Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Resident Evil 5 [X360]

  • Viestiketjun aloittaja Viestiketjun aloittaja Hakkiz
  • Aloituspäivämäärä Aloituspäivämäärä
Vastaus: Resident Evil 5 [X360]

Ketkä kaikki innostunut tilaamaan ton Resident Evil 5 Collectors Edition:in tuolta Konsolinet.fi?. ite ku tilasin sillo nii se oli TOP10:ssä sijalla 8:san ja nyt se on jo sijalla 1 :D. Itse jopa pelkään että saankohan edes omaa peliäni :(.

On niin helvetin kälynen tuo euroopan CE, että en siitä maksas ekstraa. Tää olis jo astetta parempi: http://www.play-asia.com/paOS-13-71-dh-77-4-49-en-15-"Resident+Evil+5"-70-2x98.html
 
Vastaus: Resident Evil 5 [X360]

Ehkä olen ennakkoluuloinen, mutta silti uskallan sanoa, että luulisi Resident Evilin kumminkin kuuluvan ihan sinne parempiin peleihin. Enkä usko että arvostelija on peliin paneutunut yhtään, kun seiskaa heittää, sillä pelkästään demo oli mielestäni täyskymppi. Vaan aika moni arvostelija tuntuu nykyään valittavan jokaisesta pienestä viasta pelissä ja ihan väkisin yrittää antaa huonomman arvosanan. Vaan eipä mikään arvostelu minua letkauta niin kauan, kun itse olen pelistä kiinnostunut;)

Toisaalta arvostelija on voinut paneutua peliin, mutta ei esim. päässyt yli tönköistä kontrolleista tai odotti enemmän kauhuun pohjautuvaa meininkiä ja saikin mielestään "keskinkertaista" räiskintää kolmannesta persoonasta hienoilla grafiikoilla.

Se, että sinun mielestäsi demo on täysi kymppi, on vain hyvä asia saatpahan kohta pelin mistä tykkäät. Arvostelija ei vain välttämättä tykännyt niin paljon.
 
Vastaus: Resident Evil 5 [X360]

Njoo turhahan noista arvosteluista siinä mielessä on parjata, kun nekin on vain mielipiteitä. Ottasvat yleisesti vaan noi pisteet ja tähdet ym pois, niin se itse teksti korostuisi.
 
Vastaus: Resident Evil 5 [X360]

Njoo turhahan noista arvosteluista siinä mielessä on parjata, kun nekin on vain mielipiteitä. Ottasvat yleisesti vaan noi pisteet ja tähdet ym pois, niin se itse teksti korostuisi.

Jeps, juurikin näin! Tässä on sisäistetty koko arvostelujen perimmäinen olemus. En ymmärrä, että minkä takia sen tekstin lukeminen on aina niin ylitsepääsemättömän vaikeaa ja täytyy alkaa itkemään noista arvosanoista. Itsekin odotan sitä päivää, kun pääsemme noista arvosanoista lopullisesti eroon. Tuo ja kaikki muutkin arvostelut ovat kuitenkin vain yksittäisen henkilön mielipiteitä arvostellusta peleistä. Se nyt vasta kummallista olisikin, jos kaikkien mielipiteet menisi samasta pelistä yksiin. Silloin voisin sanoa homman haiskahtavan huomattavasti enemmän.

Tuo uusin RE kun ei tosiaankaan miltään täydelliseltä peliltä vaikuta. Kauhussa on karsittu edellisiin osiin verrattuna ja toimintapeliksi ohjaus tuntuu auttamatta vanhentuneelta ja kankeahkolta. Osa arvostelijoista esim. IGN:ssä ovat sanoneet, että tässä olisi ollut melkein jo tarve muuttaa pelisarjan nimeä. Sen verran kaukana ollaan siitä pelisarjan perusideasta ja kauhusta. Onneksi kysessä on kuitenkin mitä ilmeisemmin erittäin viihdyttävä toimintapeli, jolla myös uudelleenpeluu arvoa piisaa.

