Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

S.V.E.R. Peli-ilta 1.9.2010

  • Viestiketjun aloittaja Viestiketjun aloittaja Traject0ry
  • Aloituspäivämäärä Aloituspäivämäärä
Vastaus: S.V.E.R. Peli-ilta 1.9.2010

Oli kyllä ÄLYTTÖMÄN mukavata taas pelata suomisakilla...! Ihan parhautta.
 
Vastaus: S.V.E.R. Peli-ilta 1.9.2010

Jahas, kun tulin itse klo 21 kehiin niin otin ylös ketä listaltani löytyy. Nuo mainitut ryhmät täydentyvät ~5 nimellä, väkeä siis puuttuu vielä. Rohkeasti vaan ilmoittamaan ketä ikinä muistaakaan (ja itsensä saa tietty ilmiantaa). Koostetaan kunhan ehditään (viikonloppuna?) koko homma ja aletaan funtsia sulkemista (palkitsemiset jne.) nyt kun tuo neljän setti on kasassa.

Kiitokset kaikille osallistuneille ja ryhmistään tiedottaneille.

"Vapauden Ukkonen" on nyt siis virallisesti päättynyt (tiks lukkoon) ja komissaarin lomat ovat pahasti sotkeneet kahden viimeisen operaation palautteet. Laadin ne kuitenkin kasaan, samoin loppulausunnon koko tehostetulta jaksolta kunhan ehdin.

Pitkän harkinnan päätteeksi olen kuitenkin priorisoinut toiminnan jatkumisen ohi palkitsemisten ja palautteen, jotka ehdin hoitaa sitten kun uuden jupakan alkujärjestelyt on pulkassa. "Vapauden Ukkonen" on kiistatta osoittanut kysyntää koostetulle toiminnalle, hanketta viedään siis jatkossakin eteenpäin.

Ongelmiakin on ilmennyt ja niitä vastaan aloitetaan tiukka taistelu. Seuraavaksi pari ajatusta tulevaisuudesta (palautetta kaivataan):

Toiminta jatkossa:

Perustetaan katto-organisaatio jonka esikunta hoitaa kutsunnat. Esikunta koostuu vapaaehtoisista joiden vastuulle jää pelipäivän ja aloitusajankohdan päättäminen sekä asiasta tiedottaminen, osan palkinnoista ehdottaminen ja jakaminen sekä toiminnan kehittäminen. Kutsunnat ovat avoimet kaikille kotimaisille klaaneille ja klaanittomille suomalaisille sotureille, tapahtumiin osallistuminen ei edellytä rekisteröitymistä tai liittymistä mihinkään. Esikunta toimii kiinteässä yhteistyössä propagandaosaston (Ramtoi+?) ja komissariaatin (minä+?) kanssa. Esikunnan työkaluina toimivat kotisivut joilta löytyy yhteystietoja, kalenteri, huutoboksi (julkinen), tiedotteet ja linkkejä kriittisille sivuille (tänne, FINin sivuille, MAGin sivut jne.) sekä linkkejä sponsoreidemme sivuille (koitan hoitaa asian ilman isompia mainosbannereita^^).

Protokollan hiomista:

Grouppien muodostaminen vapaammaksi, jos joku tippuu lähdössä niin joinilla perään (tarvittaessa k-votella tilaa). Jos tulet kesken niin chattiin ja joinilla matsiin. Tasoittaminen tehdään vain jos groupit on ihan vinossa (tyyliin 7/8 ja 3/8) tai vapaaehtoisia löytyy heti kysyttäessä. Kun tulet paikalle (eka kertaa tai tiputtuasi) mene chattiin, jos matsi kesken niin imoita jos joinit (kickvotea varten tieto), pyydä invimään matsien välissä, ilmoita kun pääset grouppiin ja tarvittaessa poistu chatistä. Jos joku tippuu/lähtee ilmoittamatta niin paluuta EI odoteta, palaaja toimii ylläolevan protokollan mukaan.

