Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Ruokaperversiot

Vastaus: Ruokaperversiot

Itellä erikoisimmat tavat rajoittuu näihin:
-Munakkaaseen ketsuppia
-Ruisleivän ja sen lisukkeiden päälle grillimaustetta

Itse tykkään laittaa tuoreen ruisleivän ensin pakastimeen, josta otan aina tarvittavan määrän ja sulatan mikrossa. Aivan kuin vastapaistettua.
 
Vastaus: Ruokaperversiot

Jos haluan syödä hitonmoisen kaloripommin, niin litra banaani-suklaajäätelöä, desi kaakaojauhetta, maitoa päälle, murskataan pari dominokeksiä sekaan, suklaakastiketta, vadelmahilloa ja dumle-karkkeja/amerikan pastilleja. Tuota tuli erityisesti pienenä harrastettua. Muutama suoni varmaan jo tukossa!

Ja sinappi nyt vain on niin hyvää, että sitä voisi laittaa melkeinpä ruokaan kuin ruokaan. Erityisesti voileipien päällä sitä on monesti margariinin sijaan.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: Ruokaperversiot

Äkkiseltään en keksi sen suurempaa perversiota kuin kylmä maksalaatikko suoraan paketista maitolasin kera. Pitää tulla kertomaan jos tulee mieleen :)
 
Vastaus: Ruokaperversiot

Itsellekään ei tule noita hirveästi mieleen. Joskus nuorempana tuli kuitenkin sekoitettua maitoa ja Kokista keskenään. Ainakin sillon upposi, mutta nykyään ei niinkään.

Toinen juomamiksaus toimii edelleen, eli piimää ja appelisiinimehua sekaisin. Tuloksena hieman kirpsakka, mutta samalla todella raikas juoma. Suosittelen kaikkia kokeilemaan:).

Mitään kovin erikoisia ruokailutottumuksia ei tosin tule mieleen. Tykkään toki paahta ruispaloja ja niin edelleen, mutta mitenkään kovin erikoiselta tuo ei omasta mielestäni tunnu. Olen hyvin pitkälti kaikkiruokainen, eli harvemmin tulee jätettyä erikoisempiakaan makuelämyksiä väliin, jos niitä tarjolle ilmaantuu.
 
Vastaus: Ruokaperversiot

En ole koskaan syönyt kebabia. Pari kertaa kebabhampurilaisen muodossa, ja sekin oli lämmitettävä kaupan kylmähyllystä.
 
Vastaus: Ruokaperversiot

Ystäväni pitävät sitä todella perverssinä, että en ole KOSKAAN syönyt kebabia muuten kuin ranskalaisten kera. Sitten vuoden -93 kun ensimmäisen kerran kebabiin tutustuin, en ole edes kokeilumielessä tilannut vaikkapa lohkoperunoilla, riisistä puhumattakaan. Vaikka toki annosten laatu vaihtelee hyvinkin laajalla skaalalla ruokapaikkojen välillä, tulee se "kepappi ranskalaisilla" tilattua silti aina ja joka kerta. Varmaan ne muutkin vaihtoehdot voisivat olla ihan hyviä, mutta ranskikset on vaan niin perusvarma juttu.

Myös jonnekin viime vuoteen asti tilasin aina salami/pepperonipizzaa paikasta riippumatta, mutta nyt olen hieman alkanut varioida esim. salami-kinkku-ananas-aurajuusto-combojen muodossa. :p

Ihan pakko todeta että äsken ekaa kertaa kokeiltuani kebsuja ranskisten kera makuyhdistelmä oli El Bueno eli lyömätön! Riisikebab kohtasi voittajansa vihdoin. Nam! :D
 
Vastaus: Ruokaperversiot

Pepsi max vie kielen mukana. Nuudelit saa myös pöksyni märäks.

Alkomahoolista halpa teinijuoma Gin lemon on myös herkkua. En tajua miksi kaikki mollaavat sitä :rolleyes:
 
Vastaus: Ruokaperversiot

Yritän kokeilla uusia ruokalajeja aina kun vain tilaisuus tulee, mutta ainoa oudompi makuelämys joka on jäänyt tavaksi asti (ja tulee mieleen tässä) on ketsuppi ruispalojen päällä.
 