Ei siis kannatta ymmärtää vääriin. Itsekin pidin demosta ja pystyn antamaan nuo hieman kankeat kontrollit anteeksi. Sen verran paljon jo tuo demon yleinen meiniki vakuutti. Tulen siis takuulla pitämään myös kokoversiosta ja sen tämän peli onkin jo ennakkotilauksessa. Co-op on tietenkin myös todella hyvä lisä peliin. Itseasiassa jos rehellisiä ollaan, niin en malta odottaa, että saan pelin käsiini:D. Onneksi olivat laittaneet discshopista oman kopioni tänään tulemaan. En kuitenkaan odota, että jokainen muu pelaaja tai arvostelija olisi asista kanssani samaa mieltä.
 
Vastaus: Resident Evil 5 [X360]

Juu tuohan se olis ollu parempi mutta kyllä sitä sillo aikoinaa petty ku eurooppaa ei tota tullu :(, tiedä vaikka sitä joskus tonki onnistuis tilaamaa ulkomailta.

Siitähän sä pistät sen sekunnissa tilaukseen linkin takaa aukeavasta sivusta :) Toisaalta on sen verran arvokas paketti, et voi vähän joutua jännittään, jääkö tulliin..
 
Vastaus: Resident Evil 5 [X360]

Siitähän sä pistät sen sekunnissa tilaukseen linkin takaa aukeavasta sivusta :) Toisaalta on sen verran arvokas paketti, et voi vähän joutua jännittään, jääkö tulliin..

Saa kelvata tää euroopan CE nyt :), kattoo sitte ku joskus innostuu ekaa kertaa tilaa ulkomailta jotaki nii se vois vaikka olla tuo.
 
Vastaus: Resident Evil 5 [X360]

Kannattaa nyt vielä kahteen kertaan miettiä että tilatakko tuota vai ei. Tämä IGN:n arvostelu Limited Editionista ei ainakaan luvannut mitään erikoista:

The Resident Evil Collector's Edition comes with a box full of things you really don't need and probably don't want. In addition to the game itself, you'll get a bonus disc with a documentary and trailers, a messenger bag, a patch, a necklace and a figurine. All this for $89.99. Yes, you read that right.

Out of all that, the game is the only thing worth your money, and you can get that for $30 cheaper on its own. The good news is the game comes in one of those metallic cases that have become so popular lately. It's a nice, sturdy case with a slick black cover that will look nice on your shelf. The bad news is it comes with a bonus disc of features that will make your eyes cry. Included on the disc are The Making of Resident Evil 5 documentary; The Art of Resident Evil 5; and a trailer each for Resident Evil: Degeneration and Resident Evil: Extinction. All are in standard definition and all look pretty awful.

The documentary has some interesting interviews with Capcom developers such as producer Jun Takeuchi, co-producer Masachika Kawata, production director Yasuhiro Anpo and cinematic supervisor Yoshiaki Hirabayashi. Unfortunately, the quality of the documentary does not match the quality of the game. The art is also presented in standard definition and isn't sortable. It's just a collection of 109 images that you have to manually click through.

And then there are the trinkets. While I'm normally a fan of game figurines (the ladies love me), the Chris Redfield character that's included in the RE5 Collector's Edition doesn't look anything like his in-game counterpart. He looks more like Seth Green. So what's the point? Also included is a Bioterrorism Security Assessment Alliance patch (have fun getting through airport security with that on your jean jacket) and a light cotton "messenger bag" with the Tricell logo on it. It looks sharp enough, but it's not exactly built to last.

Rounding out the packing list is a pewter pendant in the shape of Africa that hangs from a black leather thong. And yes, Madagascar is attached. Now, not everyone can get away with sporting an Africa pendant, which hasn't stopped me from wearing it around the office. Don it at your own risk. Here's a full list of everything that's included:

Metal case
Game
Bonus disc
Tricell messenger bag
B.S.A.A. patch
Africa pendant
Chris Redfield figurine

To sum up, Resident Evil 5 is a great game that's well worth your cash. But the Collector's Edition is not. It comes off as an attempt by Capcom to squeeze extra money out of fans without delivering that value that they've come to expect from the company. I'd pass on this one.

