Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

The Lord of the Rings: The Third Age

  • Viestiketjun aloittaja Viestiketjun aloittaja NviperO
  • Aloituspäivämäärä Aloituspäivämäärä

NviperO

KonsoliFIN Alumni
Electronic Arts on ilmoittanut julkaisevansa Taru sormusten herrasta -elokuvatrilogiaan perustuvan The Lord of the Rings: The Third Age -roolipelin, joka ilmestyy näillä näkymin kaikille nykykonsoleille. Pelin kehityksestä vastaa EA Redwood Shores. The Third Age seuraa elokuvien keskeistä juonta ja paikkailee joitain kohtia joita elokuvat jättivät käsittelemättä.

EA tulee julkaisemaan E3-messuilla lisää informaatiota tästäkin pelistä, mutta Eurogamer on saanut jo nyt tietää, että peli tulee käyttämään konsoliroolipeleille tyypillistä vuoropohjaista taistelusysteemiä. Nettipeliä ei The Third Age tule sisältämään.

Kuten aikaisemmatkin osat, peli tulee luultavasti ilmestymään ennen joulumarkkinoita. Oman versionsa saavat niin Xbox, PS2, Cube ja GBA.

EA jatkaa LotR-elokuvilla rahastamista, mutta jos taso pysyy tai jopa nousee siitä mitä aikaisemmat pelit ovat olleet niin ei voi valittaa. Vaan mitenköhän sujuu hyppy hack 'n' slashista ropeihin? Ainakin ropejen vaikeimman osa-alueen, kunnon juonen, pitäisi olla kunnossa.
 
Etusivu-uutispäivitys:
Electronic Arts julkaisi tuoreita E3-messukuvia Taru Sormusten Herrasta -elokuvatrilogiaan perustuvasta The Lord of the Rings: The Third Age -roolipelistä.

Edellisen Lord Of The Rings: The Return Of The King -osan pelikehityksestä vastannut EA Redwood Shores kertoo pelisarjan uusimman episodin vievän läpi kaikkien elokuvatrilogian kolmen osan saumattomasti uusien elokuvamaisten välianimaatioiden ja itse pelitapahtumien nivoutumana. Lukuisten peliympäristöjen muutamista huippukohdista mainitaan Helm's Deep, Khazad Dum, Osgiliath sekä Minas Tirith.

Pelimekaniikka on uusittu ja nyt taistelut käydään vuoropohjaisesti samankaltaisesti kuin Final Fantasy -pelisarjassa muun liikkumisen tapahtuessa normaalisti reaaliajassa. Nyt myös ratsastaminen on sisällytetty mukaan ja pelaaja voi hypätä hevosen tai Warg-suden selkään.
Leffatrilogiasta vastuussa oleva elokuvayhtiö New Line Cinema toimii yhteistyössä EA Redwoodin kanssa ja molempien päämäärä on selkeä The Third Age -pelin kanssa: mahdollisimman autenttinen ja tarunhohtoinen Tolkienin luoma maailma varustettuna Peter Jacksonin elokuvallisilla visiolla.

Elokuvatrilogian aidot ääninäyttelijät ovat edellisosan tapaan mukana. The Lord of the Rings: The Third Age ilmestyy kaikille konsolialustoille sekä GBA:lle Pohjois-Amerikassa marraskuun lopulla. Euroopanjulkaisu tapahtuu erittäin suurella todennäköisyydellä joulusesongin alla.
Edellinen Lotr:Rotk -peli oli tosiaan varsin korkealaatuinen ja audiovisuaalisesti näyttävä elokuvamaisine toimintakohtauksineen, vaikkei pintaa syvemmältä nyansseja juuri tarjonnutkaan. Third Age toivon mukaan tuo vähän lisää tätä syvempää pelillistä sisältöä komean ulkokuorensa lisäksi.
Tsemppia Redwoodin pojille.
 
Nyt myös ratsastaminen on sisällytetty mukaan ja pelaaja voi hypätä hevosen tai Warg-liskon selkään.

Onko wargit liskoja
ei muuten ole...

Wargs

"The ferocious and intelligent race of wolves that lived in the northern Vales of Anduin, and probably elsewhere in the north of Middle-earth."

anyway...

Mieluummin tekisivät netti-roolipelin, joka sijoittuisi Keskimaahan, mutta siinä ei seurattaisi kirjan juonta/tapahtumia ollenkaan.

