Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

SOCOM: Special Forces (SOCOM 4)

Vastaus: SOCOM 4 [Hype]

Ihme juttu että pistoolit jätettiin kokonaan pois. Kaikilla on varmaan snipu ja rynkky yhdistelmä että voi ensin vähän alkusnipata ja lähteä sen jälkeen rauhassa etenemään rynkyn kanssa. Muuten classic mode vaikutti ihan hyvältä, mutta veikkaan ettei sitä pelaa prosenteissa kuin sama määrä mitä codeissa sd:tä. Ei se kyllä itseltä ole pois mitä muut pelaa.
Ihan vauhdikkaan näköistä pelaamista tässä videossa: YouTube - SOCOM 4 B-Roll Yhdessä kohtaa tosin näkyy kun jollain lentää veret päästä mutta jatkaa ampumista :D
 
Vastaus: SOCOM 4 [Hype]

Ihan vauhdikkaan näköistä pelaamista tässä videossa: YouTube - SOCOM 4 B-Roll Yhdessä kohtaa tosin näkyy kun jollain lentää veret päästä mutta jatkaa ampumista :D

NOOOOOOOOOOOoooo!!!:eek: Anteeksi nyt vaan, mutta siis MITÄ_%"¤%¤%¤#!? Sanokaa, että tämä on jokin piilokamera ja tolla videolla ei ole mitään tekemistä tulevan sukan kanssa?

Tässä on niinku otettu MAG sen "romuvarasto" tyylisine mappeineen. Laiteltu 3rd person ja lyöty Socomin leima pelikanteen. Voi morjens? :confused:

Kai tässä respatkin on päällä ja regeneroituvat healthit. Näyttää kyllä todella pahalta, melkein ihan fyysisesti alko sattuun kun harmittaa niin paljon. Olisin halunnut nähdä "korjatun Confrontationin" mutta taitaa olla syvä uni. Kauhun sekaisissa tunnelmissa jäämme odottaan lisäinformaatiota...ja siis ei demolition pelimuotoa? Oikeestikko? WTF...kännissäkö ne tätä peliä on kehittänyt vai olisiko demon toteutus vaatinut MAGiin liikaa muutoksia, ettei menisikään enää ihan copypastella. AArrrgghh...
 
Vastaus: SOCOM 4 [Hype]

NOOOOOOOOOOOoooo!!!:eek: Anteeksi nyt vaan, mutta siis MITÄ_%"¤%¤%¤#!? Sanokaa, että tämä on jokin piilokamera ja tolla videolla ei ole mitään tekemistä tulevan sukan kanssa?

Tässä on niinku otettu MAG sen "romuvarasto" tyylisine mappeineen. Laiteltu 3rd person ja lyöty Socomin leima pelikanteen. Voi morjens? :confused:

Nyt kun mainitsit niin toihan näyttää ihan magiltä :D. Ei aluksi tullut mieleen kun en koskaan sitä ostanut tai ole pelannut. Mutta confrontationissa porukka valitti hidasta gameplaytä niin se on ainakin korjattu. Ei tota nyt ihan socomiksi voi enää kutsua, mutta ihan hyvältä peliltä vaikuttaa.
Itse olen pelannut näitä Socom 3:sta lähtien, ja aina saanut kuulla kuinka paskaa kyseinen peli on edelliseen (tai yleensä socom 2) verrattuna. Olen silti nauttinut kolmosen, ca:n ja confrontationin pelaamisesta, kaikissa on ollut omat hyvät ja huonot puolet. Toivoin, että tähän lisättäisiin jonkinlainen old school mode, kun kerrottiin että pelissä on cover nappi ja health renegation, ja classic mode sieltä tuli onneksi.
 
Vastaus: SOCOM 4 [Hype]

Nyt kun selailin noita socomin virallisia foorumeita niin "guns hot" ominaisuuden tilalle on laitettu UAV joka käynnistyy kun on viimeiset 2 minuuttia rundia jäljellä. Tämä kuulemma estää cämppäämisen :rolleyes: Näin siis classic modessa...
Sieltä löytyi myös multiplayer traileri etusivulta jonka loppuhuipennuksessa ammutaan kaksi tyyppiä yhdellä nuubituubilla.
 
Vastaus: SOCOM 4 [Hype]

Zipperin synttäriviikon "paljastukset" jatkuvat. Nyt vuorossa 5 asiaa, joita et MAG:stä. tiennyt.

