Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Tilt.tv

Youtubessa pyöriessä tuli suosituksen myötä kateltua joku vanha Tiltin jakso vuosituhannen vaihteesta. Melkoinen nostalgia kyseiseen aikakauteen liittyy. Tilt oli aikanaan tärkeä pala lauantaiaamuja allekirjoittaneelle, varmasti myös monelle foorumilaiselle. Koulussa tuli juteltua kavereiden kanssa jaksojen tapahtumista jne.

Tiltin loisto sijoittui aikaan, kun juontajana toimi Jaana Pelkonen (1997-2005). Sen jälkeen alkoi tasaisen kova alamäki ja ehkä vajaa kymmenen vuotta sitten hylkäsin koko ohjelman lopullisesti. Pelkosen jälkeen juontajina käynyt mm. Anni Uusivirtaa, Kristina Wheeleria ja Sara Chafakia, mutta kukaan ei saavuttanut Pelkosen kaltaista kultaista kosketusta ohjelmaan. Nykyään taitaa tulla vielä joku Tilt Esports -versio. Roskaksi on formaatti mennyt mitä joskus sivusilmällä jotain katellut. Maailma muuttuu, eikä aina hyvään suuntaan.

Tiltillä oli aikanaan myös hyvä kilpailija jonkin aikaa, kun Neloselta tuli Thomas Puhan ja Miika Huttusen vetämä Play. Siinä oli todella rento ote, kun äijät puhui peleistä sohvalla. Saivat mukaan myös mielenkiintoisia vieraita.

Aika lentää siivillä.
 
Ylös Bottom