Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Saints Row

  • Viestiketjun aloittaja Viestiketjun aloittaja Ac3way
  • Aloituspäivämäärä Aloituspäivämäärä
Ilmeisesti se iso patchi joka on nimetty bright future nimellä on julkaistu. Jokohan tää alkais olee pelattavassa kunnossa.

 
Mä oon taas pari kertaa miettiny saints rowta 25e kun kolmosesta joskus pidin hetken. Mutta metacritic 61 pitäny toistaseks loitolla ostonapista.
 
Mä oon taas pari kertaa miettiny saints rowta 25e kun kolmosesta joskus pidin hetken. Mutta metacritic 61 pitäny toistaseks loitolla ostonapista.
Toi on aika sopiva hinta tälle. Itse taisin maksaa 45€ ja se kyllä kaduttaa, kun tämä vain tuntuu siltä, että pelaisi 2010 vuoden peliä tai no testasin eilen Saints Row 2:sta ja sekin tuntui jostakin syystä paremmalta pelata :D

Odottelen ihan suosiolla vielä jos tulisi lisää päivityksiä ja sitten asentelen uudelleen.
 
Haikein mielin muistelen Saint Rowin 1-3 osia. Ykkönen ja kakkonen oli aikoinaan todella paljon mieleen enemmän GTA- tyylisinä peleinä jengisodilla ja sopivalla huumorilla höystettynä. Olisivat vaan lopettaneet viimeistään kolmoseen. Sen jälkeen näitä ei ole voinut itkemättä pelata.
 
Haikein mielin muistelen Saint Rowin 1-3 osia. Ykkönen ja kakkonen oli aikoinaan todella paljon mieleen enemmän GTA- tyylisinä peleinä jengisodilla ja sopivalla huumorilla höystettynä. Olisivat vaan lopettaneet viimeistään kolmoseen. Sen jälkeen näitä ei ole voinut itkemättä pelata.
Kolmonen meni itsellä vähän liian yli kaikessa, mutta kakkonen oli täydellinen GTA-peli.
 
Saints Row 2:ssa tehtiin kaikki oikein. Luulisi että tuollaisen toistaminen ei olisi vaikeaa kun ”kaava” on keksitty. Mutta eipä se noin mennytkään.
 
Kolmonen meni itsellä vähän liian yli kaikessa, mutta kakkonen oli täydellinen GTA-peli.
Itse taas pidin juurikin kolmosesta eniten. 1 ja 2 olivat liian selkeitä GTA-klooneja, kun taas kolmosessa laitettiin vaihdetta pari silmää ylöspäin kaiken maailman sekoilussa ja vastaavassa, mutta ei sitten kuitenkaan vedetty ihan niin överiksi kuin nelosessa tehtiin. Noita GTA:n tyylisiä pelejä on jo varsin paljon nähty, eivätkä ne selkeät kloonit siis niinkään kiinnosta. Toki överikin on aina överi. Mutta siis kolmonen oli kuitenkin aika virkistävä peli noihin kuvioihin.
 
Viimeksi muokattu:
Itse taas pidin juurikin kolmosesta eniten. 1 ja 2 olivat liian selkeitä GTA-klooneja, kun taas kolmosessa laitettiin vaihdetta pari silmää ylöspäin kaiken maailman sekoilussa ja vastaavassa, mutta ei sitten kuitenkaan vedetty ihan niin överiksi kuin nelosessa tehtiin. Noita GTA:n tyylistä pelejä on jo varsin paljon nähty, eivätkä ne selkeät kloonit siis niinkään kiinnosta. Toki överikin on aina överi. Mutta siis kolmonen oli kuitenkin aika virkistävä peli noihin kuvioihin.

Kolmonen myös oma suosikki, aivan loistava aloitus ja lopetus pelille. Intro lyö heti kättelyssä luun kurkkuun ja sitten pelin lopetus "We don't need another hero"-biisin tahtiin on jotain eeppistä. Nelonen taisi lyödä sitten vähän liikaa sitä överivaihdetta silmään ja jäikin pelaamatta.
 
Tulipa alesta hankittua 25€ hintaan (ps5) Ei paljon ahista vaikka tästä ei mitään irtoaisikaan.

On kyllä kovin erikoinen tapaus.. ns. 60fps 1440p moodi, on kyllä melko epätasainen ruudunpäivitys ja menee aika pahaksi jos vaikka menee aseliikkeeseen (vaikka luulisi että 95% ulkomaailmasta jää piirtämättä..)
Valaistuksessa on välillä vilkkuvia kohtia, kartalla jotkut reunalla olevat tekstuurit bugittaa.

