Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Red Dead Redemption [X360 Hype ja hankintahöpönlöpötys]

Status
Uusia vastauksia ei voi lisätä.
Vastaus: Red Dead Redemption [X360 Hype]

Nopeat ja Kuolleet ei ole varsinaisesti länkkärien kärkeä (kauniisti sanottuna), mutta hyvähän se vaan että säästyy kovemmat tykit loppuun. :)
 
Vastaus: Red Dead Redemption [X360 Hype]

Veikkaan, että pelistä kaiken irti saavat niin sanotut fiilistely pelaajat, joihin itsekin lukeudun. Ei haittaa sitten pätkääkään jos puoli tuntia tai tuntikin täytyy matkata hidasta käyntiä kaupungista toiseen maisemia katsellessa. Voisikin istahtaa johonkin saluunan eteen drinkki kädessä ja tarkkailla kaupungin elämää.
Näinpä, tätä varmasti suurin osa täälläkin peliltä odottaa. Yleistä fiilistelyä villissä lännessä. Sitähän IV on jo itselleni tarjonnut lähemmäs sadan tunnin edestä urbaaneissa maisemissa ja vielä sekin jaksaa yllättää ja ihastuttaa. Jostain syystä ei ole edes minkäänlaista epäilystä pelin kolahtamisesta sillä Rockstar on pelinkehittäjänä aivan omaa luokkaansa ja nyt aiheena on vieläkin kiinnostavampi villi länsi.

Unelmien täyttymyksestä voidaan siis täälläkin puhua. Vielä siinä määrin että länkkärit ovat aina olleet lähellä sydäntä. Kuorutuksen kun pääsee vielä jakamaan kavereiden kanssa on täydellinen paketti aika lailla siinä. Voin kuolla siis onnellisena miehenä. Nyt on vain se todella tuskallinen 11pv odotus jota toivottavasti Wake edes vähän lieventää...

Ja mitä vielä! Nopeat ja Kuolleet, äärimmäisen viihdyttävä länkkäri! Ei ehkä historiallisesti korrektein mutta viihdyttävä pätkä senkin edestä. Sillä on hyvä aloittaa leffa-putki kunhan sinne muistaa sisällyttää Leonen neljä länkkäriä, vähän Deadwoodia ja ehdottomasti The Proposition. 2000-luvulla on tehty myös paljon muita hyviä länkkäreitä joihin kannattaa tutustua. Tällä paketilla on hyvä lähteä liikenteseen.
 
Vastaus: Red Dead Redemption [X360 Hype]

Ja mitä vielä! Nopeat ja Kuolleet, äärimmäisen viihdyttävä länkkäri! Ei ehkä historiallisesti korrektein mutta viihdyttävä pätkä senkin edestä.

Leffan asetelma oli aluksi oikein mielenkiintoinen, ja näyttelijät mitä parhaimmat (Crowe, Stone, Oldman), mutta sitten se lässähtikin aika nopeasti naurettaviin, myötähäpeää synnyttäviin kohtauksiinsa. Positiivisena valonpilkkuna toki leffan keskivaihella näkyvä palkkamurhaajan roolissa keikaroiva Keith David.
 
Vastaus: Red Dead Redemption [X360 Hype]

Resepti Red Dead Redemptionin odottamiselle:

Ainekset:

No Country for Old Men
3:10 to Yuma
Dances with the Wolves
The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford
The Wild Bunch
A Fistful of Dollars
For a Few Dollars More
The Good, the Bad and the Ugly
Unforgiven
Once Upon a Time in the West

Ohje:

Valmistaudu odotukseen hankkimalla 10.5. listassa mainitut ainekset. Varaudu kesken odottamisen ainakin kerran lisäämään oheisvälineitä (juomia, naposteltavaa). Aineisten nauttiminen aloitetaan 11.5. yksi artikkeli päivässä. Artikkeleita suositellaan nautittavaksi yllä mainitussa järjestyksessä ylhäältä aloittaen. Artikkelin nauttimisen aikana voi juoda virvoitus- tai alkoholijuomia sekä syödä sipsejä, makeisia tai popcorneja omasta makutottumuksesta riippuen. Tosimies tosin lämmittää paistinpannulla purkkipapuja A-luokan makkaran kera, myös pekonia voi paistaa lisukkeeksi.

Ohjeessa on se hyvä puoli, että se sopii myös kasvissyöjille, valitsee vain ei-eläinperäisiä makeisia sekä käyttää kasvis- ja soijatuotteita. Ohjeesta saa myös vähäkalorisen vaihtamalla vaikka sokerilliset juomat light- tai nollasokerilimsoihin. Oluestakin löytyy light-versioita, mutta eihän niitä kukaan juo. Oluen sijasta kaloritietoiset valitsevat väkeviä, viski sopii teemaan.
 