Groupin leaderi kerää ylös listan pelaajista (palkitseminen helpottuu kun on lista).

Erillistä koordinaattoria ei ole, groupit nimetään johtajan mukaan (Esim. Ryhmä Deriwon, Ryhmä Appura, Ryhmä Felis jne.) ja "vanhimpana" toimii se group leader joka on liittynyt chattiin ensimmäisenä. "Vanhimpana" toimiva toimii "osaston" johtajana (Esim. Osasto Appura) ja ehdottaa pelimuodot. Pelimuoto ehdotetaan chatissä (Domi?) ja vastaus on "Domi/Sabo/Acqu/Inter valmis" kun oma group on valmis. Sitten lasketaan ja mennään.

Huomioitavia asioita:
Vaihtelua PITÄÄ olla. Kun iso porukka kokoontuu niin yhtä pelimuotoa ei kannata jauhaa vaikka se olisikin itselle se juttu. Alkuun ajatus voisi olla "korkeintaan kaksi matsia yhtä pelimuotoa peräkkäin (ja vähintään kaksi matsia jotakin muuta ennen paluuta kyseiseen pelimuotoon)" joista suluissa oleva osio on suositus (ei noudateta jos useampi pelimuoto on syystä tai toisesta pelikelvoton).
Porukan hajotessa keskeneräiseen peliin poistu ripeästi. Jos et ole samassa klaanissa groupin johtajan kanssa (tai frendi) niin ILMOITA paluustasi (puhe/viesti). Muuten group leader ei voi tietää ryhmänsä valmiutta.

Lisäksi katto-organisaatiomme tarvitsee nimen. Jos olisi palkintoja voitaisiin pitää kilpailu, vallitsevissa olosuhteissa tyydytään mölinään. Ehdotuksia ylös jos on, tarvittaessa voidaan äänestää.

Oma ehdotukseni on S.V.E.R. Erillistorjuntaosasto 28 "Kalmakallo"
kk1.png

"Kalmakallo" -tunnus, mukailtu isänmaallisesta kone-/ajoneuvotunnuksesta.

Postatkaa siis:
  • "Oranssin Operaation" puuttuvat osallistujat
  • Kommentteja ja ideoita koskien alkavaa hanketta
  • Nimiehdotuksia katto-organisaatiolle

-T
 
Vastaus: S.V.E.R. Peli-ilta 1.9.2010

Niin tosiaan kahdeksasta alaken olin mukana. Vutilo tais olla samassa sakissa. Ukkosenjumala ja Trajet0ry tieetty mutta myös Skazazzazzaazzzazzaaa tai jotain sinnepäin oli mukana. Vompatti tais olla myös?
 
Vastaus: S.V.E.R. Peli-ilta 1.9.2010

Vänrikki Stoolia lainatakseni: "Jotakin ehkä tietäisin, olinhan siellä minäkin."

Eli Pro Patria-tauluun lisättäköön myös Jibi_78. Mukana on oltu useampanakin kertana siinä 22.00 alkaen.

Trajen ehdotelmaan ei lisättävää. Logo on myös, jälleen kerran, hämmentävän hieno.
 
Vastaus: S.V.E.R. Peli-ilta 1.9.2010

Oli kyllä upea pelata pitkästä aikaa porukalla. Peli kulki (yhtä saboa lukuunottamatta) ja homma toimi kaikinpuolin. Vain kerran taisi porukka hajota keskeneräiseen peliin.
Laurille pisteet mainiosti sujuneesta koordinoinnista.

Trajectorylta jälleen mainioita ideoita ja logo kerrassaan mahtava.
 
Vastaus: S.V.E.R. Peli-ilta 1.9.2010

Taistelijan tarina lopultakin valmiina keskiviikon offensiivista.
Huomatkaa myös Varkaan video kfin mediassa!