Autojen kamera ei palauta yleensä auton taakse, tämä vaikka tattia painaa jolloin kamera käy kurkkaamassa taaksepäin ja sitten palaa eteen, joskus lukittuu, useimmin ei. Autolla driftaus jotain aivan outoa, sille on nappi ja sitten vaa omituisesti luisuu vaikka linnunradan toiselle reunalle.
Grafiikka yleisestikin hyvin vanhan näköistä ja muutenkin kaikki on tönkköä. Tähtäys ei tunnu toimivan halutusti juuri koskaan (ehkä sopivilla asetuksilla?) Ampuminen ja tappelu muutenkin hyvin "irtonaista", leijuvaa, kontakti ei oikein tunnu tai näy. Konttien jne raahaus tehtävät on tuskaa niin maalla kuin ilmassa, liikaa satunnaisuutta miten menee milloinkin, välillä auto menee kaiteen toiselle puolelle ja kontti toiselle, irroita sitten kytkös, yritä saada auto kaiteen yli ja takaisin kiinni.
Monet keräiltävät rahajutut vaan on suoraan ruudulla, juuri mitään vaivaa ei tarvitse nähdä, ne vaan otetaan, sama valokuvaksissa. Mistään ei oikein yllättäen löydy mitään löytämisen arvoista.
Mikään tekeminen ei ole erityisen hauskaa tai koukuttavaa.. tuntuu että oma eteneminen on ollut tässä tyyliin 20min kerrallaan ja sitten taas odottamaan.. Edit: Lievennetään tuota viimeistä.. kyllähän siellä hiljaisen alun jälkeen tekemisiä alkaa tulla.

Saakohan ne tätä teknisesti kuntoon ikinä? Ja entä sisällöllisesti..?
 
Viimeksi muokattu:
Tuli peli hommattua kun -50% irtoo nyt ps storesta.

Ihan Cooppia varten peli hommattiin ja oli kyllä harvinaisen hauskaa pelata.

Teknisesti peli on jossain ps3 ja ps4 pelin välimaastossa. Pyörii PS5 1440p framerate modessa ihan kelvollisesti. Äänipuoli on k, ei mitään valittamista.

Se mikä teki ison vaikutuksen on säätömahdollisuudet. 11 eri äänislideria, 5 eri grafiikka modea, vaikeustasoa saa säätää mieleisekseen 6 eri katogorialla last of us 2 tyyliin.

Gameplay puoli on aika perus open world menoa mutta saints row hulluttelu tyyliin, mutta ei mene mielestäni liian överiksi.

Jos ei lasketa lukuisia bugeja mitä tuli vastaan (mikään niistä ei ollu peliä rikkovaa), on peli ainakin coopissa hauskaa viihdettä. Sanoisin että jos piti 2-3 osasta niin tämäkin toimii.

Nyt kun vielä lähtee suht halvalla niin ostakaa jos tämän tyylin pelit nappaa.
 
Vielä noista hassuuksista.. pelissä olevat huoneet on Tardis luokkaa, suurempia sisältä kuin ulkoa :) On kyllä harvinaisen tökerösti tehty noiden ikkunoista näkyvien huoneiden "efekti".

Sitten toiseen asiaan.. pelaanko väärin vai onko alussa n. 10..11 levelille pääsy oheisjutuista sekottanut vaikeustason.. oli joku aika alkupään tarinatehtävä valimolla/sulattamossa ja siellä pitää saints kaverille antaa "aikaa" eli vihuja tulee aaltoina ja viimeisessä on joku superlekalla varustettu 2m amazoni jahtaamassa ja kuolin n. 10x aina tuossa loppukohdassa kun se iskee terveydet nopeasti pois mutta omat aseet suunnilleen naarmuttaa vaan sen keltaista suojapalkkia.. juoksin siinä sitten ympäri kenttää 10min ja käytin varmaan kaikkien 5 aseen kaikki luodit..

Sitten tuli vastaan poliisipakun tuhoaminen.. muuta ongelmaa ei ole kuin se että se paku on tuhoutumaton
 
Saints Row on tämän viikonlopun ilmaiseksi pelattavana Xbox Gold- sekä Game Pass Ultimate-jäsenille.

Nyt olen tätä hiukan kokeillut ja mietin vain "Kuka ajatteli tämän olevan hyvä idea?". Ostin ensimmäisen Saints Row'n aikoinaan julkaisussa Xbox 360:lle ja se iski itseeni kovaa, pidin enemmän jopa kuin GTA-peleistä. Tämä uusi remake... Tämä on pahinta kuraa mihin olen näppini hetkeen sotkenut. Ajattelin, että eihän tämä voi kovin paha olla, mutta kyllä voi. Halusin niin kovasti pitää tästä, mutta ei. Toteutus vaan kusee niin paljon. En pysty enää pelaamaan tätä.
 
Viimeksi muokattu:
Boot Hill Update kenkäisee taas ison kasan bugeja ja ongelmia pelistä sekä tuo jotain uudistuksiakin. Ainakin PS5:llä tuo v1.014-päivitys painaa reilut 7 gigatavua ja on ladattavissa nyt.

 
Ylös Bottom