EDIT: RE5 tulossa myös perinteinen moninpeli? Lähde.
The PS3 Trophies for Resident Evil 5 may have listed the full multiplayer modes included with the game.

The Trophies - which will almost certainly be the same as the achievements on the 360 version - make reference to modes that haven't yet been mentioned by Capcom.

These are Slayer, Team Slayer, Survivors, Team Survivors and Versus.

We're not really sure what these modes entail right now but more importantly, we can't see how Resident Evil 5's controls lend themselves to a multiplayer environment. At least it didn't go as far as Team Capture The Flag...
Ja uutisointiin johtaneet Palkinnot näet spoilattuna:

- Army of One - Win 30 matches in Slayers.
- Eye of the Tiger- Win 30 matches in Survivors.
- The Team that slays together - Win 30 matches in Team Slayers.
- We Will Survive - Win 30 matces in Team Survivors.
- Keep the good times rolling - Chain a 20-defeated combo in Slayers.
- It takes two to tango - Chain a 40-defeated combo in Team Slayers.
- It's all about the points - Score at least 40,000 points in Survivors.
- There is no "I" in team - Score at least 80,000 points in Team Survivors.
- Let's get this party started! - Unlock all selectable characters in Versus.
- Bring the Pain - Defeat 100 players using physical attacks in Versus.ag...
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: Resident Evil 5 [X360]

Uus Biohazard peli varmistettu Wii:lle. Biohazard The Dark Side Chronicles on nimi ja se on Umbrella Chroniclesin tapainen ammuskelupeli. Leon ja Claire näyttäytyy tässä ja myös RE 2 scenarion on sanottu olevan mukana.
 
Vastaus: Resident Evil 5 [X360]

Vähän kuten tuossa arvelinkin, niin Eurogamer ei lämmennyt ihan täysillä, 7/10:
http://www.eurogamer.net/articles/resident-evil-5-review

Kuulostaa tosiaan, että kauhu on jäänyt nyt aika tavalla jalkoihin, jopa kun vertaa 4:seen. Muutenkin old-school meininkiä ei kai kauheasti ole jäljellä..

"...the almost complete absence of puzzles and exploration may come as a hammer blow."

"...it morphs what was a survival horror adventure into a survival horror shooter, and many will find Capcom's transparent desire to appeal to the action gaming audience a little troubling. Whereas Resi 4 skillfully straddled a happy middle ground between old and new, Resi 5 embraces the action element without concession."

Mutta nyt kun tuon tavallaan sisäistää jo heti alkuun (näin vanhana fanina), niin varmasti laadukas ja hyvin rytmitetty zombie-shooter on tiedossa. Ja co-op pelinä kai yksi parhaista, taitaa olla munkin aika värvätä frendiä mukaan peliin. Hauskinta varmasti niin.

omasta mielestä on vain parempi jos ei ole noita typeriä puzzleja missä pitää metsästää timanttia että saa oven auki
 
Vastaus: Resident Evil 5 [X360]

Kaksi kappaletta nyt takana ja ei voi muuta kuin kehua!
Allekirjoittanut piti demosta jo melkoisesti joten ei mikään yllätys että tämäkin iskee kokonaisena vieläkin lujempaa.

Ensimmäiseksi on kehuttava pelin tarinaa joka on yllättävän hyvä ja ennen kaikkea koukuttava RE-peliksi. Tosiaan kaksi kappaletta takana ja ihme ja kumma, olen vieläkin perillä mitä pelissä tapahtuu! Usein RE-peleissä tarina jää minulla aina taka-alalle eikä se koskaan jaksa kiinnostaa tuntia pitempään. RE5 tekee toisin. Ehkä se johtuu tarinan "putki-aivoittamisesta" tai todella pätevistä, lähes MGS-sarjan tasolle yltävistä välinäytöksistä. Tällä kertaa tarina oikeasti koukuttaa ja sitä pystyy ymmärtämään yksinkertainenkin ihminen, jesh!