[media]2644[/media]

Ja Varkaan tuotantoa;

[media]2643[/media]

Kiitos minunkin puolesta kaikille osallistujille.
Pidetään perinne yllä eikä anneta nyt kuivua peli-iltojen kasaan!

Ja jos jonkun nimi puuttui videon listasta, ilmoittautumaan!

PS. Sori Vulgar... Hyvää läppää sinä heität ja kaivattiin ääntäsi.
 
Vastaus: S.V.E.R. Peli-ilta 1.9.2010

Nimi ei puuttunut, vaan oli kahteen kertaan.
Noukin noita nimiä täältä listoista ja sitten vielä kaappauskuvista videosta.
Ja siksi voi käydä näin tai jäädä nimi puuttumaan.
Mutta ei pelkoa, kyllä yksi Sivuosuma aina kahden Weraden ansaitsee näkyvyyttä.
Sori puujalkavitsi, nukkumaanmenoaika on mennyt jo ohi...
 
Vastaus: S.V.E.R. Peli-ilta 1.9.2010

Vompatti tais olla myös?

Jep, siellä oltiin. Tai itseasiassa kun aloitin, niin olin tuossa Sivuosuman ryhmässä koko alkuajan, mutta sitten kun tarvitsi ryhmiä tasoittaa, niin siirryin tuohon vajaaseen ryhmään mihin sinäkin pomppasit. Sitten tulikin kohta nukkumatti ja heitti unihiekkaa pakottaen minut jättämään taistelukentät virkeämmille sotureille.
 
Vastaus: S.V.E.R. Peli-ilta 1.9.2010

Niin tosiaan kahdeksasta alaken olin mukana. Vutilo tais olla samassa sakissa. Ukkosenjumala ja Trajet0ry tieetty mutta myös Skazazzazzaazzzazzaaa tai jotain sinnepäin oli mukana.
Kyllä, olin mukana siitä kahdeksasta eteenpäin ja ihan kivaa taistoa oli. Kameralla muutaman taiston otin tallelle, mutta tierä koska noi kerkee pistää katottavii kuosiin. Ehkä menee vaa arkistoon :D
 
Vastaus: S.V.E.R. Peli-ilta 1.9.2010

Millos ens kerran pidätte S.V.E.R Peli-illan?
Ajattelin ostaa tuolta storesta noi B ja C tallennuspaikan ja liittyä S.V.E.Rin porukkaan :)

Ja muutenki jos joku pelaa yksin tai kavereiden kanssa mut saa addata en oo IKINÄ pelannut MAGia kavereiden kanssa aina on mennyt pelit yksin ja se alkaa olemaan tylsää yksin :( eli addatkaa PSN Timinax kiitos! :)
 
Vastaus: S.V.E.R. Peli-ilta 1.9.2010

Millos ens kerran pidätte S.V.E.R Peli-illan?

Muistaakseni tuo meidän Traject0ry hoiti jotain ensin pohjille. Olisi tehnyt mieli jo nyt järkkäillä itse jotain, mutta en halua astua sotkea vaiheessa olevia juttuja, koskapa nämä neljä tapahtumaa menivät niin loistavasti putkeen.
 
Vastaus: S.V.E.R. Peli-ilta 1.9.2010

Uuh, joo. Saitti lähtee launchiin vielä kuluvalla viikolla. Samoin tein alkaa esikunnan värvääminen ja ajatus olisi saada ~4 vapaaehtoista tapahtumia vetämään. Yhden hengen resurssit on taas 110% käytössä joten itse en ehdi muuta kuin lyödä saitin pystyyn, haalia nuo avainmiehet ja vilkuttaa projektin matkaan. Jos oikein munkki käy niin sivujen "alkeisversio" olisi selattavissa jo huomenna (sisältö tulee sitten perässä).

Esikunnan värväämisen aloitan varmaan to/pe -linjalla ja eka pelipäivästä voisin värkkäillä bannerin sitten viikonloppuna...

