Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Splinter Cell 3

Corca

KonsoliFIN Alumni
Etusivu-uutinen:
Ubisoftin Montrealin studio julkaisi eilen työstävänsä jo kolmatta osaa yli 6 miljoonaa myyneelle hittipelisarjalle Tom Clancy's Splinter Cell.

Yllätyksettömästi Tom Clancy's Splinter Cell 3 -nimeä kantava julkaisu näkee ensimmäisen päivänvalon huomenna alkavilla massiivisilla kaksipäiväisillä E3-pelimessuilla Los Angelesissa, jolloin pelistä julkaistaan lyhyt esitysdemo Ubisoftin E3-kopissa.
Splinter Cell 3:n luvataan jatkavan edellisosien tiellä toimintapelien edelläkävijänä ja kolmannen osan luvataan tarjoavan tämän sukupolven pelien parasta grafiikkaa sekä täysin interaktiivisen, syvällisen ympäristön innovatiivisella pelattavuudella sekä uniikilla moninpelikokemuksella.

Splinter Cell 3 pääominaisuudet:

- Runsaammat ja sulavammat liikevalikoimat.
- Kehittyneempi fysiikkamoottori "räsynukke"-fysiikoilla sekä partikkeliefektit täydellisen ympäristöintegraatiolla.
- Uusittu ase ja välinearsenaali taisteluveitsestä kokeellisiin taisteluvälineiden prototyyppeihin.
- Uudelleenpelattavuuden maksimointi avoimen kenttäsuunnittelun, useiden väyläratkaisujen sekä vaihtoehtoisten tehtävien tukemana.
- Uusittu tekoäly henkilökohtaisilla ominaisuuksilla, ympäristön havainnoinnilla, luonnollisella käyttäytymisellä ja kyvyllä muistaa jo tapahtuneet asiat.
- Uusittu Co-op -yhteistyömoninpelituki mahdollistaa uudet haasteet tunkeutumistehtäviin.
- Tiivistunnelmainen juoni useilla yllättävillä pelinsisäisillä käännekohdilla.

PC:lle loppuvuodeksi vahvistettu Splinter Cell 3 saa myös luonnollisesti konsoliversionsa, mutta näistä Ubisoft ilmoittaa myöhemmin.
Kyllä on hurja tahti Ubisoftin pojilla, ei voi muuta sanoa. :eek:
 
Nyt kun on päässyt SCPT:n huumasta, toivoisin että Ubin pojat tekisivät jotain oikeasti uutta SC3:n (Mihis jäikään Splinter Cell 2? SCPT:tä ei sellaiseksi ainakaan kehtaa nimittää), vrt. SCPT. Splitscreen olisi varsin mukava, toivotaan että tuo Co-op onnistuu sekä Livessä että offlinessä.
 
Aika paljon SC3 lupaa, mutta eriasia on miten ne kaikki toteutuu (toivottavasti hyvin).. Tuleekin tällä kertaa ensin PC:lle ja sitten vasta konsoleille :eek:
 
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan Sarine
Aika paljon SC3 lupaa, mutta eriasia on miten ne kaikki toteutuu (toivottavasti hyvin).. Tuleekin tällä kertaa ensin PC:lle ja sitten vasta konsoleille :eek:

No enpä menisi tuosta niin takuuseen. Konsoliversioistahan ei vielä mainittu mitään, joten minusta vain tuntuu, että MS:llä ja Ubisoftilla on vielä neuvottelut kesken. Odottamattoman tuosta julkistuksesta tekee se, että Pandora Tomorrow ei tietääkseni ole vieläkään ilmestynyt PS2:lle ja Cubelle... olisin luullut pelin odottavan hieman kauemmin tulemistaan.

Mutta Ubi haluaa takoa rahaa kun rauta on kuumaa, kuten Kanadan lätkäjengi lisää painetta silloin kun peli toimii. Toisaalta jo Splinter Cell oli niin hyvä, että vaikea siitä on lähteä mullistavia parannuksia tekemään. Kunhan eivät nyt mitään siirappista taustatarinaa siihen lähde tekemään, vaan pitävät linjan kylmän toiminnallisella puolella niin meikäläinen on ainakin tyytyväinen, tosin onhan minulta vielä tuo PT:kin kokematta. Luultavasti mahdolliset parannukset ja uudet jipot tuleekin sitten moninpelin puolelle.
 
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan NviperO
Kunhan eivät nyt mitään siirappista taustatarinaa siihen lähde tekemään, vaan pitävät linjan kylmän toiminnallisella puolella
Öh... Saisi pelissä sentään edes hieman kiinnostavampi juoni olla. Halon juoni oli mielestäni mielenkiintoinen, mut se saatto myös johtua siitä, et Halossa juonta kuljetetaan eteenpäin demojen avulla. Jos näin olisi SP:säkin tulisi heti bonuspisteitä.
...Kun se grafiikkakin on niin hyvää.
 
