

Ei tää mikää salaisuus oo, perkeleesti grindiä. Tehtävistä saa pennejä, metsästystä ja kalastusta. Yks eräs todella tylsä tapa on blackwaterissa, jossa butcheri on ihan siinä järven rannalla, siitä voi kalastaa niitä isoja kaloja, yks hepan selkään toista kantaa. Siinä tekee 15dollaria noin minuutissa riippuen miten hyvin kalat jää koukkuun (vaatii vielä sen että ei ole muita pelaajia alueella), toinen on sitten valentinessa se joki josta saa 8€ per kala, joskus tehny niinki että pölliny kärryt ja kerännyt niitä kaloja kasan ja sitten vienyt niitä myyntiin, riskinä tietenki se että perselijät voi tulla perseilee.

En myöskään ole tuhlannnut mihinkään, ostanut vain ne parit aseet ja parit takit. Sit välil vaihtelun vuoksi mulla on metsästys reitti johon kuuluu metsästystä ja kalastusta, se on noin tunnin mittainen reitti ja siitä saa riippuen saalista 150-300$. En myöskää ole tuhlannut mihinkään, ostanut vain parit aseet ja parit takit. Ja tämä summa koostuu siis jo julkkarista asti, level 110, siihen kuuluu myös aare arkkujen bonus rahat, rockstarin lahja rahat jne jne.

Vähä niiku gta online, rahaa kyllä saa mutta hitaasti ja säästämällä. Tässä se on myös helppoa sen takia koska kuten sanoin, ei oikee ole mitää ostamisen arvosta vielä tullut. Mut jos ihan vähänki enemmän rahaa haluat, niin metsästys ja kalastus on se paras tapa, stranger tehtävät ovat vain hyvää vaihtelua tylsään grindiin.
 
Nyt kun oon kohta saanut story puolen päätökseen sellasella tavalla kun haluan (tavallaan toinen läpipeluu kerta). Niin ois muutama kysymys;
Minkälainen lähtöasetelma olinessa on?
Onko koko kartta käytössä?
Vieläkö leiriytyminen maksaa?
Onko talous parantunut kun sitä aluks täällä kai haukuttiin?
Eroaako honor systeemi story moden systeemistä?
Pitääkö teltta ostaa jne?
 
Nyt kun oon kohta saanut story puolen päätökseen sellasella tavalla kun haluan (tavallaan toinen läpipeluu kerta). Niin ois muutama kysymys;
Minkälainen lähtöasetelma olinessa on?
Onko koko kartta käytössä?
Vieläkö leiriytyminen maksaa?
Onko talous parantunut kun sitä aluks täällä kai haukuttiin?
Eroaako honor systeemi story moden systeemistä?
Pitääkö teltta ostaa jne?
On koko kartta auki. Leiriytyminen maksaa vähän, mutta tässähän ei siis nukkumaan pysty, joten leirillä ei juurikaan tule vietettyä aikaa. Mutta pysyt tekemään yhden leirin haluamaasi paikkaan, ja leiripaikan vaihto maksaa aina.
Rahan tekeminen on tosiaan tässä aikamoista grindaamista, paras/nopein on juurikin metsästys& kalastus.
Honor- systeemistä; en ole varma, mutta luulisin että tyypit, joilla honor on miinuksella, näkyvät kartassa kokoajan punaisena. Muut pelaajat ei näy kartassa ennen ku tulevat ihan lähelle.

Ihan hauska tätä on mielestäni pelata, rank- levelin hilaaminen ylöspäin on suhteellisen hidasta, mutta palkitsevaa. Itellä nyt taitaa olla 35 rank. 41:ssä saa semiauto haulikon, joka tulenee olemaan aika ylivoimainen ase lähietäisyuksiltä. Sitä odotellessa, ja grindatessa
 
Mitä mieltä ootte siitä tehtävästä, missä pitää yrittää tappaa toinen pelaaja? Monesti käynyt niin, että se vastapuoli aloittaa samantien laukkaamaan täyttävauhtia karkuun vastakkaiseen suuntaan.