-T
 
Vastaus: S.V.E.R. Peli-ilta 1.9.2010

Aikaisemminkin jo huudellut vapaaehtoisuutta, mutta muistutellaan vielä. Mikäli jossain muodossa jeesiä tarvitaan, niin ilmoitusta tulemaan vaan. Käytettävissä TO-LA, muuten en viikolla pleikan ääreen pääse, ainakaan ennen tammikuuta. Koordinaattorina, osastonjohtajana ja kirjurina toiminu, että ehkä mä pystyn sitten jossain muodossa jeesailemaan. Tää peli tosiaankin tarvitsee näitä iltamia! Kiitos että edelleen jaksatte panostaa..
 
Vastaus: S.V.E.R. Peli-ilta 1.9.2010

Kash niin, just ehti tän vuorokauden puolella (duunissa menikin 20:30 asti joten kiirettä pukkas). Eli "go easy as this is early days" ja muut kootut. Logokuva on vaiheessa, kaikki muukin paitti taustat ja kalenteri on aikas kesken. Koitan venyä jatkamaan puurtamista viikonloppuna, ainakin chatboxi ja "yhteistyöklaanien" yhteystiedot pitäs vääntää kehiin. Protokolla samaten.

Saitti lepää ilmaishoidossa, jos on alhaalla silloin tällöin niin saadaan vaan mistä maksetaan :)

Torjuntaosaston semivirallinen kotisivu...

Sitten esikuntaan, paikkoja on auki ja vastuuta vielä enemmän. Käsiä pystyyn, roolitetaan tarkemmin kun on tarpeen^^

Felis ja Tku on noteerattu, tarvis vielä ~2 nohevaa jätkää mukaan tähän. Ramtoi on pakkovärvätty propagandaan (nyt tiedät siis itsekin :P ) ja Ukkis merkattu KFP:n yhteysupseeriksi.

-T
 
Vastaus: S.V.E.R. Peli-ilta 1.9.2010

Ramtoi on pakkovärvätty propagandaan (nyt tiedät siis itsekin :P )
Kutsuun vastataan ja progandaa aletaan sitten suunnitella kun kuviot selvillä.
Muidenkin osallistuminen on sallittua ja suotavaa.

Leipähommat ja flunssanpoikanen vieneet tehoja tällä viikolla, mutta huolimatta Vihulaisen yrityksistä täältä vielä noustaan.
 
Vastaus: S.V.E.R. Peli-ilta 1.9.2010

Kokosin hieman tähän viestiin noita osallistujia yms, jos siitä olisi Trajelle hyötyä. Jollei, niin tulipahan tapettua vähän aikaa :)
Viestien perusteella kokosin listat, jos joku tuntee kokeneensa tässä vääryyttä, ilmoittakoon siitä.
Viimeisestä kerrasta en saanut noita osastonjohtajia ylös, muuta kuin Sivuosuman.
Erityismainintoja ei pahemmin ole tullut korjaajista tms.
Asertymil oli kertaalleen mainittuna ja Lauri-fin-:n voin itse hyvällä omallatunnolla mainita samaan kastiin, mutta Laurin korjaustaidot lienee jo huomattu muidenkin toimesta.


Osastonjohtajina toimineet
Appura
Asertymil
garmx
harrihar
Jibi_78
kiiruskuu
Lauri-fin-
Mappedd
Sienimies
Sivuosuma
TKu10YES
Vutilo
X-Spitfire-X

Koordinaattorit
Felis_Leo
TKu10YES

Kirjurit
happyface90
harrihar
Mappedd
TKu10YES

Ryhmänjohtajina taisteluissa
Deriwon
Felis_Leo
garmx
Jibi_78
Kiiruskuu
Mappedd
Moikka
pmk711
Sienimies
TheMiklu
Traject0ry-
Undermeit
X-Spitfire-X