Etusivu-uutinen:
Ubisoftin Montrealin studio ilmoitti vastikään Splinter Cell-sarjan kolmannen osan viralliseksi nimeksi Tom Clancy's Splinter Cell: Chaos Theory. Aiemmin yksinkertaisemmin Splinter Cell 3 -työnimellä kulkenut julkaisu sai eksoottisen nimimuutoksensa tänään.

Tom Clancy's Splinter Cell: Chaos Theoryn uumoillaan jatkavan edellisosiensa tiellä toimintapelien edelläkävijänä tarjoten mm. tämän konsolisukupolven parasta grafiikkaa sekä täysin interaktiivisen, syvällisen ympäristön innovatiivisella pelattavuudella sekä uniikilla moninpelikokemuksella. Komeat mainospuheet realisoituvat julkaisun jälkeen.

Ubisoftin lippulaivaksi moneen kertaan ylistetyn toimintahiippailusarjan uusin ilmestyy PC:lle sekä Xboxille joulukuun lopulla. N-Gage -käsikonsoliversio näkee niinikään päivänvalon mobiilipeleihin keskittyneen Gameloftin toimesta. Muut konsoliversiot vahvistetaan myöhemmin.
Erittäin tarpeellinen nimimuutos. :rolleyes:
Noh, nimi ei tunnetusti peliä pahenna.
 
Ubisoftilla on aika hyvä taktiikka. Vanhaan runkoon on hyvä lähteä rakentamaan uutta juonta ja tehtäviä. Co-oppi on todella mielenkiintoinen idea Stealth-pohjaiseen peliin. Vähän silti epäilyttää tuo julkaisuaika, mutta jos Ubisoft saa yllämainitut pysymään kasassa niin loistopeli jälleen tulossa.
 
Toivottavasti pelistä kehkeytyy hitti. Pandora Tomorrow oli tietyllä tapaa liian samanlainen peli kuin edeltäjänsä (suurin uudistus moninpeli), mutta kolmannen osan vapaamuotoisempi kenttäsuunnittelu yhdessä parannetun interaktiivisuuden kanssa kuulostaa juuri siltä, mitä sarja eniten kaipaa.

Tarinan asetelma:

The year is 2008. Citywide blackouts... stock exchange sabotage... electronic hijacking of national defense systems... this is information warfare, which has become the most dangerous threat to global stability. To prevent these attacks, you must infiltrate deep into hostile territory and aggressively collect critical intelligence, closer than ever to enemy soldiers. You are Sam Fisher, the NSA's most elite black-ops agent. To achieve your mission you will operate undetected, kill at close-range, attack with your combat knife, shoot with the modular SC20K rifle, and use radical suppression techniques such as the inverted neck break. Work alone, and enjoy the thrill of cooperative multiplayer infiltration missions, where teamwork is the ultimate weapon.

Tärkeimmät ominaisuudet: (jotka tosin ovat Corcan ekassa uutisessakin)

EXCLUSIVE CLOSE RANGE KILLS: From knife attacks to athletic hand-to-hand kills such as inverted neck breaks, dramatic ledge throws and other new moves

CO-OP STEALTH: Play online or offline multiplayer with a friend and coordinate your infiltration in an all new multiplayer challenge

REAL WEAPONS OF TOMORROW: The most complete arsenal of weapons and gadgets from the knife to the modular SC20K

AMAZING REPLAYABILITY: Totally open level design with multi-paths and optional secondary objectives

ULTIMATE CHALLENGE: Intelligent enemies that make your mission more risky as you must get closer to them than ever before

HIGH-RISK MISSIONS: Steal sensitive documents from under the nose of your enemies, takeout a terrorist surrounded by his bodyguards...

AS GOOD AS REAL: Never seen before graphics technology offers the best visuals ever seen on any console. Advanced physics engine allows rag doll physics, particle effects and perfect interaction with the environment

THRILLING SCENARIO: In-game gut wrenching sequences and gripping plot with multiple twists and turns
 
Vastaus: Splinter Cell 3

Hurjaa. Tulee melko kiire tässä, kun pitäisi Pandora Tomorrow'kin vielä kokea ennen Chaotic Theorya. En ole ensimmäistäkään Splinter Celliä pelannut läpi, niin ihan mukavaahan tästä tulee; kolme läpipelaamatonta ja loistavaa Splinter Celliä, mikäli vain Chaotic Theory onnistuu olemaan vähintään sen Tomorrow'n tasoinen unelmuusihanuus.
 
