Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Telkkari vai tykki?

Vastaus: Telkkari vai tykki?

Epson 2900 FullHD-tykki tuli joulukuussa kotiin. Hintaa about 1200e ja siihen 25e huuto.netistä kiinteä n. 90"-kangas. Kyllä kelpaa! Putkitöllö siirtyi takkahuoneeseen ja sieltä tulee katseltua tv-ohjelmat. Leffat ja pelit sitten tykiltä :cool:
 
Vastaus: Telkkari vai tykki?

Tykkinä toimii Epsonin TW4400 Full HD. BFBC2:sta pelatessa on ihan kohdallaan mutta ne refleksit ja tattipelaaminen onkin sitten toinen maailma..

Täytyy sanoa että muutama vuosi sitten pelailin vielä 37" LCD telkulla ja ihan hyvin pärjäsi. Leffoja kun tulee paljon katseltua niin sen takia pääasiassa tuli tuo tykki hommattua. Nyt sitten pelatessa pääsee tunnelmiin mukaan ja varsinkin kun joskus Gran Turismo 5:nen ilmestyy niin voi olla mukavaa ajella.

Muuten kokoonpanosta löytyy Harman Kardonin AVR 355 ja 7.1 kaiuttimet. Pääkajarien paikkaa hoitaa JBL tornit.
 
Vastaus: Telkkari vai tykki?

42" LG:n. HD-ready töllötin. Mitään kotiteatteria ei ole mutta varmaan tulevaisuudessa tulee, jos muutetaan omakotitaloon.
 
Vastaus: Telkkari vai tykki?

37" LG Full HD. Hyvin oon pärjänny vaikka ei enään nykytelkkarien tasoo olekaan. AV- Vahvistin on Yamaha RX-v750, pääkäjarit Chorus HQ-10, keskellä Chorus center, takana 4 kpl itsetehtyä Seas diskantit ja 3" Audax keskiääni, subina MJ-Acoustics Reference I Mk II. Cd soittimena Yamaha, ja Sit toi PS3 sekä viela Project Debut vinyylisoitin.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: Telkkari vai tykki?

Molemmat.
Makkarissa 32" telsu (jossa eniten pelailen kun muksut vallanneet olkkarin)
Olkkarissa 42" telsu ja 92" kangas joissa tulee sillontällöin pelailtua, riipuen pelistä kummalla pelaa.
 
Vastaus: Telkkari vai tykki?

Sony Bravia KDL-46W full hd telkku ja vieressä toinen samankokoinen samsunki normi-tv:tä varten.
Ei tule napinoita kun pelastaa maailmaa virtuaalisessa muodossa vieressä ;)
 
Vastaus: Telkkari vai tykki?

Nyt pappa pääsi lähes taivaaseen, mamma lupasi ostaa töllön ja sainkin laittaa sitten namiskuukkelia ihtelle ja hommasin tällaisen.
55" Smart 3D LED-TV ES8005 - YLEISTÄ | SAMSUNG

Oli siinä ensimmäisenä ilta GR:eek:nia poikien kanssa hakatessa niskat hellänä kun pää kääntyili lähes epäinhimillisiin kulmiin vihuja ehtiessä.

Kaikkea en vieläkään ole tutkinut mutta, tuntuu olevan sovelluksia sun muita vaikka kuinka paljon ja kätevää muutoinkin kun perheemme suosii kyseistä tuotemerkkiä kannettavilla ja puhelimilla, niin lähes kaikki toimii keskenään :).
 
Ylös Bottom