Luulen, että ainoat roolipeli-elementit mitä tässä pelissä tulee olemaan on vuoropohjaiset taistelut ja naurettava hahmon kehitys mekanismi, jolla esim. Aragorn saa levelillä 12 uuden entistä tehokkaamman ja näyttävämmän hyökkäyksen ja se on sitten siinä...
 
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan Wizard

Wargs

"The ferocious and intelligent race of wolves that lived in the northern Vales of Anduin, and probably elsewhere in the north of Middle-earth."
Tuopa korjataan ensi tilassa. Peukut oikaisusta.
 
Vastaus: The Lord of the Rings: The Third Age

Ja tässä arvostelua pelistä, ihan hyvät pisteet on saanut, kaippa tämä tulee joskus halvalla hankittua jostain. On peli ainakin hieno kun mikä :)Arvostelu
 
Vastaus: The Lord of the Rings: The Third Age

Wizard sanoi:
Onko wargit liskoja
Luulen, että ainoat roolipeli-elementit mitä tässä pelissä tulee olemaan on vuoropohjaiset taistelut ja naurettava hahmon kehitys mekanismi, jolla esim. Aragorn saa levelillä 12 uuden entistä tehokkaamman ja näyttävämmän hyökkäyksen ja se on sitten siinä...

Pelkään samaa :(
 
Vastaus: The Lord of the Rings: The Third Age

Aikaisemmat elokuvaan perustuvat pelit eivät iskeneet sillä eihän niissä muuta tehdä kuin käydä elokuvan juoni itse pelattuna läpi :( ...mielenkiinnolla voi silti odotella jos siitä jotain "mullistavaa" tulisikin :eek: enpä usko
 
Vastaus: The Lord of the Rings: The Third Age

Listoilta varmaan löytyy jo paljon ihmisiä, jotka ovat tätä pelanneet? Kertokaas siis, että mitä mieltä kyseisestä pelistä olette? Omalta kohdaltani voin ainakin sanoa, että The Third Age oli todella suuri pettymys... Kentät ovat pelkkää yhtä putkea alusta loppuun eikä missään ole mitään muuta tekemistä kuin näkymättömistä pomppaavien hirviöiden lahtaamista. Itse ainakin kuullessani johonkin liitettävän sanan roolipeli odotan, että pelistä löytyisi muutakin kuin juoksentelua äärimmäisen tarkkaan ja kömpelösti rajatuissa kentissä ja muutaman kokemuspisteen lisäilemistä sinne tänne.

Useiden pelituntien jälkeen tuntuu siltä, että tähän peliin liitettyjen lupausten suhteen saa pettyä pahemmin kuin vaikka Fablen tapauksessa, jonka tiimoilta pääsuunnittelija jopa julkisesti pyytelee lunastamattomia lupauksiaan anteeksi. The Third Age tuntuu anteeksiantamattoman nopeasti tehdyltä ja vailla juuri minkäänlaisia omia ideoita. Aikaisemmat hack 'n' slash -henkiset LotR-pelit ovat kyllä huomattamasti laadukkaampaa tekoa kuin The Third Age. Kyllä harmittaa kun viimeinkin luuli pääsevänsä pelaamaan edes jonkinlaista konsoliroolipeliä Tolkienin luomassa maailmassa... :(
 
Vastaus: The Lord of the Rings: The Third Age

Waksu sanoi:
Useiden pelituntien jälkeen tuntuu siltä, että tähän peliin liitettyjen lupausten suhteen saa pettyä pahemmin kuin vaikka Fablen tapauksessa
Itse en pettynyt Fableen mitenkään.

Tälläistä olikin vähän ilmassa jo heti pelin ilmoituksesta lähtien, kaunis grafiikka ei suojaa muuten keskinkertaista peliä.
 
Vastaus: The Lord of the Rings: The Third Age

Sarine sanoi:
Itse en pettynyt Fableen mitenkään.

En minäkään Fableen henkilökohtaisesti pettynyt, mutta ilmeisen monet ovat odottaneet Peter Molyneux'n puheiden perusteella peliltä paljon enemmän. Ja kyllähän pelistä paljon ennakkotietojen valossa pois jäikin, mutta kaikesta huolimatta Fableen on saatu vallan upea tunnelma ja muutamia erittäin hienoja ominaisuuksia. Ainoa, jota todella jäin kaipaamaan, on avonaisempi maailma... Vaikka onhan Fablen kenttäsuunnittelu mitä "avonaisinta" verrattuna The Third Agen putkijuoksuun. :)
 
Ylös Bottom