Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Splinter Cell

Lainatun viestin kirjoitti alkujaan Arcane
Mikäs niissä vikoissa kentissä nyt sitten hikeä nostattaa?

Ärsyttävän vaikeat pulmat, lukkojen näpräilyt tiirikalla vai yli isot vihollislaumat? Toivottavasti joku sellainen, joka vaatii strategiaa, eikä vain liipasin sormen painamista.

Vielä 22 päivää Splinter Cellin saantiin. :)

Joo ei haittais jos oliskin tiirikointia tai hiippailua mutta kun pari noista nysväyskohdista on nimenomaan aseen laulatusta. Mutta nämä meikäläisen kommentit voi ohittaa suoraan, ei oikeen hermot kestä mitään peliä enää. :p
 
Splinter Cell peliasiaa

Teinpä tämän viestin, koska en jaksanut enää selata kahdensadan viestin pötköä. Huomaan, että jotkut ovat moittineet Splinter Celliä, itseasiassa minäkin olin yhdessä vaiheessa epäileväinen... Mutta sitten tulin kenttään CIA headquarters ja yhtäkkiä, löysin uuden aseen ja vihdoinkin sai gadgetin käyttööni! Gadgetit ovat tosi hyviä! Ne eivät vain löydy kahdesta tai kolmesta ekasta kentästä...


Muutes. Vaihdoin nimimerkkini Joumanistä Jouhun, koska en tajunnut miten voisin uudelleen rekisteröityä vanhalla tunnuksellani...
 
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan kola
Nyt on SuperStoren hinta normaalissa suhteessa: 69,90

Saas nähdä, kuinka äijän käy! Omani kun sain maksettua siihen edulliseen hintaan. :p Lisälasku tulee perässä, tai sitten peli on yllättäen loppunut.
 
Täytyy nyt sitten itsekkin yhtyä suureen SC-hehkutukseen. Eli Splinter Cell on todella siisti peli. On erittäin kiva hiiviskellä hienoissa maisemissa. Lisäksi arvostan, että pelissä joutuu käyttämään myös omia aivojaan.
Peliä ei voi suositella henkilöille, jotka haluavat juosta pelin läpi tappaen kaiken mikä liikkuu. Splinter Cellissäkin saa vaientaa vastustajia ihan riittävästi.
Alussa hirvitti ajatus miten Sampan ohjaaminen (eri toiminnot) sujuu. Eri toimintoja kun on melko runsaasti. Tähän puoleenkin pelin ohjelmoijat on mielestäni panostaneen ajatuksen kera. Ohjaus on hyvä!
Tänään postilaatikossa pitäisi olla James Bond:Night Fire odottamassa. Saa nähdä malttaako edes pelikotelon kuoria repiä auki kun toi Splintteri on imaissut 100 %:sesti mukaansa.
 
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan kola
Jannu ei vaan osannu pelata!! :p :p
No pitääkö ny kaikille kertoo!! Helvetti...

No kumminkin, ei ne grafiikat siinä paljoa olleet, mutta kun pistää sen hämärä näkö härvelin silmille niin sitten... :D
 
Loistava peli on juu todella.

Mutta nyt pitääkin kysyä neuvoa: Miten sen laser-mikin saa sinne lasihissiin siinä Defense Ministry -kentässä? En tajua ollenkaan... :(
 
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan Biohazard
Loistava peli on juu todella.

Mutta nyt pitääkin kysyä neuvoa: Miten sen laser-mikin saa sinne lasihissiin siinä Defense Ministry -kentässä? En tajua ollenkaan... :(
Tässä apua: (SPOILERI) maalaa seuraavalta riviltä eteenpäin.
Ota mikki esiin hissin vieressä ulkona ja paina X, jolloin saat tähtäimen näkyviin. Suuntaa tähtäin kohti liikkuvaa hissiä. Puhetta pitäisi kuulua.
 
On muuten kaikenlaisia pikkujippoja pelissä. Viimeksi semmoisen "aika hyvä oivallus muuten" -fiiliksen herätti kun kiinnitin enemmän huomiota SC 20K aseen lataamiseen. Ensinnäkin aseesta tulee tasan niin monta hylsyä ulos ladatessa kuin siellä on tyhjiä, ja maasta lähtee tasan niin monta kilahdusta kuin niitä sinne putoaa. Mutta tuo nyt oli vielä vaisumpaa, mutta sitten kun kokeilin ladata lämpökamera päällä, niin näki, että hylsyt olivat vielä lämpimiä ja hohtivat lentäessään aseesta. Siinä tuli jo "ohhoh..." -fiilis.

Pelistä on kyllä ollut tähän saakka pelkkää iloa ja riemua, ja nyt ollaan sentään jo 7. kentässä Training mukaanluettuna.
 
Myös SC 20K:n zoomilla (lämpökamera päällä) on hienoo katsoa jonkun hemmon pärstää kun silmää räpäyttäessä lämpötila muuttuu.
 
Varmaan joutuu ensi viikolle asti odottelemaan peliä, kun superstore lupaa vasta viikolle 50. :( Oli tainut tulla monta tilausta viikonlopun aikana.
Vielä eivät ole mitään ilmoitelleet, siitä että saanko tuon pelin, siihen halpaan hintaan. Pakkohan se on tietysti saada kun olen jo maksanut. Voi olla, että joku systeman työntekijä, jää ilman joulubonusta, tai saa etsiä uuden työn. :)
 
no voi juma!!! 7. tehtävä!!! kuinka paljon te oikeen sitä hakkaatte...? ite olen vielä CIA:n päämajassa. Muuten, ne ihmiset (tai eläimet yms.otukset) jotka ovat pelin menneet jo läpi, niin monta läpipeluukertaa peli kestää...?
 
