Scarlet Nexus

HideoMiyamoto

Well-Known Member
1620851685775.png

Nimi: Scarlet Nexus
Kehittäjä: Bandai Namco Studios
Julkaisija: Bandai Namco Entertainment
Alustat: PS4/5, Xbox One S/X, Xbox Series S/X, PC
Lajityyppi: RPG
Julkaisu: 25/06/2021
Kotisivut: https://en.bandainamcoent.eu/scarlet-nexus/scarlet-nexus
KonsoliFIN Pelisivu: https://www.konsolifin.net/peli/scarlet-nexus

"Featuring a dual story, begin your adventure with either Yuito Sumeragi, an energetic recruit from a prestigious political family or Kasane Randall, the mysterious scout whose power and skill has gained great notoriety among the OSF.

As their different experiences interweave with each other, it is only then that you will reveal the full story and unlock all the mysteries of a Brain Punk future caught between technology and psychic abilities in SCARLET NEXUS."


Tätä on tullut pidettyä silmällä julkistuksesta lähtien, ennakko jutut ainakin olleet positiivisia. Demo tulossa Xbox konsoleille 21.5 ja pleikalle 28.5. Anime vaimot ja näyttävä taistelu jos on sinun juttusi niin tässä voi olla tulossa kova roolipeli. Myös anime sarja julkaistaan pelin kanssa samaan aikaan.

 

DestiZ

Well-Known Member
Odotukset on nousseet korkeaksi tämän pelin kohdalla, esim Gameinformer kaveri joka pääsi testaamaan demoa, hänellä siis oli odotukset että se on anime action rpg et varmaan tulee pelattua. mutta demon jälkeen hänen odotukset nousikin sille tasolle, että nyt se onkin hänellä jopa vuoden odotetuin peli. kiitokset tuon loistavan Telekinesis taistelusysteemin. :). näillä odotuksilla lähden itsekkin sitten demoa testailemaan :), että demo nostaa odotukset sille tasolle et must have day one :)

tuossa onkin se gameinformerin kommentit demosta

 
Viimeksi muokattu:

DestiZ

Well-Known Member
joo jos olisin Xboxin omistaja niin ois lähteny jo heti ku droppas uuden seelannin storeen niin lataukseen ja testaukseen :), nyt pitää mennä pleikkarin uuden seelannin storen kanssa joka taitaa olla 27 päivä klo 15.00
 

HideoMiyamoto

Well-Known Member
Demo nyt saatavilla boxille, menkääs kokeilemaan ja kertokaa mielipiteitä. Itse pääsen vkl sitten testailemaan.
 

flint

Active Member
Demo nyt saatavilla boxille, menkääs kokeilemaan ja kertokaa mielipiteitä. Itse pääsen vkl sitten testailemaan.
Eilen pelasin tuon läpi vaikken aikaisemmin tiennyt pelistä muuta kuin nimen ja genren. Demossa parasta oli hyvin toimiva gameplay ja miinuksena tarinaan ei päässyt oikein sisään.

Demo ei omalla kohdalla tule johtamaan ostopäätökseen, mutta jos tietää tykkäävänsä genrestä niin pelattavuuden testaamiseen demo on mainio.
 

HideoMiyamoto

Well-Known Member
Tuli demoa nyt kokeiltua.

Pelin taistelumekaniikat ovat todella hyvät, oli vallan hauskaa mätkiä mötöjä pataan molemmilla hahmoilla. Jos Devil May Cry tai vastaavat pelit maistuu niin varmasti pitää tästäkin. Tarinasta oli aika vaikea ottaa koppia kun keskelle tapahtumia hypätään ja outoja nimityksiä ja muuta viljeltiin paljon. Pelin ulkonäkö on varsin anime, kuten varmasti odottaa saattaa, pidän siitä muuten tosi paljon mutta tuntuu että vähän turhan paljon kaikkea välillä ruudulla ja tekee pelistä vähän sekavan näköisen toisinaan. Enkku ääninäyttely oli ihan hyvää mutta musiikit ei ehkä olleet niin mielenkiintoisia, paitsi se theme siinä lopussa kun pääsee demon läpi.

Sanotaan nyt että näillä näytöillä ei vielä ostoon lähde, mutta pysyy edelleen seurannassa. Paljon riippuu pelin pituudesta ja kuinka paljon pelissä ja tapahtumissa on vaihtelua ja kuinka syvät sen RPG mekaniikat on, eli arvosteluja odotellessa. Kuitenkin positiivinen fiilis jäi.
 

kopolanpoika

Well-Known Member
Itse on luotto niin kova, että jätän demot testaamatta, uutta traileria pukkaa, jossa syvennytään vähän kaikkeen peliin liittyvään:

 

HideoMiyamoto

Well-Known Member
Se että pelissä on tuollainen HUBi alue missä voi seikkailla ja ottaa tehtäviä ja ties mitä muuta nostaa kyllä odotuksia paljon korkeammalla, demosta jäi sellainen kuva että peli on vain tuollainen putkessa kulkeva action RPG.
 

HideoMiyamoto

Well-Known Member
Ensimmäinen jakso animesta katsottavissa, sarja alkaa kunnolla vasta 1.7 Ei mitään hajua mihin aikaan anime sijoittuu mutta ei ekassa jaksossa mitään spoilereita ole jos on pelannut demoa ja katsonut ennakko materiaalia.

 

kopolanpoika

Well-Known Member
Mulle oli jäänyt jotenkin vääristynyt mielikuva siitä, että tämä julkaistaisiin ensi viikon alkupuolella, ilmeisesti katsonut vahingossa toukokuun kalenteria, mutta julkaisu onkin tämän viikon perjantai, täydellistä!

Toivottavasti arvostelut olisi siellä 85-90 tietämillä niin pääsis vetää R&Cn lävitse ja tämän kimppuun juhannuksen ajaksi :D
 

Thablad

Well-Known Member
Näytti Gigantilla olevan 49,95e hintaan tämä, vähän jo hieroin tilausnappulaa mutta oottelis rauhassa arvostelut.
 

HideoMiyamoto

Well-Known Member
Yllätyn kovasti jos arviot on yli 85 saatikka yli 90, oma veikkaus on siellä 80 tuntumassa. Mutta otan ilomielein yllätyksen vastaan.
 

DestiZ

Well-Known Member
Demon perusteella sanoisin että scoret asetuttuvat luokkaan 77-82, joku 85 score tai siitä ylöspäin olisi iloinen yllätys, demo oli ihan jees mut ei kumminkaan mitään wow elämyksiä aiheuttanut. Code Veinikin oli tosin tosi jees ja sai tyyliin 70. sen takia arvelen tämänki kanssa että tuskin sieltä kumminkaan mitään huippu scoreja on tulossa. mutta joo niinku tuossa on jo aiemmin mainitsin niin mielelläni olen väärässä :)
 

HideoMiyamoto

Well-Known Member
Arvioita, vielä ei näy numeroita mutta tuubista löytyy jotain.Edit: No nyt alkanut tulemaan, ja sinne 80 tuntumaan kuten arvioin ne sijoittuu. Täytyy vähän vilkaista ja lukaista mistä on tullut miinusta.

 
Viimeksi muokattu:
Ylös Bottom