Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Tony Hawk's Pro Skater 1 & 2 Remaster

HideoMiyamoto

Well-Known Member
Pelimuoto: Yksinpeli, moninpeli
Alustat: PC, PS4, Xbox One
Lajityyppi: Skeittipeli
Kehittäjä: Vicarious Visions
Julkaisija: Activision
Julkaisu: Syyskuu 4. 2020

EX1Cw9jU8AIiy5I.jpg



Julkaisu traileri:




Paljon infoa pelistä.


Vieläkö jengiä kiinnostaa nämä ?, ainakin itse olin innoissani palaamassa skeittailun pariin jos peli vaan on hyvä. Näytti ja kuulosti ainakin hyvältä.
 
Viimeksi muokattu:
THPS2 löytyy toimivana alkuperäisversiona (PS One), siihen tulee aina tasaisin väliajoin palattua hetken nostalgiahuumassa. Eli tälle kokoelmalle ei itselläni käyttöä, vaikka näppärältä paketilta vaikuttaakin.
 
Olisin vielä pari vuotta sitten ollut aivan täpinöissäni tästä, mutta nyt ku on pelaillut Sessions peliä (tulossa myös xboxille) joka on sitä realistisempaa suuntausta, niin ei jotenkin noi päättömät hypyt enää nappaa.
Vähän sama kävi aikanaan lumilautailun kanssa, kun pääsi koittaamaan Amped sarjan tuotoksia.
 
Ei kyllä napostele enää yhtään. Ostin sen edellisen parannellun version xbox:lle ja eipä tuota enää tullut pelattua kuin sen verran että kerran meni läpi. Pari paljon paremmallekin vaikuttavaa skeittipeliä on tulossa. Sessionin kohdalla saattaa tosin kestää vielä aika pitkään mutta Skater XL pitäis tulla heinäkuussa. Ja molemmat on tullut maksettua jo early accessiin. Mutta kyllä tämä esim PS plus pelinä joskus tulevaisuudessa varmasti kelpais ja trophyja tulis haalittua.
 
”Realistiset” skeittipelit ei kyllä kiinnosta itseä yhtään, pelaamisen täytyy olla hauskaa eikä sitä että opetellaan 3h kuinka tehdään yksi temppu. Mutta tietysti on hyvä asia että näitä on jokalähtöön.
 
Tässä tulee jo ihan teini-ikä mieleen kun näitä hakattiin pleikkarilla. Ja metsästettiin pelin biisejä kissojen ja koirien kanssa. Menee ehdottomasti ostoon!
 
Sama täällä että tulee tietyt vuodet mieleen kun näitä hakkasi sillon joskus pleikkarilla, joten voi olla että tämä menee ostoon.
 
Voisivat lopettaa nämä remasterien tekemiset, mutta eihän ne lopeta kun se on niin hyväksi todettu bisnes. En kyllä aio rahojani laittaa enää yhteenkään remastered -peliin. Tekisivät uusia pelejä.. mut ainiin siinähän on enemmän kuluja ja samat myynnit kuin remastered pelissä.

Tony Hawk ykkönen ja kakkonen olivat sarjan köpöimmät pelit. THPS 3 ja 4 olivat klassikoita.

Jään odottamaan Skate 4:sta.
 
Itselleni ovat Skate-pelisarjan pelit olleet paljon mieluisampia ja niitä tulee edelleenkin joskus satunnaisesti pelattua. Tony Hawkista ei tule itselleni nostalgiamuistoja mieleen. Sarjassa ”jos (pirun) halvalla saa, niin voisi ehkä joskus hankkia”.
 
Tässä tulee jo ihan teini-ikä mieleen kun näitä hakattiin pleikkarilla. Ja metsästettiin pelin biisejä kissojen ja koirien kanssa. Menee ehdottomasti ostoon!

Bad Religion, Dead Kennedys, Public Enemy, Swingin' Utters, Suicidal Tendencies jne., kovaa kamaa kyllä :cool:

Tony Hawk ykkönen ja kakkonen olivat sarjan köpöimmät pelit. THPS 3 ja 4 olivat klassikoita.

Ilahduttavan nostalgiavapaa mielipide, taitaa tuo kakkososa olla kuitenkin yleisesti näistä sen klassikon asemassa :eek: Ei sillä että THPS3 seuraavalla sukupolvella oli jo todella paljon parempi.
 
Ensimmäiset kaksi peliä loivat sen pohjan ja pelisarjan, mutta 3 ja 4 olivat jo oikeasti aivan timanttisen kovia pelejä. Nousevat omalla listallani sinne aivan kärkipelien joukkoon, oli sitten genre mikä tahansa.

Remaster kiinnostaa, jos on hyvin tehty. Leppoisaa arcadeskeittausta hyvän musiikin tahtiin ja temppuhaasteet sitten luo sen tekemisen, voisihan se pitkästä aikaa maistua.
 
En osta ellei saa Spider-man asua!
Tai Officer Dickiä!

1589377545293.png

Kakkosta tuli kyllä hakattua Spidermani cheateillä, mutta kyllä itelle kolmonen oli se oman nuoruuden klassikko, ei vaan pystynyt kuvittelemaan lapsena mitään siistimpää kuin skeittaava Darth Maul, Wolverine ja Neversoft eyeball (+ doom guy, mutta se ei ollut omaan makuun) :D


Jos ei ole hinnalla pilattu niin voisin ostaa ajantapoksi
 
Toivottavasti tulis pian se Warehouse -demokenttä pelattavaksi, nii pääsis ottamaan vähän tuntumaa :)
 
Ylös Bottom