Joukkueenjohtajina taisteluissa
Felis_Leo
TheBay1T
undermeit

Komppanianpäällikköinä taisteluissa
Felis_Leo
konin1x2


Soturit (suluissa osallistumiskerrat)
akizle (1)
Apestrom (4)
Appura (3)
ArttuR2 (1)
Asertymil (4)
Cash124 (1)
Deriwon (4)
Escortti1983 (1)
Felis_Leo (3)
garmx (3)
geijo3000 (1)
halkobne (1)
happyface90 (1)
harrihar (2)
Jibi_78 (?)
Juzo95 (1)
kiiruskuu (1)
KilliCat (1)
konin1x2 (1)
Korvensoturi (1)
Kotiruoka (1)
kuakels (1)
Lauri-Fin (3)
Leon74FI (2)
Lio94 (1)
ltUrban (2)
luumunaama (3)
Makikokko (1)
Mappedd (3)
mikkoj (3)
MNX (1)
Mogwin (1)
Moikka (1)
Nisu (2)
Notifyus (1)
Ozzery (1)
pindoleena (1)
pmk711 (2)
pnu_ (1)
Psyke (2)
Q-Ukko- (1)
Ramtoi (3)
Richu_ (1)
Riisseli (1)
Sienimies (1)
Sivuosuma (1)
Skazazza (4)
Sladeh (1)
TheBay1T (2)
TheMiklu (4)
Tku10YES (3)
tomppa71FI (3)
Traject0ry- (2)
Turhapro90 (2)
uhka (1)
Ukkosenjumala (2)
Undermeit (2)
Vompatti (1)
VonRampe (1)
Vulgar91 (2)
Vutilo (2)
X-Spitfire-X (3)

Listassa myös ainakin muutama FIN-klaanilainen ja muutama ketä en varmuudella KFS klaanilaiseksi tunnistanut, mutta lisäsin kaikki listaan.
Hyvä että porukka ilmoittaa puutteita listassa. Olen koonnut ne kirjureiden viesteistä, sekä raporteista. Esim. Jibi oli merkitty ryhmänjohtajaksi, muttei ollut osallistujalistoissa. Psykekin oli jäänyt välistä. Joko mun moka tai ei ollut listoilla kun tuli mukaan myöhemmin. Mutta kuuluu kyllä ehdottomasti listalle. Pahoittelut virheistä.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: S.V.E.R. Peli-ilta 1.9.2010

Kokosin hieman tähän viestiin noita osallistujia yms, jos siitä olisi Trajelle hyötyä. Jollei, niin tulipahan tapettua vähän aikaa :)
Viestien perusteella kokosin listat, jos joku tuntee kokeneensa tässä vääryyttä, ilmoittakoon siitä.

:eek:

Mahtava setti TKu, jeesaa meikäläistä tosi paljon. Murheena on ollut ajan puute, tässä piti palkinnot päästä arpomaan jo melkein viikko sitten. Nyt vois koittaa ens viikolla hoitaa sen kuntoon, värvään puolueettoman tuomarin (sopiva jätkä KFP:n puolelta jo mielessä) niin saan tän sulkuun (eli mitskut ja IRL -palkinnot jaettua). Mukavan pitkä lista, TKu on kyllä ansainnut paikkansa Kalmakallon esikunnassa. Jos sulla olis kiinnostusta johonkin hommaan erityisesti (sisäinen tiedotus/ulkoinen tiedotus/esikuntapäällikkö) niin mieluusti pannaan nimi paikoilleen.

Paan sulle privana juttuja joihin voit ens viikolla perehtyä. Paan samalla vauhdilla Urbanille joka on nyt mettillä tän viikonlopun mutta tulee toimimaan myös esikunnassamme.

-T
 
Vastaus: S.V.E.R. Peli-ilta 1.9.2010

Mukavasti on ollut porukkaa, ja jopa vielä enemmän kuin listassa näkyy. Itsekin ollut 2 ekaa kertaa osan illasta mukana. Aikaiset alkuajankohdat vaan ei perheelliseltä onnistu.
 
Ylös Bottom