5. Factionien nimet eivät olleet aina ne, mitä ne nyt ovat. Miltä kuulostaisi Clawhammer, Hammer ja SIRSAT?

4. Zipperin ensimmäinen PS3-peli on MAG, mutta se ei ollut alkuperäinen suunnitelma, vaan "espionage tactival platformer", ja idea josta muokkautui lopulta SOCOM 4.

3. MAG arkkitehtuuri tukee paljon suurempiakin pelaajamääriä, kuin 256 pelaajaa.

2. MAG oli alunperin SOCOM-sarjan peli "SOCOM: MAG", mutta kehitystyön edetessä MAG eriytyi SOCOM-juurista sen verran kauas, että siitä tuli oma pelinsä.

1. Alunperin MAG oli kolmannesta persoonasta kuvattu SOCOMien tapaan.

The Official MAG Blog
Olenko ainut joka hieman hymähti huomattuaan edellisen :rolleyes:
 
Vastaus: SOCOM 4 [Hype]

Kyllä hiljaseksi vetää...siis varsinkin noiden "Penan autopurkaamo KY" mappien takia. :(

Näkee tässä kilometrin päähän että on tota samaa MAG areenaa tiedossa, sinne heitelty jotain naurettavia särkänniemen vuorostoradan näkösiä härdellejä pitkin maita ja mantuja. Regeneraoituvat healthit olikin jo vahvistettu, eli ei siitä sitten sen enenpää. Onko liimatähtäin jo vajvistettu? Se tästä vielä puuttuiskin?

Saas nähdä, että onko tämä tosiaan niin paska että saa jättää jopa alelaarihintoja odotteleen?!

Sori offtopic, mutta pakko vielä vähän fiilistellä. tältä kuuluisi näyttää Socom pelin mappi. En voi uskoa, että tohon "romua pitkin maailmaa" kenttäsuunniteluun on sorruttu. Todella surullista jos tämä on tosiaan tilanne...
 
Vastaus: SOCOM 4 [Hype]

No on tosiaan sama ku MAG. Mutta siis sama pelihän tuo aika pitkälle on. Sinällään mielenkiintosta, että mitä jos se MAG oliski ollu SOCOM: MAG. TPS FPS:n sijaan.
 
Vastaus: SOCOM 4 [Hype]

+ plussaa kun uudistavat kuitenkin Socomia
----------------------------- piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiitkä miinus, kun uudistavat sitä apinoimalla pullamössöräiskintöjä ja yrittämällä olemalla kaikille mieliksi...
 
Vastaus: SOCOM 4 [Hype]

Mitä nyt lueskelin tuolta virallisilta foorumeilta, niin S4 = MAG 3rd person, muutettu vain hieman modeja ja paljon yhtäläisyyksiä MAGiin on: Sama pelimoottori(päivitetty), samankaltainen mitalisysteemi, yms... :(
 
Vastaus: SOCOM 4 [Hype]

No niin , pelaamatta ainuttakaan kenttää , pelimoodia yms niin , odotan vinkujien jättävän myös tämän pelin hyllyyn. Ihan sen takia että ei tarvitse sitten täällä piipittää että paskan tekivät , kun kerran se nyt on jo todettu .

Itse ostan heti julkkarina ihan samanlaisen käytöksen takia kuten COD peliä ihannoivat pelaajat ostavat COD:in . Itse en alennu kuitenkaan arvostelemaan peliä jota en omakohtaisesti ole vielä pelannut sekuntiakaan enkä ole nähnyt ainoatakaan oikeaa pelikuvaa multiplayeristä. Täällä olevat nauhoitteet ovat beta- versiosta ja pelkkää spawn räiskintää sekä trailereita. Pelin oikea tunnelma löytyy vasta kaveriporukalla pelatuista peleistä ja klaanimatseista jotka , väitän edelleen olevan se Socomin paras puoli ja jota mikään muu multiplayer peli ei ole onnistunut luomaan .

Pikkulapsi odottaa joulua , ainaksin täällä ;) .
 
Vastaus: SOCOM 4 [Hype]

Kieltämättä kaiken tähän asti annetun tiedon perusteella sieltä on tulossa todella casualisoitu call of duty klooni, mutta en ala tässä vaiheessa vielä tuomitsemaan.

Jos peli muistuttaa MAGia niin pakko tälle on antaa edes mahdollisuus, toivottavasti ovat zipperillä musitaneet pitää edes autoaimin poissa niin eiköhän tämän parissa tule vähintään pari kymmentä tuntia vietettyä.
 
Vastaus: SOCOM 4 [Hype]

Viitaten näihin henkilöihin: 18 Members' Community Day Opinion (Compiled) - SOCOM siitä vain lukemaan.