Vastaus: Ruokaperversiot

Ihan pakko todeta että äsken ekaa kertaa kokeiltuani kebsuja ranskisten kera makuyhdistelmä oli El Bueno eli lyömätön! Riisikebab kohtasi voittajansa vihdoin. Nam! :D

Nääh, lohkokermaperunat kebabilla on namimpaa. :) Tai ainakin näin omien kokemuksien mukaan... Hitto kun tuli nälkä! :D
 
Vastaus: Ruokaperversiot

Nääh, lohkokermaperunat kebabilla on namimpaa. :) Tai ainakin näin omien kokemuksien mukaan... Hitto kun tuli nälkä! :D

Ennen tuli vedeltyä aina valkosipulikermapottuloilla mutta ne kävi ajan myöten ällöttämään :D
 
Vastaus: Ruokaperversiot

Juustomaustetut tortillachipsit, ne kolmiot + pehmeä fetajuusto! Loppui salsa kesken niin piti soveltaa :D

Setin saa lidlistä alle kolmella eurolla.
 
Vastaus: Ruokaperversiot

Makkaralle meiran sinappia n. saman verran kuin makkaraa. Muut sinapit ei käy :D
Ja jogurtin kanssa maistuu kaiken maailman kinkkusämpylät, lihapiirakat ja mitä mieleen tuleekin. Kokeilkaa joskus omenan kanssa aurajuustoa ja esim. Digestiiviä (keksiä), se on nannaa.
 
Vastaus: Ruokaperversiot

Joka työpaikassa ovat aina hetken jaksaneet kummastella kun otan aamun protskut raa'asta maitorahkasta ja iltapäivästä kun vedän heradrinkit. Tuota ihmettelyä yleensä kestää sen pari kuukautta ja sen jälkeen vaan vittuillaan. :)

Edit: jaa pointti oli et sillon tällön... noi on joka päiväisiä... Noh joskus pervoilen ja pistän rahkaani Funlightiä :p
 
Vastaus: Ruokaperversiot

Juustomaustetut tortillachipsit, ne kolmiot + pehmeä fetajuusto! Loppui salsa kesken niin piti soveltaa :D

Setin saa lidlistä alle kolmella eurolla.

Fetasta tuli mieleen eräs kaverilta oppimani ruokaperversio:
kaupan pinaattiletut paistetaan pannulla. Syönnin kyytipojaksi ei puolukkahilloa vaan fetajuustoa ja paprikaa. En tiedä miksi toimii näin hyvin. Aika edullinen on tämäkin setti, eikä sieltä epäterveellisimmästä päästäkään?

Jos teen leipiä, kuten joka päivä teenkin, teen poikkeuksetta seuraavan yhdistelmän:
Fazerin täysjyväpaahtoleipä, vähän floraa, vähän Lahden leipälevitettä, meetwurstiviipale, oltermannia ja suolakurkkua/tuorekurkkua. Ja tässä järjestyksessä.

Rupesinkin tässä pitsaa leipoessani miettimään kulinaristisen ruoanlaittotriidin pystyttämistä, mutta sulatellaan ensin ajatusta ja kotitekoista lättyä ;)
 
Vastaus: Ruokaperversiot

Ihan pakko todeta että äsken ekaa kertaa kokeiltuani kebsuja ranskisten kera makuyhdistelmä oli El Bueno eli lyömätön! Riisikebab kohtasi voittajansa vihdoin. Nam! :D

Riisikebab on paljon parempaa kun ranskalaisilla, molempia olen maistanut ja pysyn riisissä :D
 
Vastaus: Ruokaperversiot

Ei ehkä mikään "ruokaperversio" mutta ite tykkään tulisesta ja mausteisesta ruuasta siis tosi tulisesta ja mausteisesta. Ainaku laitan ruokaa ni siitä on saatava tulista ja mausteista tavalla tai toisella. Tabasco toimii joka paikan mausteena. Melkein aina ku sitä on saatavilla ni sitä myös päätyy ruokaan. Monesti sitä on voileivällä ja on kokeiltu kaurapuuroonki (hemmetin hyvää mutta jääny vähemmälle (ehkä tunnen syyllisyyttä:D)).
 
Vastaus: Ruokaperversiot

Ei ehkä mikään "ruokaperversio" mutta ite tykkään tulisesta ja mausteisesta ruuasta siis tosi tulisesta ja mausteisesta. Ainaku laitan ruokaa ni siitä on saatava tulista ja mausteista tavalla tai toisella. Tabasco toimii joka paikan mausteena. Melkein aina ku sitä on saatavilla ni sitä myös päätyy ruokaan. Monesti sitä on voileivällä ja on kokeiltu kaurapuuroonki (hemmetin hyvää mutta jääny vähemmälle (ehkä tunnen syyllisyyttä:D)).

Tabascoa puuroon ei hele tää oli jo uutta. :D
 
Ylös Bottom