Vastaus: Red Dead Redemption [X360 Hype]

mutta sitten se lässähtikin aika nopeasti naurettaviin, myötähäpeää synnyttäviin kohtauksiinsa.
Mutta nämä nimenomaan lisäävät elokuva viihdearvoa, eivät todellakaan laske sitä. Nopeat ja Kuolleet tuskin on elokuva jota pitää oikeasti katsoa vakavalla naamalla ja josta pitää etsiä niitä Oscarin-arvoisia näyttelijäsuorituksia ;)

Elokuvista saadaankin aika hyvä aasinsilta itse aiheseen nimittäin nämä Red Dead Redemptionin välianimaatioihin jotka ovat taas äärimmäisen upeasti totetutettu(pienen pientä spoileria niitä karttaville, ei mitään suurta). IV:ssä näytökset olivat runsaudessaankin aina laadukkaasti toteutettu ja "näyttelijät" äärimmäisen uskottavia videopeli hahmoiksi. RDR näyttää jatkavan laatu-linjalla.
 
Vastaus: Red Dead Redemption [X360 Hype]

Elokuvista saadaankin aika hyvä aasinsilta itse aiheseen nimittäin nämä Red Dead Redemptionin välianimaatioihin jotka ovat taas äärimmäisen upeasti totetutettu(pienen pientä spoileria niitä karttaville, ei mitään suurta).

Videopeliksi todella tyylikästä kerrontaa. Tuli Deadwoodin ääninäyttely mieleen rikkonaisine ja mataline äänineen. Ainoa video minkä pelistä olen katsonut ja eiköhän se odottaminen tullut vieläkin vaikeammaksi. Peli kuulostaa liian hyvältä.
 
Vastaus: Red Dead Redemption [X360 Hype]

Tuli Deadwoodin ääninäyttely mieleen rikkonaisine ja mataline äänineen.
Todellakin! Deadwood on sarja joka sisältää historian upeiten kirjoitettua dialogia ja se että RDR tuo edes etäisesti mieleen sarjan on jo tosi iso juttu.

Itseäni miellyttää erityisesti tuon kohtauksen(mitä nyt kehno ääniraita antaa anteeksi) minimalistinen äänimaailma. Kaikki yksinkertaisimmatkin äänet kuten; bootsien askeleet, viski-pullon kolina ja huonekalujen narina korostuvat entisestään tuossa "tyhjiössä". Tämähän on täyttä Leonea alusta loppuun. Yhtälöstä puuttuu enään Morriconen jouset ja huuliharput.
 
Vastaus: Red Dead Redemption [X360 Hype]

The Quick and the Death ei ollut mikään tajunnanräjäyttävä oscarien kahmija ja viimeistään senkin pilasivat muutama hyvin epärealistinen kohtaus. Mutta niin kuin Foeman totesi, viihdearvoa löytyy. Hyvä kuva. Aloitin tuosta, koska en ollut ennen nähnyt ja oli nauhalla sopivasti, unohtamatta tietysti Crowea. Seuraavaksi vuorossa 3:10 to Yuma, joka sekin sisältää lempinäyttelijöihini lukeutuvan Russelin!

Erinomaista ääninäyttelyä tuossa Foemanin laittamassa linkissä. Sai heti tunnelman luotua.

Nyt täytyisi napata jostain hyllyyn The Unforgiven ja The Proposition. Redin limited edition tosin saattaa saldon niin huonoille lukemille, että saa nähdä voiko noihin venyä.

Edit: Joohanh, eihän tuossa pätkässä Oldmania ollut. Vai tarkoititko tuolla Hackmania?
 
Vastaus: Red Dead Redemption [X360 Hype]

Itseltä unohtui ihan tuo Deadwood, mutta odotukseen suosittelen spagettiwesternejä.

The Good, the Bad and the Ugly
For Few dollars more
A Fistful of Dollars

Odotus vain pahenee kun päivät vähenee.
 
Vastaus: Red Dead Redemption [X360 Hype]

Itsellä varmaankin katseluun kuuluvat Hyvät, pahat ja rumat, sekä yksi kaikkien aikojen parhaista (lännen)elokuvista, the Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford.

Siinä vasta teos, joka jokaisen edes vähääkään elokuvista vakavemmin kiinnostuneen kuuluu nähdä ja nauttia. Luo myös hyvää fiilistely materiaalia omaa pelikokemustani varten, joka lukeutuu enemmän juuri tuolle rauhalliselle preerian tutkimiselle kuin Yuman tai Quick and the Deadin tapaiselle paukutelulle, vaikka kyllä niillekin aina on tilaa!

Suositellaan myös vähän vähemmän mainittua Open Range elokuvaa. Costnerin ja Duvallin tähdittämä pienimuotoinen jännäri on myös näitä top 10 elokuvia viime vuosikymmeneltä.
 