Onhan toi tavallaan aika karua tekstiä luettavaksi, kun jätkillä tuntuu olevan sama yhteinen asenne kuin meillä täällä. Jos ei kuitenkaan SOCOM 2 HD:ta odotella, niin ainakin sen hyvät piirteet saisi näkyä tässä tulevassa osassa. Samat asiat nousee esille puheenvuorosta toiseen ja niihin kait syytä tässä vaiheessa tarttua. Tässä omasta näkökulmasta tehdyt huomiot:

Matchmaking, kirosana joka tappaa yhteisöllisyyden. Löytyy niin normaali- kuin classic-puolelta. Vaihtuva peliseura napin painalluksella vie sosiaalisen kontrollin ja tästä saavat kanssapelaajat kärsiä. Onneksi löytyy nykyisin tuttu "party"-toiminto, jonka mukana viedä peli-illan yhdessä.

Lobbyn puuttuminen. Unranked-peleihin voi kutsua vain kaverilistan kautta, eli satunnaiset suomi-pelaajat pysyvät yhteisistä peleistä ulkona. Toisin kuin vanhoissa SOCOMeissa, joissa maamiehet ajautuivat samoille servuille toisiaan ennestään tuntematta, yhteisen Suomi-eteisen kautta. Loi nopeasti sen mahtavan yhteisön. Ei kuitenkaan niin sisäänlämpiävä avoimien ovien ansiosta.

Kamera liian lähellä pelaajaa. Kuvakulma eräs SOCOMin tärkeitä tunnusmerkkejä. Sieltä kaukaa takaa, jonka ansiosta tunsit hallitsevasi ympäristösi. Ei onneksi OTS:ä (olan takaa seurattuna) kuin vasta L1:n kautta (zoom).

Respawn. Missä on se jännitys, kun yksin taistelet joukkueesi kunniasta muiden seuratessa sydän pamppailen haudan takaa? Onneksi classic-puolelta tämä puuttuu.

Paljon on kuitenkin hyvää ja monet kirjoittajat kertovat classic-puolella päässeensä S1/S2-tunnelmiin.

Ainiin, MrPakolle ja muille pioneereille terveisiä: miinat löytyy, niin PMN kuin kleikka! :D
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: SOCOM 4 [Hype]

Hoho...

Jotenkin tuli tossa videossa mieleen se ettei kukaan tähdännyt ollenkaan.. Kaikilla oli nappi pohjassa ja sillä mentiin.. Graaffisesti se näytti ihan hienolta.
 
Vastaus: SOCOM 4 [Hype]

Olisivat laittaneet pelin nimeksi MAG 2 tjs. Sehän tosiaan ensimmäisenä tulee mieleen.

Mutta eipä tätä pelinä voi vielä tuomita. Jos tykkää magista niin varmaan tykkää tästäkin. Tosin tän tyylisiä räiskintöjä on tulossa jo useampikin. Itse odotan esim. Brinkiltä enemmän kuin tältä.
 
Vastaus: SOCOM 4 [Hype]

Joopa joo, pahalta näyttää. Taidan odottaa mitä muut ovat mieltä, ellei Betasta jo selviä millanen tää on. Mutta kyllä vetää hiljaiseksi toi CoDin apinointi :(
 
Vastaus: SOCOM 4 [Hype]

Jos joku Socom veteraani on vielä oikeasti kiinnostunut ko. pelistä, niin käsi ylös :rolleyes:
Ja enpä muuten ymmärrä miksi Socomin pitää apinoida esim CoDia, kun Socom periaatteessa aloitti koko konsoliverkkopelaamisen. Monet osti PS1 ja PS2 ihan vaan Socomin takia. Ite tosin en päässyt omalla vehkeellä pelaamaan, koska ei ollut sopivaa nettimodeemia :( Mutta tuli serkulla pelailtua sen verran, että on selvää, että Socom 2 on nettiräiskintöjen kingi. Ehkä vieläkin?..
 
Vastaus: SOCOM 4 [Hype]

Siis, kaikki tuolla viralisilla foorumeilla odotti Tätä juttua, joten kai sitä nyt betaa pitää kokeilla ennen kuin tekee mitään päätöksiä. Ja samassa threadissa Zipperin tyyppi kävi kommentoimassa, että muutoksia on jo tehty palautteen tiimoilta.
 
Vastaus: SOCOM 4 [Hype]

[video=youtube;q8jxLImPfKA]http://www.youtube.com/watch?v=q8jxLImPfKA[/video]
 
Ylös Bottom