Syystä tai toisesta tämä vain iskee minuun huomattavasti kovempaa kuin kaikkien tahrima RE4:n. Nelonen ei koskaan ollut minulle sellainen messias-peli mitä muut meuhkaavat, enemmän tämä vitonen tuntuu minun käsissäni uudelta ja mehukkaalta... Mmm... Pidän erityisesti ratkaisusta sijoittaa peli Afrikkaan. Tässä on aivan erillainen fiiliksensä kuin aiemmissa sarjan peleissä, eikä se ole todellakaan pahitteeksi, uudet tuulet puhaltavat mukavasti hiuksiani. Ja perhana soikoon! Tämä peli on oikeasti todella, todella näyttävä. Hittolainen, tämä on ensimmäisiä pelejä joita voi hyvinkin vertailla Gearssiin.

Mutta jah jah, jo riittää jorinat, peliä peliä!

PS: Sheva is one damn hot looking chick!
 
Vastaus: Resident Evil 5 [X360]

Joo itekki muutamaan kertaan pelin läpi pelanneena voin vaan sanoa, että helvetin hyvä peli! Tullu kyllä tahkottua aika paljon nyt tätä!!
 
Vastaus: Resident Evil 5 [X360]

Tänään sain pelin itsekin käsiini ja kerkesin tuossa pelaamaan jo ensimmäisen chapterin kolmanteen osaan asti. Hirveän pitkälle en siis vielä ole päässyt, mutta koitan tässä silti listata jonkinlaisia ensitunnelmia pelistä. Pelaamisen aloitin normal- vaikeusasteella. Tähän mennessä peli on vienyt mennessään. Tarina vaikuttaa kiinnostavalta ja pelin yleinen tunnelma on erittäin paljon omaan mieleeni.

Kontrollit iskostuivat pienen totuttelun jälkeen todella hyvin selkäytimeen. Enää en edes kaipaa samanaikaista liikkumista ja ampumista. Tekoälypartneri on ollut tähän mennessä yllättävän hyvin tilanteen tasalla. Tähän mennessä vain kerran peli on loppunut äkillisesti siihen, että Sheva on heittänyt henkensä. Tämä tapahtui välikohtauksessa demosta tutun pyövelin kanssa. Muuten Sheva vaikuttaa ehkäpä hieman liian liipasinherkältä, vaikka cover käsky onkin annettu. Kuluttaa kuteja aika paljon. Tosin Shevan antaessa suojatulta on helppo käydä vihollisten kanssa puukkohippasille ja hoidella heidät omia kuteja säästelle.

Pelin hieno visuaalinen anti ansaitsee mielestäni erikoismaininnan. Tämän peli on todellista karkkia silmille. Välinäytökset on myös ohjattu todella mallikkaasti ja tämän takia niitä seuraa erittäin mielellään. Alun perusteella peli tuntuisi lunastavan juuri ne odotukset, joita sille olin alunalkaen asettanutkin. Jos siis tunnelmallinen ja tarinansa puolesta mukaansatempaava 3rd- person toiminta/seikkalu nappaa, niin silloin tämä kannattaa ehdottomasti käydä poimimassa kaupan hyllyltä mukaansa. Erittäin nautinnollisia pelihetkiä on luvassa.

Co-op on vielä kokoversion kanssa täysin testaamatta, joka saattaa hyvän partnerin kanssa parhaassa tapauksessa tuplata hauskuuden.
 
Vastaus: Resident Evil 5 [X360]

Kuvia Versus-moninpelistä: http://www.konsolifin.net/xbox/uutiset/4349/

Eli joitakin viikkoja julkaisun jälkeen tulee ladattavaksi Xbox Liveen, hitnaa 400 pojoa.