Vastaus: Red Dead Redemption [X360 Hype]

Suositellaan myös vähän vähemmän mainittua Open Range elokuvaa. Costnerin ja Duvallin tähdittämä pienimuotoinen jännäri on myös näitä top 10 elokuvia viime vuosikymmeneltä.

Open Range on miullakin odottelemassa katsomista. En ole edes vielä ko. elokuvaa nähnyt.

Tässä pelissä saakin sitten jaettua oikeutta pahimmille rikollisille oikein rankalla kädellä. Ensin molemmat polvilumpiot hajalle, pari laakia molempiin käsiin ja tämän kiemurrellessa tuskissa, Marston ottaa vanhan kunnon Bowie knifen esiin... :cool:
 
Vastaus: Red Dead Redemption [X360 Hype]

No Country For Old Men on tosiaan peukun arvoinen kuvatus, kyseessähän on synkkämielinen nykyaikaan (80 -luvulle) sijoittuva trilleri, jota voisi moderniksi länkkäriksikin kutsua. Jännitys onnistutaan pitämään uskomattomalla tasolla kaikkina aikoina, ja näyttelijäsuoritukset ovat huippuluokkaa, varsinkin Javier Bardemin osalta tunteettomana tappajana.

Ainoa miinuspuoli elokuvassa on varmastikin se, että se ei oikein kestä useampia katselukertoja tyylivalintansa takia.
 
Vastaus: Red Dead Redemption [X360 Hype]

No Country For Old Men ois kyllä sellanen minkä voiski kattoo tässä RDR:ä odotellessa ; )
Niin ja tänään kävin Alan Waken varaamassa että menee odotusaika nopeammin :)
Ja gamestopista lupaili limited editionia ku oon varannu sen jo tammikuussa :)
Mites meinaatte tehä pelin ekalla läpäsykerralla, hyvä vai paha, ja eiks tos oo kaikkii spesiaali skillejä eri tyypeillä =)
 
Vastaus: Red Dead Redemption [X360 Hype]

Joohanh, eihän tuossa pätkässä Oldmania ollut. Vai tarkoititko tuolla Hackmania?

Pitää vielä vastailla erikseen, kun katosi tutkan alta. Eli tosiaan aivopieru meikäläiseltä, Hackmanin Genehän se siellä suoriutui, ja komeasti suoriutuikin.
 
Vastaus: Red Dead Redemption [X360 Hype]

IGN julkaissut Sankari-artikkelin vastapainoksi tälle vähemmän konservatiiviselle Lainsuojaton-artikkelille.

Sankari-artikkelista vielä sellainen huomio että toisella sivulla on kuvailtu tapahtuma jonka lukemisen skippaamista suosittelen. Kohta löytyy toisen sivun kolmannesta kappaleesta jonka suosittelen jättämään kokonaan lukematta. Itseasiassa, pahempien spoilereiden vaarassa kannattaa jättää artikkeli kokonaan lukematta.

Mutta eräs lainattavan arvoinen kappale artikkelista löytyi;
I heard gunshots and stopped in my tracks. I did a 360-degree turn, scanned the horizon and did everything I could to find the disturbance, but I had no luck finding out what was going on. Was someone getting hijacked? Was there a fight? Was it just some idiot shooting birds out of the air? I rode towards where I thought the shots were coming from, backtracked, and searched all over the area, but I never found out what was going on.
Nämä tällaiset tapahtumat ovat juuri niitä mitkä IV:stäkin tekivät niin palkitsevan; tapahtumat joille ei aina löydy selitystä, ne vain tapahtuvat ja jäävät mieleen kummittelemaan.

Lähde: IGN
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: Red Dead Redemption [X360 Hype]

Ja previkoiden myötä peli paranee vain! Redemption on niin unelmien täyttymys, että se tuntuu lähes unelta ja nyt pelon aiheena on unesta herääminen :D.

Gamespot haastatteli Rockstarin art directoria, Josh Bassia, hevosista ja niiden tekemisestä.

Pelissä olevat rodut: Mustang, Buckskin, Palomino, Pinto, Friesian ja Appaloosa.
Sekä hevonen, että ratsastaja on motion capture tekniikalla luotu.
 
Vastaus: Red Dead Redemption [X360 Hype]

Hienoin fanitraileri mitä olen vähään aikaan nähnyt: The Essence of Red Dead Redemption

EDIT: Näkivätköhän silmäni oikein... Katsokaapa kohta 3:06-08. Länkkäri ampuu ryöväriä torsoon minkä voimasta kaveri lentää tietenkin taaksepäin.
Lennon aikana näyttää aivan siltä kuin ruho ampuisi refleksinä itseään revolverilla päähän?! Euphoria on aivan jumalainen... *kuolaa*
 
Status
Uusia vastauksia ei voi lisätä.
Ylös Bottom