Pelissä on kyllä paljon pieniä hienoja yksityiskohtia ja kikkoja. Aluksi on pirun vaikeeta ymmärtää, että pelissä menestyy parhaiten mikäli osaa jättää vartijat tappamatta. Aluksi piti koittaa tappaa jokainen eikä siitä mitään tullu. Nyt on seitsemäs kenttä menos ja tuntuu siltä, että kentät paranee loppua kohti. Ne pari rasittavaa kohtaa kannattaa siis pelata läpi... ABATTOIR -kentän miinakenttää piti yrittää semmoset 20 kertaa mut ei siinä mitään. Kyllä tämä Halon lyö mennen tullen.
 
Pithää tuoki joskus ja jollekin koneelle hommat tosiaan. Oli pelikaupassa testattavana, mutten kerennynnä kokheilla.
 
Tämä peli oli aivan loistava ! Mielestäni paras peli mitä olen ikinä nähnyt. Grafiikka aivan uskomattoman hyvää. Peli päihittää MGS2:n ja Halon mennen tullen. MGS2:ssa oli tylsät kentät ja niitä samoja pyöriteltiin ees sun taas. Eihän Splinteristä voi puhua edes samassa lauseessa.

Eikä ollut liian lyhyt. Omasta mielestäni se loppui juuri sopivasti kun alkoin jo kyllästyttämään vastustajien kommentit, niin oltiinkin jo loppusuoralla.

Puzzleakin oli jonkun verran... enemmän sellaisia kivoa kätköjä ois kaivannut ehkä.

MGS2:n lapselliset vampyyrit ei olleet tässä pelissä läsnä - onneksi. Amerikka-hehkutusta tämä tietysti taas oli ja perinteinen presidentin puhekin piti olla mukana, mutta viis siitä.

Bugeja ei löytynyt. Kerran levy jumitti. Pari kertaa jäi liike päälle vaikka en tattiin koskenut. Kamera meni pari kertaa palkin tai seinä taakse, mutta ei häirinnyt paljoa. Ohjaimen nappulat meni välillä sekaisin nopeissa ratkaisuissa.

Ainoana isompana miinuksena sanoisin, että pari kohtaa oli aivan ylitsepääsemättömän hankalia ja vartijat ylifiksuja kun taas toisissa paikoissa vartijat oli helposti höynäytettävissä. Meinaan, että jos vartija tulee nurkan takaa niin ei se voi välittömästi löytää oikeaa paikkaa mihin ampua.

Mielestäni tallennukset tuli aina oikeissa kohdissa. Jatkuvalla tallennuksella peli olisi tylsempi niin kuin joku jo mainitsi.

Tässä minun kootut kommentit ja loppuarvosana 10-
 
Heh. Tajusin vasta jälkikäteen, että "ylifiksut" vartijat tais vilkaista nurkan taakse ennen kuin ampuivat...
 
ihan vaan tuli mieleen

Alkaa "pikkuhiljaa" vaikuttamaan siltä, että pitää ko. peli hyllyyn hankkia. Vaikka en nyt mikään konsolisotija olekkaan niin ajattelen nyt tässä ääneen. Rupeaakohan PS2 heebot tajuamaan mistä tässä vääntöasiassa (meinaan konsolin tehoa) nyt loppujenlopuksi on kysymys?:cool:

nimim. Nuha Pumppu
 
Eilen sain uuden boxin rikkinäisen tilalle ja ostin Splinter Cellin.

wow

Näin hyviltä pitäisi kaikkien XB-pelien näyttää :)
 
Nyt mennään 9. tehtävässä... kyllä tuo on addiktoiva peli. Kun duunipäivää on enää pari tuntia jäljellä ajettelee jo, että kohtapa pääsee taas pelaamaan SC:tä. Ja kun pääsee kotiin, ottaa ison lasin kokista tai kupin kahvia, menee pelaamaan ja siinä se ilta sitten meneekin. Eilen tosiaan pari kenttää läpi, kyllä niissä aina pari tuntia rapsahtaa yhdessä kentässä. Ainoa mikä vaivaa on se, että niissä kentissä missä saa käyttää 5. oikeutta, sitä tulee sitten käytettyä vähän turhankin paljon. Tiedetään, itsestähän se on kiinni tappaako vai ei. Sinänsä kyllä hyvä peli, kun pistää miettimään että enpäs nyt tapakaan tuota yksinäistä vartijaa, kun sen pääsee tuolta kautta kolkkaamaankin. Ainakin aina käyn läpi mahdollisuudet vartijan kolkkaamiseen, tosin usein vasta sen tapettua tajuaa, että olisihan sen voinut noinkin hoitaa ja sitten harmittaa. Pakko kai vetää uudestaan läpi kunhan nyt ensin tämän yhden kerran sen vetäisi :)

Nousi muuten SC:n ansiosta taas Tom Clancy -kuume päälle. Pakko kai hommata tuo Ghost Recon seuraavaksi.
 
Ylös Bottom