Vastaus: Splinter Cell 3

jänis sanoi:
Hurjaa. Tulee melko kiire tässä, kun pitäisi Pandora Tomorrow'kin vielä kokea ennen Chaotic Theorya. En ole ensimmäistäkään Splinter Celliä pelannut läpi, niin ihan mukavaahan tästä tulee; kolme läpipelaamatonta ja loistavaa Splinter Celliä, mikäli vain Chaotic Theory onnistuu olemaan vähintään sen Tomorrow'n tasoinen unelmuusihanuus.

heh aattelin just samaa kirjottaa! mulla vasta alkumetreillä Splinter Cell.

Pandora Tomorrow odottaa hyllyssä ja kohta Chaotic Theory.. :rolleyes:
 
Vastaus: Splinter Cell 3

Tos etusivulla oli juttu, et Amon Tobin tekee kyseiseen peliin musat. Enpä voi heti kuvitella toimivampaa kaveria pelimusiikin tekemiseen. Kaverin omalla nimellä julkaistut 4 levyä + Cujo nimellä julkaistu yks levy, ovat aivan uskomattoman kovaa tavaraa. Erityisesti suosittelen Supermodified -nimistä levyä.

Mulla oli vähän niin ja näin, että onko peli ostoslistalla, mutta kaipa se nyt sinne täytyy lisätä :)
 
Minäkään en ole vielä ehtinyt pelaamaan edes ykköstä. Viime aikoina Splinter Cell-sarja on alkanut kovasti kiinnostaa, mutta ajattelin aloittaa ykkösosasta. Pandora Tomorrowia myydään vielä uuden pelin hinnalla, mutta ykkösen saa onneksi jo klassikkona. Tai käytettynä vielä halvemmalla.

Ei jumankekka, jos näitä tätä tahtia alkaa ilmestymään, minulla eivät rahat riitä.
 
Vastaus: Splinter Cell 3

Päivitin uutiseen linkin Amon Tobinin kotisivuille sekä Ubisoftin tarjoamaan ilmaispätkään. Kannattaa käydä kuuntelemassa mikäli pelin musiikkipuoli yhtään kiinnostaa. Laitetaan uutinen vielä tähän keskusteluunkin.

Tom Clancys Splinter Cell Chaos Theory:n julkaisija Ubisoft on paljastanut lisätietoja tulevan pelinsä musiikkimaailmasta. Pelin musiikeista vastaa Amon Tobin, jonka sävellyksille tunnusomaisia piirteitä ovat muun muassa perinteisten ja elektronisten soittimien yhteiskäyttö.

Ubisoftin johtotehtävissä toimiva Tony Kee on todennut pelin äänimaailmasta, että aiemmin musiikit ja äänet olivat tärkeä osa Splinter Cellin pelimaailmaa, mutta vasta Chaos Theoryn myötä niillä yritetään vaikuttaa suoraan pelikokemuksen vaikuttavuuteen ja tunnelmaan. Musiikkien säveltäjä Amon Tobin puolestaan totesi, että musiikintekijätiimi pyrki täydellisyyteen, eikä kompromisseihin esimerkiksi musiikin ja pelin integroitumisessa tyydytty.

Pelistä julkaistaan myös erillinen soundtrack, joka ilmestyy vasta ensi vuoden puolella. Kuten arvata saattaa, levyn saatavuus muualta kuin netistä tullee olemaan heikkoa.

Amon Tobinin kotisivuilta pääset kuuntelemaan esimerkkejä miehen aiemmasta musiikkituotannosta. Myös Ubisoft on julkistanut osan tulevan pelin soundtrackista koekuunneltavaksi.
 
Vastaus: Splinter Cell 3

Ai ai, mahtava peli tulossa. Pandora oli vain hieman liian lyhyt. Mutta muuten joka osa-alueelta parempi kuin ykkönen. Toivottavasti tulisi pitkä peli ja elinikääkin saisi olla. Ykkösen vedin läpi Normalilla ja Hardilla, kakkosta en jaksanut. Eihän siitä hyötynyt mitään. Ei mitään bonuksia tms...
 
Newsflash

Näillä näkymin peli ilmestyy Xboxille, PC:lle, PS2:lle ja GameCubelle suunnilleen samoihin aikoin maaliskuun tietämillä. Näin ollen xboxistit tai PC-miehet eivät saa varaslähtöä...
 
Vastaus: Newsflash

Hakkiz sanoi:
Näillä näkymin peli ilmestyy Xboxille, PC:lle, PS2:lle ja GameCubelle suunnilleen samoihin aikoin maaliskuun tietämillä. Näin ollen xboxistit tai PC-miehet eivät saa varaslähtöä...

Niinpä tietenkin... *pyyhkii Splinter Celliä joulupukin toivelistalta*
 
Vastaus: Splinter Cell 3

Taian jättää Pandora Tomorrow'n ostamatta Liveä varten, kerta kun jatkis on jo tulossa näin nopeasti.
 
Ylös Bottom