Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Ruokaperversiot

Vastaus: Ruokaperversiot

Tuli yks outos mieleen... LIDLin grillauskastike joka on ilmeisesti tarkotettu siveltäväks pihvien sun muitten grillattavien päälle ennen grillausta... Ite kyllä "trytlaan" kaikki perunat ja mitä muuta lautasella sattuu olemaan ni sillä. Ihan perus ruuan laitossa tulee paljon käytettyä sitä ja on se pikkusen hyvää hodarin välissä ja varmaan hampurilaisenki välissä.
 
Vastaus: Ruokaperversiot

Mansikkakiisseli kylmillä lihapullilla. Myös broileripyörykät käy. Jotkut sellaiset Saarioisen valmiit. Nami.
 
Vastaus: Ruokaperversiot

Penskana oli herkkua veteen sekoitettavasta jauheesta tehdyt verilätyt, joitten päälle laitetaan sitä imelää kaupan mansikkahilloa. Nämä sitten nautitaan kylmän maitolasillisen kanssa. Ei oo tullu moneen vuoteen testattua, mutta nyt kun tämä harvojen herkku tuli taas muistiin, niin seuraavalla kauppareissulla tarvikkeet koriin ja muistoja verestämään. :)
 
Vastaus: Ruokaperversiot

En nyt perversiosta tiedä, mutta yleensä, kun käydään kavereiden kanssa pizzalla, niin otan rullakebabin, ilman salaattia ja extralihalla, eli pelkkää lihaa..
Kaverit tykkää ihmetellä, kun syön tuollaisen aterian :D
 
Vastaus: Ruokaperversiot

Saksalainen Nelosolut(slots guld) + valkosipuli lihapulla :D
Eihän tuo nyt mikään hirveen erikoinen ole mutta maistuu hyvälle :p
 
Vastaus: Ruokaperversiot

Ei tämä nyt mikään perversio ole, mutta: 2 palaa ruisleipää(mielellään esim. Vaasan ruispaloja, Fazerin ruispuikuloita tai Reissumies), kalkkunaphivi(sellaisia paneroituja, olisiko joku Saarioisen tai Kanapojan), jonkinlainen juusto viipale(kaikki käy). Pihvi juustoineen leipien väliin ja mikroon. Tulos? Oma tekoinen ruiskalkkuna hampurilainen.
 
Vastaus: Ruokaperversiot

Pitsan pitää olla kylmää. Jos on uunipitsa, se pitää ensin paistaa uunissa ja sitten pistää jääkaappiin. Ei erityisen järkevää, mutta niin se vain maistuu paremmalta. Vähän outoa kieltämättä.
 
Vastaus: Ruokaperversiot

Perunamuusi + salaatti :) Kaikki lautaselle ja sekasin.

Italian- ja perus vihreä salaatti on parhaita.
 
Vastaus: Ruokaperversiot

Santa marian 39g muskottipähkinä jauhetta sekoitettuna joko jäätelöön tai jogurttiin. Alussa maistuu lähinnä puunjuurilta/mullalta, mutta muutaman kerran "nautittuna" alkaa makuaisti tottumaan ja pystyy syömään ihan hyvin. Vaikutuksena olet 2 seuraavaa päivää jumissa eli näet valveunia ja muita psykedeelisiä juttuja eikä silmät tahdo millään pysyä auki ja kaikki alkaa naurattamaan. Tämä on siis oma ruokaperversioni. En kehota ketään muuta kokeilemaan missään nimessä mainittua
tapaa, koska muskottipähkinä sisältää myristiini nimistä ainetta joka on ihmiskeholle vaarallista!
Jopa tappavaa jos olet yliherkkä kyseiselle aineelle tai jos vedät muskottia liikaa:eek:
 
Vastaus: Ruokaperversiot

Kaverit kummastelevat, miksi syön Saarioisten kumipitsat lähes aina kylminä. Ne vaan maistuvat jostain syystä paremmalta :D

Lisäksi minulla oli joskus tapana lisätä ketsuppia puuroon.
 
Ylös Bottom