5 minuuttiahan tossa on aikaa toteuttaa tappo, mutta tehtävä on aika mahdoton jos vastapeluri niin päättää. Ite muuttaisin tuota niin, että ilmoitus kohteelle tulisi vasta kun ollaan näköetäisyyksillä. Kaikki strangerit maistuu oikein hyvin ittelle, ehkä postinjakajan hommia lukuunottamatta.
 
Ite en edes ota vastaan niitä tehtäviä jossa pitää murhata toinen pelaaja, se on sit just semmosta turhaa viiden minuutin jolkotusta.
 
Mitä sillä leirillä sitten tekee? Entä minkälaisia stranger tehtävät ja minkälsinen se alkuasetelma on, ilmeisesti joku syytön vanki?
 
Mitä sillä leirillä sitten tekee? Entä minkälaisia stranger tehtävät ja minkälsinen se alkuasetelma on, ilmeisesti joku syytön vanki?
Omassa leirissä ollessasi olet suojassa perseilijöiden hyökkäyksiltä, tehtävät ovat kaikki enemmän tai vähemmän perseestä, eikä yksikään ole syytön.
 
Onko joku perustanut "pysyvän" possen? Mietin tossa että oisko kannattavaa, kun maksaa kuitenkin pari sataa.. jäsenet ei liene pysyviä kuitenkaan? Hyötyjä/haittoja?

E. Vastaan nyt sitten itselleni. Jos maksat sen pari sataa, niin pystyt nimeämään possen. Sen lisäksi pystyt aloittamaan posseversus nujakoita yms.

Mitä Dead eye- ability kortteja porukalla on?
Mulla oli pitkään se paint it black III käytössä, joka onkin tosi hauska skilli tekoälyä vastaan. Sen sijaan PvP se on aika turha. Nyt vaihdoin sen Focus Firen, joka siis lisää tehokkuutta ja on PvP varmaan se hyödyllisin.
 
Viimeksi muokattu:
No niin liityin onlineen. Toivoisin suomalaisia pelikavereita jotka ei perseile. Niin ja mielummin yli 21 vuotiaita. T. "BefitTunic5" ps. boxi anto ton nimen itsestään joskus enkä oo jaksanu vaihtaa.
 
Perkeleen kauan sai kyl odottaa pokeria, noh nysse on! Vois joskus käydä vähä metsästää, tehää uudet tehtävät, kalastaa ja sit istua pokeripöytään. Rahat edelleen säästössä, voin joskus ostaa jonku housun tai aseen. Mut edelleen säästän johonki ostamisen arvoiseen, taloon tai johonki isompaan. Vielä mitään semmosta ole, enkä näe syytä tuhlata rahoja vaatteisii tai emoteihin.
 
Vieläkö co-op tehtävät on tehty niin, että jos pelaat kaverin kanssa kahdestaan niin silti peli pakottaa mukaan vielä pari random tyyppiä? Ainakin julkaisussa nuo kuulemma toimi noin.
 
Muuten toimi hyvin, mutta kaksi kertaa tuli blue screen kuvastoa selatessa sekä parturissa.

Ihan kiva oli fiilistellä ja seikkailla, pelaan yksinpelinä tuota Onlinea. Se on hieman hankala, että peli ei kerro mitä kaikkea uutta on tullut päivityksessä. Pitää tosiaan netistä lukea, siellä Rockstar kertoo ne ihan hyvin.

Toinen juttu on, että ei sitä itse pelaamisen aikana oikein tarkalleen edes tiedä mitä kaikkea voi tehdä. Yleensä sitä vaan ratsastaa hitaasti luonnossa ja poimii yrttejä, käy kaupungilla kääntymässä tekemättä oikein mitään, metsästää pari eläintä ja lopulta tekee jonkun random pikkutehtävän. Pitäisi varmaan päätehtäviä pelata ja kokeilla myös noita uusia pelimuotoja. Eiköhän se tästä, kun hahmottaa kaiken kunnolla.

Kohta saa ongen auki ja kiikarit olisi myös kiva saada. Onko lyhtyä ollenkaan Onlinessa?
 
Ylös Bottom