Voisin jopa sanoa, että kyllähän tuo pikkasen haiskahtaa. Tätä ei sitten voitu ympätä varsinaiseen peliin mukaan, vaan tämä pitää myydä erillisenä pakettina pelin julkaisun jälkeen. Eihän tuo 400 pojoa mikään kovin suolainen hinta ole, mutta laittaahan tuo silti vähän miettimään. Nämä heti julkaisun jälkeen myyntiin tulevat lisäpaketit ovat kuitenkin yleistymässä kokoajan. Jos moninpeli todetaan toimivaksi, niin silloinhan tuo pitää kuitenkin mitä luultavimmin lunastaa. Toivottavasti tuo hinta nyt sitten toimisi edes jonkinlaisena peelosuodattimena:).
 
Vastaus: Resident Evil 5 [X360]

Eipä näillä kontrolleilla paljoa versusta pelailla :D
 
Vastaus: Resident Evil 5 [X360]

Enpähän suosittele tuon GameTrailersin arvostelun katsomista, pienehkö spoileri päsähti sitä katsellessa. Ja tosiaan, näin peliä alottaville, arvostelussa myös mainittiin, että vaikeimmalla vaikeustasolla pelaaminen olisi suositeltavaa, sillä normalilla pelatessa pelissä ei paljoa haastetta löydy ennen viimeisimpiä chaptereita.
 
Vastaus: Resident Evil 5 [X360]

Miten olisi jos opettelisit pelaamaan

Harvinaisen rakentavaa kritiikkiä... Tokkopa tuo pelaajan kyvyistä on kiinni, vaikea minunkin on sisäistää noita yksinpelissä ja kuupissa hyvin toimivia kontrolleja Pelaaja VS Pelaaja-matseihin. Se on hieman eriasia ampua paikallaan tekoälyn ohjaamia ökkiäisiä kuin omilla aivoilla(toivottavasti?) ajattelevaa pelajaa...
Tuskin tämän moodin epäileminen kenestäkään huonoa pelajaa tekee?

Mutta tosiaan - Älkää katsoko tuota Gametrailersin videoarvostelua, se tosiaankin spoilaa ja vahvasti!
Katsokaa vasta kun peli on läpäisty. Mikä GT:ta nykyään vaivaa kun heittävät näitä spoilereita nykyään arvosteluihinsa...
 
Vastaus: Resident Evil 5 [X360]

Harvinaisen rakentavaa kritiikkiä... Tokkopa tuo pelaajan kyvyistä on kiinni, vaikea minunkin on sisäistää noita yksinpelissä ja kuupissa hyvin toimivia kontrolleja Pelaaja VS Pelaaja-matseihin. Se on hieman eriasia ampua paikallaan tekoälyn ohjaamia ökkiäisiä kuin omilla aivoilla(toivottavasti?) ajattelevaa pelajaa...
Tuskin tämän moodin epäileminen kenestäkään huonoa pelajaa tekee?

Mutta tosiaan - Älkää katsoko tuota Gametrailersin videoarvostelua, se tosiaankin spoilaa ja vahvasti!
Katsokaa vasta kun peli on läpäisty. Mikä GT:ta nykyään vaivaa kun heittävät näitä spoilereita nykyään arvosteluihinsa...

Juu, tuo on kyllä harvinaisen totta. Näillä kontrolleilla pelaaminen ei tosiaan tunnu kovinkaan mielekkäältä noissa player vs player- matseissa. Yksinpelissä itselläni ei ole noiden kontrollien puolesta valittamista, mutta jos pelkästään moninpelin kantilta ajatellaan, niin kyllähän nämä nykyisellään rajoittavat pelaamista aika lailla.
 
Vastaus: Resident Evil 5 [X360]

Muutama tunti vietetty pelin parissa ja erittäin asiallista meininkiä ollut. Nyt aluksi peli läpi yksin ja sitten varmaan cooppina kaverin taikka jonkun nettitutun kanssa. Back to slice and dice.
 
Ylös Bottom